Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3701036 Napisano: 15.09.2010 09:13:00 w Wkurza mnie...
moonfairy napisał(a):

moonfairy napisał(a):

wkurzył mnie jakiś człowiek ktowy najprawdopodobniej wygenerował sobie obrazek łukasiewicza i wstawił go w panoramio i co teraz sobie z tyskim nie pogram bo nie bede wiedziec ktory jest prawdziwy! ot i zabawa popsuta
i mysl... prawdziwy czy nie http://www.panoramio.com/photo/40796237

tylko mnie to wkurza emotka

Organizator powinien był zamieścić na stronie konkursowej obrazki różniące się od tych poszukiwanych - możliwe, że ktoś stworzył kilkadziesiąt sobowtórów do każdej postaci i umieścił je na mapie emotka

Proponuję Ci zgłosić sprawę na fb: http://www.facebook.com/tyskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3700439 Napisano: 14.09.2010 08:39:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
zwierzak napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

masza napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Gratki jomico ! emotka emotka

ja również emotka

emotka emotka emotka Gratki kobietko emotka

wielkie gratulacje emotka emotka

Wielki gratki na dobranoc emotka Choć nie wiadomo, czy Laureatka zaśnie emotka Może edith zostało jeszcze trochę malinowej nalewki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3700251 Napisano: 14.09.2010 07:45:46 w Dziś cieszę się z.....
Że wcisnęłam przycisk i mam cieplutkie kaloryfery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3699735 Napisano: 14.09.2010 03:56:39 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Chciała się kobita patelnią pocieszyć, a Wy tak brutalnie, ech....
emotka

Dobrze, że to się nie porysował onegdaj wygrany wibrator emotka emotka

79magda - głodnemu chleb na myśli emotka Ale mnie początkowo też nawiedziła myśl, że afera z mamą owego gadżetu z fb dotyczyła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3699151 Napisano: 14.09.2010 11:37:20 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

buskowianka napisał(a):

mnie wkurza że kończą mi się juz słoiki,do których wkładam suszone grzyby.A zapał mojego męża do grzybobrania nie słabnie,wręcz przeciwnie emotka

w sobote 4 wiadra mama przywiozła i dzis znow na grzybach.. cały dom w grzynach jak nie suszone to mrozone to marynowane i codziennie na obiad:D

Ratunku emotka Wszyscy mają grzyby, nie mam ja... Wróciłam z wakacji i doznałam głębokiego szoku dowiadując się od kolejnych znajomych oraz z forum, o ilości grzybów, które zebrali. Moje saldo, ze względu na wyjazd = zero emotka A w weekend jadę w góry na rajd, więc chyba tej jesieni objem się smakiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3699009 Napisano: 14.09.2010 10:47:22 w Rossmann
niqsia napisał(a):

matko!!! że też takie foty niektórzy mają sumienie wysyłać... emotka

Żenła większość nadesłanych zdjęć, ale to już tradycja w tego typu konkach emotka

Podczas urlopu otwieram mój kochany n.p.m. (numer lipcowy albo sierpniowy), patrzę, jakiś konk fotograficzny był. Miejsce pierwsze = cudo, miejsce drugie = cudo, miejsce trzecie = gniot, jakich mało, 90% społeczeństwa ma lepszej jakości fotki na n-k! Pomijając już banalną treść tej miernej foty, czyli widoczek na Babią Górę. Więc sobie myślę, o co kaman? emotka Po chwili wszystko jasne emotka miejsce trzecie wybierali tylko i wyłącznie internauci emotka

Morał: jeśli już brać udział w czymś takim, to na luzie, bo szkoda pigmentu we włosach... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3698848 Napisano: 14.09.2010 10:05:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

tedance napisał(a):

Pijaczki, pijaczki! emotka emotka

ja taka pijaczka jak i ty emotka
ale oczywiście jedno nie wyklucza drugiego emotka

W tym konku zapewne Wasi mężczyźni Was bardzo dopingowali do intensywnego udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3654861 Napisano: 27.08.2010 09:28:06 w dziś mam urodzinki
zwierzak - wszystkiego najlepszego, Młoda emotka emotka

kalisto1986 - dla Ciebie również najlepsze życzenia! Wielu świetnych pomysłów na hasełka, wytrzymałych baterii w telefonach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3650635 Napisano: 25.08.2010 06:21:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Z tego, co cieszy najbardziej, dotarło:
+ voucher do SPA z Górskiej Natury (czekaliśmy ok. 2 tygodnie), Poczta Polska;
+ odebrane 2 mniejsze zestawy Soxo, moim zdaniem urocze; wielka radość, bo były tam min. malućkie rękawiczki, skarpetki i a'la buciki dla niemowlaka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3649041 Napisano: 25.08.2010 09:17:29 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

jak ze spłuczki mu ciekło to jakie szczyny emotka emotka emotka przeciez w spłuczce jest czysta woda emotka

