Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O, dzięki, mój humor podryfował w inną stronę
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
chmurka - zgadzam się z Twoimi wypowiedziami. Weź jednak pod uwagę, że statystyczny Polak sam wpier* byle śmieci, więc nie ma co oczekiwać, że składem żarcia dla psa się zainteresuje. Jak ludzie zaczną wreszcie czytać etykiety na produktach, to już będzie duży sukces
Jest pewna marka, której pozwolę sobie tutaj nie reklamować, co ma takie składniki w swoich karmach, że oczy z orbit wychodzą. Kiedyś nawet wozili wodę z Francji do Polski, bo nasza nie spełniała ich wyśrubowanych norm
A, i wkurzają mnie kłamliwe reklamy tuszy do rzęs, są wyjątkowo wredne!
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak poza tym, to wkurza mnie, że dopiero co skończyłam lepić opisówkę i jest już zbyt późno na cokolwiek. Ale ten czas ucieka
A, i że nie mam kanału TLC
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niby tak, ale widzisz, sama ten kod odruchowo wydrukowałam, od razu bach-bach 8x, nawet się nie zastanawiałam
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dzasmina - zapewne dyskusja wzięła się stąd, że sprawa nie jest tak do końca oczywista; ktoś może myśleć, że posiadając kodzik złapał byka za rogi i obłowi się, że ho-ho, więc podyskutować warto. I tak każdy zrobi, jak zechce. Ja się cieszę, że ludziki poruszyły tę kwestię na forum, inaczej patrzę na zaistniałą sytuację... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Muszę przyznać, że sama bezmyślnie dziś wydrukowałam 8x ten sam kodzik. W sumie odebrałam przecież tylko 2 pasty (kody różne), a tak mogłabym obdzielić rodzinę. Ale wpisy dziewczyn mnie otrzeźwiły i wydruki są już w koszu na śmieci
Wystąpił błąd organizacyjny, ale on się na kimś bardzo odbije. Wiadomo, że to nie sytuacja, gdy rozdają minisy kosmetyków albo załączają próbki do Kobiety Skarbu, bo tam ilość sztuk zawsze jest ograniczona i wszystko mieści się w przewidzianym na akcję budżecie.
Jeśli ktoś już odebrał pasty na ten sam kod - trudno, ale może warto, żeby pozostali zastanowili się nad świadomym NIEodebraniem past. Odmówili sobie tej nienależnej i tak nagrody, zauważyli, że to nie nagrody rządzą naszymi decyzjami, ale my decydujemy o tym, co robimy. Nie mam nic przeciwko wygrywaniu większej liczby nagród, niż 1 szt., ale tutaj wyraźnie widać, że odebranie kolejnej pasty na ten sam kod jest niezgodne z regulaminem.
Jeśli posiadasz wykorzystany już kod, zadaj sobie pytanie: czy jestem w stanie zrezygnować z następnej pasty? Dlaczego? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.rossne...s.aspx?contestId=930 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No, to sobie ulżyłam, teraz idę do kuchni bestialsko nadziać wędzoną makrelę na widelec... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dopiero teraz, po odświeżeniu strony, pokazał się prawidłowy regulamin - ciekawe
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest regulamin do innego, starego konka. Trzeba szukać dalej
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zmień sklep, w którym kupujesz piwka, bo to jest bardzo dziwna sytuacja...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdy kod może zostać przesłany tylko raz... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z zastrzeżonego. Rozmowa jest nagrywana i trwa długo - pani czyta spory fragment regulaminu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nieaktualne.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8