Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4562971 Napisano: 26.07.2011 12:42:34 w Połączenia nieodebrane
Zastrzeżony przed chwilką na telefonie konkursowym emotka Połączenie trwało może z 2 sekundy, ale w słuchawce cisza. Dodam tylko, że nigdy na żaden numer nie molestują mnie automaty z ofertami, sprzedawcy maszynek i bielizny, BOKi czy loterie los idiotos...

Jakieś pomysły? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4561901 Napisano: 26.07.2011 07:40:44 w Paragony
waldi5 napisał(a):

waldi5 napisał(a):

szukam paragonu Selgros z datą do 07 lipca na konkurs 14 urodziny Selgros.( jestem potencjalnym TQG
Oferty na PW.

Dla ścisłości na samochód mam paragon, brakuje mi paragonu na punkty.
Oferty proszę na PW

Przepraszam za moje pytanie, ale nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoje posty. Czy Ty piszesz coś w stylu Możliwe, że wygrałem dom z działką i dwa pączki. Na dom z działką mam paragon, poszukuję paragonu na pączki.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4559446 Napisano: 25.07.2011 09:58:12 w Rossmann
Oj lasencje, narzekacie, że ten czy tamten temat jest durny - a co, chcecie po raz setny pisać pracę pt. Mój sposób na piękno? emotka Potraktujcie to jako wyzwanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4556503 Napisano: 23.07.2011 09:58:28 w dziś mam urodzinki
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

Bierz i jedz, jest tyle rodzajów pysznych ciastek, że obłęd, z najlepszej cukierni w promieniu kilku kilometrów, teściu specjalnie tam ze mną rano jechał emotka

a konkursu dla łasuchów żadnego tam nie robią emotka emotka

Niestety nie, a szkoda, bo miałam paragon na ponad stówę emotka Nie było także konkursu na największy obwód w pasie, ale może to i dobrze, nie zawsze warto wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4556490 Napisano: 23.07.2011 09:50:16 w dziś mam urodzinki
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

Może już zbyt późno na jedzenie, niemniej... po kawałku urodzinowego torcika dla chętnych emotka

pychota emotka emotka

Bierz i jedz, jest tyle rodzajów pysznych ciastek, że obłęd, z najlepszej cukierni w promieniu kilku kilometrów, teściu specjalnie tam ze mną rano jechał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4556469 Napisano: 23.07.2011 09:44:47 w dziś mam urodzinki
Dziękuję emotka Ciekawy dziś dzień był, nie powiem. Mój facet o wszystko zadbał, cacuś glancuś, urodziny marzeń emotka

Dostałam min. pluszową SURYKATKÊ - wiem, że ktoś szukał, zatem informuję, że można ją kupić w sklepie NICI emotka

A tak po za tym, to gdy przyjechali goście okazało się, że pani w cukierni zapakowała mi o połowę ciastek za mało i musiałam tam na gibko zapychać z kumplem. Ale wszystko dobre, co się dobrze kończy, ciastka czekały z napisem zapłacone, sprzedawczyni spąsowiała i życzyła mi wszystkiego najlepszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4556412 Napisano: 23.07.2011 09:26:25 w dziś mam urodzinki
Może już zbyt późno na jedzenie, niemniej... po kawałku urodzinowego torcika dla chętnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4553602 Napisano: 22.07.2011 06:24:46 w Warka Piwo
ziolko napisał(a):

zuzola napisał(a):

kto podpowie jak grać żeby wygrać?

na szklanki raport 20:11:59

Dziękuję bardzo za machnięcie czarowną różdżką; strzeliłam wg mojego zegara na kompie (który wskazywał 8-9 sek po czasie) i przyszedł dokładnie taki raport, jak trzeba emotka

Czyli szklanka moja emotka A kodzik oczywiście znaleziony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4553321 Napisano: 22.07.2011 04:41:22 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

obrzydliwie zimny lipiec! i pada! brrrr!

