Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4012429 Napisano: 02.01.2011 09:04:51 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

gdybym nie wiedzial ze sa konfidenty wsrrod nas nie pisalbym tego postu a oprocz tego duzo jest zazdrosnikow z glupimi docinkami i wiem ze z tego forum nie do jednego organizatora kilka ososb dzwoni z zazrosci i zawistosci ze inni wygrawaja a inni nie

Hmmm, aż nie wiem - Ty to na poważnie piszesz, czy na podpuchę, bo może się dałam noworocznie wkręcić, a Ty se jaja robisz... emotka

Poza tym ten, kto gra uczciwie i zgodnie z regulaminem, może spać spokojnie, mimo teoretycznej mnogości konfidentów + zazdrośników, więc czemu się stresujesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4012368 Napisano: 02.01.2011 08:35:12 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Umieram...

Fkurza mnie, że joan weszła w Nowy Rok z takim impetem, że jeszcze leczy kaca, a nie zrobiła z tej okazji żadnej najwyższej jakości fotki na konk...

Kaca nigdy w życiu nie miałam, bo jestem przekorna i zadaję niewygodne pytania (w stylu A po co mi to???) I niestety: bez impetu, bez nagród Polsatu czy Tvp, bez fotek jakości jakiejkolwiek, bez postanowień, co się o nich po tygodniu zapomina... Bida z nędzą. A umieram, bo niektóre teksty, które czytam, są dla mnie zabójcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4012317 Napisano: 02.01.2011 08:12:38 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

wkurzaja mnie konfidencij z tego forum po raz kolejny sie zawiodlem ze to forum ale konfidentow i zazdrosnikow

jak sie wam nudzi ludzie to zescie sie zajmujcie soba a nie inych kablowac;)

Umieram emotka emotka emotka

Sama nie wiem, której wygranej Ci życzyć wcześniej: słownika ortograficznego czy poradnika na temat fotografii pejzaży. Bo gdybyś miał obie te pozycje książkowe w domu, zapewne nie napisałbyś powyższego posta. Ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że ta sprawa to pierwszy taki przypadek, o którym słyszałam. Moim zdaniem, gdyby zdjęcia były lepsze, nikomu nie chciałoby się pisać do organizatora. Ciekawe, czy teraz ktoś się zawaha przed posłaniem na konkurs byle jakiego zgłoszenia? (Pani J., proszę mnie z łaski swojej pozytywnie zaskoczyć w tym roku! emotka )

Swoją drogą, nie widzę tutaj na forum żadnego konfidenta; chyba nie wiesz, co to słowo oznacza. Powiem nawet więcej - cieszę się, że ktoś miał odwagę coś tak nietypowego zrobić. Nie znam tej osoby, ale... szacun. Za odwagę, żeby wsadzić kij w mrowisko. Za wysiłek, żeby to wszystko ogarnąć. Za milimetr żwiru na drodze ku fajniejszemu światu emotka

A co do zazdrośników - kolego, Ty najwyraźniej nie masz pojęcia, co ludzie z forum wygrywają emotka Bo gdybyś wiedział, to byś takich oderwanych od rzeczywistości teorii z palca nie wysysał emotka Przy okazji gratuluję tym, co z konkursowym impetem powitali rok 2011! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4011219 Napisano: 02.01.2011 12:06:01 w Winiary
barti978 napisał(a):

KTO NIE DOSTAŁ KARTY DAÑ PODPISUJCIE SIÊ

http://proca.pl/p...przez_winiary_polska

Oj zgadzam się, oszukiwanie ludzi w tym konku miało miejsce, aczkolwiek niekoniecznie ze strony organizatora emotka Nosił wilk razy kilka...

Żeby nie było: łączę się w bólu z tymi, co czekają na swoje nagrody - skoro zostały przyznane, organizator ma obowiązek wysłać je bez zbędnej zwłoki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4006665 Napisano: 30.12.2010 07:03:58 w Rossmann
snowflake napisał(a):

joan napisał(a):

emotka To obie nic dziś na Rossnecie nie ustrzeliłyśmy - ja pamiętałam, ale lukałam na zegar w kompie, a ten w stosunku do grinłicza spieszy się o ponad 14 sekund. Czyli falstart emotka

zakładając, że to jest TEN zegar emotka

Jeśli niczego nie wygram, moją wygraną będzie info na przyszłość, że komputerowy zegar jest błędny dla Rossnetu - a to prawie jak wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4006486 Napisano: 30.12.2010 06:07:11 w Rossmann
emotka To obie nic dziś na Rossnecie nie ustrzeliłyśmy - ja pamiętałam, ale lukałam na zegar w kompie, a ten w stosunku do grinłicza spieszy się o ponad 14 sekund. Czyli falstart emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4006297 Napisano: 30.12.2010 05:02:37 w Rossmann
Wysłałam emotka Tylko coś zbyt łatwo poszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4006234 Napisano: 30.12.2010 04:44:05 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Kto gra dzisiaj?
:)

Ja. Ale nadal jest spora szansa, że zapomnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4005944 Napisano: 30.12.2010 02:59:00 w Pomocy!!!!
meeyka napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Gdzie można oddać używany wózek inwalidzki?
Ojciec dzisiaj dostał nowy po 5 latach użytkowania pierwszego a jest w nawet dobrym stanie-szkoda wyrzucić.Nikt znajomy nie potrzebuje...

jesli masz w okolicy dom opieki, to spytaj ich czy nie potrzebuja. a moze szpital?

