Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4421394 Napisano: 06.06.2011 12:30:23 w TESCO konkursy
emanuela24 napisał(a):

ale warto zaznaczyć że autka trafiły do kogo trafiły a lidl robił wszystko aby sprawę zamieść pod dywan emotka
myślicie że Tesco to sprawdzi ? nie łudziłabym się emotka

Lidl musiał tak zrobić, bo było po ptokach: nagrody zostały przyznane, wyniki publicznie ogłoszone, fotki z przekazania aut pstryknięte i zamieszczone na oficjalnej stronie Lidla. Tesco ma jeszcze szanse, żeby się z tego wygrzebać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421353 Napisano: 06.06.2011 12:18:04 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

to jest... yyyy....

to nie jest moja bliska rodzina

emotka emotka emotka emotka emotka

cudowne... babka nie spodziewała się takiego pytania

Skoro NIEbliskiej rodzinie podarowała samochody, to aż strach pomyśleć, co dostała bliska rodzina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421309 Napisano: 06.06.2011 12:01:11 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

rashu

http://www.wykop....ie-ustawia-konkursy/

Eh, to były czasy... nadal mam 11 PrintScreenów z tamtej akcji-demaskacji, tak na pamiątkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421126 Napisano: 06.06.2011 11:01:26 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Przydałoby się, żeby tą sprawą zajęły się media, wtedy może coś zaczęłoby się dziać. Bo raczej wątpię, żeby Tesco cokolwiek z tym zrobiło emotka

Etam, wystarczy wysłać zapytanie listem poleconym do Tesco emotka

wsciekly - moim zdaniem, podstawowa sprawa, to np. znaleźć właściwy nr KRS MC, bo wyciąg z aktualnych danych kosztuje kilka zł. Wcale bym się jednak nie zdziwiła, gdyby się okazało, że firma MC w ogóle nie istnieje. Ale takie przemyślenia zostawiam sobie najwcześniej na piątek.

W każdym razie, warto poprosić Tesco, aby podali pełne dane podmiotu, któremu powierzają zorganizowanie konkursów, w tym takiego, gdzie nagrodą jest samochód osobowy. Interesuje mnie oczywiście: nazwa, pod którą podmiot prowadzi działalność, pełny adres, REGON, NIP i KRS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421016 Napisano: 06.06.2011 10:28:34 w TESCO konkursy
Może czas ogłosić jakiś oficjalny deadline? Mówiąc krócej:

SZANOWNY PANIE Z D¡BROWY GÓRNICZEJ, UPRZEJMIE PROSZÊ O ROZWI¡ZANIE KONKURSU TOPDRIVE WRAZ Z POWIADOMIENIEM WSZYSTKICH LAUREATÓW NAJPÓ¬NIEJ DO DNIA 10.06.2011 WŁ¡CZNIE.

JEDNOCZEŚNIE INFORMUJÊ, ŻE JEŚLI PAN TEGO NIE UCZYNI, ZOSTAN¡ PODJÊTE WSZELKIE DOPUSZCZALNE DZIAŁANIA, BY PUBLICZNIE WYJAŚNIÆ TÊ SPRAWÊ DO KOÑCA.

BARDZO PROSZÊ O WYBRANIE NAJLEPSZYCH HASEŁ - ZE WZGLÊDU NA NIEJASNY PRZEBIEG KONKURSU MOŻE SIÊ ZDARZYÆ, ŻE BÊDZIE PAN ZMUSZONY UJAWNIÆ TREŚÆ WYBRANYCH HASEŁ.

Tyle ode mnie w tym wątku i temacie. Dopóki coś nie ruszy. Albo ja się ruszę, ale wtedy organizatora nawet patron z bierzmowania nie ochroni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420964 Napisano: 06.06.2011 10:18:00 w TESCO konkursy
Hmmm, a może zażądać od Tesco listy laureatów z pełnymi danymi? Tylko zapytania musiałyby przyjść od większej liczby osób.

Wiem, czemu MC nie chce nam dać autka: żebyśmy tam nie jeździli przy okazji każdego następnego konkursu w sprawie wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420923 Napisano: 06.06.2011 10:07:23 w TESCO konkursy
Są dwie opcje:

1) ludzie wysłali masę SMSów bez pokrycia w paragonach; wtedy np. przy 20 takich osobach mamy rachunek 20 x 100 SMSów = 2000 SMSów tylko, jeśli chodzi o te osoby. Komu by się to chciało czytać? Pan wylosował 30 bonów + autko i finito emotka

2) konek jest wałkiem na całej linii. Bony poszły do znajomych z grilla, autko dla rodziny. Jednakoż, zgodnie z regulaminem 11. Dane zwycięzcy będą udostępnione do wglądu w siedzibie Organizatora. Jest tutaj ktoś z Dąbrowy Górniczej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420635 Napisano: 06.06.2011 08:17:00 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

Naturella Carrefour (TQG) słała sms'y? Na stronce pojawiło się: Trwa weryfikacja laureatów.

Nie emotka Może ten wpis na stronce oznacza, że zaczęli czytać SMSy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420585 Napisano: 06.06.2011 07:59:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
jenny21 napisał(a):

Czy wygralyscie cos kiedykolwiek na gazeta.pl? Obojetnie czy to portal wysokie obcasy czy o gotowaniu czy filmowy? Jakoś nigdy nic nie udalo mi sie tam ustrzelic...