Przed chwilą włączyłam ogrzewanie w mieszkaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552891 Napisano: 22.07.2011 02:00:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka - tamte czasy chyba tylko dinozaury pamiętają.... emotka Jak jest tera, każdy widzi, bo jest ogólnoforumowe przyzwolenie na takie działania.

mia - to nie było 10, to było 11 SMSów emotka Taki talęt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552742 Napisano: 22.07.2011 01:02:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja nie lubię w dniu zakupu emotka Potrzebuję czasu dla haseł emotka :evil

To se wymyśl na zapas emotka

Wnioskuję o usunięcie postów joan, bo jeszcze jakaś agencja weźmie je na serio emotka
Na mnie najlepiej działa presja ostatniego dnia, a nie jedynego dnia emotka Koniecznosć wysyłki w dniu zakupu mnie zniechęca emotka

Ależ moja droga, pomysł mój przegenialny jest emotka I wystarczy, że sobie powiesz tę oto prawdę, trzymając paragon w ręce: dziś jest OSTATNI dzień, w którym mogę posłać zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552719 Napisano: 22.07.2011 12:56:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

Ja nie lubię w dniu zakupu emotka Potrzebuję czasu dla haseł emotka :evil

To se wymyśl na zapas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552716 Napisano: 22.07.2011 12:54:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka napisał(a):

Dlatego najlepszy jest Karsbad, bezkomrpomisowy emotka Podajesz sklep, ślesz w tym samym dniu co zakupy, masz paragon masz nagrodę, nie masz paragonu to żegnaj. Nagrody przychodzą ekspresikiem, regulaminy jasne i czytelne. Bez skanów dowodów, nipów i innego wyciągania danych. Czemu oni nie robią problemów?

Teraz widziałam w kilku regulaminach, że trzeba podać ulicę, przy której znajduje się market, a niektóre nazwy są na maksa długie emotka Powinno się wklepać prefiks sklepu, jak u Smolara, potem numer paragonu, wysyłka w dzień zakupu i byłoby w miarę ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552692 Napisano: 22.07.2011 12:48:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
monia24 napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

a czy ktoś pamięta od jakiego konkursu zaczęły się potencjalne wygrane w TQG ? od Alwaysa w zeszłym roku z suszarkami ?

Tak. I wtedy wyszło czarno na białym, kto jak gra i komu wydać 3 zeta na podpaski to stanowczo za wiele emotka

Joan nie wiem co masz na myśli, ale np. mój mąż i siostra mieli paragony, ale dostali nagrodę dopiero po reklamacji, ja dostałam odrazu emotka

Też dostałam wtedy nagrodę z opóźnieniem, nie pisałam reklamacji, ale to była ta druga tura emotka

Na myśli miałam to, że ledwo TQG wyskoczyło z pomysłem potencjalnych laureatów / finalistów i posłało po kilka SMSów na sklep, wątek paragonowy spuchnął od ludzi, którzy posłali na maksa SMSów, ale zakupów nie zrobili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552671 Napisano: 22.07.2011 12:44:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
barszcz napisał(a):

a prawda jest tak,że wkurzamy się tylko my ,czyli uczciwi ,bo ci co omijają procedury i tak się z nas śmieją

... aż nam się całkiem odechce grać i nagrody będą wędrowały tylko do wąskiego grona uzdolnionych inaczej... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552660 Napisano: 22.07.2011 12:42:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

a czy ktoś pamięta od jakiego konkursu zaczęły się potencjalne wygrane w TQG ? od Alwaysa w zeszłym roku z suszarkami ?

Tak. I wtedy wyszło czarno na białym, kto jak gra i komu wydać 3 zeta na podpaski to stanowczo za wiele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552651 Napisano: 22.07.2011 12:41:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka - wystarczy raz w markecie podać swoje dane i potem bez problemu za każdym razem znajdą Cię w bazie i ledwo odejdziesz od kasy, będzie już na Ciebie czekała w POKu emotka

rafi323raf - smutne, lecz prawdziwe. Ale przynajmniej wiem, że nie wspieram takich ludzi emotka

wsciekly - oczywiście, że zawsze gram z właściwą liczbą paragonów. Nie sprzedaję, bo to wspieranie dziadostwa i nacinanie gałęzi, na której się siedzi. Nie kupuję, bo mam swoje. Gdyby było inaczej, to bym się nie wk* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552611 Napisano: 22.07.2011 12:33:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

więc jedynym wyjściem jest zapomnieć o takich głupich pomysłach i dążyć do wyeliminowania agencji, które postępują nie fair

Ale to konkursowicze postępują nie fair emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552591 Napisano: 22.07.2011 12:31:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly - tak czy siak, coś musi się k* w tej kwestii zmienić, bo to już doprawdy przechodzi wszelkie granice! emotka My tu sobie pitu pitu, a posty w wątku Paragony się mnożą, niech nikt nie mówi, że ta dyskusja jest niepotrzebna i agencje są be emotka Tylko rozwiązania nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4552553 Napisano: 22.07.2011 12:24:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

z tymi pieczątkami to najgłupszy pomysł pod słońcem, bo nawet nie wiecie jak łatwo jest zamówić sobie dowolny stempelek emotka

To podaj inny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0