Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Teoretycznie mogę, ale kurczę, ten ciuch mam 1 dzień! Najpierw pojadę do sklepu, a gdyby nie uznali reklamacji - sama sobie wszyję guzik. Niestety, czasem klientki nie doceniają swoich gabarytów (co widać szczególnie w przypadku obuwia) i pewnie ktoś taki przymierzał moje spodnie
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie wiesz przypadkiem, kto będzie zasiadał w komisji? Bo nastawiam się na mężczyzn - mam zamiar poddać się procesowi umieszczenia hasła na moim nagim ciele poprzez tatuaż henną
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na grudniowe święta zamierzam coś u nich zamówić max w połowie listopada
Wkurza mnie, że paragoniki jeszcze nie dotarły, a zgłoszenia już poszły. Poczta pozostaje daleko w czasach Pony Express
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie odpowiada mi koncepcja wyboru mniejszego zła.
Jeśli organizator prosi o hasło, to się wysyła hasło, a jeśli o pracę, która zobrazuje nam Twoje podróże, to można nawet pięciokilowy kamień z Madagaskaru przytachać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jeśli ktoś do zgłoszenia konkursowego dorzuca COŚ, to znaczy, że nawet on zdaje sobie sprawę, iż jego zgłoszenie samo w sobie jest zbyt słabe na zwycięstwo
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Poprzednio wystarczyło mieć zaprenumerowany jakikolwiek newsletter
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Cieszy mnie, że kogoś to jednak rusza. A jeśli jeszcze nie, oto wizja przyszłości:
Konkurs recytatorski
Miejsce III: Henryk. Wszedł na salę z pięciometrowym kawałkiem ciasta (woźny pomagał je wnieść) oraz pięcioma talerzykami. Na cieście umieszczony był lukrowany napis Lubię konkursy recytatorskie!
Miejsce II: Inga. Namalowała lewą ręką urocze portrety członków komisji; korzystała ze zdjęć, które poloniści zamieścili na portalu społecznościowym n-k.
Miejsce I: Dorota. Przed występem zaprezentowała makietę ilustrującą średniowieczny Biskupin, w całości wykonaną z zapałek... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W grę wchodzi jedynie modelina, bo twardnieje w dłoniach
czarnygreg - poczytałam wstecz: nikt tutaj nie pije do osoby, a jedynie komentuje wyniki konkursów. A za wyniki odpowiedzialność ponoszą organizatorzy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Rysuneczki już chyba nikogo nie wzruszą; proponuję pojechać z grubej rury i od razu wyniki od lekarzy specjalistów podpinać, najlepiej z kartonem nieczytelnych recept i zdjęciem rentgenowskim. Tylko to nie może być rentgen głowy, bo mogłoby się okazać, że komuś między uszami orzeszek lata
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Normalnie świństwo przez duże Ś, na podobieństwo pewnej świnki FLO! Sambolera dziś wszystkie konki na FB wygra
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A podobno wygląd zewnętrzny jest nieważny oraz nie liczy się opakowanie...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tja, w owianym kurzem konku Campus, który kwalifikuje się do grupy Nigdy-Więcej, również przyznano tajemnicze nagrody plastyczne. A w tym konku trzeba było jedynie odesłać paragon (niby losowali nagrody). Niektórzy organizatorzy zamiast profesjonalizmu prezentują jedynie serce o konsystencji ślimaka i głowę pustą, jak jego muszelka
bethan - nie wiedziałam, a to ciekawe... Dobrze, że na ten konek kupiłam doładowanie tela
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie szkodzi, to nie jest obligatoryjne - im chodzi o statystyki, więc jeśli np. 80% laureatów wybierze CC, Grasp kupi takie vouchery właśnie. A jeśli masz specjalne życzenia, zawsze możesz się z nimi indywidualnie umówić
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Punkt 8.4 - oryginał lub kopię, więc wydrukuj i gotowe
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzwoniłam dziś do Graspa z zapytaniem o realizację biletów do kina z konka VELVET – oto, czego się dowiedziałam:
1) Grasp rozważa zakup voucherów – nie trzeba będzie im podawać dat ani godzin seansów, tytułów filmów też nie.
2) Grasp planuje kupić vouchery do sieci kin, więc uprasza się o przesłanie wraz z danymi & paragonem informacji o preferowanej sieci kin (np. Ciemna City).
PS: Z rozmowy wynikało, że Grasp nie wyklucza tego, iż ktoś może sobie wybrać konkretny seans w konkretnym kinie w konkretnym dniu. Ale prawdopodobnie żeby otrzymać bileciki na wybrany film w małym, lokalnym kinie, trzeba będzie się nieźle uprzeć... Wyświetl w wątku >>