Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4739858 Napisano: 08.10.2011 02:03:16 w Kaufland konkursy
nineczka17 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, nie zdążyłam przed chwilką odebrać nieznanego... Mam nadzieję, że kaufland w soboty nie dzwoni ? emotka

nie ,a i tak dzwoni ze dwa razy emotka

Do mojego kolegi dodzwonili się po trzeciej próbie. To chyba była jego pierwsza wygrana w życiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4739818 Napisano: 08.10.2011 01:43:29 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

magma6 napisał(a):

dostaliscie juz nowy Skarb? wedlug info na rossnecie powinien byc dzis emotka

u mnie dziś w Rossmannie nie było emotka

U mnie też dzisiaj nie było, ale zwykle pojawiał się w drugi piątek miesiąca, więc może w dacie na stronce jest pomyłka...

Z innej beczki: co sądzicie o zestawach kosmetyków z konkursu Tołpy? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4739518 Napisano: 08.10.2011 11:04:56 w Paragony
pang napisał(a):

sprzedam wygrany numer dla osoby z paragonem z konkursu olay drogerie aster ( wygrana ipod). lub odkupię paragon, oferty cenowe na pw

To ten konkurs, o którym nikt na forum nie wspomniał ani nie dodał go do bazy? Czasem aż trudno uwierzyć, co tu człowiek może przeczytać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4739457 Napisano: 08.10.2011 10:31:40 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

aaaa emotka to co innego emotka

nadinterpretowałem Twoją wypowiedź emotka

Nic nie szkodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4739421 Napisano: 08.10.2011 10:11:53 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

joan, a gdzie tak pisze, że w dniu zakupu emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

No właśnie u Versusa nie trzeba było słać zgłoszeń w dniu zakupu i wiedziałam o tym, a mimo wszystko wydałam kasę i wzięłam udział. A powinnam była te konki Nivei olać, głupiam ja, że hej! emotka

Dlaczego? emotka Jakie to ma znaczenie, przecież w znakomitej większości konkursów nie trzeba wysyłać tego samego dnia? emotka

W moim przypadku to ma ogromne znaczenie... Ale nic to, żyje się dalej emotka

wsciekly - nie zrozumieliśmy się; ja Nivei nie słałam w dzień zakupu. I niczego nie robiłam na odczepne. Po prostu się porządnie nie zastanowiłam nad tym konkursem, bo gdybym to zrobiła, nie wydałabym ani złotówki na zakupy. Wolałabym sobie tę kasę odłożyć i zaczekać na obojętnie jaki konkurs, gdzie trzeba słać zgłoszenie w dniu zakupu. Sęk w tym, że się chyba napaliłam na te nagrody od Nivei, jak jakiś mugol. Ała. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4739393 Napisano: 08.10.2011 10:00:33 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

joan, a gdzie tak pisze, że w dniu zakupu emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

No właśnie u Versusa nie trzeba było słać zgłoszeń w dniu zakupu i wiedziałam o tym, a mimo wszystko wydałam kasę i wzięłam udział. A powinnam była te konki Nivei olać, głupiam ja, że hej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4739362 Napisano: 08.10.2011 09:46:34 w Inne mniejsze markety
Ciii, proszę mi już nawet nie przypominać o konku Nivei w sieci Leclerc emotka Przecież Pan zapewniał pisemnie, że każdy SMS jest prawidłowo rejestrowany, o ile prefiks zawiera słowo LECLERC emotka Niech mi teraz zwróci kasę za kosmetyki, od których się u mnie w domu szafa nie domyka emotka A tak w ogóle, to na siebie samą jestem wściekła, bo wzięłam udział w kilku konkursach marketowych Nivei, co było w moim przypadku totalną głupotą, skoro SMSa nie trzeba było słać w dniu zakupu emotka Never again! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4737806 Napisano: 07.10.2011 01:45:29 w Inne mniejsze markety
rafi323raf napisał(a):

bardzo fajna ta agencja Versus, nie mówię o samych nagrodach, ale informują szybko smsem, piszą co się wygrało a i nagrody szybko przysyłają ładnie zapakowane emotka
karlsband też świetny emotka

emotka

polec - Versus obsługuje konki Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4737761 Napisano: 07.10.2011 01:30:33 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

piekielna napisał(a):

dzasmina - nie emotka natomiast z reguły wiem, że 1 osobie 2 nagród nie dają

oby, ale ja myślę, że wycieczkowicze są już na liście, po prostu 12 ich uporządkują w odpowiedniej kolejności emotka

