Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3881152 Napisano: 19.11.2010 08:50:18 w Carrefour konkursy
sambolera napisał(a):

joan mam takie same spostrzezenia...plus ciągłe krzyki z mikrofonu zachecajace do kupowania produktow konkursowych emotka

Dzięki za odpowiedź - myślałam, że tylko u mnie takie nowości... I powiem Ci, że te ich metody działają: niedawno byłam w sklepie i hostessa przekonała mnie do zakupu produktów Milki na konek bodajże Karlsbada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3881128 Napisano: 19.11.2010 08:45:18 w Carrefour konkursy
Mam pytanko: czy w Waszych sklepach Carrefour też zrobiło się... inaczej? Dawniej, gdy były konkursy, wiedzieli o tym głównie ludzie z forum oraz ci, którym chciało się przeczytać dokładnie gazetkę promocyjną & obczaić regulamin w sieci. Od mniej więcej trzech konków wstecz, po wejściu do supermarketu, klient jest wręcz bombardowany informacjami o trwających konkursach: ulotki co pół metra + hostessy, które tylko o konkursie trąbią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3881044 Napisano: 19.11.2010 08:24:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dove x 1, PP, Śląsk - owszem, to miał być inny zestaw, ale ten jest lepszy, przynajmniej, jeśli chodzi o żel pod prysznic; cieszmy się emotka

Bilety CC/Imax z Velvetu x 2, kurier Delta, ważne do 30.04.2011 emotka

Za to nie doszły bilety z konka lokalnego, które organizator postanowił wysłać, zamiast pozwolić mi je odebrać w teatrze! Spektakl w niedzielę = już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879869 Napisano: 19.11.2010 02:46:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

emotka ja się nie boję, mówię poważnie! ekspresów ci u mnie akurat ostatnio dostatek!

To pozwolę sobie zapamiętać to ciekawe zaproszenie, a w przyszłości chętnie zrealizuję ów voucher emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879836 Napisano: 19.11.2010 02:38:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

joan napisał(a):

Może ktoś mnie zaprosi na kawę? emotka Bo na wakacje chyba nie mam co liczyć... emotka

ja cię zapraszam! ekspres właśnie dojechał wiec bedzie jak znalazł! emotka

O, dziękuję, lecz uważaj, bo któregoś zatopionego w śnieżnej mgle wieczoru, gdy pośród drzew ukochanego Parku przemykać będą skrawki zaróżowionego nieba, naprawdę mogę zawitać w Twe progi, by rozkoszować się smakiem kawy z wygranego ekspresu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879803 Napisano: 19.11.2010 02:29:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na pewno na konkurs Simply poszło dużo zgłoszeń, urny były pełne, szczególnie, że np. w Katowicach szanowna pani kasjerka w ogóle nie informowała o konkursie & kuponach, a w dodatku stwierdziła, że 1 paragon i tak opiewał na zbyt niską kwotę. Oczywiście okazało się, że paragon był ok, ale... potem są akcje w stylu Moja ciocia posiada zdrapki/kupony/naklejki, dużo im tego dali na sklep emotka

Może ktoś mnie zaprosi na kawę? emotka Bo na wakacje chyba nie mam co liczyć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879750 Napisano: 19.11.2010 02:16:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

79magda napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że z wynikami konkursu Simply jest coś nie tak??? Na tyle nagród nikt na forum się nie pochwalił... Rozumiem, że nie wszyscy to robią, ale zwykle choć jedna, dwie osoby...

Chwalę się ekspresem emotka

Hihi, mnie też jakoś tak lepiej emotka PRAWIE, jak gdybym to ja wygrała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879424 Napisano: 19.11.2010 12:46:57 w Wkurza mnie...
Simply c.d.:
Ojej, laureaci to min. Diana, Halina, Daromiła, Teresa, Janina, Kornelia, Jowita, Horst emotka Mam ich wszystkich w znajomych na n-k, szczególnie mnóstwo Daromił i Jowit oraz pięciu Horstów emotka Jakieś to śmieszne, wybaczcie emotka Nie mam siły się wkurzać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879327 Napisano: 19.11.2010 12:21:40 w Wkurza mnie...
toudikot napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ja mam doła ze nie wygrałam w simply w Katowicach...widać ze miejscowym przyznawali nagrody emotka wkurza mnie mój chomik pitął mi z akwarium dwa dni temu i ani po nim śladu?gdzie on polazł? emotka

jak miejscowym? tez mnie wkurza simply na tyle zgloszen, nie byle jakich zupelne zero nagrod:(

Ja się też dziś wkurzyłam na Simply, ale z taką megamocą, że mi od razu przeszło... Mogli jednak tych wspaniałych, zwycięskich haseł nie podawać emotka

