Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4556412 Napisano: 23.07.2011 09:26:25 w dziś mam urodzinki
Może już zbyt późno na jedzenie, niemniej... po kawałku urodzinowego torcika dla chętnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4553602 Napisano: 22.07.2011 06:24:46 w Warka Piwo
ziolko napisał(a):

zuzola napisał(a):

kto podpowie jak grać żeby wygrać?

na szklanki raport 20:11:59

Dziękuję bardzo za machnięcie czarowną różdżką; strzeliłam wg mojego zegara na kompie (który wskazywał 8-9 sek po czasie) i przyszedł dokładnie taki raport, jak trzeba emotka

Czyli szklanka moja emotka A kodzik oczywiście znaleziony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4553321 Napisano: 22.07.2011 04:41:22 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

obrzydliwie zimny lipiec! i pada! brrrr!

Przed chwilą włączyłam ogrzewanie w mieszkaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552891 Napisano: 22.07.2011 02:00:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka - tamte czasy chyba tylko dinozaury pamiętają.... emotka Jak jest tera, każdy widzi, bo jest ogólnoforumowe przyzwolenie na takie działania.

mia - to nie było 10, to było 11 SMSów emotka Taki talęt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552742 Napisano: 22.07.2011 01:02:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja nie lubię w dniu zakupu emotka Potrzebuję czasu dla haseł emotka :evil

To se wymyśl na zapas emotka

Wnioskuję o usunięcie postów joan, bo jeszcze jakaś agencja weźmie je na serio emotka
Na mnie najlepiej działa presja ostatniego dnia, a nie jedynego dnia emotka Koniecznosć wysyłki w dniu zakupu mnie zniechęca emotka

Ależ moja droga, pomysł mój przegenialny jest emotka I wystarczy, że sobie powiesz tę oto prawdę, trzymając paragon w ręce: dziś jest OSTATNI dzień, w którym mogę posłać zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552719 Napisano: 22.07.2011 12:56:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

Ja nie lubię w dniu zakupu emotka Potrzebuję czasu dla haseł emotka :evil

To se wymyśl na zapas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552716 Napisano: 22.07.2011 12:54:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka napisał(a):

Dlatego najlepszy jest Karsbad, bezkomrpomisowy emotka Podajesz sklep, ślesz w tym samym dniu co zakupy, masz paragon masz nagrodę, nie masz paragonu to żegnaj. Nagrody przychodzą ekspresikiem, regulaminy jasne i czytelne. Bez skanów dowodów, nipów i innego wyciągania danych. Czemu oni nie robią problemów?

Teraz widziałam w kilku regulaminach, że trzeba podać ulicę, przy której znajduje się market, a niektóre nazwy są na maksa długie emotka Powinno się wklepać prefiks sklepu, jak u Smolara, potem numer paragonu, wysyłka w dzień zakupu i byłoby w miarę ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552692 Napisano: 22.07.2011 12:48:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
monia24 napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

a czy ktoś pamięta od jakiego konkursu zaczęły się potencjalne wygrane w TQG ? od Alwaysa w zeszłym roku z suszarkami ?

Tak. I wtedy wyszło czarno na białym, kto jak gra i komu wydać 3 zeta na podpaski to stanowczo za wiele emotka

Joan nie wiem co masz na myśli, ale np. mój mąż i siostra mieli paragony, ale dostali nagrodę dopiero po reklamacji, ja dostałam odrazu emotka

Też dostałam wtedy nagrodę z opóźnieniem, nie pisałam reklamacji, ale to była ta druga tura emotka

Na myśli miałam to, że ledwo TQG wyskoczyło z pomysłem potencjalnych laureatów / finalistów i posłało po kilka SMSów na sklep, wątek paragonowy spuchnął od ludzi, którzy posłali na maksa SMSów, ale zakupów nie zrobili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552671 Napisano: 22.07.2011 12:44:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
barszcz napisał(a):

a prawda jest tak,że wkurzamy się tylko my ,czyli uczciwi ,bo ci co omijają procedury i tak się z nas śmieją

... aż nam się całkiem odechce grać i nagrody będą wędrowały tylko do wąskiego grona uzdolnionych inaczej... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552660 Napisano: 22.07.2011 12:42:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

a czy ktoś pamięta od jakiego konkursu zaczęły się potencjalne wygrane w TQG ? od Alwaysa w zeszłym roku z suszarkami ?

