Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4626681 Napisano: 23.08.2011 08:47:21 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Tak w temacie weselnych wierszyków, dotyczących kaski, ja dostałam zaproszenie z czymś w tym stylu:

Mając na względzie tradycje stare, by nie mieć w domu żelazek parę, dobrym pomysłem i bardzo wygodnym będą prezenty ze znakiem wodnym.

Taki dowcipny sposób jak dla mnie ok.

O, świetny tekst emotka

ziolko - bukiety żelkowe można dostać np. w Empiku emotka

Wkurza mnie, że mój facet i siostra żarli prosto z krzaków owoce lasu, niewrażliwi na moje wrzaski o bąblowicy & innych chorobach emotka Mojego faceta od 6 dni boli żołądek i nie wiemy, co z tym fantem zrobić - pewnie zjadł maliny / jeżyny / jagody przez lisa oszczane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4626258 Napisano: 22.08.2011 09:14:40 w Wkurza mnie...
zanetkaa napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - położył się na podłodze, zasnął i nie chce ruszyć tyłka!

Ale dlaczego Cię to wkurza? Tak sobie myślę, że facet chyba leży w przejściu i nie da się domknąć drzwi z łazienki emotka

taaga20 - poczekaj kilka lat, aż Kali zechce odświeżyć przysięgę małżeńską emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4625436 Napisano: 22.08.2011 03:29:48 w Wkurza mnie...
doalki napisał(a):

W temacie wesel: w tamtą sobotę byliśmy na weselu- dość bliska rodzina- daliśmy 400 zł(dla nas to duża kwota - jedna pensja, dwójka dzieci) jestem osobą, która wstydziła by się napisać w kartce: sorry ale nie dam kasy bo jej na chwilę obecną nie mam...Dziś pukam sobie w ten głupi łeb, bo mały się rozchorował i na leki trzeba było pożyczyć emotka Następne wesele mamy za miesiąc-też bliska rodzina i nie wypada odmówić, ale raczej nie pójdziemy, bo nas najzwyczajniej w świecie na to nie stać:-(

Kiedyś bardzo lubiłam chodzić na wesela, ale czasy tak sie zmieniły, że przestało mi się to podobać... właśnie na ostatnim weselu dwie wypindzone paniusie obgadywały trzecią, że nie miała paznokcizrobionych. Wkurza mnie to strzasznie, że ludzie tylko patrzą po sobie: ta miała takie pazury, a tamta taką sukienkę.

Napisałaś, że następne wesele dotyczy Twojej bliskiej rodziny - myślę, że warto na nie pójść, a pieniądze lub ich brak nie mają prawa determinować Twojej obecności przy bliskich w tak ważnych dla nich dniu. Warto pokazać dzieciom, jak istotne są takie wyjątkowe dni dla relacji z tymi, na których nam zależy. Prezent zawsze możesz wygrać w późniejszym terminie (np. coś fajnego do mieszkania itp.), a ślub się nie powtórzy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4625362 Napisano: 22.08.2011 02:56:50 w Dziś cieszę się z.....
...że teściowa poszła wyrwać zęba akurat do takiego dentysty, którego gabinet mieści się w centrum zdrowia. Bo po usunięciu zęba, teściowa nagle zaczęła gwałtownie odpływać i trzeba było ją ratować, a w klinice przebywało sporo lekarzy i udało im się przywrócić ją do stanu normalności. Podobno zawiniło nie znieczulenie, tylko to przeklęte SM... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4624025 Napisano: 21.08.2011 09:17:29 w Wkurza mnie...
kalka - według mnie, wesele to prywatna i niewymuszona przepisami prawnymi impra, którą młoda para robi, bo ma taki kaprys. Ewentualną pieczeń z dzika w rozmarynie i przejażdżkę bielutką bryczką oraz wszelkie inne koszty, pokrywają młodzi z posiadanych przez siebie funduszy. Nieprzypadkowo osoby obecne na zaślubinach to goście weselni. Oczekiwanie konkretnych kwot od ludzi, mających status gościa, jest według mnie żenujące. Idąc pieniężnym tokiem myślenia, warto zapraszać na urodziny tylko bogatych przyjaciół, bo to ich stać na wypaśne prezenty emotka Nigdy w życiu nie wydałam ani grosza na weselną kieckę / fryzjera / makijaż. I wydawać nie zamierzam. A gdybym dostała 20 zł w kopercie, pewnie bym się rozpłakała, ale nie dlatego, że nie zarobiłam na jakimś gościu. Raczej dlatego, że być może ktoś dla mnie ważny i bliski ze wstydem włożył ten banknot do koperty, bo jest w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej, a ja nie wiem, kto to może być...
No nic, zrobiło mi się smutno. Idę się rozweselić przed snem. Dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4623969 Napisano: 21.08.2011 08:49:17 w Wkurza mnie...
kalka - pozwolę sobie pojechać matematyczno-polonistycznie: treść Twojego posta jest odwrotnie proporcjonalna do treści Twojej stopki emotka

