Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#3487623 Napisano: 23.06.2010 03:56:58 w Połączenia nieodebrane
O 17.30 poł z ukrytego numeru na konkursowym telefonie. Mam nadzieję, że to nie Radio Zet! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3470294 Napisano: 18.06.2010 01:06:49 w Paragony
Jeśli ktoś ma paragony z płatków Nestle z Carrefoura sprzed 12.06 to chętnie wykorzystam bo mam niewykrzystane bileciki na Shreka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3469545 Napisano: 18.06.2010 10:14:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
dysia napisał(a):

o Pionasa....
Adrian skoro nie odpisujesz na PW ponownie proszę o sprawdzenie z jakich kont loguje sie osoba o nicku stefka13
zwykła oszustka, złodziejka uważajcie na nią!
podejrzewam, że wchodzi kilkoma loginami.
Zgarneła córce kasę za blendera i dała nogę.
Wnioskuję za banem na wszystkie jej konta.

SZOK emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3469384 Napisano: 18.06.2010 09:23:28 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

79magda napisał(a):

Też mi się wydawało, że to należy do obowiązku kuriera... emotka emotka

Do 30kg ma obowiazek
powyżej juz nie
Jak ma kurier sam wnieść pralkę??
Mi kiedyś wnosili ale brali 15zł od piętra bo musiał po kolege dzwonic z innego rejonu

To w takim razie zawsze miałam dużo szczęścia, bo zawsze wnosili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3468592 Napisano: 17.06.2010 10:06:10 w Carrefour konkursy
emmmiliaaa napisał(a):

Cytat
Cytat kalka:
Cytat benon69:
na jaki mail sie sle paragon z nestle na bilety shreka??? prosze pw

Cytat

Mi podali adres firmy, żeby przesłać oryginał

Cytat

Mam 1 paragon z pierwszego dnia promocji jakby ktoś był w potrzebie...

a czy paragon musi byc z tego samego dnia co zgloszenie ?!? kiedys ktos tak pisal, ale w regulaminie tego nie widze... emotka

Na pewno nie! Musi być oczywiście wcześniejszy niż zgłoszenie, ale to wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3468520 Napisano: 17.06.2010 09:34:44 w Carrefour konkursy
emmmiliaaa napisał(a):

Cytat emio2:

dołączam do oczekujących...i jedno pytanko do osoby która już dostała praleczkę..czy mogę liczyć na to że wniosą mi ją na 1 piętro

Proszę... nawet tak nie pytaj - ja czekam na pralkę na piętrze czwartym bez windy...

ja dzis dostalam pralke, Pan przez telefon powiedzial mi, ze on nie wnosi i mam zejsc na parking... ale moze zalezy od Pana
emotka a moze za dodatkowa oplata? emotka

No nie żartuj!!! emotka emotka
Z czymś takim, jak gram, to się jeszcze nie spotkałam. Firmy kurierskie zawsze wnosiły emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3467655 Napisano: 17.06.2010 05:25:49 w Carrefour konkursy
benon69 napisał(a):

na jaki mail sie sle paragon z nestle na bilety shreka??? prosze pw

Mi podali adres firmy, żeby przesłać oryginał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3467645 Napisano: 17.06.2010 05:23:43 w Carrefour konkursy
bip napisał(a):

dzwonili dziś do kogoś z kamerkami? nie chce mi sie forum przekopywać.

Do mnie dzwonili wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3467638 Napisano: 17.06.2010 05:21:58 w Carrefour konkursy
maja21z napisał(a):

czy informowali z biletami i wyjazdami ze Shreka ze zgłoszeń z ostatniego dnia promocji?

Tak emotka na 100% Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3467442 Napisano: 17.06.2010 04:12:00 w Paragony
Mam jeszcze dwa wolne paragony z Nestle Carrefour z 14.06 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3460024 Napisano: 15.06.2010 09:50:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
lovcia88 napisał(a):

Sądząc po tych i poprzednich wynikach konków organizowanych przez Czarta to wnioskuję, że dla nich nasza twórczość jest G**** warta.
Z wzajemnoscia dla agencji emotka

