Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4424020 Napisano: 07.06.2011 11:17:52 w Paragony
29renata napisał(a):

Szukam paragon Olay z Rossmana. Pw

A który to konkurs z bazy e-konkursy? Bo trudno skojarzyć...

Nie musisz pisać na PW, najlepiej zapodaj odpowiedź tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4423690 Napisano: 07.06.2011 09:57:54 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mam bon do Tesco emotka sms

ja tez emotka

Nie robicie sobie jaj, co??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4423279 Napisano: 07.06.2011 08:16:35 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Mam paragon z Lidla za zakupy w ramach akcji Pyszne danie na śniadanie (bułka fitness, ciabatta i koreczki śledziowe). Tanio nie oddam emotka Można pisać PW z ceną za paragon w tytule, ale nie gwarantuję, że odpiszę każdemu... emotka

Wkurzają mnie takie posty... Nie dość, że propagują niezdrowy tryb życia - wszak wiadomo, że rybka lubi pływać, więc do śledzia ze dwie setki... joan, doprawdy wstydź się - na śniadanie takie rzeczy...

To jeszcze, że nie tanio i bez gwarancji... Ech...

A kto powiedział, żem to zjadła emotka Może tylko dokonałam zakupów, żeby potem z ogromnym zyskiem odsprzedać paragon emotka A z ciekawostek rzeknę, że otrzymałam PW, ale niestety, bez cen w tytule emotka

Od wielu dni dczuwałam ogromną chęć podzielenia się z bractwem konkursowym informacją, co za paragon odnalazłam w portfelu. Co chwilę ktoś przecież w wątku Paragony strzela lansem, jakich to paragonów on nie posiada. Mam takie coś! I ja! Ja też! U mnie w stringach się zawieruszył! Bierzcie i kupujcie u mnie wszyscy! W tym miesiącu zniżka dla tych, co stale grają bez paragonów! Też chciałam zaistnieć w tamtym wątku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422807 Napisano: 06.06.2011 10:05:35 w TESCO konkursy
cudaczek - oł mamma, normalnie żałuję, że ściereczek nie kupiłam, moglibyśmy się nimi masować w wannie emotka A ja (gupek) nabyłam 3 płyny do szyb w spreju; teraz możemy się jedynie nago zabawić w paintballa dla dziwaków emotka

A stringi miały tylko zobrazować męski brak rozeznania w niektórych damskich potrzebach, się nie obruszaj emotka

PS: Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za zamieszczenie tych kilku abstrakcyjnych wpisów; wątek zrobił się trochę ciężkostrawny, trzeba go było nieco odstresować emotka

Branoc, meldujcie o sytuacji na Tesco-froncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422801 Napisano: 06.06.2011 10:03:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

... dziewczyna dała z siebie wszystko. Szkoda, że było tego tak niewiele...
emotka emotka emotka
Joan emotka emotka emotka Toz to tekst roku!!! emotka emotka emotka

Zaraz to zapiszę, a później na jakiś konkurs wyślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422785 Napisano: 06.06.2011 09:52:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

może ona wcale się nie spodziewała wygranej emotka czasami coś tam się na jakiś konkurs 'klepnie' i zapomina o nim... a tu ma dziewczyna niespodziankę! emotka

Śmiem wątpić. Żeby się przebić chociażby w nagrody dzienne, trzeba było mieć sporo głosów, a wątpię, by ktokolwiek sam z siebie uznał tę pracę za wartą wsparcia. Albo sama na siebie głosowała, albo się głosami wymieniała, co oznacza, że ciągle była w temacie i nie klepnęła tego od tak sobie. Zresztą, czy Ty byś walnęła byle jaki tekst przy kwocie 24000 zł? emotka Moim zdaniem, dziewczyna dała z siebie wszystko. Szkoda, że było tego tak niewiele... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422767 Napisano: 06.06.2011 09:45:47 w TESCO konkursy
cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Eeeee tam, radość chłopa ze ściereczek z mikrofibry - BEZCENNA!!! emotka

