Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6575670 Napisano: 28.02.2019 10:10:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

nie odpowiadaja CI zasady to nie bierz udziału, nie lepiej kolejna loteria z misiami, termosami itp.
Jak juz cos fajnego sie pojawia, o czym mozna sobie pomarzyc to znowu cos jest nie tak. Nigdy nie dogodzisz... emotka  

Bo to nie jest FAJNE.
Fajne to są akcje, gdzie wygrywasz pieniądze i robisz z nimi, co chcesz. Można opłacić dziecku rehabilitację, kupić rodzicom kampera czy nawet udać się w podróż dookoła świata. Na tym polega spełnianie marzeń - że samodzielnie wybierasz, co będzie się działo. Samodzielnie. A nie jakieś princepolowe zasady z doopy, gdzie LAUREAT PRZED WYDANIEM NAGRODY ZOBOWIĄZANY JEST POSIADAĆ KREDYT HIPOTECZNY.

Dla ścisłości: o misie, termosy, bluzy i inne g* nie gram. Wyświetl w wątku >>

joan

#6575651 Napisano: 28.02.2019 09:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Nowa loteria Prince Polo

Nagroda I Stopnia zostanie Laureatowi wydana na rachunek bankowy, wedle wyboru:
a) na rachunek powierniczy wybranego przez Laureata dewelopera albo
b) jeśli Laureat zawarł już umowę kredytu hipotecznego, na rachunek bankowy, na który Laureat jest zobowiązany dokonywać wpłat z tytułu uzyskanego kredytu.

Czyli kasa nie do reki,ale faktycznie na mieszkanie... emotka Fajnie!

A co w tym fajnego? Dla mnie najbardziej żenująca nagroda ever, jeśli wziąć pod uwagę kwotę, którą nie można rozporządzać według własnego uznania emotka

Powiedzmy, że chciałabym sobie kupić działeczkę z chatką w górach. Nic fikuśnego, taka baza wypadowa na wycieczki. Znajduję ogłoszenie o sprzedaży, które mnie interesuje i... o kufa! przecież nie mogę wydać SWOICH 300.000 zł na ten zakup emotka
Bo muszę mieć albo przyszłość ubabraną w kredycie hipotecznym albo w ekspresowym tempie załatwić z jakimś deweloperem (WTF?!) kupno określonego lokalu według ustawy sraty taty. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6575487 Napisano: 27.02.2019 16:18:37 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

(...) Nie chciałam, żeby świnia zdominowała mi piernik emotka emotka
Poza tym wiem, że zapach smalcu zalezy od wieku świni, płci, tego czym była karmiona itp.

Nawet portale branżowe mają w tej kwestii swoje zalecenia: "Należy pamiętać, że tłuszcz rybi charakteryzuje się bardzo intensywnym zapachem, dlatego, w przypadku tuczników, powinno się zrezygnować z mączki co najmniej na 2-3 tygodnie przed ubojem, ponieważ może ona obniżyć walory smakowe mięsa."
https://www.okiem...eniu-trzody-chlewnej

W sumie już prawie tłusty czwartek, ale jakoś nie mam ochoty na ciasto gotowane w knurzych wytopinach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6575409 Napisano: 27.02.2019 12:02:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

czy kindee informuje wszystkich na raz? tzn czy jesli wczoraj było parę wpisów dotyczących wygranych biletow i bonów to oznacza, że pozamiantane i na darmo jadłam tę chemię?

Pozamiatane.