Obserwując działalność agencji dochodzę do wniosku, że chyba nie czytają wszystkich zgłoszeń, mam wrażenie, że czytają losowo wybrane i z nich wybierają. Ja u nich nie gram po prostu, szkoda czasu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3458966 Napisano: 14.06.2010 08:43:28 w Paragony
asiabuczkowska napisał(a):

mam nestle carrefour z 26 maja pw

Nestle płatki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3458736 Napisano: 14.06.2010 07:33:29 w Paragony
Poszukuję paragoników z Płatków Nestle w Carrefourze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3457853 Napisano: 14.06.2010 03:07:35 w Paragony
Oddam (zamienię) paragonik z nescafe za paragonik z Nestle z Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3457619 Napisano: 14.06.2010 01:50:33 w Carrefour konkursy
Wygrałam za duuużo biletów na Shreka emotka Jeśli ktoś ma dwa paragony na płatki Nestle, a nie wygrał, to chętnie oddam bilety, za jeden paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3457544 Napisano: 14.06.2010 01:36:19 w Paragony
Chętnie wymienię bilety na Shreka, w zamian za jeden paragon z Płatkami Nestle z Carrefoura, bo mam ich, tzn biletów trochę za dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3454142 Napisano: 13.06.2010 10:37:53 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

kalka napisał(a):

krynia napisał(a):

kalka napisał(a):

A mni wkurza koleś, który bezpodstawnie oskarża o kłamstwa. To właśnie przez niego w topie moje dzisiejsze wygrane przestałam chwalić się nagrodami (zwłaszcza tymi większymi).Gdy kiedyś wygrałam zmywarki zarzucił mi bezpodstawnie, że kłamię, więc doszłam do wniosku, że po co informować o swoich wyganych, skoro prowokuje to niektórych do forowania kłamliwych oskarżeń, przecież to przykre emotka

a ja się wczoraj porządnie w kisielu wytaplałam i mam wszystkich zawistników w nosie i się chwalić dalej będę, bo tak lubię i już

a świat się sam nie zmieni, jak my go nie poszturchamy

wracając do nagród i wygranych, to Twoje trofea, za Twoją kasę, czas i co tam chcesz jeszcze (szczęście, dobry zegar, sto telefonów...), więc nikomu nic do tego !!!

Każdy niech pilnuje swojego zegara, portlfela i magazynu z nagrodami...

Mamy przecież tę demokrację i wolność wypowiedzi emotka

Nio, dokładnie emotka
Gram i wygrywam tyle na ile mnie stać, dosłownie i w przenośni. Dla mnie to dużo i wystarczjąco, znam osoby, które wygrywają więcej ode mnie i szczerze im gratuluję, wiem, że zapracowały na to. Wiem, też, że dużo dobrych graczy, a fajnych ludzi nie pisze o wygranych, bo są tacy, co by ich najchętniej zjedli na drugie śniadanie! A oni wolą inną przyszłość od ich konsumpcji emotka

emotka

a ja się wczoraj porządnie w kisielu wytaplałam i mam wszystkich zawistników w nosie i się chwalić dalej będę, bo tak lubię i już

a świat się sam nie zmieni, jak my go nie poszturchamy

To ja idę grać w Winiarach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3453940 Napisano: 13.06.2010 09:22:16 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

kalka napisał(a):

A mni wkurza koleś, który bezpodstawnie oskarża o kłamstwa. To właśnie przez niego w topie moje dzisiejsze wygrane przestałam chwalić się nagrodami (zwłaszcza tymi większymi).Gdy kiedyś wygrałam zmywarki zarzucił mi bezpodstawnie, że kłamię, więc doszłam do wniosku, że po co informować o swoich wyganych, skoro prowokuje to niektórych do forowania kłamliwych oskarżeń, przecież to przykre emotka

wracając do nagród i wygranych, to Twoje trofea, za Twoją kasę, czas i co tam chcesz jeszcze (szczęście, dobry zegar, sto telefonów...), więc nikomu nic do tego !!!

Każdy niech pilnuje swojego zegara, portlfela i magazynu z nagrodami...

Mamy przecież tę demokrację i wolność wypowiedzi emotka

Nio, dokładnie emotka
Gram i wygrywam tyle na ile mnie stać, dosłownie i w przenośni. Dla mnie to dużo i wystarczjąco, znam osoby, które wygrywają więcej ode mnie i szczerze im gratuluję, wiem, że zapracowały na to. Wiem, też, że dużo dobrych graczy, a fajnych ludzi nie pisze o wygranych, bo są tacy, co by ich najchętniej zjedli na drugie śniadanie! A oni wolą inną przyszłość od ich konsumpcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3453870 Napisano: 13.06.2010 08:51:55 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

a ja tam się nie przejmuję, się chwalę i piszę co mi ślina na język..., choć tez mi zazdroszczą i szpile wbijają, że juz fakira powinnam przypominać

głowa do górki emotka
i wpadnij na KRYNIA VS, to odreagujesz emotka

emotka emotka emotka emotka
Tak w sumie to masz rację! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#3453850 Napisano: 13.06.2010 08:45:01 w Wkurza mnie...
Wyświetl w wątku >>
0 0