Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zapewne trudno, bo dawniej się pomyłki zdarzały i nawet się przez jakiś czas zastanawiałam nad płcią tejże osoby...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
radosna - takie konkursy omijam szerokim łukiem, więc mnie nie wkurzają
efelinkaaa - w sieci jest pełno ogłoszeń typu Dam Ci na piwo, jak mi będziesz klikać przez cały tydzień. Tak się kręci ten biznes...
Jeśli chodzi o konkursy fotograficzne, które mnie wkurzają, to... wkurzają mnie konkursy, gdzie nagrodą jest porządny sprzęt fotograficzny, ale żeby go wygrać, trzeba być posiadaczem takiego właśnie sprzętu
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Mogę też zrobić zakupy na konkurs poniżej nie wymieniony, o ile nabyć trzeba pieluszki dziecięce, kaszki bobovita, żywność wszelaką lub środki czystości - prosze o kontakt na PW.
Podaruj dzieciom słońce (w ABC)
BoboVita (Carrefour)
Dance with Wedel (Carrefour)
Zupy tp nasza specjalność (Carrefour)
Z iPadem będzie Ci do twarzy (dowolny sklep)
Moja pierwsza zima (dowolny sklep)
Świąteczne porządki z Presto (Rossmann)
Hipp (Rossmann)
Cleanic Kindi (Rossmann)
Zdobądź paragon bez wychodzenia z domu i przy okazji: podaj pomocną dłoń!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oto, czym możesz ich uszczęśliwić:
1) Produkty żywnościowe: Herbata, Kawa, Kakao, Ryż, Makaron, Mąka, Cukier, Olej, Dżem, Słodycze, Kisiele, budynie, Płatki śniadaniowe, Koncentrat pomidorowy, Konserwy mięsne, Konserwy rybne, Warzywa w puszkach.
2) Produkty dla niemowląt: Dziecięce pieluszki (9-20 kg), Kaszki bobovita, Przeciery, Soczki.
3) Środki czystości: Proszek do prania, Płyny czyszczące, Płyn do mycia naczyń, Pasta do zębów, Mydło/żel myjący, Szampon do włosów, Chusteczki nawilżane, Oliwka.
=> Jeśli możesz przekazać drobiazg dla tej rodziny w okolicy Bytomia / Chorzowa / Katowic, skontaktuj się proszę ze mną na PW.
Poślijmy razem konkursowe dobro w świat!
PS: “Opis rodziny: Pani Zofia (41 l.) samotnie wychowuje córki Aleksandrę (14 l.), Milenę (16 l.) oraz Patrycję (18 l.). Mieszkają z nimi jeszcze córka Katarzyna (19 l.) wraz z synem Kamilem (2 l.), którego Pani Zofia pomaga wychowywać.
Ich trudna sytuacja spowodowana jest brakiem pracy, której Pani Zofia i jej córka Patrycja poszukują. 1,5 roku temu zmarł mąż Pani Zofii, co pogorszyło sytuację materialną rodziny. Pani Zofia nie otrzymuje renty po zmarłym.
Utrzymują się z zasiłku, alimentów i małej pensji Pani Katarzyny, która pracuje jako sprzątaczka. Łączna kwota nie przekracza 286 zł na osobę. Większość (520 zł) przeznaczają na opłacenie mieszkania. Rodzina mieszka w ciasnym, dwupokojowym mieszkaniu z kuchnią, nie posiadają łazienki, a ubikacja znajduje się na korytarzu. Podłogi w mieszkaniu nadają się do remontu.
Rodzina bardzo potrzebuje podstawowych produktów żywnościowych oraz produktów żywnościowych dla dziecka (kaszki, soczki). Niezbędne są środki czystości (zwłaszcza proszek do prania), zimowe buty oraz zimowe kurtki dla córek Mileny i Aleksandry.” Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdź na www.szlachetnapaczka.pl, które z zakupionych przez Ciebie produktów promocyjnych mogą podarować uśmiech drugiemu człowiekowi!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ooo, to prawie, jak wygrana
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za odpowiedź - myślałam, że tylko u mnie takie nowości... I powiem Ci, że te ich metody działają: niedawno byłam w sklepie i hostessa przekonała mnie do zakupu produktów Milki na konek bodajże Karlsbada
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bilety CC/Imax z Velvetu x 2, kurier Delta, ważne do 30.04.2011
Za to nie doszły bilety z konka lokalnego, które organizator postanowił wysłać, zamiast pozwolić mi je odebrać w teatrze! Spektakl w niedzielę = już po ptokach
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To pozwolę sobie zapamiętać to ciekawe zaproszenie, a w przyszłości chętnie zrealizuję ów voucher
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O, dziękuję, lecz uważaj, bo któregoś zatopionego w śnieżnej mgle wieczoru, gdy pośród drzew ukochanego Parku przemykać będą skrawki zaróżowionego nieba, naprawdę mogę zawitać w Twe progi, by rozkoszować się smakiem kawy z wygranego ekspresu
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może ktoś mnie zaprosi na kawę?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, mnie też jakoś tak lepiej
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ojej, laureaci to min. Diana, Halina, Daromiła, Teresa, Janina, Kornelia, Jowita, Horst
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja się też dziś wkurzyłam na Simply, ale z taką megamocą, że mi od razu przeszło... Mogli jednak tych wspaniałych, zwycięskich haseł nie podawać
BTW: wygrał ktoś w Simply? Z ciekawości pytam
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.tesco....d/jak-przystapic.php
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie to nie dziwne - skoro oficjalnie podana lista laureatów będzie zawierała tylko 5 nazwisk, ktoś może nie życzyć sobie uświadamiania innych, co do swoich danych osobowych. I dlatego nie oczekuję żadnego spektakularnego WYGRAŁEM, raczej dyskretnego info na PW... Wyświetl w wątku >>