Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4576991 Napisano: 31.07.2011 08:04:20 w Popraw sobie humor...
dawidekk napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=HDaqht4y36k

Cwaniaczek emotka

emotka emotka emotka Najgorsze, że potrafił już chodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4576516 Napisano: 30.07.2011 09:29:20 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
avatea napisał(a):

joan napisał(a):

Koniec gadki o pokrojonych słonikach! emotka

słoniki słonikami... najdurniejsza rzecz... obrączka;)

O, dzięki, mój humor podryfował w inną stronę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4576496 Napisano: 30.07.2011 09:21:19 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
Koniec gadki o pokrojonych słonikach! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4575906 Napisano: 30.07.2011 06:19:06 w Inne mniejsze markety
wsciekly - a skąd masz info, z zaufanego źródła? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4574882 Napisano: 30.07.2011 11:17:34 w Wkurza mnie...
Kule, ledwo południe minęło, a już się zdążyliście nawkurzać emotka

chmurka - zgadzam się z Twoimi wypowiedziami. Weź jednak pod uwagę, że statystyczny Polak sam wpier* byle śmieci, więc nie ma co oczekiwać, że składem żarcia dla psa się zainteresuje. Jak ludzie zaczną wreszcie czytać etykiety na produktach, to już będzie duży sukces emotka

Jest pewna marka, której pozwolę sobie tutaj nie reklamować, co ma takie składniki w swoich karmach, że oczy z orbit wychodzą. Kiedyś nawet wozili wodę z Francji do Polski, bo nasza nie spełniała ich wyśrubowanych norm emotka I gdybym miała pupila, takimi właśnie produktami bym się zainteresowała. Cena byłaby bez znaczenia - jeśli ktoś podejmuje się opieki nad zwierzątkiem, musi zdawać sobie sprawę z jego potrzeb. Jeszcze mogłabym zrozumieć ubogie babcie z garbem na plecach, ale ja nie po to gram w konkursach, żeby cena produktu miała decydować o zdrowiu mojego zwierzaka...

A, i wkurzają mnie kłamliwe reklamy tuszy do rzęs, są wyjątkowo wredne! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4574163 Napisano: 29.07.2011 10:37:27 w Wkurza mnie...
emanuela24 - ale ja akurat żadnej krzywdzącej ani personalnie ukierunkowanej opinii nie zaprezentowałam emotka Wiem, o co Ci chodzi, bo irytują mnie wycieczki w życie osobiste konkursowiczów. Wspomnienie K. było o tyle niefortunne, że przecież chodziło o to, żeby każdy zastanowił się nad sobą i swoimi przyszłymi planami w kwestii past. Bo co się stało, to się nie odstanie, ale przyszłość jest plastyczna... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4574127 Napisano: 29.07.2011 10:09:22 w Wkurza mnie...
Nikt tutaj nie szuka czystego jak łza ideału, nikt się też nie wybiela na siłę. Ludzi, którzy nie popełniają błędów nie ma. To, że będąc nastolatką, zarąbałam gumę do żucia w osiedlowym sklepiku, nie przekreśla mnie, jako człowieka i jeśli mi się coś nie podoba, po prostu o tym piszę. Wkurza mnie tendencja do stwierdzeń Jeśli jesteś bez winy, rzuć pierwsza kamieniem, a jeśli nie, to zamilcz. W takiej sytuacji nikt na tym świecie nie miałby prawa do wyrażenia jakiejkolwiek opinii emotka

Tak poza tym, to wkurza mnie, że dopiero co skończyłam lepić opisówkę i jest już zbyt późno na cokolwiek. Ale ten czas ucieka emotka

A, i że nie mam kanału TLC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4572301 Napisano: 29.07.2011 12:03:28 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

joan byłabym baardzo zdziwiona, jeśli wykorzystałabyś te kody, bo jesteś jedną z nielicznych osób, która twardo trzyma się swoich zasad emotka
mnie pewnie by licho kusiło emotka
idę kosić podwórko, bo nigdy nie skończę emotka

Niby tak, ale widzisz, sama ten kod odruchowo wydrukowałam, od razu bach-bach 8x, nawet się nie zastanawiałam emotka Dopiero posty na forum skłoniły mnie do przemyśleń emotka Może dyskusja sprawi, że jeszcze ktoś zastanowi się nad tym wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4572177 Napisano: 29.07.2011 11:36:00 w Rossmann
mkrzysiek i tusiek - Tylko wyraziłam swoja opinię, jak każdy emotka

dzasmina - zapewne dyskusja wzięła się stąd, że sprawa nie jest tak do końca oczywista; ktoś może myśleć, że posiadając kodzik złapał byka za rogi i obłowi się, że ho-ho, więc podyskutować warto. I tak każdy zrobi, jak zechce. Ja się cieszę, że ludziki poruszyły tę kwestię na forum, inaczej patrzę na zaistniałą sytuację... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4572028 Napisano: 29.07.2011 10:59:20 w Rossmann
Teoretycznie każdy może teraz pójść do Rossmannów z wykorzystanymi kodami, ALE... taka niska wartość nagrody, a niesmak wielki pozostanie. To, że pojawiła się sytuacja, w której można łatwo dokonać oszustwa i zdobyć nagrodę, nie usprawiedliwia takich zachowań, czyli użycia tego samego kodu kilkakrotnie.