maria1980 - teraz mamy takie czasy, że wszystko jest na opak. Powieś tę koszulkę na wieszaku, plecami do Ciebie. Jeśli na pierwszy rzut oka uznasz, że pasuje do kobiety = jest męska, jeśli do faceta = jest damska emotka Powaga, obserwowałam ostatnio spoooro młodzieży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4623655 Napisano: 21.08.2011 06:05:10 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

Ehhh, ale mam doła emotka tyle konków w tym miesiacu rozwiazanych i susza emotka a dzisiaj Meksyk koło nosa przeszedł emotka najgorsze, ze takie fajne prace poslalem ... kurcze czesciej wygrywam jak wysle cos na opierd ... niz jak sie przyloze emotka

Też mnie wkurzył Meksyk / bestfilm, posłałam dwie prace (z czego jedna wyszła całkiem całkiem), niczego nie wygrałam emotka Ale nie chodzi o to, że nie wpadła nagroda - to był jeden z najgorszych filmów, jakie kiedykolwiek widziałam w kinie! emotka Co za absolutny gniot, mój facet określił go jako film nie-fabularny, brak słów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4612958 Napisano: 15.08.2011 08:58:11 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wypiłam dziś dwie kawy (Lavazza) oraz pewną ilość mohito... Witałam się z morzem... A jak się przewrócę, to za swoje się przewrócę emotka

i nic mnie nie wkurza, może poza tym, że przystojny pan ratownik nie posłał mi powłóczystego spojrzenia...

To dlatego, że po tej pewnej ilości mohito, Twoje spojrzenie było nadto powłóczyste emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4612854 Napisano: 15.08.2011 07:59:17 w Wkurza mnie...
Skoro wszyscy dziś emanują chęcią niesienia pomocy, pozwolę sobie przypomnieć emotka

http://www.kocham...ci/wroclawski-festyn Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4612835 Napisano: 15.08.2011 07:49:03 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

joan - w imieniu forum e-konkursy.info uprzejmie proszę o zamieszczenie filmu HD z Tobą w roli głównej.

http://www.youtub.../watch?v=4ytuYQCzloc

Oj, tak łatwo nie sprzedam wizerunku, dajcie jedno autko, może się zastanowię emotka

pola731 - blady ten świniak był, ale może jeszcze coś da się zrobić. Jak wrócę z gór, poszukam fotoszopa do filmów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4612824 Napisano: 15.08.2011 07:42:49 w Wkurza mnie...
pola731 - oj wyszłam apetycznie, jeśli kto lubi świniaki emotka

