Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4461318 Napisano: 19.06.2011 11:05:13 w Inne mniejsze markety
rafi323raf napisał(a):

awi napisał(a):

rashu napisał(a):

taaga20 napisał(a):

rashu napisał(a):

na której stronie znajduje się info w gazetkach lub na stronie Reala o konkursie Kamisa Fit Up bo mnie zaraz szlak trafi emotka

smolar.pl

aa faktycznie dzięki emotka ten Real ma ładnie braków i niekonsekwencje tu konkurs w gazetce a w dziale konkursów brak lub odwrotnie albo w aktualności a w konkursach brak albo w ogóle zero info tak jak w przypadku kamisa ze smolar.pl

nie widzę załącznika z listą sklepów konkursowych emotka
Mógłby ktoś wkleić listę lub podać link?

nie ma listy, trzeba chyba samemu sprawdzać u siebie w sklepie

K*, właśnie wróciłam z Reala, tv na stoisku obejrzałam, zakupy zrobiłam, ale żadnego plakatu z Kamisem nie zauważyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4460527 Napisano: 18.06.2011 09:25:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

badgirl napisał(a):

A ja nabieram ochoty na ten konkurs emotka

Kupię jutro Magnefar i spłodzę jakieś wierszydło...

-może o Poznaniu emotka

i obowiązkowo o Koziołkach, co się Tykają i Tykają emotka

Najlepiej, gdyby to był limeryk, wtedy i miejsce na imię i miejsce na miasto się znajdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4460478 Napisano: 18.06.2011 09:09:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziewczyny, ale ja kijki dostałam już 2x w życiu od mojego lubego emotka Pierwsze zostawiłam w PKSie emotka Drugie są fajniejsze i nie zamierzam ich na żadne inne wymieniać emotka

Chodzi o to, że przez działania pewnych osób dosłownie mam na oczach filtr konkursowy. Tyle już fajnych konkursów odpuściłam, tylko i wyłącznie przez nich! emotka

Mam na jutro zaplanowane obskoczenie 2 marketów + wymyślenie i posłanie zgłoszeń + obiadek mniam-mniam u teściowej + wizytę u rodziców (mojemu tacie karta RMF Tesco nie działała w Tesco) + opracowanie korków na poniedziałek + ... i gdzieś tam na końcu majaczy Magnefar, ze swoimi pracami. Jeśli wena nie złapie mnie pod prysznicem, odpuszczę; unikam stresów, konkursy powinny być rozrywką, relaksem i dobrą zabawą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4460438 Napisano: 18.06.2011 08:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dobry wieczór wszystkim.

Przyznam bez bicia, że jestem w posiadaniu paragonu na Magnefar. Jednak zawahałam się go użyć emotka Nie zamierzam teraz siedzieć i na gibko do północy myśleć nad zgłoszeniem konkursowym, dla mnie ten konkurs od początku był beznadziejną sprawą. Ale z niecierpliwością będę oczekiwała wyników - brakuje mi chyba kopniaka zmuszającego do działania, czyli bez wqrwu z prawdziwego zdarzenia się nie obejdzie.

Oczywiście zgadzam się, że to wykluczone, żeby zostawiać wszystkie nagrody takim osobom. Ale to jak ściganie się na rowerze z ludźmi w Ferrari. Nie mam tyle dużo wolnego czasu, żeby brać udział w tego typu wyścigach; wolę na luzaka pływać w basenach, do których inni nie sr*. Jednak coś trzeba z tym zrobić, ale jak? emotka

PS: Jeszcze tylko wspomnę, że paragon na Magnefar dostałam od bardzo miłej koleżanki, której czasem wygrywam kosmetyki albo bilety. Nawet się śmiałyśmy, że jeśli wygram kijki, każda z nas dostanie po jednym... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4458061 Napisano: 17.06.2011 07:36:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lizzie - lubię to! Naprawdę emotka

