Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo to nie jest FAJNE.
Fajne to są akcje, gdzie wygrywasz pieniądze i robisz z nimi, co chcesz. Można opłacić dziecku rehabilitację, kupić rodzicom kampera czy nawet udać się w podróż dookoła świata. Na tym polega spełnianie marzeń - że samodzielnie wybierasz, co będzie się działo. Samodzielnie. A nie jakieś princepolowe zasady z doopy, gdzie LAUREAT PRZED WYDANIEM NAGRODY ZOBOWIĄZANY JEST POSIADAĆ KREDYT HIPOTECZNY.
Dla ścisłości: o misie, termosy, bluzy i inne g* nie gram. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co w tym fajnego? Dla mnie najbardziej żenująca nagroda ever, jeśli wziąć pod uwagę kwotę, którą nie można rozporządzać według własnego uznania
Powiedzmy, że chciałabym sobie kupić działeczkę z chatką w górach. Nic fikuśnego, taka baza wypadowa na wycieczki. Znajduję ogłoszenie o sprzedaży, które mnie interesuje i... o kufa! przecież nie mogę wydać SWOICH 300.000 zł na ten zakup
Bo muszę mieć albo przyszłość ubabraną w kredycie hipotecznym albo w ekspresowym tempie załatwić z jakimś deweloperem (WTF?!) kupno określonego lokalu według ustawy sraty taty. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet portale branżowe mają w tej kwestii swoje zalecenia: "Należy pamiętać, że tłuszcz rybi charakteryzuje się bardzo intensywnym zapachem, dlatego, w przypadku tuczników, powinno się zrezygnować z mączki co najmniej na 2-3 tygodnie przed ubojem, ponieważ może ona obniżyć walory smakowe mięsa."
https://www.okiem...eniu-trzody-chlewnej
W sumie już prawie tłusty czwartek, ale jakoś nie mam ochoty na ciasto gotowane w knurzych wytopinach
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pozamiatane.
Nie musisz tego jeść, wystarczy odpakować zewnętrzną warstwę z kodem, batoniki są w plastiku i możesz oddać je do jadłodzielni, położyć na klapie śmietnika albo po prostu kogoś poczęstować
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sensie: czy pojawiły się imiona laureatów? Tak, pojawiły się, mnie tam nie było
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma rabacików. Albo wygrasz gdzieś bilety, albo spróbuj odkupić na forum kody do eventim
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oreo + Milka + BelVita
Hochland + Lotos
Nie ma o co płakuńciać
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bzdura. Mam nadzieję, że nie wywoła goownoburzy, bo ci-co-nie-wygrali tylko czekają na takie wytłumaczenie swoich porażek.
A co do karty Unlimited -> pewnie pojawia się i znika szybciej, niż trwa mrugnięcie oka. Ale nie mam żalu, mówi się trudno
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- dwoje dorosłych,
- na dworze,
- deszczowy i zimny dzień,
- bezludne miejsce,
- cisza i bliskość Natury,
- Śląsk / Zagłębie / Jura.
Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł? Żadne heheszki. Pytam poważnie...
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Samara. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za info.
Mnie rozbroiła następująca negatywna opinia osoby, której nie zaakceptowano wszystkich paragonów. Ja nie wiem, skąd się biorą tacy ludzie...
Pracuje w ogródku piwnym,dzisiaj pracy przyniosłam okolo 100 paragonow,wiekszosc z tą sama kwota.
Czy naprawdę aż tak trudno zrozumieć zasadę, że zgłaszać należy jedynie SWOJE zakupy? A może winne są opary z piwa?
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trzeba było puścić coś w klimacie bejsbola
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy na pewno tak jest? W opiniach z 2018 znalazłam info, że paragony mogą mieć max 14 dni. Może coś zmienili? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam, gdzie rozdawali samochody? To tylko pokazuje niekorzystne zmiany w konkowym świecie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten biedronkowy i lidlowy naprawdę na długo starcza, a wykorzystuję go do rozmaitych celów. No i fajnie, że mogę kupić przy okazji wizyty w sklepie pojedynczą rolkę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kłamstwo kłamstwem poganiane, żaden organizator się nie przyzna do błędu czy niedociągnięcia, wszyscy swoje partactwo wybielają w Ace... ŻADEN NIGDY NIE PRZEPROSI. ŻADEN. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Coś nie gra z tymi konkursowymi sraytaśmami, nawet mój facet onegdaj zauważył, że są jakieś takie "napowietrzone", przez co bardzo szybko się kończą. Zrób eksperyment kupując papier toaletowy z makulatury w sklepach Lidl albo Biedronka (ewentualnie: Carrefour) i porównaj, czy to my mamy zwidy, czy może rzeczywiście coś w tym jest
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zawsze traktowałam swoje podejście do regulaminów, jako zwichnięcie & nerwicę natręctw, ale "fetysz" brzmi znacznie lepiej
Szkoda, że od razu nie przydzielają nagród tylko tym osobom, które nie dostały jeszcze danego rodzaju nagrody. Bo raz wylosowane zgłoszenie nie bierze udziału w dalszych losowaniach, czyli de facto: nagrody zdublowanej nie przyślą, a do losowania o coś innego się nie łapiesz