Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4796448 Napisano: 30.10.2011 06:28:10 w Rossmann
emotka Żeby sprawdzić liczbę uczestników, wystarczy trochę pokręcić skrołlem przy wciśniętym klawiszu kontrołl. Wtedy widać zarys liczby osób, które już posłały zgłoszenie - sama na to wpadłam emotka

PS: Czołówka = bardzo fajna rzecz, naprawdę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4796429 Napisano: 30.10.2011 06:20:15 w Rossmann
vilemo napisał(a):

a w energizer? bo wzięłam udział a i tak mi nie wyświetla:/

Widzę liczbę 58 - niech ktoś potwierdzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4794865 Napisano: 29.10.2011 09:45:48 w Dziś cieszę się z.....
bobilcia napisał(a):

ze zmiany czasu, kompletnie zapomniałam że przestawiamy zegarki i śpimy godzinę dlużej, jupi emotka

Wiesz, co to oznacza dla konkursowicza? Że mamy godzinę więcej na wymyślenie zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4791678 Napisano: 28.10.2011 12:45:48 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

MaguraKakao to baton wedla emotka

http://www.wedel....w-przek-sk-od-wedla/ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4791353 Napisano: 28.10.2011 10:58:14 w Rossmann
joan napisał(a):

merynosek napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

jak myslicie beda juz jutro perfumy do odebrania?

Jak ktoś odbierze niech się pochwali emotka

Do dwóch/trzech godzin powinnam dostać cynk co i jak emotka

Dostałam takie info: panie w sklepie sprawdzały i nie posiadają żadnych nagród z konkursu Ambi Pur/Lenor. W dodatku następna dostawa będzie w najbliższą środę, więc kazały przyjść najwcześniej za tydzień w piątek emotka Mogli już lepiej podać konkretne widełki z datami, a tak będziemy się kufa co 4 dni telepać do drogerii z pytaniem 'Czy może już...' emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4791121 Napisano: 28.10.2011 09:28:14 w Rossmann
merynosek napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

jak myslicie beda juz jutro perfumy do odebrania?

Jak ktoś odbierze niech się pochwali emotka

Do dwóch/trzech godzin powinnam dostać cynk co i jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4790695 Napisano: 28.10.2011 06:46:40 w Dziś cieszę się z.....
szarri napisał(a):

dziiiś mam uciesz z mojego paragonu wedlowego emotka paragon wart kino domowe zawiera smakowitą śmietankową, trzy puszki pasztetu, mleko za 1,99zł, olej, półtora kilo ziemniaków i inne takie rarytasy emotka w dodatku pasztety za 1,89zł, bo to sojowe - jadłospis biedoty jednym słowem emotka przynajmniej zadaliśmy szyku jajkami z wolnego wybiegu emotka ależ mam radochę

Ten paragon to masz od marielu? emotka

annaszura - słoneczka u mnie nie ma, ale róże w ogrodzie sąsiada dumnie prezentują barwne pąki. I to tydzień po tym, jak kupiłam buty na srogą zimę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4789605 Napisano: 27.10.2011 05:25:37 w Kaufland konkursy
vilemo napisał(a):

takiego luzu to nie było - prawie mu miłość wyznałam emotka dzięki emotka

emotka emotka emotka

Ojoj, ale się uśmiałam, dzięki, aż mnie mięśnie szczęki bolą emotka
Dziś robię sobie przerwę od Kauflandzia, bo muszę dojść do siebie po wysiłku, jaki włożyłam w zgłoszenia na poprzedni etap. A potem... gramy dalej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4789586 Napisano: 27.10.2011 05:16:36 w Kaufland konkursy
vilemo napisał(a):

vilemo napisał(a):

dzięki, czyli jeszcze się nie poddaję emotka

akurat jak szłam na zajęcia - zadzwonił Pan z Kauflandu i powiedział, że wygrałam bon:)

A Ty mu powiedziałaś, że luzik spoko loco i etam, bo przecież wcale nie czekałaś na telefon od niego emotka Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4789439 Napisano: 27.10.2011 04:27:42 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

wkurza mnie ze dzisiaj dowiedzieliśmy się iż na poniedziałek potrzebujemy stroju dla młodego na hallween a mi brak pomysłów ( na allegro nie kupie bo nie dojdzie)
macie jakieś pomysły ?
bo mi wpadł do głowy jedynie diabełek (różki, widły, czerwone rajtuzy i czerwona koszulka jest potrzebowałabym jeszcze ogona i czarnej pelerynki - ale jak zrobić ogon ? )
emotka jakby nam w poniedziałek ( na pasowaniu) nie mgli powiedzieć to bym mogła na allegro coś fajnego zamówić

nie wiem jak podchodzisz do tego typu sklepów ale sporo tego jest w większych lumpeksach ...

