Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6567295 Napisano: 28.01.2019 15:27:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

prywatna ale nie jestem wyjatkiem aby mnie zaakceptowali a innych nie. moze lepiej w takim razie tu nie pisac..

Ależ można pisać, warto rozmawiać, od tego jest ten wątek emotka Natomiast osoby czytające wypowiedzi na forum, zobowiązane są ruszyć głową i samodzielnie podejmować decyzje, nie ponosisz żadnej odpowiedzialności za ich postępowanie & ewentualne powoływanie się na korespondencję agencji z Tobą. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

joan

#6567292 Napisano: 28.01.2019 15:20:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

4frame... i fairy...
po moich dopytan znow odp.
"Jeśli w którymkolwiek ze sklepów wyszczególnionych w regulaminie, nie pojawią się nowości Fairy, to oczywiście będziemy akceptować każdy produkt Fairy, po uprzednim zgłoszeniu do nas oczywiście.
Pozdrawiamy"

Niepotrzebnie robią zamieszanie, powinni się od początku do końca trzymać regulaminu i tyle. Oczywiście dziękujemy za Twoje zaangażowanie, natomiast reakcje agencji... hmm...

Bo: jeśli na konkurs Silan Supreme trzeba zakupić płyn z serii SUPREME, a w moim sklepie go nie ma, to powinnam pisać do organizatora, że koniecznie chcę wziąć udział, więc kupiłam coś innego i niezgodnego z regulaminem, ale to przecież nie moja wina bla bla? emotka

BTW -> w moim C4 są konkursowe produkty, więc lepiej na swoją rękę nie przysięgajcie, że nie ma emotka Od razu mi się przypomina Pazura w "Chłopaki nie płaczą" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6567125 Napisano: 27.01.2019 22:59:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Jeszcze wracając do jakości konkursów i ich ilości to jestem świeżo po wizycie u naszych zachodnich sąsiadów. Wędrując między sklepowymi półkami mało co nie dostałam oczopląsu od ilości konkursów jakie obecnie w Niemczech są organizowane. Przy samej półce z ciastkami naliczyłam kilka promocji z nagrodami za ładną kasę $
https://www.moncheri-glueckskirsche.de/ -tu 33 sztuki kabrioletów 
https://www.dein-genuss-dein-gewinn.de/ - tu skuterki

a u nas bida emotka  

Obadałam: obie akcje to zwykłe loterie bramkowe, w dodatku nie ma szczegółowo opisanych nagród np. pod kątem ich wartości czy podatków. Regulaminowa lipa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6566739 Napisano: 25.01.2019 21:09:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

(...) Jeszcze jedno pytanie:  Na ten konkurs Silan Supreme, na zgłoszenie wysłane przez stronę przychodzą zwrotki? I po jakim czasie ? 

Mignęła mi na forum informacja, że zwrotki w końcu zaczęły przychodzić, ALE tylko na zgłoszenia smsem. Najlepiej wyjaśnić u organizatora, czy Twoje prace otrzymano, czy nie. Bo jeśli je mają, a Ty zwrotki nie dostałaś i poślesz jeszcze raz, będą od Ciebie żądali tylu paragonów, co zgłoszeń... Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

joan

#6566733 Napisano: 25.01.2019 20:51:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

Na konkurs Fairy w  C4 kupiłam Fairy Platinum, ale nie tą nowość.
Paragon opisany " Fairy płyn do nacz". Przejdzie to ?

Trudno powiedzieć, organizator może Ci standardowo kazać pójść po pieczątkę do sklepu. A tam pani z POKu otworzy rozszerzony podgląd paragonu i odmówi poświadczenia nieprawdy. Albo możliwe, że po odesłaniu paragonu ktoś go będzie sprawdzał w centrali (żeby wykluczyć jego sfałszowanie). Nie wiadomo. Musisz się zastanowić, czy ryzykujesz, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

joan

#6566339 Napisano: 24.01.2019 15:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

To jaka siec/taryfa/karta jest teraz opłacalna pod względem konkursowym? Ktoś może coś polecić?

