Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7296085 Napisano: 10.09.2025 19:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Nikt nie dzwonił !
Nr tel i e-mail był w formularzu.
Coś nie halo, chociaż CZEŚĆ było emotka

Nie było miejsca na wpisanie mejla, nawet jeszcze dzień przed końcem konka. Potem łaskawie zmienili formularz, ale uczestnicy, którzy musieli korzystać z poniższego, po prostu... nie zostali wzięci pod uwagę przy przydzielaniu nagród. Nie mam podstaw, by sądzić inaczej, ale jeśli jest tutaj pracownik agencji, to zapraszam: change my mind emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296083 Napisano: 10.09.2025 19:52:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Dostałam @ 29.08 po godz 23 , był załączony formularz do wypełnienia ze wszystkimi danymi - e-mail, telefon, nazwisko....
ale nikt nie dzwonił (...)

Tajemniczy Gal Anonim z Webtalk twierdzi, że informowali telefonicznie laureatów, którzy - Z WINY AGENCJI - nie mogli podać mejla w zgłoszeniu. I właśnie tu jest problem, bo zdaje się... kłamią nas w żywe oczy, nikogo tak nie poinformowali emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

joan

#7296082 Napisano: 10.09.2025 19:50:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuoka napisał(a):

"No co tam wariacie słychać? Gdzie moja nagroda?" emotka

I Twój avatar w stopce tego mejla! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296067 Napisano: 10.09.2025 18:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

To cześć to teraz nowa moda, w Lotto jest od dawna i strasznie dziwnie mi się pisze do nich cześć składam reklamację
W każdej ankiecie im piszę, że jestem ich klientem a nie koleżanką, ale może jestem za stara na te nowe formy komunikacji po prostu.

Rozumiem - wewnątrz firmy, ale do obcych osób? Może czas zacząć pisać do stosujących takie praktyki agencji mejle o krótkiej treści "Elo mordy, poszło już info do laureatów promki XYZ?" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296057 Napisano: 10.09.2025 17:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

Taką odpowiedź otrzymałam z konkursu Heinz Dino.

Dzień dobry,
Zgłoszenia laureatów weryfikowaliśmy na podstawie danych kontaktowych podanych w formularzu. Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą.

A słyszał ktoś o jakimkolwiek laureacie, który został powiadomiony telefonicznie? emotka Chociaż jednej takiej osobie? Koleżance kuzynki sąsiada z miasta stołecznego? emotka

Druga sprawa: co się to dzieje w tych agencjach...
Jedni odpowiadają z firmowego mejla "CZEŚĆ", jakbyśmy razem w piaskownicy psie g* żarli. A w podpisie: "Zespół czegośtam".
Drudzy z firmowego mejla odpowiadają, a tam nawet stopki nie ma i podpisu, luźna myśl jeno, za którą nikt odpowiedzialności nie bierze.
Czy w korpoczasach to już żadne zasady wypowiadania się w imieniu pracodawcy nie obowiązują? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296030 Napisano: 10.09.2025 16:08:49 w SZUKAM....
renatak0renatak0 napisał(a):

Nie moge doczytać czy z Neboa sa jakieś rezerwy czy juz całkowicie pozamiatane?

Trudno powiedzieć -> zrobią, co zechcą... "W przypadku nagrody natychmiastowej, niewydana nagroda natychmiastowa pozostaje w dyspozycji organizatora." Wyświetl w wątku >>

joan

#7295943 Napisano: 10.09.2025 11:47:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

ma ktoś regulamin z tego konkursu Dla smaku wszystko" Dino - bo nadal nic nie zrobili z tym uczestnikami kórzy nie mieli możliwiści podać numeru tel ADRESU E-MAIL - emotka  ciekawe do kiedy można pisać reklamacje, wiec jeśli ktoś ma regulamin to bedę wdzięczna emotka

Ja mam regulamin w pdf, pls podeślij mi swojego @ na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7295852 Napisano: 09.09.2025 21:58:54 w WC - rozmowy o wszystkim
taak napisał(a):

Zwroty z Axe wyczerpują się chwilę po północy?

Tego nie wiem, ale wątpię, bo w weekend się raczej kumulowały i nie było za bardzo zainteresowania. W dowolnym momencie dostępnych było po kilkadziesiąt sztuk… Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

joan

#7295634 Napisano: 09.09.2025 14:47:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jupi, udało się! Jest bon na paliwo, tyle... że z innego konka emotka

https://www.e-kon...w-i-zlap-fale-nagrod

(sms) Wyświetl w wątku >>

joan

#7295607 Napisano: 09.09.2025 14:18:15 w Żabka
atlantydek napisał(a):

Czy tylko zakupy zarejestrowanych osób stanowią  numer loteryjny? Inaczej mówiąc, czy niekonkursowy mugol tudzież żul lub raczej jego zakup może wygrać 50k nie wiedząc o tym?

