Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4608981 Napisano: 13.08.2011 11:57:45 w Oddam za darmo
joan napisał(a):

Oddam kodziki z coli (w sumie 24 pkt) pierwszej osobie, która zgłosi się na PW emotka

Oddane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4608975 Napisano: 13.08.2011 11:55:45 w Oddam za darmo
Oddam kodziki z coli (w sumie 24 pkt) pierwszej osobie, która zgłosi się na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4608861 Napisano: 13.08.2011 10:53:07 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza... wieczne biadolenie w stylu ojejo, nikt nie chce pomóc, nikt nie chce dać wskazówki, nikt mi nie wygra za darmo, nikt nie klika ble ble emotka Dla takich malkontentów mam jedną radę - zamiast prosić na forum, gdzie Twój post może zaginąć pośród wielu innych, napisz na PW do osób, którym Ty pomogłaś, które Ty wsparłaś w ciężkich chwilach, którym Ty poprawiłaś humor itp. emotka

Bo są tutaj osoby naprawdę fajne i bezinteresowne. Ciągłe skamlenie, że ich na forum nie ma, bo forum się zmienia, strasznie mnie wk* emotka Nie wiecie, gdzie szukać grzybów i twierdzicie, że las do d*py emotka Tak naprawdę, to nie jest mi przykro, ze względu na własną osobę, bo nigdy nie sugerowałam, że k-a-ż-d-e-m-u pomogę, wesprę w bojach, podeślę linka, oddam paragon / głos / nagrodę. Swoimi wypowiedziami krzywdzicie natomiast ludzi, co pomocą swoją się nie afiszują, bo bardziej doceniają spokój na PW, niż tytuł Dobrej Duszyczki Roku.

Co do odpłatności za wskazówkę - sądzicie, że ludziom się przyśniły te wskazówki / raporty? emotka Nie pomyśleliście, że może ktoś siedział zgarbiony nad laptopem przez dwie godziny, żeby to rozkminić? Szkoda Wam pięciu złotych? To też sobie dwie godziny posiedźcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4607448 Napisano: 12.08.2011 03:26:15 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

To auto wygra ktoś kto wygrał ekspres??

Tak, wybierać będą tylko spośród tych osób.

A właśnie przyszedł SMS z przeprosinami, że w końcu przyjęli moje zgłoszenie z (początkowo błędnym) numerem transakcji i drugi SMS: ze zdaniem do dokończenia emotka Nie odeślę im odpowiedzi. Dobrze, że słałam z zapasowego startera - uznaję numer za spalony i tyle... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4607429 Napisano: 12.08.2011 03:18:06 w Carrefour konkursy
pacyffk napisał(a):

poważnie??? ale numer emotka trzeba się będzie do obsługi uśmiechnąć emotka

Poważnie. Ale obrazu pustych półek spodziewałam się po graczach z mojego marketu emotka
Jedynie mi żal, że nie wygrałam wczorajszym hasełkiem, bo akurat to jedno baaardzo mi się podobało. Ale może jednak to hasełko było żal.pl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4607414 Napisano: 12.08.2011 03:10:37 w Carrefour konkursy
wrrrryyy napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Dzwoni Tchibo, wyniki z wczoraj emotka

Z 11.08, tylko wtedy wysyłałem zgłoszenie.

Gratuluję kawowego robota i szansy na samochód emotka Konkurencja jest spora, stojaki z kawą puste; musiałam dziś ostatnią sztukę Cremy wyhaczyć parasolem - była na samym końcu najwyżej położonej półki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4606863 Napisano: 12.08.2011 11:42:57 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
zeida napisał(a):

krem Nivea ani dezodorant nie doszedł do dzisiaj mimo potwierdzenia na maila.

Jeśli dostałaś później ankietę na mejla, możesz do nich napisać i powinni przysłać kosmetyk. W przeciwnym wypadku emotka noł ankieta = noł miejsce na liście laureatów = noł kosmetyk.

minka77 - wcale nie czekam; jak przyjdzie, to będzie, to otwieracz do butelek, nie klucz do skrytki w banku Gringotta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4606393 Napisano: 12.08.2011 09:30:00 w Carrefour konkursy
chasia napisał(a):

Ciekawe co zrobią z ekspresami przeznaczonymi na 15.08 emotka

Też się nad tym zastanawiałam - pewnie nie wydadzą, czyli zachowają dla siebie, bo W przypadku gdy w danym dniu Konkursu, nie zostaną przyznane wszystkie dostępne Nagrody, Nagrody nie przyznane przepadają na rzecz Organizatora Konkursu.
No nieźle, czyli z góry wiadomo, że pracownicy dostaną 3 ekspresy emotka Ciekawe, co na to sponsor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603884 Napisano: 11.08.2011 11:31:17 w Carrefour konkursy
3dominika3 - Na każdy przyjęty przez system numer transakcji można przesłać jednego SMSa z dokończeniem zdania. Tego trzeba się trzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603754 Napisano: 11.08.2011 10:57:37 w Carrefour konkursy
anava napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

czyli co robimy? wysylamy puste czy jeszcze raz te same haslo ?