Jeśli na kartę, to chyba każda "tradycyjna" sieć, czyli: Play, Plus i Orange.
Co do Heyah/T-Mobile, to nie polecam, bo zawsze są jakieś problemy z długością ważności startera. Wyświetl w wątku >>

joan

#6566070 Napisano: 23.01.2019 14:04:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

My sie zastanawiamy dlaczego konkursów kreatywnych nie ma aż tyle co kiedyś... tu jest odpowiedź: 
https://nowymarke...w-2019-roku?h=84fff8

Ciekawe, co to za "Albedo" wypowiada się w kwestii konsumentów. Bo siedzę tutaj już od lat i wg mnie żadna akcja bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu nie może być traktowana, jako 'dla konsumentów' emotka Albedo i konsumenci, też coś...
"Wyniki badań akcji przeprowadzonych przez Albedo w 2018 roku są jednoznaczne: każde kreatywne zaangażowanie konsumenta "

Dla mnie artykuł z d*, no może z pominięciem zapisywania zakupów w aplikacjach czy na kartach lojalnościowych, co pojawiło się min. w konku Payback / Kaufland.

Zupełnie pominięto kwestię nagród finansowych, jakbyśmy wszyscy chcieli utonąć w świecie chińskiego badziewia z instant win, za to auta już nikogo nie kręcą... emotka Wyświetl w wątku >>
2 notta, mia 0

joan

#6566064 Napisano: 23.01.2019 13:42:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Składam zamówienie na bony paliwowe BP.
I czekom emotka Wyświetl w wątku >>
2 androm, mia 0

joan

#6565950 Napisano: 23.01.2019 10:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

A pamiętacie bluzy z Prince polo? Fajne były na działkę jak znalazł 

My je nadal nosimy, ale kiedy mamy ochotę, bo działki brak  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6565882 Napisano: 22.01.2019 22:37:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Tylko jak już poczytam, to nie da mi to żadnych konkretnych wartości porównawczych. 
I co sie stanie z tym ECOkoszulką jak wypiorę w chemicznym proszku i dopachnie chemicznym płynem do płukania??? I wyjdę w polski smog emotka  

To jak kupić jogurcik z melisą na uspokojenie  emotka  slogany sa, badań nie ma.

Po prostu wychodzę z założenia, że jeśli można nie być ujem, to warto skorzystać właśnie z tej opcji emotka

Jeśli chodzi o to, w czym pierzesz - masz wybór, opcji jest wiele, chociażby w sferze Zero Waste.

Jeśli chodzi o to, w czym płuczesz - ja w niczym, bo jakiś czas temu mi się skończył płyn do płukania, a nie było konkursu i zaczęłam prać bez. W dodatku na dobre mi to wyszło, albowiem mogę prać ubrania sportowe i każde inne razem, zamiast ciułać odrębne zapełnienia bębna pralki. Polecam.

Np. przy GOTS masz co roku audyt:
http://gots.pl/certyfikat-gots/

U mnie w firmie był kiedyś audyt z (powiedzmy) XYZ. I włazili w każdą dziurę, co wyglądało dosyć komicznie, bo idzie sobie poważna delegacja z neseserkami i nagle k* zaczynają zaglądać za jakieś palety i drzwi, nie wiadomo, o co w ogóle chodzi. Nasi prawnicy próbowali zachować powagę, no ale sobie wyobraź, jak elegancka laska wkłada głowę pod szafę i taślampą tam świeci, cyrk na kółkach! A oni tak sprawdzali każdego potencjalnego kontrahenta, na całym świecie wg jednej miarki i szukali, czy u nas czasem nie pracują malutkie dzieci. Niby dziwne, może komiczne, ale łezka w oku się kręci tak jakoś... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6565874 Napisano: 22.01.2019 22:18:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Co znaczy "okey"? I jakie sa rzeczywiste WARTOŚCI w aspekcje chemicznych, toksycznym?
Mniej to nie wartość. A jedynie haczyk dla naiwnych, ktorzy sa w stanie przepłacić za hasła marketingowe i mają poczucie spełnienia - że na ich koszulce nie ma krwi z paluszków małych dzieci z Chin. 

Nie chce mi się encyklopedii pisać, polecam zobaczyć dokument "Toksyczne ubrania" & poczytać trochę w tym temacie.

Teraz takie nagrody rozdają, że człowiek się wstydzi je do swojego domu wpuścić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6565868 Napisano: 22.01.2019 21:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii

I oto chodzi: mniej chemii na każdym etapie istnienia koszulki.
Dla mnie te międzynarodowe certyfikaty to nie jest żaden bajer, tylko podstawa uznania towaru za okej. Wyświetl w wątku >>
1 anka3 0

joan

#6565864 Napisano: 22.01.2019 21:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ?

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:
https://not-a-slo...ade-z-nadrukiem.html
Cena: 129 zł.

Cena koszulki z nadrukiem w loterii Oreo: 32,07 zł.

