Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6579387 Napisano: 11.03.2019 19:54:17 w PLAGIATY
Oryginał skradziony stąd: https://www.shutt...restaurant-271560059
K*, wstyd emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6579384 Napisano: 11.03.2019 19:50:38 w PLAGIATY
blanca napisał(a):

Tu znalazłam
https://sovjen.ru/kak-prigotovit-piccu

Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Pozostawiam dalsze działania w rękach osób, które w tych konkursach biorą udział. I wrzucę oba linki do opisu konkursu w naszej bazie. Tyle z mojej strony. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6579368 Napisano: 11.03.2019 19:00:01 w PLAGIATY
dede napisał(a):

Kradzież cudzych zdjęć i ich przerabianie jest skandalem i trzeba zgłaszać ale jak ktoś narobił się w jednym konkursie, zgłosił fotę a nic nie wygrał to przecież może użyć tego zdjęcia w innym więc  nie wszyscy do jednego worka.

Nie zawsze można użyć - niektóre regulaminy zabraniają zgłaszania prac, które brały udział w jakichkolwiek innych konkursach, nawet jeśli nie zostały wtedy nagrodzone.

Szukam odpowiedzi na pytanie: czy zamieszczona poniżej fotografia na konkurs FB jest plagiatem? Profil jakiś fejkowy (imię + imię), na profilu same konkursy najnędzniejszej maści, a zgłoszone zdjęcie... wg mnie posiadało wcześniej na dole po lewej stronie znak wodny autora. Znak ten został (?) nieudolnie zamazany.
Konek w bazie: https://www.e-kon...a1.html#.XIahwyhKhPZ
Podejrzana fotografia: https://www.faceb...p;type=3&theater
emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6579282 Napisano: 11.03.2019 14:30:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

(...) połowa forum znała odpowiedz, przykro mi ze nikt Wam nie powiedział.

Tja... emotka

Hmm...

Srau pies prawidłową odpowiedź, którą ponoć znała połowa forum. Dla mnie ważniejsza jest lista laureatów, to będzie prawdziwa "skarbnica wiedzy" emotka Myślę, że już lepiej byłoby owej połówce nie wygrać w tym etapie, bo do stracenia jest coś, czego za stówkę kupić się nie da emotka I tyle w temacie, czekom na lista emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6579274 Napisano: 11.03.2019 14:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

(...) połowa forum znała odpowiedz, przykro mi ze nikt Wam nie powiedział.

Tja... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6578442 Napisano: 08.03.2019 12:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy ktoś rozszyfrowała jaki artysta jest w tym tygodniu w Coca Coli?

Nie i nie pytaj, ile godzin zajęło mi dotarcie do tego wniosku emotka
Ale postanowiłam strzelić kilka razy, chociaż żadna postać nie pasuje mi do tej ich antypodpowiedzi w 100% emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6578438 Napisano: 08.03.2019 12:22:05 w Czy informują/ informowali?
FBbarbara7 napisał(a):

Czy poszły maile z konkursu Konkurs "Opisz w kilku zdaniach najlepszą imprezę,jaką przeżyłeś!" Konkurs trwał od: 11.02.2019 do: 25.02.2019

Tak, wódki już nawet rozsyłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6578434 Napisano: 08.03.2019 12:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Ale ja z nimi pisałam,tam albo ktoś jest zupełnie nowy i nie ma pojęcia,albo oni nie chcą faktycznie nagród wydać celowo. Napisałam im,że mogę przesłać pismo podpisane przez sklep z potwierdzeniem,że to Glade to dziś dostałam odpowiedź: "Uprzejmie informujemy, iż Regulamin Loterii nie przewiduje takiej możliwości."

Czeka mnie więc oficjalna reklamacja.

O ile dobrze kojarzę, to w początkowych odsłonach tej loterii, której zasady są niezmienne od lat, miały miejsce kosmiczne wałki paragonowe emotka W związku z tym zakładam, że teraz każą wszystkim słać reklamacje, a pozytywnie rozpatrzą tylko te dotyczące sklepów sieciowych (TSC, ITM, C4, KFL itp.), a nie np. "U Danusi" -> przynajmniej ja bym tak zrobiła. Nieoficjalnie, rzecz jasna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6577220 Napisano: 04.03.2019 20:34:19 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

tak, dostałam.

Czyli nie jesteś dla nich anonimowa i są w stanie Ci przesłać smsa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6577210 Napisano: 04.03.2019 19:58:29 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

Wysłałąm zgloszenie sms na loterie fort po czym okazalo sie, ze mialam ustawiony niewidoczny numer telefonu (wyswietla zamiast numery informacje ze prywatny) emotka
wyslac zgloszneie jeszcze raz czy myslicie ze tamto poszlo z widocznym numerem?

A tak na logikę: zwrotkę dostałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6576252 Napisano: 01.03.2019 13:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

Liczą się tylko nowe paragony, czy można stare zgłaszać? Wczoraj miałam siąść i zgłosić, ale zapomniałam...

