Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3901939 Napisano: 26.11.2010 11:31:16 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

Moja wczorajsza rozmowa z mężem. emotka

Ja: Wygrałam paczkę podarunkową z Moli..
Mąż: A cóż w niej jest takiego?
Ja: Hm... Papier toaletowy na przykład...
Mąż: No, wreszcie wygrałaś coś z sensem!!!

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3901627 Napisano: 26.11.2010 09:38:53 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Dzięki, joan, za pociechę emotka
Choć mam pewne obawy, bo to Vaillant,a te cholery mają drogie części...
Zabieram się teraz za przeszukiwanie internetu, tym razem bynajmniej nie w celu konkursów! emotka

Powodzenia w poszukiwaniach!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3901611 Napisano: 26.11.2010 09:33:17 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Serwisant po konsultacji telefonicznej i objawach stwierdził, że wszystko razem wyniesie około 700! emotka emotka emotka
Szukam namiarów na kolejnych, może cóś taniej, i tak już dawno po gwarancji emotka emotka
Za chwilę się po prostu poryczę - prawie połowa mojej pensji...

Na pewno uda się znaleźć coś taniej, u mnie przy wymianie pieca gość zabrał ten stary na części. Więc monterzy dysponują sprzętem, umiejętnościami i częściami, a w serwisie, wiadomo, zawsze liczą najdrożej... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3901595 Napisano: 26.11.2010 09:27:50 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie to mało powiedziane, doprowadza mnie do rozpaczy to, że najwyraźniej zepsuł się piec do ogrzewania emotka
Mało, że coraz zimniej w chacie, to wyobrażam sobie, ile może naprawa kosztować, jeśli to coś poważnego emotka emotka emotka

U mnie to samo w zeszłym roku, 3 miesiące kąpieli wodą z butli 6L emotka W końcu zrobiło się ekstremalnie zimno i z pieniędzy odłożonych na wakacje kupiliśmy nowy piec. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że naprawy są raczej tanie, często wystarczy odgiąć kabelek albo przeczyścić przewód emotka Niestety, u nas się nie udało, bo piec (odziedziczony po poprzednich lokatorach) miał ok. 14 lat... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3900789 Napisano: 25.11.2010 09:28:51 w Paragony
edith napisał(a):

Oczywiście pierdołę
emotka

Hihi, się rozumie. Ale tak mnie zaskoczyłaś tamtym postem, że aż się odruchowo uśmiechnęłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3900729 Napisano: 25.11.2010 09:12:30 w Paragony
olus15 napisał(a):

Nie chce mu się siedzieć przed komputerem , nie chce mu się pójść po zakupy konkursowe i nie chce mu się płacić za produkty promocyjne
To może czas zająć się innym hobby a nie żerować notorycznie! na innych ?

emotka Nic dodać, nic ująć... emotka

edith - nieładnie tak przeklinać na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3900016 Napisano: 25.11.2010 06:11:38 w Wkurza mnie...
agacioras napisał(a):

A mnie konkursy na fb, gdzie trzeba zbierać głosy. NO DZWINYM TRAFEM wygrywają cały czas te same osoby. Może też skoczę do kafejki i nabiję sobie 4576756457465746 głosów? Tylko mi nie pozwala na to kręgosłup moralny, ale widać niektórzy czegoś takiego nie mają i kantują na całego. A szanowna komisja ma to ZA KAŻDYM razem w d... Skoro oni grają nieuczciwie dlaczego ja mam grać uczciwie/ emotka emotka

Najlepiej się żyje mugolom, co nie mają o oszustwach pojęcia... A ja już mnóstwo razy słyszałam hasła typu Pobij tych ludzi ich własną bronią! Ale jakoś nie mogę się przełamać; mam wrażenie, że to bilet w jedną stronę. Na szczęście konkursów moc jest i zatrzęsienie emotka

