Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6573359 Napisano: 20.02.2019 14:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Ta dyskusja przypomniała mi posty sprzed kilku lat, jak trzeba było tworzyć hasła do papieru Regina  emotka

Tam, gdzie rozdawali samochody? To tylko pokazuje niekorzystne zmiany w konkowym świecie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6573357 Napisano: 20.02.2019 14:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Cis jest z tym papierem nie tak,bo go dużo nam schodzi.smialam się do męża ,ze będę kupować ten zwykły szary co w marketach maja,bo tu drogi interes nam wychodzi.a u nas na poważnie bardzo dużo papieru toaletowego idzie.prawie 2 opakowania tygodniowo.moze zobaczę ten z biedronki czy na dłużej starczy?tylko on mi się taki cienki wydaje

Ten biedronkowy i lidlowy naprawdę na długo starcza, a wykorzystuję go do rozmaitych celów. No i fajnie, że mogę kupić przy okazji wizyty w sklepie pojedynczą rolkę. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6573348 Napisano: 20.02.2019 14:00:15 w Czy informują/ informowali?
mundek2004 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Coś wiadomo z Fairy c4? 

Dzwoniłem dziś do 4Frame 600 526 290, i twierdzą że systematycznie powiadamiają zwycięzców. Ściema jak nic

Kłamstwo kłamstwem poganiane, żaden organizator się nie przyzna do błędu czy niedociągnięcia, wszyscy swoje partactwo wybielają w Ace... ŻADEN NIGDY NIE PRZEPROSI. ŻADEN. Wyświetl w wątku >>

joan

#6573336 Napisano: 20.02.2019 13:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja zagrałam o misia,bo kupuje velvet regularnie.u mnie 2 opakowania tygodniowo idą te po 8 rolek.milke kupiłam bo miałam chęć na czekoladę i mam termos,a tak specjalnie to nie gram

Coś nie gra z tymi konkursowymi sraytaśmami, nawet mój facet onegdaj zauważył, że są jakieś takie "napowietrzone", przez co bardzo szybko się kończą. Zrób eksperyment kupując papier toaletowy z makulatury w sklepach Lidl albo Biedronka (ewentualnie: Carrefour) i porównaj, czy to my mamy zwidy, czy może rzeczywiście coś w tym jest emotka Wyświetl w wątku >>
2 madllen, nkba 0

joan

#6573288 Napisano: 20.02.2019 11:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedyś to dzieciom rozdawano wycieczki do Disneylandu, tablety i laptopy czy letnie obozy pełen przygód, a teraz z konkursów dziecko od rodzica chińszczyznę dostaje -> brak słów. I na postępowanie organizatorów, i na postępowanie rodziców... Wyświetl w wątku >>

joan

#6573118 Napisano: 19.02.2019 19:46:55 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

Wiem Joan  emotka
Regulaminy to mój fetysz  emotka

Zawsze traktowałam swoje podejście do regulaminów, jako zwichnięcie & nerwicę natręctw, ale "fetysz" brzmi znacznie lepiej emotka Regulaminy to i mój fetysz emotka

Szkoda, że od razu nie przydzielają nagród tylko tym osobom, które nie dostały jeszcze danego rodzaju nagrody. Bo raz wylosowane zgłoszenie nie bierze udziału w dalszych losowaniach, czyli de facto: nagrody zdublowanej nie przyślą, a do losowania o coś innego się nie łapiesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0

joan

#6573116 Napisano: 19.02.2019 19:36:36 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

W poprzednim etapie też wygralam bilety do Helios, więc drugi raz z tego samego etapu by mi nie dali...
Ale fakt,  jakoś zdumiewająco mało nagród na forum...