BTW: wygrał ktoś w Simply? Z ciekawości pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3879085 Napisano: 19.11.2010 11:12:24 w TESCO konkursy
!!!!! Uprasza się o eliminację POSTÓW PIRAMIDEK, co zapychają forum emotka Wystarczy zacytować część cudzego poglądu lub napisać coś w stylu Odnośnie wypowiedzi X - ...... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3877378 Napisano: 18.11.2010 07:43:54 w Dziś cieszę się z.....
Ladies and gentlemen... Najejszła Wiekopomna Chwila: oto dziś o 19:17 po raz pierwszy odpaliłam wygranego netbooka. Jeżeli miarą nagrody jest jej odpowiedź na ludzką potrzebę, jest to dla mnie nagroda gigant. Aż trudno mi zebrać myśli. Co za radość, łezka się w oku kręci! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3876311 Napisano: 18.11.2010 02:37:01 w TESCO konkursy
ludzka_istota napisał(a):

Pytanie za 100 punktów- jak zrobić, żeby być w clubcard??

http://www.tesco....d/jak-przystapic.php emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3876155 Napisano: 18.11.2010 01:48:14 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

ostatnio też nikt się nie chwalił i dopiero po jakimś czasie ktoś się wygadał, że konkurs dawno rozwiązany emotka
dziwna maniera na forum z tą blokadą informacji
- szkoda, bo wtedy wiemy czy jeszcze czekać na eska lub telefonik, czy już sobie odpuścić

Dla mnie to nie dziwne - skoro oficjalnie podana lista laureatów będzie zawierała tylko 5 nazwisk, ktoś może nie życzyć sobie uświadamiania innych, co do swoich danych osobowych. I dlatego nie oczekuję żadnego spektakularnego WYGRAŁEM, raczej dyskretnego info na PW... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3876131 Napisano: 18.11.2010 01:40:57 w Paragony
morbias napisał(a):

Hehe ja mam paragonik nawet na 6 produktów ale nadal mam nadzieję na aparacik Ktoś może wie czy z ostatniego etapu już informowali? emotka emotka

Timotei ma straszne poślizgi, trzeba to po prostu przeczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3875953 Napisano: 18.11.2010 12:58:19 w Paragony
O konku Timotei będą powstawały anegdoty, z Poszukiwaczami Zaginionego Paragonu w roli głównej emotka A może z jednym, lekko schizofrenicznym poszukiwaczem... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3874768 Napisano: 17.11.2010 11:03:26 w TESCO konkursy
cudaczek napisał(a):

A gdyby tak....
Od zmutowanej cytrynki drobnej luz
bardzo szybko rośnie polski biust
i choć słońce w Turcji nieodparcie kusi
do zakupów w Tesco żadna siła nas nie zmusi
emotka

Zmieniam Tesco na Lidlu i wysyłam zgłoszenie SMSem, mam jeszcze 3 minuty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3874740 Napisano: 17.11.2010 10:51:13 w TESCO konkursy
cudaczku, hihi, połknęliby haczyk, a ja ze swojej strony dodałabym coś na temat tego, że cytryny te były wyjątkowo drobne i wyluzowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3874579 Napisano: 17.11.2010 09:48:02 w TESCO konkursy
malineczka23 napisał(a):

a czy zamiast słońce może być ,,słonecznej Turcji emotka

Nie może być, tak samo, jak nie możesz napisać na temat Turczynki, co miała ze starości we włosach słoneczne refleksy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3873029 Napisano: 17.11.2010 02:57:55 w Wkurza mnie...
dawidekk - aktualnie ciemność widzę, ciemność, ale rano całkiem ładnie jest emotka Ta maleńka różyczka ma w sobie coś z klimatów American Beauty emotka

monisia23 - ojeło, ale ten Twój mały pocieszny! emotka Włącz mu bajuchę Baranek Shaun za darmo na Iplex.pl, to będziesz maluszka miała z głowy na 40 odcinków, ale uwaga - trwają tylko po kilka minut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3872874 Napisano: 17.11.2010 02:11:23 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

joan napisał(a):

krokiet21 napisał(a):

wkurza mnie brak sniegu masakra a mowili ze ma byc zima 100 lecia fuc

A to poprzednia zima nie była zimą stulecia? emotka
Jak na złość: kupiłam buty na zimę -> zrobiło się ciepło. Wyprałam sweterki -> zrobiło się jeszcze cieplej emotka

ojj to ja zaraz wyciągam zimowe ciuchy, mam nadzieję że wtedy zrobi się lato emotka

a w ogóle teraz do mnie dotarło, ze niedługo spadnie śnieg emotka bo to już połowa listopada ehh syzbko czas leci

BTW: pewnego jesiennego poranka, mijałam faceta z piłą elektryczną w ręce, który (z radością na twarzy!) ścinał krzaki róż. Jakoś mi się wtedy przykro zrobiło, może dlatego, że gościu wyglądał, jak seryjny morderca, a czerwone płatki ścieliły ziemię... Zostawił same badyle. Ale wczoraj zauważyłam, że na jednym krzaku pojawił się nowiutki kwiat, walący swą różową barwą z daleka po oczach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0