Nie musisz tego jeść, wystarczy odpakować zewnętrzną warstwę z kodem, batoniki są w plastiku i możesz oddać je do jadłodzielni, położyć na klapie śmietnika albo po prostu kogoś poczęstować emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6575305 Napisano: 26.02.2019 21:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Czy ktoś widział zwycięzców z tego konkursu?
Sri Lanka Lidl
https://www.e-kon...dl.html#.XHWhV4hKhPY

W sensie: czy pojawiły się imiona laureatów? Tak, pojawiły się, mnie tam nie było emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6575157 Napisano: 26.02.2019 13:59:34 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam informacji gdzie ewentualnie można zdobyć jakieś zniżki na zakup biletów na koncerty?

czy w ogóle takowe są?

chciałabym kupić bilety na Andre Rieu w Krakowie, z tego co patrze to są różne ceny na e - bilet, eventim i inne, w sumie na to samo wydarzenie a różne ceny, ale zawsze wysokie min. 250/os

czy ktoś może umie pomóc, jak uzyskać jakiś rabacik? emotka

Nie ma rabacików. Albo wygrasz gdzieś bilety, albo spróbuj odkupić na forum kody do eventim emotka Wyświetl w wątku >>
2 madllen, basku 0

joan

#6574891 Napisano: 25.02.2019 19:26:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

To tak, jak u mnie kiepsko rozpoczęty.
Z Milki poszły zgłoszenia, same pudła, emotka
Oreo -to samo, emotka
no i Hochland mnie dobił emotka
Lotos-0/5
Z rezerwy BelVity 0/40 zgłoszeń-to nazywa się pech(amif emotka )
Nie wspomnę już o innych konkursach emotka

Oreo + Milka + BelVita emotka bramkowy syf.
Hochland + Lotos emotka nadal masz szansę na nagrody główne.
Nie ma o co płakuńciać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6574373 Napisano: 23.02.2019 21:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

grappa25 napisał(a):

czy ktoś wie o co chodzi w quizie filmowym cinema city-
tu jest regulamin: https://filmowyqu.../files/regulamin.pdf
Do wygrania jest m.in. 7 kart unlimited do cinema city, ale jak je zdobyć- po zdobyciu 110 pkt "czatować" aż się pojawi w e-sklepie? Czy może wszystkie są już "wybrane" i nie ma co tracić czasu? Regulamin jest trochęniejasny, albo ja nie rozumiem?

biletów tez juz nie ma
mój brat od kilku dni ma wirtualną wygraną niedostępną w esklepie

Bzdura. Mam nadzieję, że nie wywoła goownoburzy, bo ci-co-nie-wygrali tylko czekają na takie wytłumaczenie swoich porażek.

A co do karty Unlimited -> pewnie pojawia się i znika szybciej, niż trwa mrugnięcie oka. Ale nie mam żalu, mówi się trudno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573785 Napisano: 21.02.2019 19:37:20 w Pomocy!!!!
Oto wyzwanie emotka poszukiwana całodzienna aktywność spełniająca WSZYSTKIE poniższe warunki:
- dwoje dorosłych,
- na dworze,
- deszczowy i zimny dzień,
- bezludne miejsce,
- cisza i bliskość Natury,
- Śląsk / Zagłębie / Jura.

Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł? Żadne heheszki. Pytam poważnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573637 Napisano: 21.02.2019 12:35:24 w Nasze kochane zwierzątka
olunka napisał(a):

we wtorek  musieliśmy pożegnać naszą Pyzę, w czerwcu minęłoby 18 lat jak ja wzięliśmy ze schroniska emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573580 Napisano: 21.02.2019 10:07:07 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Jak nazywa się główna postać w filmie "Krąg"?

Samara. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

joan

#6573469 Napisano: 20.02.2019 19:35:01 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

Właśnie poklejałam,jakieś starocie,bo miałam akurat na kompie i punkty uznano.Tylko tam można maks 20 paragonów dziennie,oprócz Dino.

Dzięki za info.