A podeszłaś doń z tekstem Kochanie, mam dla Ciebie prezent-niespodziankę? emotka

No, jakbyś mi to z ust wyjęła emotka

A jaka była reakcja? emotka

Może taka: No, y, y, dziękuję, Słonko. W końcu ja Tobie również kupuję spontaniczne upominki: stringi w rozmiarze XXL, kolczyki z uczulającym metalem i perfumy z piżmem. Miło, że o mnie pomyślałaś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422748 Napisano: 06.06.2011 09:39:12 w TESCO konkursy
cudaczek napisał(a):

Eeeee tam, radość chłopa ze ściereczek z mikrofibry - BEZCENNA!!! emotka

A podeszłaś doń z tekstem Kochanie, mam dla Ciebie prezent-niespodziankę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422726 Napisano: 06.06.2011 09:32:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie nie razi poziom ani banalność tej pracy, bo sama często dostosowuję się do oczekiwań jury - wiadomo np., że pewien producent cenzurataśmy jest mistrzem w przyznawaniu nagród prymitywnym hasłom. Zadaniem uczestnika jest więc właściwie skorygować swoje zgłoszenie i nie ma co udawać drugiego Mickiewicza. Ale kule bele, jak można nagrodzić coś, co kaleczy język polski?! emotka To mnie wkurza! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422457 Napisano: 06.06.2011 07:50:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewaewa napisał(a):

a w tym konkursie nie liczyła się czasem ilość głosów?
nie wierzę, że to jakieś jury wybrało tę odpowiedź emotka przecież każde inne zgłoszenie było o wiele lepsze emotka

Tam chyba było tak, że nagrody dzienne zdobywało się za kliki, ale potem spośród nich żiri wybierało laureata nagrody głównej.

visserarthur - rozbawiłeś mnie z tym Czesiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422437 Napisano: 06.06.2011 07:43:25 w Carrefour konkursy
wisienka napisał(a):

czy do konkursu w carrefour -fioletowe zakochanie - trzeba odpowiedzieć,które z produktów milka lubisz najbardziej i dlaczego?
to tylko o czekoladach i alpejskim mleczku czy o lu go też mogę napisać?
proszę o pomoc jeszcze nie brałam udziału w takich konkursach

Moim zdaniem chodzi wyłącznie o produkty z serii Milka - czekolady, ciastka, ptasie mleczko...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422411 Napisano: 06.06.2011 07:29:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
goralecka napisał(a):

http://pokolenie2...php/galeria/show/396 zgłoszenie z błędami wygrało 24 tysiące złotych emotka

wybory jury czasami są bardzo zaskakujące emotka

Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam... I nie wzięłam udziału. To była słuszna decyzja. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421894 Napisano: 06.06.2011 03:50:46 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Aaaaa tam i tak większość osób oleje, można coś wskórać jak się wszyscy za nich wezmą, a to jest niewykonalne. Ja za bardzo szanuje swój święty spokój aby się w to angażować, nie ten to inny konkurs emotka

Oj tak, mądrze prawisz, w pełni się zgadzam. Ale za bardzo lubię zadawać niewygodne pytania, żeby zrezygnować z uderzenia do nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421840 Napisano: 06.06.2011 03:30:42 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Potrzebuję pomocy na allegro: czy jest tam jakieś archiwum sprzedanych przedmiotów ? Szukam pewnego kontrahenta, który cósik ode mnie kiedyś kupił /w ubiegłym roku/, a nie pamiętam jego danych... emotka

Archiwum jest, ale płatne. Możesz za to:
1) odszukać w komentarzach nazwę tego kontrahenta i spytać go o dane,
2) sprawdzić mejle z zeszłego roku; gdy ktoś od Ciebie coś kupi, od allegro przychodzi mejl z danymi kupującego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421552 Napisano: 06.06.2011 01:19:10 w TESCO konkursy
kochaniutka napisał(a):

Wygląda na to, że to walka z wiatrakami. Jedynie każdy indywidualnie może powziąć decyzję o nie braniu udziału w ich konkursach i liczyć , że inne agencje będą w porządku.