Ja tam się chłopakowi nie dziwię - czysta woda w Polsce, to jedna z tzw. miejskich legend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3648719 Napisano: 25.08.2010 07:54:50 w Konkursy ABC
sambolera napisał(a):

joan - bardzo lubię Twoje porównania emotka

Fajniusio emotka Oby się kiedyś na nie dało coś wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3648696 Napisano: 25.08.2010 07:49:37 w Konkursy ABC
jkkp napisał(a):

emotka emotka ja tez kiedyś zaszłam do pewnego ABC i chciałam produkty winiary na 10 złotych, a pania na cały sklep nie znalazła na na tę kwotę produktów emotka emotka

emotka
A co mnie najbardziej dziwi - przecież promocje & konki mają zwiększać sprzedaż konkretnego towaru, więc z mojego punktu widzenia, franczyzobiorcy powinni być zobligowani do zamówienia tego towaru i promowania konka. Tymczasem w sklepach ABC miałam wrażenie, że pytam o kawior z kaszalota pakowany w słoiki 7 L emotka
PS: Kaszalot, to ssak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3648660 Napisano: 25.08.2010 07:37:29 w Konkursy ABC
azych2 napisał(a):

bluesky napisał(a):

judyta74 napisał(a):

bluesky napisał(a):

nowy konkursiak już na stronce emotka

http://www.sklepyabc.pl/abc-dla-Ciebie/

:) coraz to wieksze zakupki emotka i znowu czasówka ehh ja wysyłając z twixa to tak trafiałam -koło 18.00:(...., ze szkoda pisać ... emotka emotka

ja też tylko dodałam link ale nie zagram - szkoda moich pieniędzy czasu i nerwów

a ja bym zagrał ale nie jadam Delmy

Pamiętam, że kiedyś chciałam wziąć udział w ich konku. Trzeba było kupić jakiś produkt, więc obskoczyłam 3 sklepy ABC, a tam... nawet pod koniec promocji tego produktu nie mieli, kurz i bida piszczały w duecie po kątach, za to jedna z ekspedientek miała wąsa emotka Taka to była moja krótka, konkursowa przygoda z siecią ABC emotka
PS: Delma... fuuuuj! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3648557 Napisano: 25.08.2010 06:50:18 w Oddam za darmo
Oddam 2 x kodzik na filiżankę czekolady do salonów firmowych Wawel (Gliwice, Katowice, Kraków, Lublin, Łódź, Poznań, Sosnowiec, Tarnów, Zakopane, Jelenia Góra, Dobczyce). Kodziki są ważne do 31.08.2010, proszę o PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3644823 Napisano: 23.08.2010 03:35:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
kaki76 napisał(a):

były już wyniki z palmoliwe carefour ?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3644631 Napisano: 23.08.2010 02:07:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
wojtekgra napisał(a):

Winner napisał(a):

Gorzów Wielkopolski przoduje 7 razy
http://www.bmw.orange.pl/zwyciezcy.html

sory, ale jak ktoś wygra auto za 100 tys zł, to potem może spokojnie zainwestować 20 tys zł no i potem wygrywa kolejne emotka

Dokładnie emotka Pieniądz robi pieniądz. Sęk w tym, żeby zdobyć ten pierwszy kapitał do zainwestowania... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3644188 Napisano: 23.08.2010 11:31:05 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

i jak wiadomo juz cos z konkursem velvetu?:)

Coś im się nie śpieszy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3642992 Napisano: 22.08.2010 08:43:17 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

joan napisał(a):

Skoro wygrali wielokrotnie = organizator dopuszcza taką możliwość. Czemu oczekujecie, że rozdadzą nagrody za darmo? emotka

Bo tak głupio gada - spokojnie, nagrody zostaną na e-konkach...i co z tego? Jeść mi to da?

Rozumiem tok myślowy emotka Jak te wszystkie autka z nieobdzwonionych promocji znajdą swoich właścicieli, to też będzie sama radość, że... zostały na e-konkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3642941 Napisano: 22.08.2010 08:19:14 w Wkurza mnie...
Skoro wygrali wielokrotnie = organizator dopuszcza taką możliwość. Czemu oczekujecie, że rozdadzą nagrody za darmo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3642895 Napisano: 22.08.2010 08:03:44 w TESCO konkursy
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

djb napisał(a):

Na tym forum , wszystko jest tajne.. wiec nawet nie licze ze mi odp;)

ja to naiwna jestem jak wygrałam teraz wyprawke z kubusia w netto problemem nie było dla mnie podzielenie sie raportem, ale dla innych jest, szkoda;(

Bo widzisz, jest pewna, mało subtelna, różnica w wartości nagród konka Nescafe i konka Kubuś. I pewnie dlatego ludzie milczą. To mnie specjalnie nie dziwi...

Co mnie za to dziwi dogłębnie to fakt, że - sądząc po wypowiedziach na forum - paragonów ci u nas pod dostatkiem, zatem w Nescafe można by (teoretycznie) drogą wyjątku grać bez nich, a nagrody sprawiedliwie dzielić 50-50. Bonów od groma, paragonów też, a ludzie zamiast współpracować & zarabiać, wolą sobie dogryzać emotka

Masz rację emotka
W końcu nie każdy ma Tesco w pobliżu, można współpracować emotka
Ale niektórzy wolą XXX bonów i licza na paragon za 5 zł emotka

Moim zdaniem, ze względu na dużą ilość nagród i szybkie info o wygranej lub jej braku, jest to idealny konek dla zgranej EKIPY ludzi. Niestety, jak pokazuje życie, tu takiej ekipy aktualnie nie ma (chyba, że na PW). A szkoda...
PS: emanuela 24 - całkowicie zgadzam się z Tobą, lecz ten konek to, z mojego punktu widzenia, wyjątek. Wyświetl w wątku >>
0 0