najlepiej nie odsyłać

Ale wtedy jeśli ktoś wyśle z tego samego numeru telefonu SMSa z kolejną transakcją, może mu przyjść zwrotka typu Dziękujmy za hasło, bo system oczekuje w następnym SMSie hasła, nie numeru transakcji... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603720 Napisano: 11.08.2011 10:50:40 w Carrefour konkursy
3dominika3 napisał(a):

to co teraz, mam znow wyslac te same zgloszenie czy jak? ;/ bo nie rozumiem emotka

Może najlepiej odesłać pustego SMSa, bo coś odesłać trzeba, a przecież od zakupienia produktów minęły dwa dni. Też tak pewnie będę mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603613 Napisano: 11.08.2011 10:23:08 w Carrefour konkursy
malgol napisał(a):

ekspres z Tchibo emotka z 9.08

Dzięki za info i gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602558 Napisano: 10.08.2011 08:25:53 w Carrefour konkursy
edith napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

u mnie nr transakcji pod numerem kasjera jest 5cyfrowy

Boś późno wstała i nie zrobiła zakupów rano emotka Moim zdaniem to jawna dyskryminacja rannych ptaszków i ludzi cierpiących na bezsenność, będę interweniować w tej sprawie emotka

Ale u mnie 4 cyferki byly o 18 czyli raczej wieczorny ptaszek emotka

Poranny, wieczorny... byle ptaszek był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602544 Napisano: 10.08.2011 08:23:33 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

kto ma ulotkę z tego konkursu? bo coś mi się kojarzy, że tam było zaznaczone, który to numer

a ja swoją zostawiłam w koszyku ;/

Ja mam. Na ulotce zaznaczono numer pod linijką odnoszącą się do kasjera emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602536 Napisano: 10.08.2011 08:21:56 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

u mnie nr transakcji pod numerem kasjera jest 5cyfrowy

Boś późno wstała i nie zrobiła zakupów rano emotka Moim zdaniem to jawna dyskryminacja rannych ptaszków i ludzi cierpiących na bezsenność, będę interweniować w tej sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602524 Napisano: 10.08.2011 08:18:17 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

chyba sie jednak troszke mylisz, bo numer transakcji w Carrefour jest wlasnie zawsze 5 cyfrowy, a ten numer o ktorym Ty mowisz jest to numer transakcji w danej kasie i znajduje sie on bezposrednio pod slowem SUMA

Ee, numer pod słowem suma ma u mnie 6 cyfr, numer transakcji nad wyrażeniem Reklamacje z paragonem to 4 cyfry. Ten ostatni wysyłałam, z samego dołu.

wsciekly - dlatego im więcej mejli pójdzie, tym lepiej. Najwidoczniej nie widzieli w życiu paragonu z Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602505 Napisano: 10.08.2011 08:12:48 w Carrefour konkursy
Wczoraj miałam numery pięciocyfrowe, na dziś tylko jeden paragon, w dodatku felerny...

wsciekly - może już zbyt wiele telefonów do agencji było w sprawie tego konkursu i pani poinstruowała koleżanki, że jakby ktoś dzwonił, to mnie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602474 Napisano: 10.08.2011 08:05:58 w Carrefour konkursy
Dodam jeszcze, że dzwoniłam z zapytaniem, poczemu mój czterocyfrowy numer jest błędny. Odpowiedź: bo numer ma składać się z pięciu cyfr. Ja: ale przecież to NUMER TRANSAKCJI, więc jeśli ktoś będzie z samego rana drugim klientem marketu, to jego transakcja będzie jednocyfrowa, wyrażona jako 2. Po drugiej stronie telefonu cisza. Jeśli chcę zgłosić nieprawidłowość, mam przesłać skan na mejla, ale nie wiadomo, kiedy dostanę odpowiedź, a przecież SMSa trzeba wysłać w dniu zakupu, więc konkurs pewnie zdąży się skończyć, zanim ktoś się tym zajmie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602434 Napisano: 10.08.2011 07:52:19 w Carrefour konkursy
Jeśli do kogoś zadzwonią z info o wygranym ekspresie, proszę o cynk na PW - interesuje mnie przebieg konkursu, ponieważ (teraz werble, bo to coś zupełnie nowego!) pani odpowiedzialna za konkurs przebywa na urlopie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600423 Napisano: 10.08.2011 09:35:23 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

Jak myślicie- o której można się spodziewać informacji z wczorajszego dnia,z TCHIBO?

Myślę, że dziś ok. 15:00. Co prawda piszą o 3 dniach, ale chyba się tak tylko zabezpieczyli ze względu na weekendy... Wyświetl w wątku >>
0 0