Myślę, że komuś się źle wkleiła lista z nazwiskami - początkowo była uporządkowana wg nagród, a poszła w świat posortowana alfabetycznie. Teraz trzeba to odkręcić. I tyle... Co do brakującej osoby: ciekawa sprawa, może się ktoś zdublował i wyrzucili jego drugie zgłoszenie z listy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4737706 Napisano: 07.10.2011 01:12:29 w Rossmann
piekielna napisał(a):

Ja uważam, że osoby, któree wygrały perfumy szans na wycieczkę nie mają (1 nagroda - 1 osoba) więc dali narazie osoby z perfum a dadzą te z wycieczek,moje zdanie

Owszem. Ale nigdzie nie napisano, że osoby z listy wygrały perfumy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4737458 Napisano: 07.10.2011 11:49:49 w dziś mam urodzinki
kadjas123 napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

Kajeczkawszystkiego naj z okazji urodzin emotka emotka emotka

I ja przyłączam się do życzeń dla Kajeczki emotka
a także dla mojej nastoletniej córeczki emotka

Wiwat kobitki!
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4737397 Napisano: 07.10.2011 11:32:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
ejulek59 napisał(a):

Wygrał ktoś z forum w konkursie Gorenje ?

http://spelniajma...nje.pl/laureaci.html

Nikt znajomy nie wygrał, nawet forumowicza tu żadnego nie widać emotka

Ależ są nazwiska znajome. Nawet dam sobie głowę i prawą rękę uciąć, że przynajmniej jedna praca plastyczno-prezentacyjna poleciała. Bo niestety, w jakikolwiek talent tej pani i jej słupów od dawna nie wierzę... Ale mam tak fajny konkursowo tydzień, że leję na to sikiem prostym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4737248 Napisano: 07.10.2011 10:56:28 w Paragony
kaki76 napisał(a):

szukam 2 paragonów z drogerii aster na zakup kosmetyków olay za 30 zł piszcie na pw

A co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4737164 Napisano: 07.10.2011 10:28:16 w Wkurza mnie...
koza18 napisał(a):

wkurza mnie to ze ktos mi ukradl portfel w kauflandzie z ok 400 zl, klucze do miszkania, do pracy, dowod, karty, paragony na konkurs emotka emotka Czy jest zglaszac to na policje?? emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Od razu trzeba pójść na policję, karty trzeba zastrzec, zamki w drzwiach jeszcze dziś wymienić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4736870 Napisano: 07.10.2011 09:06:48 w Rossmann
kalka napisał(a):

Pamiętacie może jakie to perfumy?

100 flakonów markowej wody toaletowej LACOSTE Joy Of Pink o wartości 200 zł brutto każda Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4736778 Napisano: 07.10.2011 08:43:19 w Rossmann
kalka napisał(a):

Ale wyniki już są!!!
http://www.rossne...k.aspx?contestId=972

O jednego laureata na liście za mało i nie wiadomo, kto wygrał wycieczki, a kto flakony perfum... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4736723 Napisano: 07.10.2011 08:29:19 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

joan napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

oni chyba przez przypadek wrzucili tą listę, nie ma podziału na nagrody, nie ma terminu odbioru, i tylko 102 osoby

Z Regulaminu: Nagrody II stopnia będzie można odbierać w wybranej w czasie rejestracji do konkursu drogerii Rossmann po upływie 21 dni od daty publikacji listy Laureatów.

Zaraz napiszę mejla do Pani Moniki, bo takie wyniki, to tylko niepotrzebna nerwówka przed weekendem...

emotka

Poszło emotka Raczej nie odpiszą, więc pozostaje odświeżać stronę z wynikami emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4736694 Napisano: 07.10.2011 08:22:31 w Rossmann
anava napisał(a):

joan napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

oni chyba przez przypadek wrzucili tą listę, nie ma podziału na nagrody, nie ma terminu odbioru, i tylko 102 osoby

Z Regulaminu: Nagrody II stopnia będzie można odbierać w wybranej w czasie rejestracji do konkursu drogerii Rossmann po upływie 21 dni od daty publikacji listy Laureatów.

Zaraz napiszę mejla do Pani Moniki, bo takie wyniki, to tylko niepotrzebna nerwówka przed weekendem...

lepiej dzwoń, na @ nie odpisuje

Zadzwonić teraz nie mogę. Na mejla mi nigdy nie odpisali, ale zawsze ekspresem załatwili to, o co prosiłam i za to ich lubię emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4736682 Napisano: 07.10.2011 08:20:10 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

Zaraz napiszę mejla do Pani Moniki, bo takie wyniki, to tylko niepotrzebna nerwówka przed weekendem... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4736658 Napisano: 07.10.2011 08:13:20 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

idę sprzątnąć te walizki spod drzwi emotka
jeszcze poczekają

Spoko, przecież każda osoba z zamieszczonej listy jest teraz potencjalnym laureatem wycieczki do Paryża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0