Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18649
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, chyba Ci, co wygrywają, po prostu odnaleźli konkursowe predyspozycje. Potrafią też realnie ocenić swoje szanse - nie wszystko da się przewidzieć, ale człowiek wyczula się na pewne sprawy. Gdy już będziesz wiedzieć, co Ci wychodzi najlepiej i sprawia największą radość, reszta pójdzie, jak z płatka
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Super! Jak tylko zbiorę do jednego wora moje pytania, to się zgłoszę. Zapewne najwcześniej pojutrze
PS: Ciekawe, jak Rossnet rozwiąże konek Plusssz Zizzz, skoro ciągle wyskakuje naprzemiennie 42 głosy / głosów
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, co dostały goralecka i moniaainom, ale ja otrzymałam od bloodi coś takiego:
to zajmie dosłownie kilka sekund
(tu był link)
wystarczy przepisać kod i kliknąć GŁOSUJ, to tyle odklikam! Z góry dziękuję!
Właściwie, to nawet mi się nie chce skomentować.
dawidekk - zdradzę Ci tę tajemnicę, a Ty ją proszę puść w świat. Otóż
Noo, ale to już zbyt dużo pracy; trzeba pomyśleć, wysilić się, znaleźć fajny dowcip w necie, pocieszyć kogoś, kto miał smutny dzień, zapodać pomysł na obiad itp. Nieee, o wiele łatwiej zrobić wytnij/wklej
PS: Zozole chyba w stopce miałeś. I dobrze na tym wyszedłeś. Chyba, że się mylę; latka lecą, pamięć nie ta
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko, wyszukiwarka da radę
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zamiast tylko pisać, poczytaj czasem posty innych ludzi, a poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania
https://www.e-kon...nfo/forum/search.php
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do pierwszego zdania: a-kogo-to
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chłechłe, dobre
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niy, bo łon jes ze Zagłymbia, a może mo i ślonskie korzynie i by sie na bank niy dogodali
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może właśnie dzisiaj
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest piątek wieczór, początek weekendu, godzina 19:37. Jeśli to czytasz, jesteś nałogowcem
PS: Zgadzam się z Twoją wypowiedzią ciut powyżej. Bo czy ja komuś bronię skorzystać z Googla? Może gdyby ludzie byli mniej skoncentrowani na sprzedawaniu i kupowaniu paragonów, okazje nie przelatywałyby im koło nosa. A ja lubię sobie czasem z wykopem odbić konki paragonowe. I nie zamierzam się komukolwiek tłumaczyć z tego, że mnie wypatrzono na jakiejś liście laureatów
Spadam pod prysznic, miłego słuchania RMFu, a szczególnie reklam
PS: ziolko - gratulacje
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dedukcja
Mam nadzieję, że następny konkurs znów będzie matematyczny - to była lepsza zabawa, przynajmniej dla mnie
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt Cię nie podp*
A żeby było w temacie: w konkursie z okazji Dnia Dziecka wpadła mi 1 karta, możecie mnie dopisać do listy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Świetne. Szczególnie okolica 30 sekundy...
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ufff, bo już się zaczynałam niepokoić
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cisza. Chyba kończą się zajmować danymi laureatów z konka w Kauflandzie; może wkrótce coś się ruszy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja aktywowałam karty na stronce BREbanku; mimo tego nie działały w Carrefourze i Kauflandzie. Za to zapłaciłam nimi w Sphinxie, Cinema-City, Lidlu i Rossmannie. Może więc w Twoim przypadku wystarczy odwiedzić inne sklepy...
joan
Postów 18649
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest tutaj:
http://www.wysoki...obcasy/0,113803.html
Wyświetl w wątku >>