Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Czołówka = bardzo fajna rzecz, naprawdę!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widzę liczbę 58 - niech ktoś potwierdzi
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiesz, co to oznacza dla konkursowicza? Że mamy godzinę więcej na wymyślenie zgłoszeń
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.wedel....w-przek-sk-od-wedla/
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dostałam takie info: panie w sklepie sprawdzały i nie posiadają żadnych nagród z konkursu Ambi Pur/Lenor. W dodatku następna dostawa będzie w najbliższą środę, więc kazały przyjść najwcześniej za tydzień w piątek
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do dwóch/trzech godzin powinnam dostać cynk co i jak
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten paragon to masz od marielu?
annaszura - słoneczka u mnie nie ma, ale róże w ogrodzie sąsiada dumnie prezentują barwne pąki. I to tydzień po tym, jak kupiłam buty na srogą zimę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ojoj, ale się uśmiałam, dzięki, aż mnie mięśnie szczęki bolą
Dziś robię sobie przerwę od Kauflandzia, bo muszę dojść do siebie po wysiłku, jaki włożyłam w zgłoszenia na poprzedni etap. A potem... gramy dalej!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Ty mu powiedziałaś, że luzik spoko loco i etam, bo przecież wcale nie czekałaś na telefon od niego
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uwaga, bo będzie drastycznie... nie musisz kupować ogonka. Możesz kupić za grosze sporą maskotkę i ciachnąć jej ogonek
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Kauflandzie widziałam kiedyś sporo strojów dla dzieci, ale kilkadziesiąt złotych kosztowały... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie z konkursu. Teściowa Ci przysłała, żebyś wreszcie nabrał zapału do pieczenia ciast
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kaufland dzwoni z bonami za poprzedni etap, ale sygnał jest długi, więc raczej marielu chciała Ci sprzedać majtasy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kaufland dzwoni z zastrzeżonego (nawet w sprawie bonów), dlatego im to kilka dni zajmuje... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdy etap trwa do czwartku do najbliższej środy włącznie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba, ale niestety, nie mam Twojego numeru telefonu
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może i tak, ale jednak śmieszne to nie jest. A potem znów na forum wejdzie Pan ze Smolara i będzie się dziwił, że mają mało uczestników w jakimś konkursie. Ciekawe, ilu osobom po obejrzeniu nagrodzonych haseł ręce opadły i tymczasowo odechciało się brać udział w ich akcjach promocyjnych?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, ja po prostu bardzo uważnie czytam forum i zapamiętuję tylko najbardziej niepotrzebne detale
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Za kwadrans chyba zaczną dzwonić, pilnujcie telefonów
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Autor posłużył się pewnym oczywistym dla Polaków obrazem: student jest albo biedny albo wieczny albo głodny, tak mówią Demotywatory
Wyświetl w wątku >>