Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A który to konkurs z bazy e-konkursy? Bo trudno skojarzyć...
Nie musisz pisać na PW, najlepiej zapodaj odpowiedź tutaj
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie robicie sobie jaj, co???
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A kto powiedział, żem to zjadła
Od wielu dni dczuwałam ogromną chęć podzielenia się z bractwem konkursowym informacją, co za paragon odnalazłam w portfelu. Co chwilę ktoś przecież w wątku Paragony strzela lansem, jakich to paragonów on nie posiada. Mam takie coś! I ja! Ja też! U mnie w stringach się zawieruszył! Bierzcie i kupujcie u mnie wszyscy! W tym miesiącu zniżka dla tych, co stale grają bez paragonów! Też chciałam zaistnieć w tamtym wątku...
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A stringi miały tylko zobrazować męski brak rozeznania w niektórych damskich potrzebach, się nie obruszaj
PS: Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za zamieszczenie tych kilku abstrakcyjnych wpisów; wątek zrobił się trochę ciężkostrawny, trzeba go było nieco odstresować
Branoc, meldujcie o sytuacji na Tesco-froncie
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaraz to zapiszę, a później na jakiś konkurs wyślę
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Śmiem wątpić. Żeby się przebić chociażby w nagrody dzienne, trzeba było mieć sporo głosów, a wątpię, by ktokolwiek sam z siebie uznał tę pracę za wartą wsparcia. Albo sama na siebie głosowała, albo się głosami wymieniała, co oznacza, że ciągle była w temacie i nie klepnęła tego od tak sobie. Zresztą, czy Ty byś walnęła byle jaki tekst przy kwocie 24000 zł?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jaka była reakcja?
Może taka: No, y, y, dziękuję, Słonko. W końcu ja Tobie również kupuję spontaniczne upominki: stringi w rozmiarze XXL, kolczyki z uczulającym metalem i perfumy z piżmem. Miło, że o mnie pomyślałaś...
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A podeszłaś doń z tekstem Kochanie, mam dla Ciebie prezent-niespodziankę?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam chyba było tak, że nagrody dzienne zdobywało się za kliki, ale potem spośród nich żiri wybierało laureata nagrody głównej.
visserarthur - rozbawiłeś mnie z tym Czesiem
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem chodzi wyłącznie o produkty z serii Milka - czekolady, ciastka, ptasie mleczko...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam... I nie wzięłam udziału. To była słuszna decyzja. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj tak, mądrze prawisz, w pełni się zgadzam. Ale za bardzo lubię zadawać niewygodne pytania, żeby zrezygnować z uderzenia do nich
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Archiwum jest, ale płatne. Możesz za to:
1) odszukać w komentarzach nazwę tego kontrahenta i spytać go o dane,
2) sprawdzić mejle z zeszłego roku; gdy ktoś od Ciebie coś kupi, od allegro przychodzi mejl z danymi kupującego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiatrak można podpalić
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ooo, to ciekawe, nie wiedziałam. Tym gorzej dla Tesco
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
kochaniutka - nie przejmuj się, wiemy, o co Ci chodziło, luzik
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy ktokolwiek wysłał w sprawach tamtych konkursów jakieś pisma do Tesco? Wątpię. Pracownicy Tesco nie są zobligowani do czytania naszego forum i zastanawiania się,czy ktoś od nas wygrał, czy nie. Dopiero teraz piłeczka jest po ich stronie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tesco jest na razie czyste, w tym sensie, że my po prostu grzecznie pytamy, co z konkursem TopDrive. Rozwiążą go prawidłowo i po sprawie. Gdyby tego nie zrobili, naraziliby się świadomie na bliżej nieoszacowane ryzyko. Więc chyba łatwiej i korzystniej dla nich wykonać jeden skuteczny telefon do MC. Wyświetl w wątku >>