PS: Spadam na kolację. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4458036 Napisano: 17.06.2011 07:31:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal - nowi twórcy tzw. prac pojawiają się dlatego, że w poprzednich konkursach komuś innemu się udało załapać na nagrodę. Jak nic zaleją nas ręcznie szyte laleczki z włosami łonowymi autorów na maleńkich główkach...

marielu - to nie żadne chwytaj dzień. Ja tu tylko widzę chwyty poniżej pasa oraz myśl, że ważniejsze jest mieć, niż być. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4457966 Napisano: 17.06.2011 07:11:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taaga20 napisał(a):

enfamka napisał(a):

Nie wypowiadam sie na forum, ale juz powstrzymac sie nie moge: kazda z was jest najlepsza, kazda wiersze pisac umie, co jedna to lepsza od drugiej ... ale niestety Pani Monika i tak jest od was lepsza, a wy nie potraficie sie do tego przyznac ze ktos byl lepszy i bardziej kreatywny. Chyba jestescie glupi lub naiwni jesli myslicie ze tylko ona cos dolacza i nikt wiecej.

nooo
to tak emotka samo jakbym w wyścigach rowerowych wystartowała motorem emotka

taaga20 - ciekawe jest to, że ja o niektórych konkursach w ten sposób myślę od dawna, dokładnie TYMI słowami. Czytasz w myślach, czy jak? emotka

aga67 - powiedzmy sobie szczerze, konkursy robią w kółko te same agencje i zapewne powoli uzyskują pewną wiedzę, bo raz temu, raz tamtemu puszczą nerwy. Ze strony M. nierozsądnie było udowadniać, że pracowników agencji przekonują prezentacje, bo teraz sama, bez swojej wiedzy, może stać się bohaterką prezentacji przesłanej agencjom. Kto mieczem wojuje... Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby takie coś miało miejsce.

enfamka - jeśli chcesz się tutaj wypowiadać, to najpierw naucz się pisać po polsku. Poza tym masz paradyslektyczny błąd w nicku, załóż sobie jeszcze jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4457762 Napisano: 17.06.2011 06:04:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

I mam już odpowiedź na reklamację, w której elegancko wyjaśniono mi, że mogłem też dołączyć link do prezentacji, bo nie było to zabronione i mieściło się w formularzu.
Wniosek jest jeden : robić tak samo jak zwycięzca, tylko czy potrafię...
W każdym razie rozważę inne formy przekonywania jury do mojego talentu. Bo inaczej zawsze będę w gronie komentujących wyniki nigdy w zwycięzców.
Jestem pewien, że wiele osób z forum zrobiłoby fantastyczne prace, ale nie chce, bo trzyma się sztywno zasad regulaminu i etyki zawodowej. Tylko po co skoro nawet organizatory nie widzą nic w tym złego. A tak zwiększymy konkurencję i urozmaicimy listy laureatów.

Bardzo smutne jest to, co Ci napisali emotka Myślę podobnie, choć bardziej optymistycznie. Nie biorę udziału w konkach, gdzie spodziewam się jakichkolwiek klocków i wszelkiego syfu. Nie muszę i to jest najpiękniejsze. Wolę zagrać w 20 konkursach i wygrać 15 razy, niż grać we wszystko, co pozornie wydaje się atrakcyjne, a w efekcie co chwilę się wk* tylko tracąc czas. I masz rację, jest jeszcze chyba jakaś nutka uczciwości w graczach, ale cierpliwość ma swoje granice. Nawet kiedyś myślałam, żeby utrzeć nosa tym pseudozdolniachom, strącić je z tego tandetnego piedestału i wygrać coś na cel charytatywny. Ale to dopiero bardzo powoli kiełkuje w mojej głowie. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4457127 Napisano: 17.06.2011 01:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles - sprawa jest niejasna, więc również oczekuję wyjaśnień emotka

ziolko - zobaczyłam kilka sekund, a teraz jeno ciemność widzę, ciemność emotka Jedyna radość, że znów mnie nieprzyjemność brania udziału w takim konkursie ominęła... Odpukać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4457107 Napisano: 17.06.2011 01:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko - zgadzam się w 100% emotka Tylko nie wiem, czy oni prac nie chcą opublikować, czy listy laureatów...

