Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do mojego kolegi dodzwonili się po trzeciej próbie. To chyba była jego pierwsza wygrana w życiu
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie też dzisiaj nie było, ale zwykle pojawiał się w drugi piątek miesiąca, więc może w dacie na stronce jest pomyłka...
Z innej beczki: co sądzicie o zestawach kosmetyków z konkursu Tołpy? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To ten konkurs, o którym nikt na forum nie wspomniał ani nie dodał go do bazy? Czasem aż trudno uwierzyć, co tu człowiek może przeczytać...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic nie szkodzi
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W moim przypadku to ma ogromne znaczenie... Ale nic to, żyje się dalej
wsciekly - nie zrozumieliśmy się; ja Nivei nie słałam w dzień zakupu. I niczego nie robiłam na odczepne. Po prostu się porządnie nie zastanowiłam nad tym konkursem, bo gdybym to zrobiła, nie wydałabym ani złotówki na zakupy. Wolałabym sobie tę kasę odłożyć i zaczekać na obojętnie jaki konkurs, gdzie trzeba słać zgłoszenie w dniu zakupu. Sęk w tym, że się chyba napaliłam na te nagrody od Nivei, jak jakiś mugol. Ała. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie u Versusa nie trzeba było słać zgłoszeń w dniu zakupu i wiedziałam o tym, a mimo wszystko wydałam kasę i wzięłam udział. A powinnam była te konki Nivei olać, głupiam ja, że hej!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
polec - Versus obsługuje konki Nivea
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślę, że komuś się źle wkleiła lista z nazwiskami - początkowo była uporządkowana wg nagród, a poszła w świat posortowana alfabetycznie. Teraz trzeba to odkręcić. I tyle... Co do brakującej osoby: ciekawa sprawa, może się ktoś zdublował i wyrzucili jego drugie zgłoszenie z listy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem. Ale nigdzie nie napisano, że osoby z listy wygrały perfumy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiwat kobitki!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ależ są nazwiska znajome. Nawet dam sobie głowę i prawą rękę uciąć, że przynajmniej jedna praca plastyczno-prezentacyjna poleciała. Bo niestety, w jakikolwiek talent tej pani i jej słupów od dawna nie wierzę... Ale mam tak fajny konkursowo tydzień, że leję na to sikiem prostym
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od razu trzeba pójść na policję, karty trzeba zastrzec, zamki w drzwiach jeszcze dziś wymienić
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
100 flakonów markowej wody toaletowej LACOSTE Joy Of Pink o wartości 200 zł brutto każda Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O jednego laureata na liście za mało i nie wiadomo, kto wygrał wycieczki, a kto flakony perfum... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poszło
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zadzwonić teraz nie mogę. Na mejla mi nigdy nie odpisali, ale zawsze ekspresem załatwili to, o co prosiłam i za to ich lubię
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z Regulaminu: Nagrody II stopnia będzie można odbierać w wybranej w czasie rejestracji do konkursu drogerii Rossmann po upływie 21 dni od daty publikacji listy Laureatów.
Zaraz napiszę mejla do Pani Moniki, bo takie wyniki, to tylko niepotrzebna nerwówka przed weekendem... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko, przecież każda osoba z zamieszczonej listy jest teraz potencjalnym laureatem wycieczki do Paryża