Muszę przyznać, że sama bezmyślnie dziś wydrukowałam 8x ten sam kodzik. W sumie odebrałam przecież tylko 2 pasty (kody różne), a tak mogłabym obdzielić rodzinę. Ale wpisy dziewczyn mnie otrzeźwiły i wydruki są już w koszu na śmieci emotka

Wystąpił błąd organizacyjny, ale on się na kimś bardzo odbije. Wiadomo, że to nie sytuacja, gdy rozdają minisy kosmetyków albo załączają próbki do Kobiety Skarbu, bo tam ilość sztuk zawsze jest ograniczona i wszystko mieści się w przewidzianym na akcję budżecie.

Jeśli ktoś już odebrał pasty na ten sam kod - trudno, ale może warto, żeby pozostali zastanowili się nad świadomym NIEodebraniem past. Odmówili sobie tej nienależnej i tak nagrody, zauważyli, że to nie nagrody rządzą naszymi decyzjami, ale my decydujemy o tym, co robimy. Nie mam nic przeciwko wygrywaniu większej liczby nagród, niż 1 szt., ale tutaj wyraźnie widać, że odebranie kolejnej pasty na ten sam kod jest niezgodne z regulaminem.

Jeśli posiadasz wykorzystany już kod, zadaj sobie pytanie: czy jestem w stanie zrezygnować z następnej pasty? Dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4571750 Napisano: 29.07.2011 09:42:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestawy bonów Fioletowe zakochanie (Carrefour), kosmetyki Olay (Tesco) i płyny do soczewek kontaktowych (top Teraz, link: http://promocja.b...lomb.pl/rejestracja) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4571284 Napisano: 29.07.2011 07:28:13 w Rossmann
Nie wiem, czy ktoś dał już link, ale NIVEA:

http://www.rossne...s.aspx?contestId=930 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4570146 Napisano: 28.07.2011 05:46:55 w Wkurza mnie...
Umówiłam się z kimś na dziś wieczór, a tej osoby nie ma i nie ma. Po 40 minutach dzwonię i okazuje się, że mój potencjalny gość jest na spotkaniu z kimś innym, oglądają sobie badyle w kwiaciarni i będzie później. W końcu po kolejnych kwadransach czekania odbieram telefon z info, że jednak się nie zobaczymy, bo jeszcze były w restauracji i straty-taty! Co za tupet! A ja specjalnie zostałam w domu i nie odwiedziłam kogoś bliskiego emotka Mogłam robić masę ciekawszych rzeczy, niż siedzieć w chacie i niepotrzebnie czekać. Za kilka dni jadę nad morze i nie mam już ani jednego wolnego wieczoru. Wkurzyłam się masakrycznie!

No, to sobie ulżyłam, teraz idę do kuchni bestialsko nadziać wędzoną makrelę na widelec... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4569394 Napisano: 28.07.2011 01:27:13 w Inne mniejsze markety
henryczka62 napisał(a):

joan napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

znalazłam regulamin: http://www.vizir...._Vizir_w_Leclerc.pdf

To jest regulamin do innego, starego konka. Trzeba szukać dalej emotka

4. Sprzedaż promocyjna trwa od dnia 26.07.2011 r. do dnia 14.08.2011 r., możliwośd zgłoszenia udziału w Konkursie zachodzi wyłącznie w dniach od 26.07.2011 r. do 14.08.2011 r.

Dopiero teraz, po odświeżeniu strony, pokazał się prawidłowy regulamin - ciekawe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4569385 Napisano: 28.07.2011 01:24:09 w Inne mniejsze markety
henryczka62 napisał(a):

znalazłam regulamin: http://www.vizir...._Vizir_w_Leclerc.pdf

To jest regulamin do innego, starego konka. Trzeba szukać dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4569325 Napisano: 28.07.2011 01:01:01 w Warka Piwo
iness napisał(a):

shorty87 napisał(a):

może nie kupiłas promocyjnej warki

Kupiłam, wysłałam i przychodzi sms, że już wykorzystany . Może kody pod kapslami/zawleczkami się powtarzają i jak już ktoś wysłał wcześniej z innego piwa a był taki sam kod to ja nie mogę , ale chyba tak nie powinno być emotka

Zmień sklep, w którym kupujesz piwka, bo to jest bardzo dziwna sytuacja...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4569076 Napisano: 28.07.2011 11:43:15 w Warka Piwo
iness napisał(a):

Witam wszystkich emotka Jestem nowa na forum emotka
Mam pytanie odnośnie tego konkursu. Wysłałam już kilka kodów po zakupie piwa i za każdym razem przychodzi mi wiadomość , że kod już wcześniej został wykorzystany. Czy te kody się powtarzają ?? Chyba nigdy w to nie wygram emotka Przepraszam jeśli już pisaliście o tym, ale jest 60 stron wątku i nie dam rady od razu wszystkiego ogarnąć emotka

Każdy kod może zostać przesłany tylko raz... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4568582 Napisano: 28.07.2011 09:14:07 w Warka Piwo
monia24 napisał(a):

a z jakiego nr dzwonia jeśli się wygra bilety?

Z zastrzeżonego. Rozmowa jest nagrywana i trwa długo - pani czyta spory fragment regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4568266 Napisano: 28.07.2011 07:23:37 w Warka Piwo
joan napisał(a):

Wymienię 1 bilet z Warki na cosik innego emotka szczegóły tutaj:

https://www.e-kon...g-2102.html#f4568231

Nieaktualne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4568232 Napisano: 28.07.2011 06:50:15 w Warka Piwo
Wymienię 1 bilet z Warki na cosik innego emotka szczegóły tutaj: