Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3962465 Napisano: 14.12.2010 09:48:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
swibek napisał(a):

no tak.. emotka już jest jedna nagroda ponad normę.. jeden człek, jedna głowa, jedna du..pa i jedna nagroda!! emotka dobrze, że ręce i nogi dwie.. emotka można szybciej biegać i smsy słać (na dwie ręce)

Trudno powiedzieć, co warto uznać za grę fair, a co za zachowanie niemoralne. Moim zdaniem, póki ktoś gra zgodnie z regulaminem, nie można mieć do niego pretensji. I nie mam żalu do tych, co hurtowo zgarniali herbatki Posti, bo mnie cieszy, że ma mi kto herbatę zaparzyć na każde zawołanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962432 Napisano: 14.12.2010 09:39:04 w Inne mniejsze markety
radosna napisał(a):

Czy mogę mieć nadzieję na GPS z Auchan, czy też już wszyscy są poinformowani

Powoli im idzie obdzwanianie laureatów, ale za to mam przeczucie, że czytają tę studnię bez dna, co w niej pływa masa zgłoszeń, więc moim zdaniem są jeszcze szanse emotka

cudaczek - no fakt, 3D jest na topie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962405 Napisano: 14.12.2010 09:32:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

ojj ja zawsze tak niezrozumiale piszę emotka Wybaczcie.
Na przykład: 5 żeli z Rossmanna.. Chodzi mi o takie hurtowe ilości dla jednej osoby.. Ja nie napisałam, że to nie fair, tylko co o tym myślicie? Może to całkiem naturalne? emotka

Hmmm, akurat w tym nie brałam udziału i nie znam regulaminu... I zależy, co dla kogoś jest ilością hurtową - jeśli np. mamy konkurs, gdzie wygrywa 10 pierwszych SMSów i ktoś się wstrzeli 2x w wygraną, czy to można nazwać wygraną hurtową? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962292 Napisano: 14.12.2010 08:58:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

Ja to bym jeszcze chciała nieśmiało poruszyć temat.. wielu jednakowych wygranych przez jedną osobę z multikont.. To jest takie normalne na tym forum?

Podaj przykład, bo nie wiem, czy dobrze rozumiem, o co chodzi.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962268 Napisano: 14.12.2010 08:51:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
swibek napisał(a):

emotka no kurde.. to co?? Kacper poszedł spać.. to może coś namalować za niego?? np. jakąś Damę z łasiczką.. emotka no cooo.. emotka emotka

Moim ulubionym malarzem jest Kandinsky - jedna domówka i dasz radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962224 Napisano: 14.12.2010 08:42:00 w Carrefour konkursy
ignam napisał(a):

Czy dostał już ktoś bony z rezerwy z Wrześniowych okazji ?
Mają termin do 16.12 a u mnie cisza...

Ani z początku promocji, ani z rezerwy, a Święta idą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962133 Napisano: 14.12.2010 08:18:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

sorki za post pod postem ...
ale joan to jest właśnie talent, wiem bo mam taki sam emotka i niestety ale w pracach plastycznych prędzej syn musiałby mi pomóc niż na odwrót emotka

U mnie chyba podobnie, wiesz, geny po tacie... emotka Na lodówce mam rysunek córeczki znajomych, zawsze rozczulają mnie takie bazgrołki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3962102 Napisano: 14.12.2010 08:08:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
buka napisał(a):

Czy z moim dzieckiem jest coś nie tak ? emotka

Moim zdaniem z Twoim dzieckiem jest wszystko w porządku, z mamą również, czego nie można powiedzieć o tych tymbarkowych...

PS: Mój tata do dziś potrafi narysować jedynie coś na kształt motka wełny, ale wg niego jest to chmura / drzewo / kwiatek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3961704 Napisano: 14.12.2010 06:33:26 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

to zdjęcie uzna jako cud artystyczny i też wybierze emotka

Albo uzna za dowcip.
Albo uzna za prezent.
Albo uzna za szantaż.
Grunt, że moje zgłoszenie będzie się wyróżniać na tle innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3961684 Napisano: 14.12.2010 06:29:18 w Inne mniejsze markety
loczeq napisał(a):

a jak bedzie wybieral laureata jakis gej ? emotka

Spoko, zawsze komisja składa się z kilku osób, wystarczy trafić w gust jednej z nich emotka Poza tym, geje w Polsce są raczej w podziemiu, więc celem odsunięcia od siebie ewentualnych podejrzeń, ów gej i tak wybierze mnie i heterycznie powiesi sobie tę fotkę nad biurkiem w pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3961652 Napisano: 14.12.2010 06:22:18 w Inne mniejsze markety
kochaniutka napisał(a):

Bo powinien być zapisek , że paragon (oryginał) trzeba wysłać w przeciągu 24 godzin i chociaż o polowe skróciło by to kombinacje i handlowanie paragonami. Albo Wysyłać paragon od razu ze zgłoszeniem i wrzucać np do urny w sklepie, czy tam wysyłać pocztą.

To zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe... A do urny ludzie lubią wrzucać różne dziwne rzeczy, które się filozofom nie śniły! Ale spoko, mam na to sposób - zrobię sobie zdjęcie mojego przecudnego biustu i następnym razem zapodam do urny razem z kuponem konkursowym emotka Bądźmy szczerzy: żaden bohomaz nie wygra z cyckiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3955836 Napisano: 13.12.2010 08:08:18 w dziś mam urodzinki
ARTA się starzeje? Uuuu emotka

Zatem życzę Ci wszystkiego najlepszego, domówki prosto z lodówki, wspaniałych wróżb z fusów herbaty Posti oraz... żebyś wielki objętościowo zestaw kremów na zmarszczki wygrała emotka Inne nagrody też niech wpadają emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3955823 Napisano: 13.12.2010 08:00:14 w Paragony
taaga20 napisał(a):

znalazłam jeszcze paragon na śledzia w śmietanie emotka

E, brudnego paragonu nikt nie kupi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3955561 Napisano: 12.12.2010 10:36:54 w Pomocy!!!!
keiti78zg napisał(a):

a ten kod nie byl okresowy? ogolnie ja wykorzystywalam na cały asortyment od produktów mialam20% mniej

No właśnie sęk w tym, że aplikacja jeszcze działa, ale jakiegokolwiek info na temat kuponu brak...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3955557 Napisano: 12.12.2010 10:34:42 w Pomocy!!!!
Ja w następującej sprawie: jutro idziemy do Reserved na zakupy i oświeciło mnie, że kiedyś można było na FB pobrać kod zniżkowy do tego sklepu. ALE... kod właśnie pobrałam, tylko nie wiem dokładnie, na czym polega ta zniżka / jaki asortyment obejmuje emotka
Mógłby ktoś przypomnieć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3952928 Napisano: 12.12.2010 10:45:06 w Wkurza mnie...
imelka napisał(a):

No niestety jeżeli jakość zero to antena się przestawiła, nie wiem gdzie mieszkasz, ale u nas na przykład ustawia gość z salonu cyfry plus (ustawia wszystkie telewizje) za 40 zł. Ma takie urządzonko i trwa to zazwyczaj 5 minut. Najważniejsza w ustawianiu anteny jest jakość, siła sygnału może być byle jaka, ale im wyższa jakość tym lepszy odbiór.

Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3952765 Napisano: 12.12.2010 10:03:08 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

U mnie tak było po wiatrach emotka Przestawiło satelitę, trzeba ją od nowa ustawić. Najlepiej jak z miernikiem bo wtedy szybciutko idzie emotka

Oj tego się właśnie obawiam - żeby tatę, który już przecież wiek Abrahama ma za sobą, wysłać zimą na oblodzony dach anteną kręcić. Aż mi głupio zadzwonić emotka Wkurza mnie, że się na sprawach tv sat w ogóle nie znam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3952704 Napisano: 12.12.2010 09:45:05 w Wkurza mnie...
meeyka napisał(a):

joan napisał(a):

Że chciałam pierwszy raz od długiego czasu zerknąć w szklany ekran, a tam złowieszczy napis Brak sygnału. Nie wiem, co jest przyczyną, może mi talerz na dachu śniegiem zasypało. To se pooglądałam... emotka

sprawdz tez kabelki... u mnie tak bywało, kiedy przy odkurzaniu niechcący je ruszyłam emotka

Kabelki sprawdzone, restart każdy możliwy zrobiony, a ciągle sygnału brak i jakość 0% emotka Bez interwencji taty się nie obędzie, a nie chciałam go w to angażować... Ale mam tylko programy tv sat. A raczej: miałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3951661 Napisano: 11.12.2010 07:57:14 w Udane wymiany - polecane nicki:)
arta napisał(a):

JOAN - dziękuję emotka

Ja dziękuję trójwymiarowo wręcz i oczywiście polecam ARTÊ emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3951599 Napisano: 11.12.2010 07:42:23 w Wkurza mnie...
Że chciałam pierwszy raz od długiego czasu zerknąć w szklany ekran, a tam złowieszczy napis Brak sygnału. Nie wiem, co jest przyczyną, może mi talerz na dachu śniegiem zasypało. To se pooglądałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0