Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4787890 Napisano: 27.10.2011 07:53:40 w Wkurza mnie...
jopi napisał(a):

Ktoś wysłał hasło dla żartu,
a Agencja hasło dla żartu nagrodziła

emotka

Może i tak, ale jednak śmieszne to nie jest. A potem znów na forum wejdzie Pan ze Smolara i będzie się dziwił, że mają mało uczestników w jakimś konkursie. Ciekawe, ilu osobom po obejrzeniu nagrodzonych haseł ręce opadły i tymczasowo odechciało się brać udział w ich akcjach promocyjnych? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787884 Napisano: 27.10.2011 07:50:37 w Kaufland konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

Cha cha cha, bez litra bimbru ani rusz! emotka

PS: Za kwadrans chyba zaczną dzwonić, pilnujcie telefonów emotka

Joan Ty to chyba jakieś chody masz u nich, skoro wiesz o której p. Ł. sięga po słuchawkę. Przyznaj się emotka

Nie, ja po prostu bardzo uważnie czytam forum i zapamiętuję tylko najbardziej niepotrzebne detale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787870 Napisano: 27.10.2011 07:44:23 w Kaufland konkursy
Cha cha cha, bez litra bimbru ani rusz! emotka

PS: Za kwadrans chyba zaczną dzwonić, pilnujcie telefonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787758 Napisano: 27.10.2011 06:56:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

Jestem taki biedny, dajcie mi tego Ipada...
ciekawe, że spośród tylu wybrałaś akurat to i dajesz tutaj do dyskusji. Nie powiem, że nigdy (bo może jednak) ale nie oceniałam czyjejś twórczości, tutaj jednak sie wypowiem, bo nie znoszę takiego pisania.

Autor posłużył się pewnym oczywistym dla Polaków obrazem: student jest albo biedny albo wieczny albo głodny, tak mówią Demotywatory emotka Nie chodziło o branie na litość, raczej o związek wyrazowy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4787480 Napisano: 26.10.2011 08:53:57 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

Wyniki są na stronie Smolara, moje hasło w tabelce też, wstydzić się go akurat nie muszę.
Co do samych haseł, to nie ma się co pieklić, nie jest tajemnicą, co jaka agencja lubi i tak się pisze. Czasem można nieźle odetchnąć tworząc, gdy nie wymagają ambitnych hasełek emotka

Popieram. Nie ma się co wstydzić, że się trafiło w sedno. Wstydzić się mogę np. ja, bo wiedziałam, w co celować, a pudło zaliczyłam emotka Przynajmniej nie zbankrutowałam (1 taniutki paragon + 1 SMS), jupi!

Co do dziwacznych gustów jury... Zdarzyło mi się jakiś czas temu zobaczyć wyniki i zdjęcia z wręczenia nagrody w konkursie, w którym brałam udział. Przeczytałam zwycięskie hasło Mojemu - dobrze, że siedział na kanapie, bo z krzesła by na pewno spadł. W mojej ocenie, takie coś można wymyślić tylko podczas wesela, bo jedynie wtedy człowiek ma odpowiednie stężenie alkoholu w mózgu emotka Ale potem pomyślałam, że może po prostu taki gust miało jury - trudno emotka Kto lubi grać, ten gra dalej emotka
PS: Wygrał wtedy konkursowicz, zapewne nawet osoba z forum. Nie wiem, czy pracę plastyczną załączył. Nagrodzone hasło było cienkie, jak barwa głosu eunucha i miało tyle polotu, co mix wypowiedzi żeńskiego duetu Beger & Rokita... Ale komuś się najwidoczniej spodobało. A nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4786186 Napisano: 26.10.2011 01:56:03 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

ziolko napisał(a):

na pewno wszystko na raz ;/ echh emotka

jak ja nie cierrrrpię turystyki paragonowej emotka

to takowa kwitnie? O ja naiwna, jeszcze wielu rzeczy nie wiem emotka Pod tym względem lepiej mi było jak nie wiedziałam o forum emotka

Oj tam, chyba najważniejsze, że ktoś w ogóle ma paragon emotka A forum jest fajne, choćby dlatego, że wiadomo, w co NIE grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785607 Napisano: 26.10.2011 11:20:25 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

mam pytanie czy ktoś płacił juz tymi kartami płatniczymi do Kauflandu? Dostałam takie z poprzedniego konka tqg i zastanawiam się czy trzeba zrobic zakupy za 50 zł czy można płacić tak jak kartą np. kilkakrotnie w przypadku mniejszych zakupów?I jak długo są te karty ważne?

To raczej nie są karty, tylko bony, więc trzeba od razu machnąć zakupy na przynajmniej 50 zeta. A o ich ważność pytałam ostatnio Pana Łukasza - podobno są ważne bezterminowo i można nimi zrobić zakupy nawet za parę lat emotka Ale wydaje mi się, że jednak rozsądnie byłoby wydać je w ciągu 5-6 miesięcy od otrzymania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785312 Napisano: 26.10.2011 09:32:48 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

Czy płacąc kartą podarunkową Rossmann muszę wykorzystać całą kwotę jaka na niej jest czy mogę kupić za mniej a reszta zostanie na karcie? A mają te karty termin ważności?

