Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4504594 Napisano: 04.07.2011 02:57:53 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

A mnie wkurzaja osobyu, które biorą udział w konkach gdzie trzeba mieć paragon, potem wygrywają i co_ I nic... Nagroda pryepada, ktoð kto ucyciwie yakupi produktz w promocji nie dosta nic bo ktoð od tak wziął udział w konkursie. Najbardzoej wkurzaja mnie osoby któe robią to nagminnie, cały czas

Też mnie to wkurza. W kółko te same nicki, paragonowa neverending story emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4504431 Napisano: 04.07.2011 01:58:12 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a czy możliwe jest, aby auto było na kogoś innego, faktycznie inwalidę? a ona tak czy siak to aut użytkuje? i korzysta z praw jej nienależnych?

A ja znam panią, co sobie kupiła taką plakietkę, choć łazi w markowych, włoskich szpilkach z minimum 15 cm obcasem; oczywiście zajmuje miejsca parkingowe osobom niepełnosprawnym emotka Jak się kiedyś wyp* na krawężniku i przemodeluje zbotoksowaną twarz, może rzeczywiście jej ta plakietka będzie potrzebna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4503717 Napisano: 04.07.2011 10:37:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kule, dosyć już bezproduktywnego marudzenia - to jest wątek dotyczący wyników konkursów, więc albo podajeta link do wyników i swój komentarz, albo zamilczta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4503259 Napisano: 04.07.2011 08:49:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
czarnygreg napisał(a):

wiecie co?naprawdę nie chcę sie kłócić ale jak czytam te posty o Monice U to szlag mnie trafia!
jeśli nawet to ona wygrała w LOTERII to co z tego!
miała szczęście i każdy mógł próbować,a jest duże prawdopodobieństwo ze ktoś zupełnie inny wygrał,
czemu się tak uruchamiacie?
rozumiem ze można mieć żal jeśli p. Urbaniak wygra laurkami ( ale tutaj to raczej komisja jest odpowiedzialna}można mieć wielki żal jeśli posunie sie do plagiatu ale wtedy wiadomo co można zrobić w tej sprawie, prawda?
ale loteria? skąd tyle złośliwości od samego rana?

emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500860 Napisano: 03.07.2011 09:05:16 w Konkursy ABC
czarnygreg napisał(a):

to moze odżałujmy parę groszy na smsy i zamiast zgłoszeń do konkursu wyślijmy parę zdań co na ten temat myślimy, jak każdy po parę esów wyśle to niezły przekaz będzie

Genialny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500844 Napisano: 03.07.2011 08:57:48 w Konkursy ABC
wsciekly napisał(a):

droga joan, ale organizator to nie te baby o wątpliwej aparycji emotka emotka

jeżeli nagrody nie trafia do konkretnych laureatów, bo mniej będzie zgłoszeń niż nagród, zostają do dyspozycji agencji

i tyle emotka

Nooo, to chyba najwyższy czas, by wszystkie strony, które wymieniono w regulaminie, zostały uświadomione, co ja-konsument o tym sądzę. O tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500828 Napisano: 03.07.2011 08:50:29 w Konkursy ABC
Właśnie się zorientowałam, że konkurs trwa do dziś. Można powiedzieć, że moja cierpliwość, nadwyrężana każdym kolejnym ich konkursem, się skończyła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500812 Napisano: 03.07.2011 08:42:41 w Konkursy ABC
wsciekly - taa, i jeszcze Kukuruku oraz gumy Turbo emotka Ale tak na poważnie, to grają mi na nerwach i ledwo trzyma się ostatnia, wątła struna mojej cierpliwości co do sklepów ABC emotka

Nie zgadzam się, że w tym konku biorą udział tylko właściciele sklepów i dlatego nie da sie kupić baterii. Większość sklepów ABC, do których kiedykolwiek zajrzałam, prowadziły baby o aparycji oraz podejściu do życia wykluczającym zainteresowanie konkursami. Baterie powinny u nich zalegać na półkach, a nigdy tam nie zawitały. Pytam więc: kto ponosi za to odpowiedzialność? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500769 Napisano: 03.07.2011 08:29:09 w Konkursy ABC
mightyb napisał(a):

skoro rozpoczyna się konkurs , organizator powinien towar umieścić w swoich sklepach , koniec i kropka i każdy kto chce może wziąć udział w takowym konkursie , na to chyba jest jakiś paragraf,czyżby ten konkurs był tylko dla organizatorów?

Widzę to tak: ogłaszanie w środkach masowego przekazu oraz biuletynach reklamowych akcji promocyjnych, które nie mogą zostać prawidłowo przeprowadzone z winy organizatora i których przebieg uniemożliwia konsumentowi skuteczne wzięcie udziału w promocji, a których treść (w tym przyrzeczone nagrody) mogą w znaczący sposób wpłynąć na decyzje zakupowe konsumenta to NIEUCZCIWA KONKURENCJA NA RYNKU. A to akurat jest zabronione emotka