Ani pracy ani listy laureatów, choć to ostatnie ponoć ma nastąpić niedługo, bo próśb o to było więcej...

Nie będą nawet musieli pokazywać prac, gdy spojrzymy na listę laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4457097 Napisano: 17.06.2011 01:48:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko - zgadzam się w 100% emotka Tylko nie wiem, czy oni prac nie chcą opublikować, czy listy laureatów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4457044 Napisano: 17.06.2011 01:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

Czy ktoś brał udział w konkursie TUI/SMYK/TREFL ?
Chodzi mi o wyniki, których nie chcą opublikować, bo zwycięzca się nie zgodził na publikację pracy i zdjęć emotka a hasło można było wysłać tylko przez formularz http://www.tui.pl.../gry-rodzinne/zglos/ to chyba tylko ja nie umiem dołączyć pracy przestrzennej i zdjęć przez formularz zgłoszeniowy emotka
Czyli ktoś zawiózł, wysłał pocztą lub mailowo ...

Nie chcą opublikować listy laureatów? Niby dlaczego - jest przyspawana do prac? emotka Ale SMYK ma profil na FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4456826 Napisano: 17.06.2011 12:31:43 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

ivisia napisał(a):

a na czym stanęło z Naturellą? Tylko do 1 osóbki dzwonili? a reszta? ... emotka

tam był bon na każdy sklep, więc chyba nie przeszłoby bez echa na forum

Ee, były 4 bony ogólnie, a na sklep kosmetyki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4456820 Napisano: 17.06.2011 12:30:18 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem zbyt rozrzutny emotka
czy tylko mi się kończą pieniądze na fonie, zanim skończy się okres doładowania? emotka emotka

Ale zaczynam zbierać kody z pepsi emotka jakby co, możecie podsyłać na pw emotka nie obrażę się <żuliKody> emotka

Mnie się pieniążki kończą wtedy, gdy w czasówkach trzeba odesłać SMSa premium z odpowiedzią na pytanie konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4456523 Napisano: 17.06.2011 10:57:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
1 x bon Sphinx, PP.

2 x bony Kaufland, PP.

Szkoda, że nie doszła jeszcze karta z RMFu dla taty, zaczynam się niepokoić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4456458 Napisano: 17.06.2011 10:41:16 w Wkurza mnie...
adamo79 napisał(a):

nie wiedziałem gdzie to wrzucić więc daje tutaj - chodzi o podatek od konkursów w internecie chcą nowej daniny.
http://podatki.wp...17557,wiadomosc.html

Odpowiedni wątek, niestety! emotka Dupki! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4456250 Napisano: 17.06.2011 09:43:28 w RMF
biokoo napisał(a):

a kto dostanie Krzysia emotka

To będzie taki Krzysiek z misiem, full słodziak emotka

http://5.s.dzienn...ki/867000/867045.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4456042 Napisano: 17.06.2011 08:56:05 w Wkurza mnie...
karo108 napisał(a):

ponieważ w moim polo markecie nadal nie ma urny, a pani wczoraj rano poszla po nia na zaplecze, gdzie najlepiej interweniowac? przez formularz na stronce? emotka emotka

Może tutaj:
poczta@polomarket.pl
tel. ( 48 52) 35 99 000
faks ( 48 52) 35 99 999
Nie lubię formularzy, niektóre się sypią.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4455959 Napisano: 17.06.2011 08:38:43 w Rossmann
Przyjeżdżajcie kobietki, starczy dla każdego emotka

ruda88 - wg mnie wymiatają zdjęcia nr 5 i 30, chyba uczestnik dodał je pod wpływem będąc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4455916 Napisano: 17.06.2011 08:29:26 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

farciara.. u mnie nigdzie nie ma ;(

a one wygladaja tak emotka

http://babyonline...sy_artykul,9000.html

Owszem, dokładnie takie znalazłam, pierwszy i drugi licząc od lewej; z tyłu na naklejce pisze wyraźnie PINK... Wyświetl w wątku >>
0 0