Tak. I wtedy wyszło czarno na białym, kto jak gra i komu wydać 3 zeta na podpaski to stanowczo za wiele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552651 Napisano: 22.07.2011 12:41:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka - wystarczy raz w markecie podać swoje dane i potem bez problemu za każdym razem znajdą Cię w bazie i ledwo odejdziesz od kasy, będzie już na Ciebie czekała w POKu emotka

rafi323raf - smutne, lecz prawdziwe. Ale przynajmniej wiem, że nie wspieram takich ludzi emotka

wsciekly - oczywiście, że zawsze gram z właściwą liczbą paragonów. Nie sprzedaję, bo to wspieranie dziadostwa i nacinanie gałęzi, na której się siedzi. Nie kupuję, bo mam swoje. Gdyby było inaczej, to bym się nie wk* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552611 Napisano: 22.07.2011 12:33:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

więc jedynym wyjściem jest zapomnieć o takich głupich pomysłach i dążyć do wyeliminowania agencji, które postępują nie fair

Ale to konkursowicze postępują nie fair emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552591 Napisano: 22.07.2011 12:31:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly - tak czy siak, coś musi się k* w tej kwestii zmienić, bo to już doprawdy przechodzi wszelkie granice! emotka My tu sobie pitu pitu, a posty w wątku Paragony się mnożą, niech nikt nie mówi, że ta dyskusja jest niepotrzebna i agencje są be emotka Tylko rozwiązania nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552553 Napisano: 22.07.2011 12:24:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

z tymi pieczątkami to najgłupszy pomysł pod słońcem, bo nawet nie wiecie jak łatwo jest zamówić sobie dowolny stempelek emotka

To podaj inny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552545 Napisano: 22.07.2011 12:23:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
kaki76 napisał(a):

monia24 napisał(a):

fragles napisał(a):

Ale można przecież zweryfikować w sklepie czy taka transakcja faktycznie miała miejsce, wystarczy zadzwonić.

ale z dzwonieniem to kupa zachodu bo czasem sporo nagród jest
natomiast Kochaniutka wymyśliła coś super - pieczątka po zakupach na każdy konkursowy paragon i po sprawie (oczywiscie w zgłoszeniu podajemy nr paragonu - mam nadzieje ze tqg to czyta emotka )

no nie wiem czy to by się sprawdziło , pomyśl w sklepie i tak blokujemy kolejkę robiąc zakupy na osobny paragon a jeszcze pieczątki gdyby mieli stawiać to ludzie stojący z tyłu dostali by szału

Pieczątkę mają w każdym BOKu, to kilka sekund trwa emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552513 Napisano: 22.07.2011 12:17:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

ileż to razy ktoś zakłada nowe konto, żeby właśnie szukać paragonu emotka emotka

O właśnie, a to już jest w ogóle debeściarstwo emotka

fragles - myślę, że sensowne jest to, o czym tu piszesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552459 Napisano: 22.07.2011 12:06:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka - niekoniecznie, bo widzisz, często handelek paragonowy znaleźć można też w wątkach Carrefour, ABC, Alma, Real, Szukam, inne mniejsze markety itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552430 Napisano: 22.07.2011 11:58:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
fragles napisał(a):

joan, ale można zareagować zupełnie inaczej i inaczej weryfikować, a nie obrażać pozostałych grających

Dlaczego ktoś miałby poczuć się obrażony? emotka

Jeśli masz jakiś fajny pomysł, jak wyjść z tego impasu, to zapodaj tutaj - niech sobie przeczytają i przemyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552409 Napisano: 22.07.2011 11:51:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 - nie sądzę, żeby posiadali informację, kto od kogo kupił paragon. To jest nie do udowodnienia, więc nie może być podstawą niewydania nagrody. Chyba chodzi raczej o podejrzenie fałszowania paragonów - po to im oryginały. Ale zgaduję tylko.

nie wiem o co może im chodzić , bo w Naturelli już było podawanie numeru paragonu - czyżby im się nie sprawdziło ?

A to taki problem sobie wyprodukować paragon? emotka
TQG próbuje jakoś ogarnąć tę sytuację, ale średnio im to wychodzi, bo przez to mają więcej pracy. Niemniej źródłem tego bagna nie jest TQG - oni tylko reagują na to, co widzą.

is77 - ja w sumie gram w promo bardzo często, ale chyba czas się całkowicie przenieść do podziemia, bo na próżno człowiekowi szukać NORMALNOŚCI w tych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552373 Napisano: 22.07.2011 11:41:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 - nie sądzę, żeby posiadali informację, kto od kogo kupił paragon. To jest nie do udowodnienia, więc nie może być podstawą niewydania nagrody. Chyba chodzi raczej o podejrzenie fałszowania paragonów - po to im oryginały. Ale zgaduję tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0