hm ogonki w lumpeksie ? hm... może jutro zajrzę ale teraz jest szał i pewnie i tak niczego tam nie dostanę
najbardziej mnie wkurza że to tak nagle wyskoczyło a ja nie mam pomysłu jak ten ogonek zrobić żeby ładnie wyglądał

Uwaga, bo będzie drastycznie... nie musisz kupować ogonka. Możesz kupić za grosze sporą maskotkę i ciachnąć jej ogonek emotka Pelerynkę możesz łatwo uszyć z czarnego, połyskującego ciucha, bo takie też pewnie są w szperaczkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4789423 Napisano: 27.10.2011 04:22:10 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

wkurza mnie ze dzisiaj dowiedzieliśmy się iż na poniedziałek potrzebujemy stroju dla młodego na hallween a mi brak pomysłów ( na allegro nie kupie bo nie dojdzie)
macie jakieś pomysły ?
bo mi wpadł do głowy jedynie diabełek (różki, widły, czerwone rajtuzy i czerwona koszulka jest potrzebowałabym jeszcze ogona i czarnej pelerynki - ale jak zrobić ogon ? )
emotka jakby nam w poniedziałek ( na pasowaniu) nie mgli powiedzieć to bym mogła na allegro coś fajnego zamówić

W Kauflandzie widziałam kiedyś sporo strojów dla dzieci, ale kilkadziesiąt złotych kosztowały... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4788879 Napisano: 27.10.2011 01:20:30 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
szymen napisał(a):

Z czego moglem wygrac mikser Electrolux z miska? emotka

To nie z konkursu. Teściowa Ci przysłała, żebyś wreszcie nabrał zapału do pieczenia ciast emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4788598 Napisano: 27.10.2011 11:53:28 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

12:52 zastrzezony - pół sygnału, ledwo telefon zdążył zareagować

grałam w kauflandzie, więc do kogoś może dzwonili o tej porze lub kilka minut wcześniej/później z kauflanda?

Kaufland dzwoni z bonami za poprzedni etap, ale sygnał jest długi, więc raczej marielu chciała Ci sprzedać majtasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4788373 Napisano: 27.10.2011 10:40:37 w Kaufland konkursy
vilemo napisał(a):

czyli smsy już były?

Kaufland dzwoni z zastrzeżonego (nawet w sprawie bonów), dlatego im to kilka dni zajmuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4788036 Napisano: 27.10.2011 08:44:59 w Kaufland konkursy
slavek napisał(a):

do kiedy trwa bieżący etap?

Każdy etap trwa do czwartku do najbliższej środy włącznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787902 Napisano: 27.10.2011 07:57:06 w Kaufland konkursy
ilonar2301 napisał(a):

To nie fajnie. Miałam nadzieję, że szepniesz mu słówko, że nadal czekam na obiecane Do usłyszenia. emotka emotka

No ba, ale niestety, nie mam Twojego numeru telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787890 Napisano: 27.10.2011 07:53:40 w Wkurza mnie...
jopi napisał(a):

Ktoś wysłał hasło dla żartu,
a Agencja hasło dla żartu nagrodziła

emotka

Może i tak, ale jednak śmieszne to nie jest. A potem znów na forum wejdzie Pan ze Smolara i będzie się dziwił, że mają mało uczestników w jakimś konkursie. Ciekawe, ilu osobom po obejrzeniu nagrodzonych haseł ręce opadły i tymczasowo odechciało się brać udział w ich akcjach promocyjnych? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787884 Napisano: 27.10.2011 07:50:37 w Kaufland konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

Cha cha cha, bez litra bimbru ani rusz! emotka

PS: Za kwadrans chyba zaczną dzwonić, pilnujcie telefonów emotka

Joan Ty to chyba jakieś chody masz u nich, skoro wiesz o której p. Ł. sięga po słuchawkę. Przyznaj się emotka

Nie, ja po prostu bardzo uważnie czytam forum i zapamiętuję tylko najbardziej niepotrzebne detale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787870 Napisano: 27.10.2011 07:44:23 w Kaufland konkursy
Cha cha cha, bez litra bimbru ani rusz! emotka

PS: Za kwadrans chyba zaczną dzwonić, pilnujcie telefonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787758 Napisano: 27.10.2011 06:56:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

Jestem taki biedny, dajcie mi tego Ipada...
ciekawe, że spośród tylu wybrałaś akurat to i dajesz tutaj do dyskusji. Nie powiem, że nigdy (bo może jednak) ale nie oceniałam czyjejś twórczości, tutaj jednak sie wypowiem, bo nie znoszę takiego pisania.

Autor posłużył się pewnym oczywistym dla Polaków obrazem: student jest albo biedny albo wieczny albo głodny, tak mówią Demotywatory emotka Nie chodziło o branie na litość, raczej o związek wyrazowy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0