W temacie: wkurza mnie, że przed chwilą się obudziłam, a nie powinnam była zasnąć - znów dzień mój jest krótszy, a jeszcze tyle pozostało do zrobienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3897663 Napisano: 24.11.2010 10:12:34 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Dziękuję wszystkim za informację, bo pewnie mimo logiki, bym się jeszcze długo łudziła emotka

Ja również dziękuję za info emotka W sumie, to chciałam wygrać netbooka dla kogoś, kto po przeprowadzce tkwi na zadupiu bez kompa & neta, odcięty od świata... Ale trudno, może tej osobie uda się uzbierać pieniążki, a ktoś z forum będzie akurat miał laptoka na zbyciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3897579 Napisano: 24.11.2010 09:49:23 w TESCO konkursy
agamaty napisał(a):

pochwalcie się czasem takimi wygranymi w MDW. Jak tam się patrzy to wszyscy tylko książki i herbatki wygrywają. Większych nagród nie uświadczysz.

Ja wolałam wpisać info o wygranym niedawno laptoku w Dziś cieszę się z... Bo mnie ta nagroda naprawdę ucieszyła, wreszcie reklamy nie paraliżują mi strony e-konków. W ogóle, strasznie się wzruszyłam wygraną, to się nie nadawało do MDW emotka

W temacie Tesco: pudło w SP, pudło w Turcji, co tu dużo mówić, nie potrafię jeszcze pisać fajnych SMSów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3897410 Napisano: 24.11.2010 09:14:16 w Popraw sobie humor...
czarnygreg napisał(a):

Wybrałam się z kuzynką (4 lata) do kościoła. Podczas mszy wszyscy uklęknęli, tylko ksiądz stał i wymawiał modlitwę. Nawet nie zauważyłam kiedy, mała podbiegła do ołtarza złapała się za boki i krzyczy do niego:
- A uklęknąć cwaniaczku!?

emotka A co było potem? Oprócz ekskomuniki, rzecz jasna, bo to sprawa oczywista... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3892688 Napisano: 23.11.2010 05:03:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zaproszenie do teatru na ubiegłą niedzielę - ktoś nadał je na poczcie w sobotę zwykłym listem, udając przed samym sobą chyba tylko, że do niedzieli do mnie dotrą. Nic, tylko pogratulować ęteligjencji... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3889605 Napisano: 22.11.2010 06:51:13 w TESCO konkursy
milkaaa13 napisał(a):

tak istnieje odnośnie cytryn się zgadzam ale inne konki to już niekoniecznie np loreal czy kiedyś calgonit kosztuje niemało płacisz za towar a go nie masz więc na starcie jesteś stratna uważam nawet ze jest to z korzyścią dla osób które dokonują zakupów ale należy im się za przysługę bo to ich dobra wola

Brak pieniędzy ma tłumaczyć oszustwo i nieuczciwą grę, wbrew zasadom fair play??? emotka

Jeśli ktoś nie ma pieniędzy na konkowe zakupy, to polecam rozwijać swoje talenty, bo tak się składa, że akurat tam, gdzie nie trzeba niczego kupować, trafiam najdroższe nagrody emotka

bazukaa - możliwe, że masz rację. Ale to taki dziwny konkurs był, że nie wiadomo, czy bardziej człowiek się z bonu ucieszy, czy z wycieczki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3889557 Napisano: 22.11.2010 06:35:33 w TESCO konkursy
milkaaa13 napisał(a):

odnośnie handlu paragonami nie uważam tego za cwaniactwo wiele osób mieszka w miejcowościach gdzie nie ma tesco konkursowego a też chce spróbować szczęścia .uważam nawet że te konki tesco wyróżniają wielkie miejscowości , a dla małych to nic? a PROSIÆ KOGOŚ O ZAKUP TEŻ SIÊ NIE BARDZO OPŁACA , paragon ,wysyłka , a towaru przecież nie opłaca się wysyłać

Taaa, widzisz, u mnie też Tesco nigdy nie bierze udziału, a jakoś sobie radzę - może powinnam wydać podręcznik? emotka Przypominam, że cytryna kosztowała grosze, nie ma dla takiego sposobu postępowania żadnego wytłumaczenia; szczególnie, że istnieje wątek Zakupy na konkursy...

