Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4406303 Napisano: 30.05.2011 05:29:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zanetkaa napisał(a):

Czesć! A jak robicie to że w ogóle udaje Wam sięcoś wygrać??? Gram już od dłuższego czasu i jeszcze mi się nie udało..

Hmm, chyba Ci, co wygrywają, po prostu odnaleźli konkursowe predyspozycje. Potrafią też realnie ocenić swoje szanse - nie wszystko da się przewidzieć, ale człowiek wyczula się na pewne sprawy. Gdy już będziesz wiedzieć, co Ci wychodzi najlepiej i sprawia największą radość, reszta pójdzie, jak z płatka emotka Nie wygrywam codziennie i dobrze mi z tym, nie poradziłabym sobie organizacyjnie emotka Ale zawsze warto grać, jeśli jest frajda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4406290 Napisano: 30.05.2011 05:21:44 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

joan mogę ci jakoś pomóc z tymi soczewkami. noszę już 14 rok, więc jak coś to zapraszam na PW

Super! Jak tylko zbiorę do jednego wora moje pytania, to się zgłoszę. Zapewne najwcześniej pojutrze emotka
PS: Ciekawe, jak Rossnet rozwiąże konek Plusssz Zizzz, skoro ciągle wyskakuje naprzemiennie 42 głosy / głosów emotka A właśnie mam zabrać się za ich konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4406253 Napisano: 30.05.2011 05:05:05 w Wkurza mnie...
A ja chciałam o czym innym napisać. Bo od 3 dni noszę soczewki kontaktowe i nieźle mi dają popalić. Ale skoro rzuciliście temat... emotka

Nie wiem, co dostały goralecka i moniaainom, ale ja otrzymałam od bloodi coś takiego:

to zajmie dosłownie kilka sekund emotka

(tu był link)

wystarczy przepisać kod i kliknąć GŁOSUJ, to tyle odklikam! Z góry dziękuję!

Właściwie, to nawet mi się nie chce skomentować.

dawidekk - zdradzę Ci tę tajemnicę, a Ty ją proszę puść w świat. Otóż emotka Istnieje coś takiego, jak stopka. W stopce można zamieścić link do swojego zgłoszenia konkursowego. Przy każdym poście, który pojawi się na forum, ta stopka również zaistnieje. Wystarczy zamieszczać sensowne wpisy i podać komuś pomocną dłoń, by kliki szły jeden za drugim...
Noo, ale to już zbyt dużo pracy; trzeba pomyśleć, wysilić się, znaleźć fajny dowcip w necie, pocieszyć kogoś, kto miał smutny dzień, zapodać pomysł na obiad itp. Nieee, o wiele łatwiej zrobić wytnij/wklej emotka Ja takim osobom nie klikam i klikać nie będę, od tego mają swój klikaczowy wątek, a jak nawet tam sobie nie radzą, to sorry Gregory, niech się zabiorą za konkursy innego rodzaju. I szkoda mi poświęcać stopki na informowanie o tym, bo stopka może mieć tylko 3 linijki emotka

PS: Zozole chyba w stopce miałeś. I dobrze na tym wyszedłeś. Chyba, że się mylę; latka lecą, pamięć nie ta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405928 Napisano: 30.05.2011 02:13:14 w Pomocy!!!!
friq napisał(a):

Nie jest łatwo coś znaleźć jak co pare minut lub sekund jest nowy post emotka

Spoko, wyszukiwarka da radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405860 Napisano: 30.05.2011 01:38:38 w Pomocy!!!!
friq napisał(a):

Wygrał ktoś z was coś z Lidla z nowej promocji Jojo lub z Winiary 300 zł, bo nie wiem czy jest sens wysyłać.

Zamiast tylko pisać, poczytaj czasem posty innych ludzi, a poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania emotka Poza tym, możesz również skorzystać z funkcji przeszukaj forum ok:
https://www.e-kon...nfo/forum/search.php
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405832 Napisano: 30.05.2011 01:25:32 w TESCO konkursy
szaradzista1 napisał(a):

Z konkursu Sphinxa podaja pelne dane, I nagrode zdobyla babka, ktora wg internetu zajmuje sie zawodowo reklama i ukladaniem hasel dla roznych firm.
Z Tesco cisza nikt do mnie nie dzwonil.

Co do pierwszego zdania: a-kogo-to emotka Jesteśmy w wątku Tesco; gdzie kto pracuje jest mi zupełnie obojętne, o ile regulamin też to olewa. Zawsze się możesz pożalić w wątku Wkurza mnie, choć sensu nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405718 Napisano: 30.05.2011 12:27:17 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Poczekają dla ściemy do 15, może 16, żeby było, że wszystko ładnie wybierane emotka A później może zaczną dzwonić emotka

