Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3936743 Napisano: 07.12.2010 11:12:21 w Inne mniejsze markety
yuliya25 napisał(a):

Czy to nie jest już lekka przesada emotka przecież wszystkie dane pobierają, włącznie z peselem, nipem, nr. dowodu, i jeszcze się może okazać że nic się nie wygrało, a nasze dane gdzie idą??? emotka
A tak a propos tego TQG, czy ktoś we wcześniejszych ich konkach dostał smsa że został potencjalnym laureatem odesłał wszystkie dane a nagrody żadnej nie otrzymał = de facto nie wygrał???

Całkowitą odpowiedzialność za zaistniałą sytuację ponoszą osoby oszukujące w konkursach! Doprowadzili oni swoimi działaniami do tego, że toczy się chora gra Kto kogo przechytrzy - tylko czekam, aż organizatorzy będą od uczestników wymagali przesłania odcisków wszystkich palców u stóp na kartce A4 emotka

PS: Owszem, u mnie się taka sytuacja zdarzyła, nagrody nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3936700 Napisano: 07.12.2010 11:00:02 w Inne mniejsze markety
Spójrzcie w regulamin tego konka z Visirem:

7. Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3933205 Napisano: 06.12.2010 12:54:34 w Inne mniejsze markety
ewachem napisał(a):

Czy były już jakies e-maile, smsy, telefony z konkursu Auchan Kupuj i wygrywaj? (EURORSCG)

Chyba nie, bo wątek Paragony milczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3932899 Napisano: 06.12.2010 11:57:21 w Wkurza mnie...
ksantypa napisał(a):

juz byly wyniki z Rginy???

Nie było, też czekam, bo chcę zobaczyć, co za kwieciste teksty ukulaliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3932053 Napisano: 06.12.2010 08:17:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

PS: Nie mogę się doczekać wyników konka Ritf ze Smartami, naprawdę maksymalnie obniżyłam loty, żeby sprostać ich wymaganiom, może mnie wylosują emotka

A ja już miałam cicha nadzieję, że tym razem sobie darujesz ten konkurs i zostawisz coś dla mnie emotka emotka

ilonar2301, no co Ty, poprzednio miałam u nich same pudła, więc teraz zmugoliłam się ekstremalnie, a wręcz ekstrementalnie = cztery hasła poszły, co się do nich za nic nie przyznam emotka

Tam jest kilka samochodów do wygrania, pościgamy się polnymi drogami, a wiatr będzie rozwiewał nasze włosy emotka Kozuszka38, wchodzisz w to? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3931744 Napisano: 05.12.2010 10:11:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

Poza tym, granie nie fair w konkursach jest zjawiskiem powszechnym...

nie sądzę emotka

wygrywam, bo gram fair emotka

Ja też; choć wiesz, my raczej bierzemy udział w zupełnie innych konkursach emotka Ale co prawda, to prawda, a że smutna & gorzka, to już inna sprawa...

PS: Nie mogę się doczekać wyników konka Ritf ze Smartami, naprawdę maksymalnie obniżyłam loty, żeby sprostać ich wymaganiom, może mnie wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3931561 Napisano: 05.12.2010 09:14:50 w Rossmann
manius napisał(a):

heh dobrze wiedzieć że jutro wyniki z Bourjois, wreszcie chyba wygram coś na rossnecie, zresztą tak jak większość forumowiczów emotka

Eh, znowu jestem w mniejszości - nie wzięłam udziału... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3931486 Napisano: 05.12.2010 08:52:53 w Pomoc potrzebującym!
olus15 - zgadzam się, fajnie byłoby móc dołożyć swoją cegiełkę do większej paczki, zamiast fundować wszystko z listy. Mnie udało się znaleźć tylko jedną rodzinę w okolicy, dla której pomoc nie pogrąży mnie finansowo. Ale nie oszukujmy się: byłoby mi bardzo ciężko to wszystko zorganizować, gdyby nie wygrane, pomoc konkursowiczów, rodziny i znajomych... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924505 Napisano: 03.12.2010 10:22:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
kingaa napisał(a):

a może nie mają problemu z wymyśleniem tylko wiedzą, że i tak ten tekst nie będzie wystarczająco dobry jak niektóre teksty walające się po necie i wolą zrobić kopiuj wklej bo może akurat nikt z jury nie zwróci uwagi, nagroda wpadnie, a na ekonakch niech sobie gadają...