Grałam u nich w 2 konkursach, wygrałam 1. To bardzo popularne portale, gra tam pewnie sporo osób niezwiązanych zwykle z konkursami... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420554 Napisano: 06.06.2011 07:48:37 w Paragony
Mam paragon z Lidla za zakupy w ramach akcji Pyszne danie na śniadanie (bułka fitness, ciabatta i koreczki śledziowe). Tanio nie oddam emotka Można pisać PW z ceną za paragon w tytule, ale nie gwarantuję, że odpiszę każdemu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4419421 Napisano: 05.06.2011 04:12:30 w Oddam za darmo
marta85 napisał(a):

Podwójne zaproszenie na przedpremierowy pokaz BEAT THE WORLD 9.06 w Multikinie w Warszawskich Złotych Tarasach z RMF MAXXX, niestety nie bede mogła pojść i dlatego chetnie je oddam za jakis drobiazg i pokrycie kosztów przesyłki,szkoda zeby sie zmarnowało, prosze o oferty na PW.

To jest wątek Oddam ZA DARMO. Rzeczywiście, Polacy nie potrafią czytać ze zrozumieniem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4418552 Napisano: 05.06.2011 08:36:32 w dziś mam urodzinki
dawidekk - wszystkiego najlepszego, nastolatku emotka Niech te wakacje będą szalone i pełne niespodzianek, abyś mógł dodać je do ulubionych, a każdy dzień oznaczyć lubię to! emotka

Ponieważ nie jesteś już taki znów młody, rozważ zmianę avatarka na bardziej korespondujący z Twoim wiekiem, np. : http://top1-1.com...rolowa-angielska.png

Sto lat! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4418529 Napisano: 05.06.2011 08:28:29 w Wkurza mnie...
agamaty - nie wiem, ki czort. W horrorach ludzi zżera ciekawość i lezą obadać autora odgłosów, co kończy sie tym, że zostają zeżarci do ostatniej kosteczki. Nie sprawdzałam, więc żyję emotka Może to był nietoperz; latają w pobliżu, zjadają wredne komary i obserwowane z daleka, są doprawdy urocze emotka

errorr - boś baraninę chciał grillować emotka
Moja noc również była ciężka, skończyła się po 3 godzinach snu piekącym bólem w dłoni emotka Ugryzł mnie komar z rodzaju tych, co mają uczulający jad. Mimo sporego nakładu czasu, nie udało mi się go wytropić emotka Ale dźwięki nocy, odkryte o 03:57 były fascynujące = nie wiedziałam, że ptaki śpiewają również o tej porze emotka Coś pięknego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4418137 Napisano: 04.06.2011 08:38:13 w Wkurza mnie...
Sprzątam sobie w tempie żółwia, jak gdyby nigdy nic, a tu jakieś hałasy na klatce schodowej emotka Coś się rusza i haczy o moje drzwi, a o tej porze córeczki sąsiadów z dołu raczej nie zamiatają korytarza emotka Jak konkursy kocham, tam ktoś/coś jest! Fak, przecież nie otworzę drzwi, żeby to sprawdzić emotka Dygam się na maxa, jeszcze tylko brakuje, żeby zamek w drzwiach zaczął się otwierać... Gupi łikęd w pojedynkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4417372 Napisano: 04.06.2011 12:25:37 w Pomocy!!!!
aneczka155 napisał(a):

Jeśli ktoś zna stronę na której bezpłatnie można obejrzeć mecz siatkówki Polska-Brazylia to bardzo prosze o przesłanie linka. Byłabym wdzięczna.Ostatnio oglądałam mecz na stronie http://www.laola1...204-1087-51878-.html ale chyba dziś tego meczu nie puszczą... emotka

Podłączam się do prośby -> nadal nie mogę odbierać żadnych programów tv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4417356 Napisano: 04.06.2011 12:17:02 w Pomocy!!!!
hittmanka - w necie znalazłam specyfikacje po ang, z których wynika, że zestaw jest dla dzieci powyżej lat 3, a gadająca maskotka - 2. Zatem można założyć, że będzie się nimi chętnie bawił bywalec przedszkola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4416263 Napisano: 03.06.2011 08:31:19 w Rossmann
picola napisał(a):

joan napisał(a):

picola napisał(a):

czy ktoś pamięta jakiej wartości jest nagroda w konkursie kiwi albo co to jest za nagroda?

http://www.rossne...y.aspx?contestId=874 emotka

dziękuję joan

Nie ma sprawy. Można wyszukać nawet zakończony już konek Rossmanna, wpisując w Google np. słowa KONKURS ROSSNET VELVET emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4416216 Napisano: 03.06.2011 08:17:42 w Rossmann
picola napisał(a):

czy ktoś pamięta jakiej wartości jest nagroda w konkursie kiwi albo co to jest za nagroda?

http://www.rossne...y.aspx?contestId=874 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4416198 Napisano: 03.06.2011 08:12:51 w Rossmann
chochliczka napisał(a):

szukam kogos kto pamieta co sie wpisuje na klawiaturce zeby szybko wyszukiwac swoje nazwisko na rossnecie w wynikach?

Ctrl i F emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4414723 Napisano: 03.06.2011 10:08:05 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

A mnie najbardziej wkurza, jak ludzie tam piszą co do nich dotarło ( i to jeszcze bez słowa dotarło), zamiast w odpowiednim topie, i nie wiadomo, czy to jakiś nowy konkurs czy nagroda ze starego emotka

O tak, co szczególnie irytuje w przypadku konkursów rozgrywanych etapami... Od takich wpisów jest przecież wątek Dziś dotarła nagroda. A najbardziej mnie dziwi, gdy robią tak długoletni bywalcy forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0