"Loteria Lidla trwa od 01.03.2019 r. do 29.02.2020 r." Czyli liczą się tylko nowe, bo poprzednie nie mieszczą się w terminie aktualnej akcji. Aczkolwiek mogliby wreszcie wrzucić regulamin na stronę, tak dla porządku emotka Wyświetl w wątku >>
2 kkbt, ziolko 0

joan

#6576247 Napisano: 01.03.2019 13:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

Analogicznie: ale ten domek z Almette też był beznadziejny... Przecież może ktoś nie chciał w górach, a nad morzem i co? "niepotrzebne zamieszanie i straty finansowe"? A może to po prostu domek/mieszkanie gratis? emotka

To nie jest taka sama sytuacja. Almette dawało dom wykończony pod klucz i min. opłacało nawet notariusza. W sumie pewnie jedynym zadaniem laureata było podpisać umowę. Minuta roboty, a wszystko gotowe. Żadnej biurokracji czy ceregieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575824 Napisano: 28.02.2019 13:42:17 w Avanti
ewelcia753 napisał(a):

(...) Ja przejadłam już sporo paczek, o różnych smakach i na nic fajnego nie trafiłam. Najczęściej są proste i cienkie, a jak już trafi się jakiś grubszy, to mimo, że wpatruję się usilnie to nic nie widzę.

Być może bez gorzałki albo ziela nie ma co zaglądać w chrupki emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

joan

#6575813 Napisano: 28.02.2019 13:15:36 w Czy informują/ informowali?
Andzik napisał(a):

Byłam zdziwiona, że nie było rezerwy w żywcu Tesco, teraz wszystko jasne.

O ile dobrze kojarzę promocję, to tam organizatorem był SMOLAR - te sprawy w ogóle nie są powiązane. Wyświetl w wątku >>

joan

#6575800 Napisano: 28.02.2019 12:58:18 w Czy informują/ informowali?
ewelcia753 napisał(a):

Również myślę, że nie było rozwiązania konkursów i zapewne nie będzie, biorąc pod uwagę fakt, że Tesco wycofuje się z Polski.

Ich polityka lokowania sklepów jest dla nas bez znaczenia, Kodeks Cywilny zobowiązuje ich do rozwiązania konkursu, poinformowania laureatów i przesłania zgodnych z regulaminem nagród.

Jeśli nikt nie będzie do nich pisał w tej sprawie, zamiotą to wszystko pod dywan... Wyświetl w wątku >>

joan

#6575765 Napisano: 28.02.2019 12:19:43 w Czy informują/ informowali?
jacu007 napisał(a):

joan napisał(a):

Tesco na FB twierdzi, że zwycięzcy ich konkursów zostali już poinformowani emotka

To co informował już Tesco Magazyn emotka ?

Moim zdaniem: NIE NIE I JESZCZE RAZ... NIE.

Tesco na FB nadal współczująco twierdzi, że po prostu kto info o nagrodzie nie dostał, ten nie wygrał.

Polecam do nich napisać wiadomość: https://www.facebook.com/tescopl

Nie ma opcji, żeby na tyle kończących się jednocześnie konkursów nikt niczego nie ustrzelił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575722 Napisano: 28.02.2019 11:33:22 w Dziś cieszę się z.....
donia7 napisał(a):

joan napisał(a):

Cieszy mnie wiosenny rozkwit konkursów / loterii. Nawet, jeśli nie wezmę w nich udziału, czuję się otoczona kolorową łąką nagród emotka

zwłaszcza tych chwastów- loterii emotka

Niektórzy z nas właśnie loterie preferują - niech mają! emotka W wątku "zapowiedzi" zrobiło się kolorowo, tak lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575705 Napisano: 28.02.2019 11:01:40 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie wiosenny rozkwit konkursów / loterii. Nawet, jeśli nie wezmę w nich udziału, czuję się otoczona kolorową łąką nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6575694 Napisano: 28.02.2019 10:42:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie rację, są gorsze nagrody emotka

Co nie zmienia faktu, że pieniądze powinien otrzymać laureat na konto swoje własne, by móc rozporządzać nimi według własnego uznania, jak to jest możliwe w przypadku każdej innej nagrody. Ale można też w loterii PP wygrać, mieszkanie kupić, mieszkanie ze stratą sprzedać i pieniądze na konto wreszcie otrzymać. Według mnie to tylko niepotrzebne zamieszanie i straty finansowe + szkoda, że rejestruje się paragon, a nie kod z opakowania. Ale nie można mieć wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6575684 Napisano: 28.02.2019 10:29:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A mi sie podoba ta loteria. Przynajmniej ktos kto wygra splaci sobie kredyt szybciej 

a jak ktoś kredytu nie ma? emotka

No to go musi na szybko wziąć, tak się właśnie "spełnia marzenia"... Co ciekawe, nie każdemu kredyt przyznają, musiałabym chyba najpierw świetny dochód wykazać, potem cudne oszczędności, do tego za mąż wyjść... taka to właśnie wyrąbana w kosmos nagroda.

PS: Posiadam obie nerki. Co prawda nie wiem, czy zdrowe, ale może to będzie argument przetargowy podczas rozmowy o zdolności kredytowej emotka Wyświetl w wątku >>