Wiatrak można podpalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421545 Napisano: 06.06.2011 01:17:25 w TESCO konkursy
emanuela24 - nie będę się zakładać, bo nie mam Twojej wiedzy. Natomiast interesują mnie nie sygnały, tylko konkretne zapytania, złożone za pośrednictwem listów poleconych. A o takich nigdy nie słyszałam, więc podejrzewam, że nie było. Stąd moja wcześniejsza wypowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421531 Napisano: 06.06.2011 01:13:34 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko - nie liczę na cud emotka Irytujące jest, że tyle ludzie tutaj piszą o poprzednich dziwnych sytuacjach, a spytaj kogoś, czy ruszył d* w tej sprawie, to walnie oczy w sufit emotka Nie jestem w stanie doglądać list laureatów wszystkich możliwych konkursów, a do Tesco mam daleko. Niemniej wzięłam udział w TopDrive i nie zostawię tej sprawy. Się nie dziwcie, że MC sobie pozwala na to i owo, skoro nigdy wcześniej niczego do Tesco nie zgłoszono emotka Trzeba dbać o swoje interesy na bieżąco...

kochaniutka - nie przejmuj się, wiemy, o co Ci chodziło, luzik emotka

Mylisz się joan . Zgłaszane było to w przypadku Clubcarda. Ale Tesco stwierdziło, że nie widzi problemu. emotka

Ooo, to ciekawe, nie wiedziałam. Tym gorzej dla Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421520 Napisano: 06.06.2011 01:10:44 w TESCO konkursy
ziolko - nie liczę na cud emotka Irytujące jest, że tyle ludzie tutaj piszą o poprzednich dziwnych sytuacjach, a spytaj kogoś, czy ruszył d* w tej sprawie, to walnie oczy w sufit emotka Nie jestem w stanie doglądać list laureatów wszystkich możliwych konkursów, a do Tesco mam daleko. Niemniej wzięłam udział w TopDrive i nie zostawię tej sprawy. Się nie dziwcie, że MC sobie pozwala na to i owo, skoro nigdy wcześniej niczego do Tesco nie zgłoszono emotka Trzeba dbać o swoje interesy na bieżąco...

kochaniutka - nie przejmuj się, wiemy, o co Ci chodziło, luzik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421489 Napisano: 06.06.2011 12:59:54 w TESCO konkursy
emanuela24 napisał(a):

czyste ?? a poprzednie konkursy organizowane dla tesco przez ta firmę ??
np https://www.e-kon...13-cat-1-pg-782.html
była masa konkursów tej firmy w których nikt z naszych nie wygrał

A czy ktokolwiek wysłał w sprawach tamtych konkursów jakieś pisma do Tesco? Wątpię. Pracownicy Tesco nie są zobligowani do czytania naszego forum i zastanawiania się,czy ktoś od nas wygrał, czy nie. Dopiero teraz piłeczka jest po ich stronie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421450 Napisano: 06.06.2011 12:48:46 w TESCO konkursy
emanuela24 - chodzi o PR. Firma, która zostanie umoczona w bagnie oszukiwania klientów, nie wyjdzie w ich oczach czysta z tego łajna. Ludzie zapamiętają tylko jedno: firma = oszuści. Lidl o tym wiedział.

Tesco jest na razie czyste, w tym sensie, że my po prostu grzecznie pytamy, co z konkursem TopDrive. Rozwiążą go prawidłowo i po sprawie. Gdyby tego nie zrobili, naraziliby się świadomie na bliżej nieoszacowane ryzyko. Więc chyba łatwiej i korzystniej dla nich wykonać jeden skuteczny telefon do MC. Wyświetl w wątku >>
0 0