Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3804237 Napisano: 24.10.2010 08:13:54 w Pomocy!!!!
Halo... Od tego typu próśb są inne topy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3802918 Napisano: 24.10.2010 09:08:15 w Wkurza mnie...
jaspeer & cb656 - dziękuję, że chciało Wam się poszukać info na ten temat emotka Zgadzam się z Wami, to na szczęście nie e-konki winne, uff emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3802911 Napisano: 24.10.2010 09:05:25 w Wkurza mnie...
Chyba już wiem, o co kaman, to jednak nie e-konki. Niemniej wkurzył mnie na maksa e-mail, otrzymany od osoby, której nie znam, na adres mejlowy, którego nikomu w kontekście konkursowym nigdy nie podałam, a o treści następującej:

Witam,

wygrałem aparat fotograficzny w konkursie Timotei, ale mam zły paragon emotka

Żeby odebrać nagrodę potrzebuję paragon zakupu dwóch produktów Timotei z datą od 30 września do 2 października (te 3 dni włącznie).

Jeśli jesteś w posiadaniu takiego paragonu - podzielę się nagrodą emotka

Wartość tego aparatu to zdaje się ok. 400zł, więc proponuję 200zł za paragon!

Jeśli masz taki paragon to:
- wyślij mi proszę jakąś fotkę, na której widać datę zakupu, żebym miał pewność, że to taki paragon o jaki mi chodzi,
- napisz z jakiego miasta jesteś, żebym wiedział czy dam radę tam podjechać!

Napisałem do sporej ilości ludzi, więc KTO PIERWSZY TEN LEPSZY! emotka

pozdrawiam

Może więc czas, żebym jednoznacznie ustosunkowała się do pewnych spraw:

1. Handel paragonami uważam za wielkie g*, które doprowadziło do sytuacji, gdzie organizatorzy konków oraz ich uczestnicy stoją po przeciwnych stronach barykady i zastanawiają się, jak tu przeciwnika efektywnie zrobić w ch*. Zaistniała kuriozalna sytuacja z TQG i kto wie, co będzie dalej. Jeśli bowiem organizator zauważy, że sprzedaż produktu nie wzrosła znacząco, zamiast losowania wycieczek, będzie do podpasek dodawał plaster Altacet gratis. Ciekawe, co wtedy zrobią ci, co się tylko oszustwami pałają, a nawet nimi chełpią emotka

2. Paragon zniszczony może się zdarzyć, on się może nawet zagubić. Tylko mam taką utopijną wizję, gdzie ktoś daje na ten temat info do swojej stopki, a inna osoba z sympatii ten paragon ofiarowuje. Nic nie wyklucza sytuacji, w której obdarowany z radości proponuje rewanż. Niemniej całą akcja zdarzałaby się rzadko, a korzyść mogłyby odnieść tylko osoby, które piszą sensowne posty i tworzą fajną atmosferę na forum. Bo aktualnie paragonami nagradza się przeważnie oszustów, co nakręca tę chorą koniunkturę w nieskończoność emotka

3. Prośby o kliki na PW ignoruję zawsze, więc proszę mi nie zapychać skrzynki! Mogę kliknąć komuś fajnemu w link, który umieścił w stopce, bez fanfar czy informowania go o tym fakcie. Jeśli zatem masz wrażenie, że Tobie nigdy nie kliknęłam, lepiej czym prędzej zrób rachunek sumienia względem tego forum emotka

PS: Jeszcze krótkie info do tego spamera - paragony Timotei mam, ale nie sprzedam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3802847 Napisano: 24.10.2010 08:12:29 w Wkurza mnie...
Proszę o rzetelne info, czy można zobaczyć w profilu na e-konkach, jaki jest adres e-mail wybranej przez nas osoby. Wydaje mi się, że nie, ale rzeczywistość pokazuje co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3802352 Napisano: 23.10.2010 06:03:56 w Dziś cieszę się z.....
79magda - ja również gratuluję, bo talent w sobie odnaleźć i go rozwijać, to rzecz zasługująca na brawa! emotka

W temacie: właśnie zobaczyłam, że są wyniki mojego egzaminu TOEIC emotka certyfikat złoty dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3802259 Napisano: 23.10.2010 04:59:45 w Wkurza mnie...
Miałam dziś fajną opisówkę stworzyć, a wyszedł taki gniot, że obciachem byłoby go wysłać i własnym nazwiskiem sygnować emotka Cóż, dzień jeszcze się nie skończył... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3800466 Napisano: 22.10.2010 04:32:53 w Wkurza mnie...
Kurcze, mnie też wkurzają faceci - korespondencja, która miała zostać dziś wysłana pocztą, leży sobie obok laptoka! emotka No nic, muszę się ubrać i dylać na pocztę emotka Ale podtrzymuję moją poprzednią wypowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3800453 Napisano: 22.10.2010 04:26:49 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