Z tych dwóch, to już lepiej jakiś dom opieki - mój facet odwiedził w Święta znajomych z DPSu. Okazało się, że pewna pani od wielu dni nie wychodzi z pokoju, bo nie ma kto z nią pójść na spacer. I jest zamknięta, jak w więzieniu emotka Więc w takich miejscach wózek przyda się na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4005520 Napisano: 30.12.2010 12:33:56 w TESCO konkursy
ashley878 napisał(a):

Ja mogę powiedzieć że lista tesco to przekret na 1000% w zielnej gorze jedyna anna kora wygrywa to ode mnie ni ktgdy nie wygrywał żaden marek a u zgarnol kilka bonów no i anna ehehe smiech ze konkursowicze nie wygrali a przypadkowe osoby tak??

Skopiujcie listę laureatów, zanim zostanie utajniona... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4005301 Napisano: 30.12.2010 11:23:34 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

A może mały konkursik- Czy znasz kogoś z tej listy:)?

Dobre emotka Mnie od rana męczą SMSy od jakiejś wróżki, może by ją spytać o ten konkurs? Tylko 3,66 zł z VAT emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4005278 Napisano: 30.12.2010 11:17:14 w Paragony
olus15 napisał(a):

ale mnie rozbawiłyście emotka

Mnie też i to bardzo, dzięki dziewczyny emotka

Swoją drogą, dobrze, że nie organizują konkursów z zadaniem typu Zdobądź paragon ze sklepu ABC, na którym będzie wydrukowane, że jest to sklep sieci ABC oraz iż zakupiono bombonierkę Mon Cheri 157,5g z limitowanej edycji świątecznej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4004602 Napisano: 29.12.2010 11:01:06 w Paragony
79magda napisał(a):

Wystarczyło mi poszukiwanie sklepów ABC, których też raczej nie ma tam, gdzie wg listy być powinny.

Ostatnia myśl przed snem: może kiedyś ta sieć zorganizuje konkurs na stworzenie opowiadania pt. Moja przygoda ze sklepami ABC - powstałyby wtedy ciekawe, pełne dramatyzmu, suspensu oraz elementów komicznych opisówki emotka W razie czego, piszę się na to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4004003 Napisano: 29.12.2010 07:53:15 w Pomocy!!!!
rafi323raf napisał(a):

jaki był wpisany temat tych bonów 15 zł empik?

bo mam trochę wiadomości na skrzynce, i inaczej niż poprzez wyszukiwarke nie znajdę xd

Douwe Egberts - Prezent dla wtajemniczonych! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4003490 Napisano: 29.12.2010 05:31:29 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Ja mam karteczkę przy komputerze ROSSNET 18
Nie sposób nie zauważyć emotka emotka

A do nas codziennie spontanicznie ktoś wpada i... po północy nagle się orientuję, że 18:00 już dawno minęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4003432 Napisano: 29.12.2010 05:16:35 w Rossmann
efelinkaaa napisał(a):

Mam Ci przypomnieć na pw jutro, żeby kliknąć rossnecika? emotka emotka

Proszę, oł je! emotka Bo to się już robi dziwne - NIBY od tak wielu dni pamiętam o tym konkursie, a nadal nie zagrałam; chciałabym wreszcie raz kliknąć i mieć to z głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4003410 Napisano: 29.12.2010 05:09:42 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Nie czekacie z graniem do Sylwestra? emotka

Wiesz, ja chyba czekam, bo ani w tej, ani w poprzedniej edycji nie zagrałam - prześladuje mnie skleroza i myśli o niebieskich migdałach oraz ta piosenka: http://www.youtub.../watch?v=fLDqzGV2aZI emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4002481 Napisano: 29.12.2010 12:27:48 w Oddam za darmo
bostonekk napisał(a):

Oddam:(...)
-Kojący krem pod oczy do Cery Wrażliwej AA Oceanic (...)

Dziękuję za kosmetyczny upominek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4002170 Napisano: 29.12.2010 10:54:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa - tu jest link do konka F&F, laureat zostanie powiadomiony telefonicznie 03.01.2011.

http://www.ffmoda...ions.aspx?lang=pl-PL Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4001970 Napisano: 29.12.2010 09:59:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 - wychodzi na to, że ludzie nawet do zakładania fikcyjnych kont przyłożyć się nie potrafią emotka

efelinkaaa - ten drugi konek (F&F) jest związany z Tesco, więc w sprawie wyników można do nich uderzyć. Ale może mają jeszcze czas na ogłoszenie laureatów? Wieczorem sprawdzę w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0