Ale w regulaminie dwukrotnie zaznaczono, że jedna osoba może otrzymać tylko jedną nagrodę każdego stopnia, więc i tak nie możesz otrzymać dwóch zestawów biletów. Zobacz paragraf 3 punkt 7 oraz paragraf 5 punkt 4. Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

joan

#6573084 Napisano: 19.02.2019 17:19:15 w Czy informują/ informowali?
gyrydymptum napisał(a):

Dostałam smsa o 16.09 nikt się inny nie chwalił wiec może rezerwa z pierwszego etapu bo tez brałam udział. Albo faktycznie chwalimy się już tylko termosami, koszulkami, lectonami itp.

Ciekawe, może to rzeczywiście rezerwa? Bo w poprzednim etapie kilka osób pisało o bonie do Douglasa, a teraz cisza. Tak czy siak: gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6573076 Napisano: 19.02.2019 17:01:52 w Paragony na trwające konkursy
planeta napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie paragonów. Jeżeli zdarzyłoby się, że wygra się z jednego paragonu dwa oddzielne konkursy, np: od milki i od bueno. 
Muszę wszystkie produkty kupić na oddzielne paragony czy można skserować by mieć kopię jednego paragonu?

Wszystko jest ujęte w regulaminach, każdorazowo musisz to sprawdzać, bo reguły nie ma.

PS: Na Kinder Bueno paragonu nie potrzebujesz, należy zachować opakowanie z kodem. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6573032 Napisano: 19.02.2019 14:41:39 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tesco na FB twierdzi, że zwycięzcy ich konkursów zostali już poinformowani emotka
(...)

Zawsze tak twierdzą. emotka
Zapytaj się w takim razie o listę laureatów, to może dźgną MC w tyłek i pójdą smsy.

Mnie już posłali 2x na drzewo z pełną politowania informacją, którą można streścić następująco: skoro nie wygrałam, to mogę sp*.
Niech ktoś jeszcze do nich napisze, tak dla zasady emotka Zastanawiam się, czy to Kasia okłamuje Tesco, czy Tesco okłamuje mnie. Życzę czkawki do drugiej w nocy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6573019 Napisano: 19.02.2019 14:27:00 w Czy informują/ informowali?
stamp2 napisał(a):

napisałem do 4Frame w sprawie konkursu Fairy C4-odpisali że''prawdopodobnie" emotka do końca tygodnia wszyscy laureaci beda powiadomieni.Czyli nie informowali!

Dzięki za info.
4Frame chyba jeszcze nie zakupiło kalendarza na rok 2019 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6572988 Napisano: 19.02.2019 13:26:07 w Czy informują/ informowali?
Tesco na FB twierdzi, że zwycięzcy ich konkursów zostali już poinformowani emotka
Pewnie Fairy też już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6572980 Napisano: 19.02.2019 12:57:38 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

Coś wiadomo z Fairy c4? 

Nie.
I konkursy Magazynu Tesco też mają ferie.
Wk* mnie takie coś emotka
Może powinnyśmy do nich przedzwonić z pytaniem, czy możemy TERAZ wysłać zgłoszenia, skoro żadne terminy z regulaminu nie obowiązują? Wyświetl w wątku >>

joan

#6571083 Napisano: 13.02.2019 22:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Mi chodzi o te obecne nagrody z Kinder - bilety do kina a nie Unlimited. Jakby Unlimited dawali to by więcej niż jeden kod na tydzień poszedł, a tak 8 sztuk na 8 tygodni.
Ten cukier od Belvita, Oreo, Wedel, Wawel, Nimm 2, Raffaello i Kinder to raczej na zdrowie nie wyjdzie a jedynie w "ciało". Dlatego wejscia na basen lub siłownie, lepsze od biletu do kina.

Całkowicie się zgadzam. Niestety, tylko RAZ trafiłam na konkurs, gdzie nagrodą była karta Multisport. I nie wygrałam go... Mam nadzieję, że tego typu nagrody zaczną się pojawiać, w ramach wspierania filozofii "Kolekcjonuj wspomnienia, nie rzeczy." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6571078 Napisano: 13.02.2019 22:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Zamiast biletów do kina, gdzie siedzisz przez 2 godziny, powinni dawać karnety 2-5 wejsc na siłownie albo basen. Nirch ludzie ten cukier z tłuszczem spalą a nie przegryzają słonym popcornem.