Wkurzają mnie faceci emotka ale znowu bez nich było by tak jakoś nijako emotka

Bez nich byłoby absolutnie beznadziejnie!emotka Mój największy koszmar zawodowy = pracować w jednym pomieszczeniu z samymi babami. Ześwirowałabym, jak amen w pacierzu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3798176 Napisano: 21.10.2010 05:05:03 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

migiem do wyznaczonej półki i do kasy emotka

Wiesz, jak jest - oni specjalnie najbardziej kuszące książki wykładają tak, byś w drodze do kasy nie mogła ich ominąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3798162 Napisano: 21.10.2010 05:02:13 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się niezmiernie, że na spokojnie przyjęłam Kolejne Drugie Miejsce w Konkursie. Mogę ze szczerego serca pogratulować zdobywcy głównej nagrody i życzyć mu dobrej zabawy. Czuję się lekko i szczęśliwie emotka Z takim oto humorem pobawię się dziś w opisówki. Bo to jest tydzień wybitnie opisówkowy, co również mnie cieszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3797602 Napisano: 21.10.2010 01:03:47 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

joan napisał(a):

olciak napisał(a):

karlsbad dzwoni z wrzesniowych okazji emotka
zgłoszenie wysłałam 16 wrzesnia

Rezerwa ruszyła emotka

to nie jest rezerwa emotka
z 17 i 20 też dzwonią emotka

Do mnie z wygraną dzwonili 12.10., a było tylko kilka dni (zdaje się, że trzy) na odesłanie paragonu i danych. Optuję za tym, że ludzie nie dosłali tego, co było wymagane i teraz dzwonią z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3797504 Napisano: 21.10.2010 12:29:22 w Oddam za darmo
karol26 napisał(a):

karol26 napisał(a):

oddam kupony za zakupy do zasilenia konta w sieci Mova Carrefour

rozdane juz emotka

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3797433 Napisano: 21.10.2010 12:00:45 w Carrefour konkursy
doriz napisał(a):

Co należało zakupić na wrześniowe okazje? Bo nie mogę znaleźć regulaminu... czy to był tan konkurs z Jacobs i Milka?

Tak, to ten. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3797164 Napisano: 21.10.2010 10:31:03 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

karlsbad dzwoni z wrzesniowych okazji emotka
zgłoszenie wysłałam 16 wrzesnia

Rezerwa ruszyła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3796593 Napisano: 21.10.2010 07:00:29 w Wkurza mnie...
kalisto1986 i pola731 - jak dobrze, że On nie czyta postów na forum, bo jeszcze by zechciał zostać Waszym współlokatorem emotka

W temacie – wkurza mnie, że wysłałam skoro świt SMSa na konkurs, a tam zwrotka, że konkurs zakończył się wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3795785 Napisano: 20.10.2010 05:14:12 w Wkurza mnie...
Nie mogę, cha cha, ale mnie rozbroiliście tymi tekstami emotka
Dziękuję emotka
Mykam na urodziny-w-gronie-rodziny i życzę Wam miłego wieczoru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3795766 Napisano: 20.10.2010 05:06:09 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

joan to witaj w klubie emotka
u mojego to ksiazka na sniadanie obiad i kolacje...
i tez ciagle dokupuje emotka

Najgorsze jest to, że ja czytam o wiele więcej, niż on - on książki głownie kontempluje i kolekcjonuje emotka Tyle kasy, ile mamy zamrożone w książkach, to chyba w niczym innym. Na szczęście biblioteczka ma ograniczoną pojemność emotka A jak się naprawdę zdenerwuję, to... książki zaczną tajemniczo znikać, cha cha cha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3795742 Napisano: 20.10.2010 04:59:54 w Wkurza mnie...
cb656... emotka

kendi - nabywca znajdzie się zawsze, kobiety mają słabość do kosmetyków emotka

A, i w temacie: wkurza mnie, że Mój Man poszedł do marketu i wrócił z dwoma książkami pod pachą! HELP, mamy w domu ponad 350 książek! Poza tym, nie po to wygrałam min. w konku Twixa, żeby do końa roku za jakiekolwiek książki płacić. Ja chyba oszaleję emotka I żeby to jeszcze co fajnego było, albo pożytecznego, a nie jakaś Joomla emotka Będzie tylko kurz zbierać emotka
Mam ochotę przyłożyć Mu pejczem po gołej rzici, ino pejcza nie posiadam - przyznać się, kto ma i pożyczy na weekend lub dwa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3795643 Napisano: 20.10.2010 04:14:56 w Wkurza mnie...
kendi - nie każde negocjacje kończą się sukcesem; u mnie kiedyś nie wypaliła wymiana, bo okazało się, że oblałam pierwszy egzamin z PJ i po prostu szkoda mi było pieniążków wydawać na rzeczy, które nie były aż tak niezbędne. Wiadomo - raz się uda, raz nie. Zakładam, że ta osoba też to w ten sposób postrzegała.

Ludzie poszukują na forum wyjazdów do SPA, telewizorów i samochodów, więc nie rozumiem, dlaczego ktoś miałby nie dać Ci za b-a-l-s-a-m 50% jego wartości emotka Doprawdy, dziwny tok rozumowania został Ci zaprezentowany emotka

bridget - a czy on, no wiesz, ich nie połknął????? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3792234 Napisano: 19.10.2010 11:25:20 w GFK
madzia34 napisał(a):

dzis u meza jakas za 30pkt ale trzebaby cos zainstalowac nie wyraziłam zgody i jest 10

U mnie też 10 pkt. - odmówiłam podania numeru PESEL... Wyświetl w wątku >>
0 0