Hmmm, to mam dla nich Złotą Myśl: Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924488 Napisano: 03.12.2010 10:16:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

nie rozumiem czegoś takiego, czy tak ciężko jest usiąść i napisać 1 króciutki tekst emotka

Eh, powiem Ci, że rasa ludzka chyba jednak doświadcza regresu umysłowego, więc wymyślenie czegokolwiek staje się wyzwaniem, któremu wielu nie potrafi sprostać. Poza tym, granie nie fair w konkursach jest zjawiskiem powszechnym... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924429 Napisano: 03.12.2010 10:05:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
is77 napisał(a):

no cóż, lepiej parafrazować, niż ściągać całkiem emotka

Tylko wiesz, tam pisze WYMYŚL, więc moim zdaniem, trzeba coś stworzyć, a nie odtworzyć. Ale to tylko moja opinia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3924412 Napisano: 03.12.2010 10:02:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

Normalnie takie rzeczy mnie nie ruszają, ale jak zobaczyła wyniki aa to aż wkurzyłam się emotka
http://zlotapromocjaaa.pl/zwyciezcy.html
3 na 4 wygrane teksty zerżnięte z netu, jedynie izabela s nagrodzona słusznie.
Nie ruszyło by mnie to gdyby to nie było takie ewidentne i od razu po zobaczeniu tych tekstów widać że są z neta emotka

Niestety, owa Izabela zwyczajnie dokonała parafrazy popularnej sentencji bodajże Lenina, więc - wg mnie - jej z pewnością się nagroda nie należała emotka Grr, dobrze, że jednak nie wzięłam udziału w tym konku, szkoda synaps! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3923602 Napisano: 02.12.2010 09:47:17 w Popraw sobie humor...
czarnygreg - dobrze, że nie pytają o wzrost, wagę i obwód w biuście emotka

dawidekk - to bardzo prawdziwy dowcip, wystarczy pójść do przychodni... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3923502 Napisano: 02.12.2010 09:16:17 w Popraw sobie humor...
Wypełniam właśnie 2 pliki przesłane mi w związku z przyznaniem nagrody. Jeden plik to protokół, a drugi - kwestionariusz osobowy. Tylko te pytania mnie rozbrajają: chcą, żebym podała min. swoją znajomość języków obcych, numer rachunku bankowego i osobę, którą trzeba zawiadomić w razie wypadku emotka

To mój pierwszy protokół do wypisania w życiu - czy zawsze organizatorzy są aż tacy dociekliwi? emotka Mam wrażenie, że załączyli do mejla nie ten plik, co trzeba, ale za to wyraźnie napisali, że mam go wypełnić & odesłać do poniedziałku, bo inaczej nagroda przepadnie. I sama nie wiem, co robić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3920990 Napisano: 02.12.2010 10:14:23 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie zima, własnie 3,5 godziny odsniezałam swoja posesje i sasiadki, kt ma 70 lat i niepełnospranego syna, no ale niewielu jest chetnych by jej pomoc.... jutro nie rusze rekoma, juz czuje kregosłup, u nas snegu powyzej kolan:(

A mnie wkurza, że się tak namachałaś, bo chyba jakieś chłopy w tej okolicy mieszkają? emotka

U mnie - niestety - mieszkają prawie same bezczelne buraki, co tyłek noszą wyżej od głowy i nie odśnieżają chodnika przed swoimi posesjami, bo mają w tymże tyłku przepisy prawa! Cholerni dorobkiewicze, jak im się nie chce odśnieżać, mogliby komu kilka złotych zapłacić, a tak piesi zmuszeni są chodzić środkiem jezdni. Kiedyś ktoś tam nogi połamie, ja raczej nie, bo pylam w Lomerach, ale jakaś osoba starsza czy dziecko... Zgłaszał ktoś z Was coś takiego Straży Miejskiej? Bo z roku na rok mam coraz mniej cierpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3920687 Napisano: 02.12.2010 08:51:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed chwilą dotarły:

Zestaw Dove Firming, PP
Opaska z Jazdy, PP - niby Alpinus, ale tandetnie niewydarzona i w rozmiarze L emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917721 Napisano: 01.12.2010 11:56:11 w Wkurza mnie...
Ziolko, nalep mu kartkę na drzwi:
Amerykańscy naukowcy odkryli, że mężczyźni słuchający głośno muzyki mają małe penisy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917324 Napisano: 01.12.2010 09:47:48 w Wkurza mnie...
avatea napisał(a):

Stało się. W obliczu tej wiadomości jestem zdruzgotana, załamałam się. Polsat pokaże w święta Kevin sam w domu. Dwa razy. emotka

To mogą być ostatnie Święta z Kevinem - koniecznie zrób sobie zdjęcie obok nowego TV emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917089 Napisano: 01.12.2010 08:37:40 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

Nie chwal dnia emotka

A mnie wkurza brak listonosza i brak moich skromnych wygranych emotka
Zlikwidowali u mnie pocztę i teraz biedny listonosz ma duży okręg do rozwozu poczty... Parodia...

No dobra - wkurza mnie, że 2. osoby z forum mają ava z tą samą, kiwającą się na boki biedroneczką i czuję się wykiwana emotka

PS: Na pocieszenie mogę napisać, że wczoraj się tu wkurzałam na niedojszłe nagrody i od razu aparat foto dotarł. Zatem listonosz może i do Ciebie dziś zawitać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3917064 Napisano: 01.12.2010 08:27:32 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie laptop. Nie chce się włączyć... Bateria naładowana, zresztą nawet pod zasilaniem kaputt.. Syn oglądał bajki i wyłączył sprytnie powerem.. Od tej pory nie mogę nic zrobić.. Jakieś pomysły?? emotka

A ten powerowy guzik nie jest czasem nadal wciśnięty? Może sprężynka poszła?

W temacie: nic. I to jest piękne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0