Można płacić wielokrotnie, reszta zostanie na karcie. Termin ważności podadzą Ci przy kasie, chyba 6 m-cy od pierwszego użycia. A jak potem liczą, to nie wiem, bo doładowywałam taką kartę - wtedy chyba od ostatniego doładowania...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785283 Napisano: 26.10.2011 09:26:05 w Oddam za darmo
Do kiedy trwa akcja coca-coli z punktami? Bo nie chcę bezwartościowych kodzików wrzucać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785204 Napisano: 26.10.2011 09:03:59 w Rossmann
malutka456 napisał(a):

odliczcie jeszcze jedna osobe emotka napisalam,ze gdyby nie zmiany to bym dalej na drzewie siedziala jedzac banana emotka emotka emotka

Ja bym Ci za to dała nagrodę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785200 Napisano: 26.10.2011 09:02:51 w Kaufland konkursy
lolus90 napisał(a):

mam pytanie jak wysyła sie esa na konkurs urodzinowy ... nr paragonu i odp, czy to ma byc w \ ? bo caly czasmi przychodza zwrotki ze zla tresc badz zly nr ;/

KAUFLAND xxx-xxxx-xxxxx Bla bla bla. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785197 Napisano: 26.10.2011 09:01:33 w Rossmann
mia napisał(a):

ania1234 napisał(a):

A tak z ciekawości to ile osób wzięło udział w konkursie Velvet/Kleenex? emotka

572...
Właściwie to 571, bo mnie chyba można nie liczyć, z uwagi na to co 5 minut przed dwunasta spłodziłam... emotka

Zdziwisz się, jako i ja się kiedyś zdziwiłam, zgarniając tak 2 nagrody. Na Rossnet już dawno przestałam się wysilać - czym słabsze zgłoszenie, tym lepiej na tym wychodzę. A wczoraj to Mój wymyślił 2 odpowiedzi, żeby mnie odciążyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785165 Napisano: 26.10.2011 08:50:37 w Rossmann
ania1234 napisał(a):

A tak z ciekawości to ile osób wzięło udział w konkursie Velvet/Kleenex? emotka

572 uczestników. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784518 Napisano: 25.10.2011 08:30:44 w Paragony
sambolera napisał(a):

marielu napisał(a):

ja poczebuje paragona z flądry tropikalnej , oferta ważna do jutra do 9 rano

rezerwa?

Raczej nadprogramowa wygrana. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784417 Napisano: 25.10.2011 08:01:00 w Paragony
marielu napisał(a):

oldrac napisał(a):

Witam,

jestem w stanie załatwić paragon właściwie na wszystko, byle nie musiało być z dużych sklepów typu Tesco itp.

Jak coś czekam na PW z propozycją co w zamian - na pewno się dogadamy emotka

pozdrawiam!

na pasztetófke tyż?

To jakaś prowokacja? emotka

marielu - dawaj jakieś wyzwanie, np. pasztetófkę z renifera tropikalnego, przetestujemy gościa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784049 Napisano: 25.10.2011 05:59:32 w co chcielibyście wygrać?
hittmanka napisał(a):

joan napisał(a):

hittmanka napisał(a):

a czemu nikt mnie nie pyta jakiego robota chce wygrać? emotka

Bo nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale robot kuchenny to nie żaden luksus - roboty powinny być ogólnomieszkaniowe i zapierniczać na wszystkich frontach, żeby konkursowicz miał czas na konkursowanie emotka

Dzięki emotka czyli znalazłam przyczynę moich konkursowych niepowodzeń emotka emotka

A ja moich niepowodzeń ogólnomieszkaniowych emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784042 Napisano: 25.10.2011 05:57:38 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

i łudzisz się, że Krakusy Warszawiakom paragony sprzedadzą emotka emotka emotka emotka

dobre emotka emotka emotka emotka emotka

A Ty się łudzisz, że nie? emotka

jak ktoś mądry, poczeka na rezerwę a nie za grosze odda paragon kombinatorowi emotka

A świstak siedzi i zawija w sreberka paczki do Aleksandrowa Łódzkiego... Ale nieważne, w końcu to wątek Tesco, a ja nie grałam w konku Pepsi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784029 Napisano: 25.10.2011 05:53:40 w co chcielibyście wygrać?
hittmanka napisał(a):

a czemu nikt mnie nie pyta jakiego robota chce wygrać? emotka

Bo nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale robot kuchenny to nie żaden luksus - roboty powinny być ogólnomieszkaniowe i zapierniczać na wszystkich frontach, żeby konkursowicz miał czas na konkursowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784017 Napisano: 25.10.2011 05:50:09 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

i łudzisz się, że Krakusy Warszawiakom paragony sprzedadzą emotka emotka emotka emotka

dobre emotka emotka emotka emotka emotka

A Ty się łudzisz, że nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783977 Napisano: 25.10.2011 05:41:42 w TESCO konkursy
marielu napisał(a):

djb napisał(a):

Potrzebuje 4 paragony z Tesco Pepsi ul. Wielicka, oraz 3 paragony z Tarnowa!Zaplace!

ni uja , zeżre je na Twoich oczach emotka

Nakręcę o tym film dokumentalny, a potem zeżrę kliszę albo memorkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0