Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oddane. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo są tutaj osoby naprawdę fajne i bezinteresowne. Ciągłe skamlenie, że ich na forum nie ma, bo forum się zmienia, strasznie mnie wk*
Co do odpłatności za wskazówkę - sądzicie, że ludziom się przyśniły te wskazówki / raporty?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, wybierać będą tylko spośród tych osób.
A właśnie przyszedł SMS z przeprosinami, że w końcu przyjęli moje zgłoszenie z (początkowo błędnym) numerem transakcji i drugi SMS: ze zdaniem do dokończenia
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poważnie. Ale obrazu pustych półek spodziewałam się po graczach z mojego marketu
Jedynie mi żal, że nie wygrałam wczorajszym hasełkiem, bo akurat to jedno baaardzo mi się podobało. Ale może jednak to hasełko było żal.pl
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gratuluję kawowego robota i szansy na samochód
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli dostałaś później ankietę na mejla, możesz do nich napisać i powinni przysłać kosmetyk. W przeciwnym wypadku
minka77 - wcale nie czekam; jak przyjdzie, to będzie, to otwieracz do butelek, nie klucz do skrytki w banku Gringotta
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też się nad tym zastanawiałam - pewnie nie wydadzą, czyli zachowają dla siebie, bo W przypadku gdy w danym dniu Konkursu, nie zostaną przyznane wszystkie dostępne Nagrody, Nagrody nie przyznane przepadają na rzecz Organizatora Konkursu.
No nieźle, czyli z góry wiadomo, że pracownicy dostaną 3 ekspresy
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale wtedy jeśli ktoś wyśle z tego samego numeru telefonu SMSa z kolejną transakcją, może mu przyjść zwrotka typu Dziękujmy za hasło, bo system oczekuje w następnym SMSie hasła, nie numeru transakcji... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może najlepiej odesłać pustego SMSa, bo coś odesłać trzeba, a przecież od zakupienia produktów minęły dwa dni. Też tak pewnie będę mieć
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za info i gratuluję
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poranny, wieczorny... byle ptaszek był
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja mam. Na ulotce zaznaczono numer pod linijką odnoszącą się do kasjera
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Boś późno wstała i nie zrobiła zakupów rano
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ee, numer pod słowem suma ma u mnie 6 cyfr, numer transakcji nad wyrażeniem Reklamacje z paragonem to 4 cyfry. Ten ostatni wysyłałam, z samego dołu.
wsciekly - dlatego im więcej mejli pójdzie, tym lepiej. Najwidoczniej nie widzieli w życiu paragonu z Carrefoura
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wsciekly - może już zbyt wiele telefonów do agencji było w sprawie tego konkursu i pani poinstruowała koleżanki, że jakby ktoś dzwonił, to mnie nie ma
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślę, że dziś ok. 15:00. Co prawda piszą o 3 dniach, ale chyba się tak tylko zabezpieczyli ze względu na weekendy... Wyświetl w wątku >>