Bez sensu ciągnąć ten temat: albo ktoś to rozumie, albo nie. Gratki dla tych, co wygrali, mam nadzieję, że jakieś wycieczki też się przytrafiły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3889474 Napisano: 22.11.2010 06:08:48 w Popraw sobie humor...
ziolko - niestety, miałam podobną przygodę do tej opisanej emotka Chciałam kiedyś zaserwować wykwintne danie wg przepisu z sieci, ale okazało się, że ktoś najzwyczajniej dla kawału dodał ten przepis emotka Składników pełna lista, czego tam nie było! Eh, pozornie to nawet miało sens, ale efekt był tragiczny emotka Później dla pewności jeszcze kilka razy weszłam na stronę z tym przepisem, która wzbogaciła się o komenty innych użytkowników, co się dali kulinarnie zrobić w bambuko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3888809 Napisano: 22.11.2010 02:47:14 w TESCO konkursy
kiro napisał(a):

spokojnie mozna bylo 9 cytryn kupic i byloby 9 paragonow ,nie kosztowaly zreszta majatek
emotka

Około 0,78 zł kosztowała cytrynka, ale tu nie o kwotę chodzi, a o MENTALNOŚÆ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3888744 Napisano: 22.11.2010 02:33:38 w TESCO konkursy
goralecka napisał(a):

no fakt. Dlatego ja przyjęłam od pewnego czasu metodę, że nie sprzedaję patagonów. Bo za 5 czy 10 zł nie będę wspierała nieuczciwości i cwaniactwa. Bo inaczej takiego grania bez paragonów nazwać nie można.

Podoba mi się Twoja metoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3888401 Napisano: 22.11.2010 01:26:32 w Paragony
krzysiek76 napisał(a):

poszukuje paragonu z Wrześniowe Okazje carrefour z dnia 19 wrzesnia, wiadomosc na PW

Tam się wpisywało numer transakcji z paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3887579 Napisano: 22.11.2010 10:01:55 w Zakupy na konkursy - usługi
Chętnie zrobię zakupy na konkursy, gdzie trzeba nabyć któreś z tych produktów:

+ Pieluchy dziecięce, Chusteczki nawilżane, Szampon, Żel pod prysznic, Mydło, Pasta do zębów;
+ Środki do czyszczenia, Proszek do prania, Płyn do mycia naczyń;
+ Herbata, Zupy, Słodycze, Olej, Makaron, Jedzenie dla dwulatka (kaszki, soki itp.)

Wszystkie te produkty zbieram dla rodziny, którą się opiekuję w Szlachetnej Paczce emotka możesz oszczędzić czas i zamiast stania w kolejkach, podać pomocną dłoń emotka

PS: Paragony wysyłam listem poleconym na mój koszt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3887048 Napisano: 21.11.2010 11:58:59 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Taa i to my ciągle myślimy o jednym emotka
Tylko jedyny facet nie pomyślał o wiadomo czym emotka

Tere-fere, specjalnie napisałeś tego posta, żeby sprawdzić, które niewiasty są jeszcze online, a teraz nas będziesz nas molestował na PW emotka Ale niedoczekanie Twoje, ja zmykam, kurczaki, jest już strasznie późno, zatem bonne nuit, czy jak to leciało - trudno mi sobie przypomnieć, mojej nauczycielce w liceum nieustannie wysuwała się sztuczna szczęka i przez to trudno nam się było czegokolwiek nauczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3887041 Napisano: 21.11.2010 11:50:42 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Ale się wkurzam że ślęczę nad francuskim (spr. z 5 działów! emotka ) a nikt tego nie doceni emotka emotka

Docenią to Twoje kochanki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0