Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chacha, najlepiej już zaadresować kopertę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Naprawdę? Kule, to najwyraźniej ja się niepotrzebnie na maksa spieszę i do Karlsbada wysyłam paragony na poczcie w markecie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sama nie wiem, czy to byłoby korzystne, przecież Oryginały dowodu zakupu (...) powinny być wysłane w terminie 3 dni od daty przeprowadzonej rozmowy
Więc jeśli koniecznie chcą dziś dzwonić, to ale teraz, a nie późnym wieczorem
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki, że Ci się chciało do nich przedzwonić
Teraz pozostaje czekać
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mejl:
ZESTAWY KOSMETYKÓW TOŁPA dermo MEN OTRZYMUJ¡:
Regulamin:
NAGRODAMI W KONKURSIE S¡:
(...)3. Zestaw kosmetyków TOŁPA dla niej i dla niego o wartości 100 zł – 50 kompletów. Decyzję dotyczącą składu zestawów podejmuje Organizator.
Ja też kcem papkę na pienkno
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
kambria - no wiesz Ty co, przecież nie każdy używa pasty do zębów!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No wiesz, nie zamierzam kupić 500 sztuk ani też tych produktów chomikować - są ludzie, którzy zawsze ucieszą się z paczki z kawą rozpuszczalną, proszkiem do prania, płatkami śniadaniowymi czy płynem do naczyń. Zakładam, że jeśli zagram, to coś wygram. W tym roku wtopiłam tylko z konkursem Tchibo i niech tak zostanie
mia - też pamiętam reklamę Polleny 2000; nie chce Cię straszyć, ale wychodzi na to, że jesteśmy stare
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za info, więc to taki konkurs na bogato
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również się nad tym dziś zastanawiałam
W pierwszym lepszym regulaminie napisano, że:
Organizatorem konkursu pod nazwą 'Sięgnij po E w swoim sklepie i zabłyśnij przed rodziną', zwanego dalej 'Konkursem' (...)
Jeden uczestnik może wygrać jedną nagrodę w Konkursie (jedną główną i jedną kolejnego stopnia.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A może to klawiatura z Australii?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Włożyłeś kabel od klawiatury ze złej strony lapka, spróbuj użyć innego wejścia USB, powinno się naprawić
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Akurat u mnie wygrały 3 wyrazy, nie rymowały się wcale
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój jest dokładnie taki sam - wszystkie kosmetyki są dla niego zbyt tłuste
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale co za różnica, jeśli Ci przypadła główna, to i tak się o tym dowiesz, a będzie miła niespodzianka
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nagrodzą Cię za poczucie humoru
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, to chyba był cios w jaja, którego nikt z graczy się nie spodziewał, ale wiadomo, że każda agencja w końcu pójdzie po rozum do głowy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
JA się czuję pokrzywdzona
To top dyskusyjny, więc sobie dyskutujemy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślę, że haseł poszło nie 10, a po 10 z każdego posiadanego numeru telefonu. Zresztą, może to była prowokacja i ta osoba w ogóle nie wygrała