Czy potrzebny jest komentarz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6565752 Napisano: 22.01.2019 15:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru, to czy mogę na jeden paragon wysłać kilka zgłoszeń ? Dodatkowo w regulaminie pisze że o zakwalifikowaniu dowiem się smsem lub mailem - ale nigdzie nie jest podawany mail...

Z tymi pytaniami powinnaś zwrócić się jak najszybciej do organizatora, bo najwyraźniej wszystkiego nie przewidział. Moim zdaniem tzw. feedback jest bardzo ważny w każdym biznesie, a w konkursach rzadko pojawia się dialog. Pracownik jednej z agencji oficjalnie posiada tutaj na forum konto i odpowiada na pytania, a nawet sam z siebie informuje, kiedy będą obdzwaniani laureaci albo kiedy zostaną nadane paczki z nagrodami -> niestety, to nie organizator konkursu, o którym piszesz Ty. Zatem najlepiej po wiedzę sięgnąć do źródła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6564513 Napisano: 17.01.2019 13:57:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Czemu zdjecie dowody z widocznym imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia jest niebezpieczne?

Powinno się całkowicie odejść od praktyki żądania kopii dowodu osobistego. I co z tego, że 50% laureatów prześle ją z zamazaną częścią danych? Jest sporo ludzi, którzy nawet na to nie wpadną albo nie będą wiedzieli, jak się posłużyć programem graficznym. W efekcie zapewne przy okazji każdego żądania kopii d.o. organizator nagle (nawet wbrew swej woli) dostaje do dyspozycji obraz dokumentu z wszystkimi danymi. A to już idealne źródło do nadużyć, brania chwilówek przez internet itp.

PESEL zastąpił NIP i (wg mnie) nie trzeba się go bać. Byle pracownik kablówki czy dostawcy prądu jednym kliknięciem może znaleźć Twój PESEL emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6564502 Napisano: 17.01.2019 13:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Jasne ale po pierwsze nagrodą jest wejściówka na łyżwy a nie butelka wódki a po drugie wole podesłać zdjecie dowodu jak do Avanti zamiast pesel emotka

Odradzam zdecydowanie takie podejście. Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, nkba 0

joan

#6564491 Napisano: 17.01.2019 12:54:02 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...) Swoją drogą co to za problem pójść do banku i utworzyć osobne konto choćby np. w celach wygranych przelewów konkursowych/ankietowych,żeby oni w tych agencjach/panelach się nie czepiali potem emotka Rozumiem, że ktoś tak bardzo kocha partnera/ partnerkę,że nie mają przed sobą tajemnic,że niby zaufanie i te sprawy,ale jednak nie popieram dzielenia konta bankowego z kimkolwiek. (...)

Jeśli ktoś nie ma stałych dochodów i konkretnego obrotu na koncie & transakcji kartą np. na 500 zł/m-c, banki pobierają opłaty za prowadzenie konta + posiadanie karty. I masz np. rocznie: 12 x 8 zł + 15 zł, czyli 111 zł opłat. Zatem w przypadku gdy ktoś niewiele zarabia na ankietach, odrębne konto mu się zwyczajnie nie opłaca. Wyświetl w wątku >>

joan

#6564474 Napisano: 17.01.2019 12:21:27 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

(...) a mnie wkurza w pracy że ludzie zajmują się tym czym nie muszą a narzekają na obciążenia stanowisk przez co nie wyrabiają się z zadaniami ich dotyczącymi...

Też mnie to zawsze wkurzało emotka Do godziny 15. Allegro, Facebook i wszelkie pitu pitu oraz załatwianie spraw prywatnych, a potem robienie z siebie męczennika, co ma tyyyle pracy i znów musi trzepać nadgodziny emotka Wyświetl w wątku >>
1 aneta411 0

joan

#6563985 Napisano: 15.01.2019 19:53:28 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Zaraz na forum będzie wojenka polityczna, bo wojny dzieją się na fb...  emotka

Mam już tego po kokardkę emotka Kiedyś w regulaminie forum był chyba zapis zakazujący poruszania tematyki politycznej, aktualnie go nie widzę, niestety emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6563591 Napisano: 14.01.2019 17:20:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
trebor1 napisał(a):

(...) A najgorzej to (jak już kiedyś pisałem) wygrać na początku roku samochód, wtedy można  stracić się motywacje do końca roku, dlatego nikomu tego nie życzę emotka  

freyja88 napisał(a):

(...) WYGRAŁAM Volkswagen Up emotka emotka emotka emotka

Mimo wszystko... zazdroszczę Ci droga laureatko tej potencjalnej utraty motywacji do grania, brawo! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>