Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7296594 Napisano: 12.09.2025 10:12:24 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Tak mysle, ze reszta pójdzie. Ale to informowanie na raty mi nie pasuje…

Mnie zaś nie pasuje również to, że JA nie mogę używać AI przy konku, ale ORGANIZATOR może używać AI przy analizie paragonów. Tak się zastanowiłam, co łączy moje niewygrane konki, skoro agencje są różne. I jedyne, co się rzuca w oczy: wgrywanie paragonu przy zgłoszeniu. Niby powinno pomóc, a jednak wolałabym wpisywać dane z ręki emotka
Ostatnio AI odrzucił mi 2 prawidłowe paragony, wyglądały mniej więcej tak (zakup 3 produktów, ale z automatu naliczał się rabat):
3 x produkt 5,00 PLN
opust -2,00 PLN
do zapłaty 13,00 PLN

I powiadomienie wyskakuje, że zakupiłam 2 produkty i paragon nieprawidłowy (bo przecież powinno być: 15,00 zł do zapłaty). Poszedł tenże kwitek do weryfikacji ręcznej i potem było ok, ale to mocno podkopuje moje zaufanie/wiarę w systemy sprawdzające paragony. Wolę najpierw dostać info o wygranej, a potem dopiero wysłać paragon i ewentualnie się bujać z agencją, niż info w ogóle nie dostać, bo oni sobie puszczą programik do analizowania paragonów i w ogóle się nie załapię do puli prawidłowych zgłoszeń. Takie przemyślenia o poranku, bez teorii spiskowych, po prostu dumam przy piątku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296517 Napisano: 11.09.2025 22:06:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Do 10.10.2025 -> zbiórka kapsli dla zwierzaków / Duży Ben:

Wyświetl w wątku >>

joan

#7296417 Napisano: 11.09.2025 15:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

jak tak patrze to aż 3 maile by mi pasowało, tylko kropeczki się nie zgadzają.. eh

U mnie też kropki zrobiły różnicę emotka
Wracam do kuchni zupę gotować emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#7296349 Napisano: 11.09.2025 14:48:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

Nie mam dostępu do zapowiedzi, od 15-go loteria w Rossmannie. Poniżej "nagrody":

Zgadzam się z picola1 - to już jest dosłownie DNO DNA.
W bramkach nagrody 1 zł i 2 zł, a nagroda g(ł)ówna = mural w łazience "o wartości" 18.000 zł -> jest specjalny kociołek w piekle dla pomysłodawców tego typu nagród... Wyświetl w wątku >>

joan

#7296296 Napisano: 11.09.2025 13:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie dodano poniższy konkurs, ale jego opis jest nieprawidłowy i nie wiadomo jeszcze, jak powinien wyglądać:
https://www.e-kon...ile-w-lidlu-lech-182

NAV podpięło na stronie regulamin do poprzedniej, zakończonej już akcji.

Teoretycznie wszystkie zgłoszenia, które dotrą do nich do momentu upublicznienia prawidłowego regulaminu, powinny zostać wykluczone z prawa do ubiegania się o nagrodę, gdyż przy wysyłaniu zgłoszenia obowiązkowo uczestnik musi zaznaczyć opcję "Oświadczam, że zapoznałem/am się z regulaminem.", a skoro regulaminu nie ma, to oświadczenie takie nie ma mocy prawnej.

Tak to tylko tutaj zostawiam...

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296273 Napisano: 11.09.2025 12:55:19 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Mam nadzieję, może dopiero pierwszy dzień poszedł emotka

Ale forumowiczka pisała o nagrodzie I stopnia, a taka była przyznawana 1x na TYDZIEŃ, więc - zgodnie z logiką - albo poinformowali tylko wszystkich laureatów nagród I stopnia, albo po prostu laureatów całego pierwszego tygodnia.

Tak czy siak, trochę lipa, bo wysłałam tylko jedno zgłoszenie i to w pierwszym tygodniu właśnie. Jest mały cień nadziei, że wpadnie bon do Lidla (ten blender już kiedyś dostaliśmy w prezencie) emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#7296218 Napisano: 11.09.2025 11:17:53 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

Wyznaczyliscie jakąś nagrodę? Może warto.

Dobry pomysł, można dać ogłoszenie w domu kultury i szkole. A nagrodą może być nawet jakaś zbędna nagroda z konków. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#7296181 Napisano: 11.09.2025 09:44:34 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Samochod przetrzepany przeze mnie m objedźcie teść szukał, foteliki wywalałam, siedzenia odsuwałam bo wierzyłam, że w nim mu wypadł emotka

Też mi się wydaje, że jakieś dziecko mogło to potraktować, jako zabawkę... Mam jednak nadzieję, że się odnajdzie - trzymam za to kciuki! emotka

A tak ogólnie - myślisz, że byłaby możliwość doczepienia do takiej pompy taga z gpsem i nr kontaktowym? Nie wiem, jak takie coś wygląda, ale może w przyszłości dałoby się coś pokombinować. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296089 Napisano: 10.09.2025 20:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

To widocznie wypełniałam już ten z e-mailem, bo CZEŚĆ dotarło na e-maila wraz z Oświadczeniem.
Trzeba ich bombardować , aż do skutku.