Sorki za przydługawe zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500754 Napisano: 03.07.2011 08:19:17 w Konkursy ABC
Taki konkurs trąci oszustwem emotka Rozumiem, gdyby się okazało, że akurat w moich sklepach ABC jakiś konkursowicz wykupił wszystkie te baterie i już ich nie ma. Ale kule, ich w ogóle tam nigdy nie było! Towar konkursowy powinien pojawić się w każdym sklepie ABC najpóźniej w dniu rozpoczęcia promocji, dopiero później ma prawo go już nie być. Robią z ludzi idiotów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500723 Napisano: 03.07.2011 08:02:06 w Konkursy ABC
kaki76 napisał(a):

kupi mi ktoś baterie varta byłam u siebie w sklepie i nic nie maja nawet nie słyszeli o takich bateriach emotka

Nigdzie ich nie ma. Kto odpowiada w tej sieci sklepów za organizowanie akcji promocyjnych? emotka Tylko czekam na konkurs, gdzie trzeba będzie kupić ośmiornice z Morza Martwego albo łzę syreny z Karaibów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500712 Napisano: 03.07.2011 07:55:20 w Inne mniejsze markety
avatea - dzięki za odpowiedź, na taki obrót sprawy liczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500698 Napisano: 03.07.2011 07:37:54 w Inne mniejsze markety
cb656 o raju, za oknem pada i ja też padłam! emotka emotka emotka

Pytanko: czy ktoś płacił już bonami Kauflanda z ostatniego konka TQG? Bo wiem, że jedna osoba wspomniała na forum o problemach z ich realizacją, a chciałabym je podarować i zależy mi, żeby wszystko było cacuś glancuś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4498041 Napisano: 01.07.2011 07:46:02 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że nie można zmienić nicku emotka Dawidek to był kilka lat temu, teraz to stara cenzura już jestem emotka gdzie tamten młody bóg emotka

A jaki byś chciał mieć, Pan_Dawid? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4497675 Napisano: 01.07.2011 05:46:18 w PODZIĘKOWANIA
zdolnabestia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Dziewczyny dziękuję za to, że top Punkty karne nareszcie ożył emotka emotka

Dopiero to zauważyłam. Fajnie, że się ktoś z tego cieszy emotka

Więcej osób, niż sądzisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4496334 Napisano: 01.07.2011 11:05:47 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

wkurza mnie Nivea, nie dostawałam kosmetyków, więc najpierw napisałam do nich: dostałam @ że nagrody z III etapu dopiero rozsyłają. Na moje pytanie dlaczego nie dostałam kosmetyku z I etapu, pani odpowiedziała że jednej osobie przysługuje tylko jedna nagroda.
A przecież było mówione, że w każdym etapie mozna dostać 1 kosmetyk. Ale może się mylę.

Nie wkurzaj się, mają rację. W regulaminie napisano, że każdy może przesłać tylko jedno zgłoszenie w czasie promocji (czy jakoś tak, nie mam regulaminu). A promocja trwała od daty rozpoczęcia, do daty zakończenia jako jedna całość.

W temacie: że nie mam pomysłu na 2h korków, a mijają kolejne godziny... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4495638 Napisano: 01.07.2011 09:04:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa1982 napisał(a):

aga67 napisał(a):

Czy do sphinksa wygrywając bon na 50zł trzeba na pewno odsyłać dane z peselem i NIP emotka Może ktoś wie?

Kurcze mi przy bonie tylko jeden załącznik wysłali ten bez NIPU ale z dowodem osobistym
Oswiadczenie Laureata konkursu.
czy to znaczy że coś za mało dostałam do wypełnienia?

Powinny być w sumie 4 strony (1, 1, 2). Zawsze można tam zadzwonić, dla nas byli bardzo mili i pomocni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4495103 Napisano: 01.07.2011 06:59:05 w TESCO konkursy
tulip napisał(a):

ryba6969 napisał(a):

tulip napisał(a):

Dzwonili juz do kogos z olay?

od wczoraj mają 7 dni na poinformowanie laureatów

a czy 4frame dzwoni regulaminowo?

Tak.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4494822 Napisano: 30.06.2011 09:34:59 w Carrefour konkursy
asiasia napisał(a):

anula790 napisał(a):

gra ktoś o rolki w Krakowie ( Czyżyny) ?

Ja gram, ale wysłalam tylko 10 hasełek, ale widziałam takie małżeństwo dziwne- on z wąsem, w białych skarpetkach i sandałach i z taką ogroooomną saszetką przy pasku, a żona, widać ze straszna zołza, wyładowywała te sterty proszków i upychała paragony do tej przepastnej saszetki i mówiła do tego biednego chłopa coś w stylu: jak mi dziś stary durniu na te 200 starterów nie wymyślisz haseł to ci wąsiska ogolę i do zupy wrzucę i żebyś mi sie nie ważył zgubić znowu saszetki bo otaśmuję całego i nię bdziesz mógł oddychać...
Hmmm więc ja tam się nie łudzę bo widać było że chłopina ze strachu to i 500 hasełek wymyśli.

No chyba ze to ty Anula tą żoną byłaś...
emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4492491 Napisano: 30.06.2011 09:04:40 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

joan, według mnie prawda leży pośrodku

z wielu miejscowości ludzie inwestują wiele kasy w konkursy a wygrywa akurat jedna emotka

Widocznie ten konkurs (jak również wiele innych loterii) zainteresował specyficzną grupę graczy z kilku miast. To się miasta na liście laureatów powtarzają, nic w tym dziwnego. Podstawa to mierzyć siły na zamiary emotka Choć i jednym SMSem można przecież wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0