Oj nie mogę się zgodzić emotka

Moim jedynym postanowieniem na ubiegły rok było: korzystając z karty Unlimited ani razu nie zakupić czegokolwiek w barze kina. I udało się! emotka Chociaż to akurat z pobudek eko, a nie dietetycznych.

A do kina często chodziłam pieszo z kijkami albo jeździłam na rowerze miejskim - uznaję więc, że bilans kalorii był ok emotka

Brakuje mi tej karty Unlimited emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6571012 Napisano: 13.02.2019 16:47:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

Chciałabym pozdrowić Pana "wnuczka", który wysłał dziś swoją babcię do naszego rodzinnego Pubu z prośbą o kapsle z Heinekena. emotka
Mimo iż przysporzyłeś sobie sporej konkurencji wśród naszych (zainteresowanych tematem) pracowników, serdecznie zapraszam Cię w weekend, a osobiście postaram się by coś Ci odłożyć emotka  

Po przemyśleniu sprawy czuję niesmak, że wnuczek babci po knajpach każe łazić, szczególnie w taką pogodę emotka Do czego to doszło emotka Wyświetl w wątku >>
3 mia, glena, anka3 0

joan

#6570817 Napisano: 12.02.2019 22:01:05 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Wydalibyście ponad 300.000 zł na szklanki? Bo ja nie. Ale Reckitt Benckiser wyda. Bo kto bogatemu zabroni. A potem Columbit będzie się babrał w obrabianiu 30.000 sztuk: zgłoszeń & paragonów & dokumentów & przesyłek. 

Powiem krótko: A KTO MANIAKOWI (konkursów) ZABRONI?! emotka Ufam... ba! jestem pewny! że na pewno znajdzie się taki (tacy) co zagra (zagrają) i jeszcze będą się cieszyć z "wygranej" emotka

Nikt, ale mnie nikt nie zabroni się wkurzać emotka A raczej: wkurzyć, bo już mi przeszło. Nie chciałabym w najbliższym czasie pracować u Columbita emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6570811 Napisano: 12.02.2019 21:22:54 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Joan: W Krakowie stanęłam na rondzie. Przystanki oklejone reklamami konkursu Captain Jack, a na wielkich billboardach z jednej strony reklama loterii TicTac, z drugiej - Kinder Bueno  emotka
W kinie reklama goni reklamę emotka
A konkursy teraz to albo na zdjęcia, więc nawet nie czytam dalej, albo słabizna/loterie, więc też nie wnikam już w zasady  emotka  

Captain Jack mnie nie zainteresował, loteria TicTac jeszcze mniej, Kinder Bueno pojechało po bandzie z narzuceniem realizacji nagród głównych... w kwestii konków... pełno ich, a jakoby żadnego nie było.

Jeśli chodzi o konki na zdjęcia, to ostatnio pyknęłam fotki i paczę, paczę, co tu jest nie tak & psuje misternie utkaną koncepcję?! I nagle eureka: moja twarz emotka Pozamiatane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6570790 Napisano: 12.02.2019 19:55:40 w Wkurza mnie...
Wydalibyście ponad 300.000 zł na szklanki? Bo ja nie. Ale Reckitt Benckiser wyda. Bo kto bogatemu zabroni. A potem Columbit będzie się babrał w obrabianiu 30.000 sztuk: zgłoszeń & paragonów & dokumentów & przesyłek. Powiem krótko emotka o żesz w mordę ja pierd* + jak nie urok, to...emotka
https://www.e-kon...ny.html#.XGMU7lxKhPY Wyświetl w wątku >>

joan

#6570525 Napisano: 11.02.2019 18:16:01 w Czy informują/ informowali?
...
a) Kider Bueno (pierwszy etap loterii)?
b) magazyn Tesco? Np. konkurs https://www.e-kon...en.html#.XGGtglxKhPZ

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0