Tylko, jeśli: zarejestrował się do loterii, a później przypadkiem kupił piwka spełniające wymogi loterii, przypadkiem skanując przy tym apkę i przypadkiem nie zaglądając do portfela z losami. Biorąc pod uwagę, jak wyglądał spora część Polaków na meczu PL-FIN, nie wykluczałabym takiej możliwości... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7295572 Napisano: 09.09.2025 13:47:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pepsi -> znowu tylko myjnia... emotka

Ale może ten dzień przyniesie jeszcze inne nagrody; takie, które chciałam wygrać! Zapraszam organizatorów do informowania mnie! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7295557 Napisano: 09.09.2025 13:34:42 w Żabka
luko922 napisał(a):

Z czystej ciekawości, bo w loteriach gram dla zasady po jednym zgłoszeniu zazwyczaj, a ta loteria piwna miała super nagrody - ile zainwestowaliście, z jakim zwrotem? Ktoś się chce podzielić informacją? emotka emotka

Standardowo w loterii: dwa losy, żeby "dać sobie szansę" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7295510 Napisano: 09.09.2025 12:30:24 w Żabka
zezowaty_kot napisał(a):

(...) Wysłałam tam jedno zgłoszenie dla zasady, straciłam 16 zł emotka

Cooo Ty gadasz, przecież to jedno zgłoszenie to po prostu los na loterię o 100.000 zł, nie żadna tam: strata! emotka

Mnie ostatnio kasjerka w Żabie próbowała przekonać, żebym wzięła 6-pak zamiast czwórki, bo to się bardziej opłaca i w ogóle 2 piwa więcej, a 60 groszy drożej tylko, klientko Ty głupia nie bądź! I co ja jej miałam powiedzieć? Że piwa nie piję, potrzebny mi jeden losik na loterię, a tachać dwóch puszek więcej nie zamierzam, bo jestem po 40. i szanuję kręgosłup? Nie zrozumiałaby! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7295369 Napisano: 08.09.2025 22:24:43 w Zapowiedzi konkursów
bianka33 napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że trzeba nakupić Pepsi na 350 zł, żeby zebrać 350 punktów na możliwość zagrania o bilety? emotka

Również tak to rozumiem. Ale trochę chyba za wcześnie zapasy na Sylwestra robić, pojechali po bandzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7295367 Napisano: 08.09.2025 22:22:33 w SZUKAM....
zezowaty_kot napisał(a):

(...) Tyle, że nie możesz tego kupić. Możesz jedynie wygrać.  emotka

Pamiętajmy także, że aby w ogóle zagrać, musisz kupić sok do SodaStream, którego jeszcze nie posiadasz. Wtedy Twój anioł stróż jest już bezradny i musi Ci to ustrojstwo dać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7295327 Napisano: 08.09.2025 20:06:43 w Wkurza mnie...
titinunu napisał(a):

jak taka licytacja, to ja upiekę super cynamonki i wyśle kurierem emotka

Ło panie, to już nie wystarczy makieta?! emotka

Co do wkurzania -> kolejny rok... myszy w ścianach, mój chłop już dziś piątą wyniósł emotka Kotka sąsiadów, od których wynajmujemy mieszkanie, została w tym roku potrącona przez samochód emotka Drugiego kota przymusowo zamknęli (zwierzaki odziedziczone po rodzicach). Inne koty jakoś tu nie zaglądają. Przydałby się myszołów, ale był u nas kiedyś tylko przelotem. Dosłownie. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#7295304 Napisano: 08.09.2025 18:57:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak co, to zdaje się w Krk są te promocyjne Milki z kodami - a przynajmniej: były!

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7295229 Napisano: 08.09.2025 15:54:31 w Czy informują/ informowali?
No i cześć, można wrzucić na luz emotka

Wyświetl w wątku >>
1 lucky_17 0

joan

#7295131 Napisano: 08.09.2025 13:21:33 w Czy informują/ informowali?
Webtalk (Heinz Dino) informował może laureatów spośród tych uczestników, co to ich dane zebrał, a potem obiecał, że informacja o nagrodzie będzie via telefon?

A może odpowiedzieli komuś na mejla?

😈 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7295092 Napisano: 08.09.2025 12:15:09 w Czy informują/ informowali?
masza napisał(a):

z Lorentz Biedronka?

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
2 andii, masza 0