Mnie rozbroiła następująca negatywna opinia osoby, której nie zaakceptowano wszystkich paragonów. Ja nie wiem, skąd się biorą tacy ludzie...
Pracuje w ogródku piwnym,dzisiaj pracy przyniosłam okolo 100 paragonow,wiekszosc z tą sama kwota.
Czy naprawdę aż tak trudno zrozumieć zasadę, że zgłaszać należy jedynie SWOJE zakupy? A może winne są opary z piwa? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6573463 Napisano: 20.02.2019 19:09:42 w Avanti
luko922 napisał(a):

I u mnie kolejne dwie paczki poszły do kibla, a w nich same proste pały emotka

Trzeba było puścić coś w klimacie bejsbola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573462 Napisano: 20.02.2019 19:06:06 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

(...) Możesz wklepac wszystkie paragony od początku 2019 roku jakie tylko masz, z limitem max 20 dziennie emotka  

Czy na pewno tak jest? W opiniach z 2018 znalazłam info, że paragony mogą mieć max 14 dni. Może coś zmienili? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573359 Napisano: 20.02.2019 14:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Ta dyskusja przypomniała mi posty sprzed kilku lat, jak trzeba było tworzyć hasła do papieru Regina  emotka

Tam, gdzie rozdawali samochody? To tylko pokazuje niekorzystne zmiany w konkowym świecie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6573357 Napisano: 20.02.2019 14:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Cis jest z tym papierem nie tak,bo go dużo nam schodzi.smialam się do męża ,ze będę kupować ten zwykły szary co w marketach maja,bo tu drogi interes nam wychodzi.a u nas na poważnie bardzo dużo papieru toaletowego idzie.prawie 2 opakowania tygodniowo.moze zobaczę ten z biedronki czy na dłużej starczy?tylko on mi się taki cienki wydaje

Ten biedronkowy i lidlowy naprawdę na długo starcza, a wykorzystuję go do rozmaitych celów. No i fajnie, że mogę kupić przy okazji wizyty w sklepie pojedynczą rolkę. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6573348 Napisano: 20.02.2019 14:00:15 w Czy informują/ informowali?
mundek2004 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Coś wiadomo z Fairy c4? 

Dzwoniłem dziś do 4Frame 600 526 290, i twierdzą że systematycznie powiadamiają zwycięzców. Ściema jak nic

Kłamstwo kłamstwem poganiane, żaden organizator się nie przyzna do błędu czy niedociągnięcia, wszyscy swoje partactwo wybielają w Ace... ŻADEN NIGDY NIE PRZEPROSI. ŻADEN. Wyświetl w wątku >>

joan

#6573336 Napisano: 20.02.2019 13:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja zagrałam o misia,bo kupuje velvet regularnie.u mnie 2 opakowania tygodniowo idą te po 8 rolek.milke kupiłam bo miałam chęć na czekoladę i mam termos,a tak specjalnie to nie gram

Coś nie gra z tymi konkursowymi sraytaśmami, nawet mój facet onegdaj zauważył, że są jakieś takie "napowietrzone", przez co bardzo szybko się kończą. Zrób eksperyment kupując papier toaletowy z makulatury w sklepach Lidl albo Biedronka (ewentualnie: Carrefour) i porównaj, czy to my mamy zwidy, czy może rzeczywiście coś w tym jest emotka Wyświetl w wątku >>
2 madllen, nkba 0

joan

#6573288 Napisano: 20.02.2019 11:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedyś to dzieciom rozdawano wycieczki do Disneylandu, tablety i laptopy czy letnie obozy pełen przygód, a teraz z konkursów dziecko od rodzica chińszczyznę dostaje -> brak słów. I na postępowanie organizatorów, i na postępowanie rodziców... Wyświetl w wątku >>

joan

#6573118 Napisano: 19.02.2019 19:46:55 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

Wiem Joan  emotka
Regulaminy to mój fetysz  emotka

Zawsze traktowałam swoje podejście do regulaminów, jako zwichnięcie & nerwicę natręctw, ale "fetysz" brzmi znacznie lepiej emotka Regulaminy to i mój fetysz emotka

Szkoda, że od razu nie przydzielają nagród tylko tym osobom, które nie dostały jeszcze danego rodzaju nagrody. Bo raz wylosowane zgłoszenie nie bierze udziału w dalszych losowaniach, czyli de facto: nagrody zdublowanej nie przyślą, a do losowania o coś innego się nie łapiesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0