arta - nie kuś losu, bo zaraz kopytkami Ciebie przerobię na pasztet emotka A na YT zapewne wkrótce będzie można obejrzeć akcję w markecie, kiedy to parasolem wydłubuję z najwyższej półki ostatnie opakowanie kawy Tchibo - mam nadzieję, że dostanę za to Złotą Malinę; lepsza taka nagroda, niż żadna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4612798 Napisano: 15.08.2011 07:30:03 w Wkurza mnie...
Grrr, podczas pobytu w pewnym nietypowym miejscu, poprosiłam mojego faceta, żeby nakręcił filmik HD na konkurs - ze mną w roli głównej. Teraz zgrałam film na laptopa i co? Wyszłam, jak pasztet! emotka emotka emotka
Filmik do niczego, a jeszcze istnieje ryzyko, że marielu mnie zje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4612764 Napisano: 15.08.2011 07:11:37 w Wkurza mnie...
A mnie naprawdę irytują ludzie, co REGULARNIE wynoszą z pracy papier toaletowy, mydło, wodę do dystrybutora, cukier, napoje, ciasteczka, papier do drukarki itp., a także ględzą na tematy prywatne przez komórkę firmową oraz wysyłają kurierami na koszt pracodawcy swoje pierdoły, sprzedane na Allegro emotka
Dzieci w Afryce głodują dlatego, że inni rozkradają pieniądze, przeznaczone na pomoc, a żądza posiadania dusi gęstym dymem ten kontynent... emotka

cudaczek121 - pomyśl, że to była jednorazowa akcja, gdyż ta pani spontanicznie postanowiła zaprosić męża na romantyczną kawkę pod chmurką. I z uśmiechem pożegnaj dzień emotka

pola731 - może coś w tym jest, ale gdybym była paniusią z pensją 5000 zeta miesięcznie, piłabym tylko i wyłącznie kawę sprowadzaną z Brazylii, słodzoną cukrem trzcinowym w kostkach, a nie podżerała z szafki kawę z firmowej tytki bo mi się należy... Pracownik powinien przynosić swój prowiant do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4611576 Napisano: 14.08.2011 09:42:42 w Wkurza mnie...
piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie fakt,że dziś mnie okradziono!!! portfel a wnim kasa i wszystkie dokumenty...

emotka

czarnygreg : skończyłam lepić kawowe po-twory, posyłam do Ciebie wenę w proszku, zalej litrem wody i do dzieła. Oto wspomniana wena emotka ................................................... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4611482 Napisano: 14.08.2011 09:00:23 w Wkurza mnie...
Nie mów, że preferują ugrzecznione hasła, bo mnie coraz mniej ugrzecznione do głowy przychodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4611454 Napisano: 14.08.2011 08:50:11 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

tchibo na sniadanie, tchibo do kolacji,
a poznacie wkrótce smaki lewitacji!

Poślij, może i tak losują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4611433 Napisano: 14.08.2011 08:44:24 w Wkurza mnie...
czarnygreg - nie marudzić, nie marudzić emotka Ja już mam tylko 4 do stworzenia, ale kaj moja kolacja? emotka Chyba kawę w proszku przyjdzie mi skonsumować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4611404 Napisano: 14.08.2011 08:33:32 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

nie mogę hasła na tchibo wymyśleć, a czas ucieka emotka

Ja mam jeszcze 5 do wymyślenia, sama radość emotka Zakup kawy miał mnie zmusić do twórczego myślenia, ale zamiast tego, obudził przekornego lenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4611280 Napisano: 14.08.2011 07:43:20 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

A ja mam dziwną sytuację w Tchibo wysłałem dzisiaj smsa zgłoszeniowego potem dokonczyłem zdanie przyszła zwrotka że dziekują za udział w konkursie a po godzinie sms Tchibo niestety ten numer transakcji został juz przez ciebie zarejestrowany kup produkt konkursowy i zarejestruj nowy numer transakcji a specjalnie po kawe jechałem emotka

Hmm, tak to chyba jeszcze nikt nie miał... Jeśli posiadasz inny paragon, poślij to zgłoszenie jeszcze raz...
Ja dziś ślę ostatnie 7 paragonów na konek Tchibo i dla mnie finito, bo już nie mogę na tę kawę patrzeć - bony się skończyły, a szkoda kasy, skoro i tak nie potrafię się wstrzelić w gusta komisji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4610593 Napisano: 14.08.2011 12:44:39 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

Wkurza mnie, że mam kaca. emotka emotka

Ciesz się, że masz kaca, bo właśnie na kacu najlepiej wymyślać hasełka do konków Reginy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0