Niestety, zamiast przeprosić i podziękować (w końcu to ktoś z konków im zwrócił uwagę, że dali ciała z formularzem)... po ponad tygodniu debatowania, jaką przyjąć wersję, odpisali wszystkim pytającym tak samo: "Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą."
I co zrobisz, jak nic nie zrobisz. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

joan

#7296085 Napisano: 10.09.2025 19:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Nikt nie dzwonił !
Nr tel i e-mail był w formularzu.
Coś nie halo, chociaż CZEŚĆ było emotka

Nie było miejsca na wpisanie mejla, nawet jeszcze dzień przed końcem konka. Potem łaskawie zmienili formularz, ale uczestnicy, którzy musieli korzystać z poniższego, po prostu... nie zostali wzięci pod uwagę przy przydzielaniu nagród. Nie mam podstaw, by sądzić inaczej, ale jeśli jest tutaj pracownik agencji, to zapraszam: change my mind emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296083 Napisano: 10.09.2025 19:52:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Dostałam @ 29.08 po godz 23 , był załączony formularz do wypełnienia ze wszystkimi danymi - e-mail, telefon, nazwisko....
ale nikt nie dzwonił (...)

Tajemniczy Gal Anonim z Webtalk twierdzi, że informowali telefonicznie laureatów, którzy - Z WINY AGENCJI - nie mogli podać mejla w zgłoszeniu. I właśnie tu jest problem, bo zdaje się... kłamią nas w żywe oczy, nikogo tak nie poinformowali emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

joan

#7296082 Napisano: 10.09.2025 19:50:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuoka napisał(a):

"No co tam wariacie słychać? Gdzie moja nagroda?" emotka

I Twój avatar w stopce tego mejla! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296067 Napisano: 10.09.2025 18:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

To cześć to teraz nowa moda, w Lotto jest od dawna i strasznie dziwnie mi się pisze do nich cześć składam reklamację
W każdej ankiecie im piszę, że jestem ich klientem a nie koleżanką, ale może jestem za stara na te nowe formy komunikacji po prostu.

Rozumiem - wewnątrz firmy, ale do obcych osób? Może czas zacząć pisać do stosujących takie praktyki agencji mejle o krótkiej treści "Elo mordy, poszło już info do laureatów promki XYZ?" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296057 Napisano: 10.09.2025 17:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

Taką odpowiedź otrzymałam z konkursu Heinz Dino.

Dzień dobry,
Zgłoszenia laureatów weryfikowaliśmy na podstawie danych kontaktowych podanych w formularzu. Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą.

A słyszał ktoś o jakimkolwiek laureacie, który został powiadomiony telefonicznie? emotka Chociaż jednej takiej osobie? Koleżance kuzynki sąsiada z miasta stołecznego? emotka

Druga sprawa: co się to dzieje w tych agencjach...
Jedni odpowiadają z firmowego mejla "CZEŚĆ", jakbyśmy razem w piaskownicy psie g* żarli. A w podpisie: "Zespół czegośtam".
Drudzy z firmowego mejla odpowiadają, a tam nawet stopki nie ma i podpisu, luźna myśl jeno, za którą nikt odpowiedzialności nie bierze.
Czy w korpoczasach to już żadne zasady wypowiadania się w imieniu pracodawcy nie obowiązują? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296030 Napisano: 10.09.2025 16:08:49 w SZUKAM....
renatak0renatak0 napisał(a):

Nie moge doczytać czy z Neboa sa jakieś rezerwy czy juz całkowicie pozamiatane?

Trudno powiedzieć -> zrobią, co zechcą... "W przypadku nagrody natychmiastowej, niewydana nagroda natychmiastowa pozostaje w dyspozycji organizatora." Wyświetl w wątku >>

joan

#7295943 Napisano: 10.09.2025 11:47:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

ma ktoś regulamin z tego konkursu Dla smaku wszystko" Dino - bo nadal nic nie zrobili z tym uczestnikami kórzy nie mieli możliwiści podać numeru tel ADRESU E-MAIL - emotka  ciekawe do kiedy można pisać reklamacje, wiec jeśli ktoś ma regulamin to bedę wdzięczna emotka

Ja mam regulamin w pdf, pls podeślij mi swojego @ na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7295852 Napisano: 09.09.2025 21:58:54 w WC - rozmowy o wszystkim
taak napisał(a):

Zwroty z Axe wyczerpują się chwilę po północy?

Tego nie wiem, ale wątpię, bo w weekend się raczej kumulowały i nie było za bardzo zainteresowania. W dowolnym momencie dostępnych było po kilkadziesiąt sztuk… Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

joan

#7295634 Napisano: 09.09.2025 14:47:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jupi, udało się! Jest bon na paliwo, tyle... że z innego konka emotka

https://www.e-kon...w-i-zlap-fale-nagrod

(sms) Wyświetl w wątku >>

joan

#7295607 Napisano: 09.09.2025 14:18:15 w Żabka
atlantydek napisał(a):

Czy tylko zakupy zarejestrowanych osób stanowią  numer loteryjny? Inaczej mówiąc, czy niekonkursowy mugol tudzież żul lub raczej jego zakup może wygrać 50k nie wiedząc o tym?

Tylko, jeśli: zarejestrował się do loterii, a później przypadkiem kupił piwka spełniające wymogi loterii, przypadkiem skanując przy tym apkę i przypadkiem nie zaglądając do portfela z losami. Biorąc pod uwagę, jak wyglądał spora część Polaków na meczu PL-FIN, nie wykluczałabym takiej możliwości... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7295572 Napisano: 09.09.2025 13:47:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pepsi -> znowu tylko myjnia... emotka

Ale może ten dzień przyniesie jeszcze inne nagrody; takie, które chciałam wygrać! Zapraszam organizatorów do informowania mnie! emotka Wyświetl w wątku >>