Chłechłe, dobre emotka Ale ten kolor pijaru już się chyba nie da wybielić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405227 Napisano: 30.05.2011 08:35:29 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

jarko44 napisał(a):

takie same zapisy były chyba w konkursie z wycieczkami do Turcji i bonami, a byly sms-y To taka agencja, że tam nie ma kto dzwonic emotka

emotka

Może Pan poprosi o pomoc tych z Warszawy emotka

Niy, bo łon jes ze Zagłymbia, a może mo i ślonskie korzynie i by sie na bank niy dogodali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405216 Napisano: 30.05.2011 08:32:54 w TESCO konkursy
jarko44 napisał(a):

takie same zapisy były chyba w konkursie z wycieczkami do Turcji i bonami, a byly sms-y To taka agencja, że tam nie ma kto dzwonic emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405180 Napisano: 30.05.2011 08:23:39 w Carrefour konkursy
marzencia2007 napisał(a):

mahuska napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

naturella slala smski? emotka

jeszcze nie emotka

ciekawe kiedy będą emotka

Może właśnie dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4400177 Napisano: 27.05.2011 05:38:07 w RMF
yaro2004 napisał(a):

Aha, chętnie się dowiem - kiedy człowiek staje się nałogowcem - proszę rozwiń tą myśl. Chciałem sprawdzić ile mnie brakuje emotka

Jest piątek wieczór, początek weekendu, godzina 19:37. Jeśli to czytasz, jesteś nałogowcem emotka

PS: Zgadzam się z Twoją wypowiedzią ciut powyżej. Bo czy ja komuś bronię skorzystać z Googla? Może gdyby ludzie byli mniej skoncentrowani na sprzedawaniu i kupowaniu paragonów, okazje nie przelatywałyby im koło nosa. A ja lubię sobie czasem z wykopem odbić konki paragonowe. I nie zamierzam się komukolwiek tłumaczyć z tego, że mnie wypatrzono na jakiejś liście laureatów emotka

Spadam pod prysznic, miłego słuchania RMFu, a szczególnie reklam emotka

PS: ziolko - gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4400103 Napisano: 27.05.2011 05:12:14 w RMF
rafi323raf - skąd u Ciebie taki pesymizm? Młody jesteś, masa nagród przed Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4400081 Napisano: 27.05.2011 05:04:54 w RMF
rashu napisał(a):

skąd wiesz? pytałaś go ? emotka
wiem, żałuję.
w szale 7 kart tutaj 0 coś nie tak, zwłaszcza że jestem pewien że byłem szybszy od wygrywających wpisujących ręcznie w tych 10 dniach.
Falstart ? nie, bo 3x wysyłanie też nie działa.
Pozostaje człowiek emotka

Dedukcja emotka Mam podobnie, jak Ty. Tego się nie da już odkryć; również podejrzewam, że czynnik ludzki zaważył, ale pozostaje się cieszyć z tego, co nam wpadło.
Mam nadzieję, że następny konkurs znów będzie matematyczny - to była lepsza zabawa, przynajmniej dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4400037 Napisano: 27.05.2011 04:49:05 w RMF
rashu napisał(a):

ciekawe kto mnie podpie* że przyszło mi o jedną za dużo w szale - tutaj nic nie wygrałem, ciekawe dlaczego

Nikt Cię nie podp* emotka Ale polecam zachowywać takie rewelacje dla siebie, bo organizatorzy konkursów też zaglądają na nasze forum. O czym większość ludzi stale zapomina...

A żeby było w temacie: w konkursie z okazji Dnia Dziecka wpadła mi 1 karta, możecie mnie dopisać do listy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4399247 Napisano: 27.05.2011 01:54:02 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Słodziaki.... emotka
http://www.youtub...amp;feature=youtu.be

Świetne. Szczególnie okolica 30 sekundy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4395766 Napisano: 26.05.2011 01:56:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bukiet Poczty Kwiatowej dotarł do Mamusi.
Ufff, bo już się zaczynałam niepokoić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4393839 Napisano: 26.05.2011 06:35:02 w TESCO konkursy
Właśnie przyszły raporty na numery Plusa. Oraz SMSy od organizatora o treści Przepraszamy. Konkurs Maxi szansa na Mini Coopera został zakończony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4392307 Napisano: 25.05.2011 12:48:45 w Carrefour konkursy
stonka napisał(a):

a co z naturellą?cisza?

Cisza. Chyba kończą się zajmować danymi laureatów z konka w Kauflandzie; może wkrótce coś się ruszy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4391780 Napisano: 25.05.2011 10:52:28 w RMF
malenka89 napisał(a):

u mnie wszystkie karty nie działają emotka z jedną załatwiłam sprawę telefonicznie, ale mam jeszcze kilka i już mi tak głupio emotka ktoś wie czy na maile odpisują?
słałam na promocja@...

Ja aktywowałam karty na stronce BREbanku; mimo tego nie działały w Carrefourze i Kauflandzie. Za to zapłaciłam nimi w Sphinxie, Cinema-City, Lidlu i Rossmannie. Może więc w Twoim przypadku wystarczy odwiedzić inne sklepy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4391171 Napisano: 25.05.2011 07:51:31 w Pomocy!!!!
lalunia napisał(a):

http://www.wysoki...obcasy/0,113844.html

Miała byc ankieta do wypełnienia dla tych co się zakwalifikowali, dostaliście coś na meila?

Jest tutaj:

http://www.wysoki...obcasy/0,113803.html
Wyświetl w wątku >>
0 0