Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też mnie to wkurza. W kółko te same nicki, paragonowa neverending story
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja znam panią, co sobie kupiła taką plakietkę, choć łazi w markowych, włoskich szpilkach z minimum 15 cm obcasem; oczywiście zajmuje miejsca parkingowe osobom niepełnosprawnym
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Genialny pomysł
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nooo, to chyba najwyższy czas, by wszystkie strony, które wymieniono w regulaminie, zostały uświadomione, co ja-konsument o tym sądzę. O tak
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zgadzam się, że w tym konku biorą udział tylko właściciele sklepów i dlatego nie da sie kupić baterii. Większość sklepów ABC, do których kiedykolwiek zajrzałam, prowadziły baby o aparycji oraz podejściu do życia wykluczającym zainteresowanie konkursami. Baterie powinny u nich zalegać na półkach, a nigdy tam nie zawitały. Pytam więc: kto ponosi za to odpowiedzialność?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widzę to tak: ogłaszanie w środkach masowego przekazu oraz biuletynach reklamowych akcji promocyjnych, które nie mogą zostać prawidłowo przeprowadzone z winy organizatora i których przebieg uniemożliwia konsumentowi skuteczne wzięcie udziału w promocji, a których treść (w tym przyrzeczone nagrody) mogą w znaczący sposób wpłynąć na decyzje zakupowe konsumenta to NIEUCZCIWA KONKURENCJA NA RYNKU. A to akurat jest zabronione
Sorki za przydługawe zdanie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nigdzie ich nie ma. Kto odpowiada w tej sieci sklepów za organizowanie akcji promocyjnych?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pytanko: czy ktoś płacił już bonami Kauflanda z ostatniego konka TQG? Bo wiem, że jedna osoba wspomniała na forum o problemach z ich realizacją, a chciałabym je podarować i zależy mi, żeby wszystko było cacuś glancuś
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jaki byś chciał mieć, Pan_Dawid?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Więcej osób, niż sądzisz
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wkurzaj się, mają rację. W regulaminie napisano, że każdy może przesłać tylko jedno zgłoszenie w czasie promocji (czy jakoś tak, nie mam regulaminu). A promocja trwała od daty rozpoczęcia, do daty zakończenia jako jedna całość.
W temacie: że nie mam pomysłu na 2h korków, a mijają kolejne godziny...
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powinny być w sumie 4 strony (1, 1, 2). Zawsze można tam zadzwonić, dla nas byli bardzo mili i pomocni
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widocznie ten konkurs (jak również wiele innych loterii) zainteresował specyficzną grupę graczy z kilku miast. To się miasta na liście laureatów powtarzają, nic w tym dziwnego. Podstawa to mierzyć siły na zamiary