Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6261159 Napisano: 28.09.2016 16:55:17 w Biedronka
silvia8 napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

co wychodzi najtaniej w tym konkusie nowym  biedronki?

Winiary? Pewnie jakieś zupy z tytki.

Coś czuję, że muszę znów szykować półkę na majezony emotka

zrobię tak samo bo zupy z tytki nie zafunduje mojej rodzinie:P

Ja majonezów Winiary nie kupuję, zawierają przeciwutleniacz E385... Wiem, wiem, większość majonezów ma ten uroczy składnik, ale akurat są na rynku takie majonezy, które jego nie zawierają.
Dla dociekliwych ranking majonezów http://vitalia.pl...nking-majonezow.html

Ale mnie oświeciłaś Silvia   emotka   Byłam przekonana, że WINIARY po względem jakości wiodą prym i karmiłam rodzinę dumna z siebie "zdrowym" winiarowym majonezem emotka   a tu okazuje się, że ten majo jest daleko w tyle, delikatnie ujmując jest ...cytrynowy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6261017 Napisano: 28.09.2016 12:17:38 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

wkur....mnie listonosz siedze w domu,a ten zostawia awizo............ciężko wejść już na 2 piętro

A może to paczka, nawet jeśli malusia, to też zostawia tylko awizo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6260532 Napisano: 27.09.2016 14:36:12 w Biedronka
Ale numer- zwrócili mi kasę w zamian za vouchery  emotka  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6260364 Napisano: 27.09.2016 11:09:21 w Biedronka
HOLLY napisał(a):

kalka napisał(a):

Zauważyłam dopiero dzisiaj to testowanie kawy, nie mogę niestety otworzyć regulaminu , czy może ktoś podesłać mi link.
A tak przy okazji, ile kaw może przetestować jedna osoba, czyli ile mogę kupić na jeden paragon kaw, za które dostanę zwrot?    

http://www.biedro...sfakcja-gwarantowana
http://cdn.biedro...388273746.1461219765

Śliczne dzięki HOLLY !emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6260362 Napisano: 27.09.2016 11:07:48 w Biedronka
jokan napisał(a):

luko922 napisał(a):

koper - metoda z groszem wygrywa!

A w Kauflandzie warto było kiedyś szukać przeterminowanych produktów, bo za każdy jeden dostawało się 5zł. Dopóki studenci nie znaleźli ich tyle, że mieli z tego kilka stówek. emotka  Teraz podobno można dostać jeden bon dziennie emotka

no wlasnie a propos, dawno juz kupilam majonez w Kaufie, dopiero po wyjsciu z kas zobaczylam, ze jest przeterminowany, pewmietam, ze chyba oddali ze niego wiecej niz kosztow...ale to bylo kilka lat temu (teraz generalnie tam nie kupuje bo mam daleko)

Na ostatni konk WEDLA w  ITM mąż kupił czekolady i wszystkie przeterminowane (prawie miesiąc) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6260360 Napisano: 27.09.2016 11:03:17 w Biedronka
Zauważyłam dopiero dzisiaj to testowanie kawy, nie mogę niestety otworzyć regulaminu , czy może ktoś podesłać mi link.
A tak przy okazji, ile kaw może przetestować jedna osoba, czyli ile mogę kupić na jeden paragon kaw, za które dostanę zwrot?     Wyświetl w wątku >>

kalka

#6259700 Napisano: 25.09.2016 22:40:53 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

wkurza mnie, że już koniec weekendu emotka
ps. zrobiłam dziś sama zakupy, zgłosiłam wszystkie paragony na siebie, duma mnie rozpiera emotka

Zazdroszczę emotka

Bo ja kupiłam Mojemu w Carrefourze szczoteczkę Oral-B do testów, prawie dwie dychy kosztowała! Wyjęłam ją z opakowania, opakowanie grzecznie posegregowałam na plastik i papier, szczoteczkę włożyłam do męskiego kubka i... patrzę popołudniu, szczoteczka sucha, Mój nie zaszczycił mnie recenzją, gdyż szczoteczki nie użył, albowiem jego poprzednia "...jest przecież jeszcze dobra!" I w tym czarno-białym świecie jedyna perspektywa dla mnie to smażyć się w piekle razem z seryjnymi mordercami i właścicielami Amber Gold. Nie wiem, jak dalej żyć! emotka

W świetle powyższej dyskusji zastanawiam się czy kobieta będąc w ciąży może brać udział w konkursach alkoholowych? Przecież jest oczywiste, że kobiety w ciąży pić alkoholu nie mogą     Co prawda w regulaminie nie znajduję zapisów wykluczających te kobiety z konkursu, ale zaczynam mieć wyrzuty, że zagrałam będąc w ciąży, do tego nawet udało mi się wygrać, ale chyba zgrzeszyłam, bo wódy, która dała mi nagrodę nie ruszyłam emotka   więc ja też Joan mam chyba problem   emotka   emotka    

Wyświetl w wątku >>
2 joan, bethan 0

kalka

#6259371 Napisano: 24.09.2016 13:19:52 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

A mnie wkurza mój niefart w loteriach emotka . Almette, coca cola... zawsze gram z nadzieją, że może tym razem zła passa się odwróci. I co? I nic...

emotka Kochana mam tak samo i ciągle liczę na lepszą passę  emotka   Wyświetl w wątku >>

kalka

#6258454 Napisano: 22.09.2016 18:25:07 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Szprotka - miła i konkretna osoba, polecam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6257975 Napisano: 21.09.2016 20:15:29 w NA CO CZEKAMY?
assal napisał(a):

Factory znalazłam. Jakaś Monika W. zgarnęła wyjazd. 

Ja widziałam zamieszczone wyniki, była Monika Walczak, ale dlaczego usunęli te wyniki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6257964 Napisano: 21.09.2016 19:50:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
nkba napisał(a):

smocyca napisał(a):

aerdna napisał(a):

alea napisał(a):

synk  Gratuluję Citroena emotka

Gratuluję!  (Z czego to?) emotka

GRATULACJE !!!

oooo wielkie gratki emotka ale z jakiego konka to pojęcia nie mam...  emotka

Synk gratuluję autka, ale nie wiem czy Citroena na weekend, czy repliki Citroena, skala 1:18 emotka  - innych konkursów z Citroenami nie znalazłam  emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6256573 Napisano: 19.09.2016 16:35:56 w Informują
Dzwoni pani z bajkowego Żywca Zdrój w Tesco z info o imprezie urodzinowej  emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6256540 Napisano: 19.09.2016 15:25:19 w Zjazd e-konkursowiczów
pionas napisał(a):

aurorcia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

na pocieszenie nieobecnym powiem, że uczestnictwo w zlocie było strzałem w stopę i to tym większym im bardziej spotkanie bylo udane. My nieobecni ciągle będziemy grali przeciwko bezimiennemu statystycznemu konkursowemu zjadaczowi chleba, a oni juz przeciw koleżance/koledze.... A wiadomo, co kumpla ograsz? emotka

A wiadomo, że ogram emotka

Lepiej rywalizować ze znajomymi niż obcymi emotka

Mi tam łatwiej przełknąć porażkę, kiedy kumpela z forum ogra, niż nieznany mugol  emotka
Edith, a Ty wciąż młoda i piękna, tylko pozazdrościć !  emotka    Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

kalka

#6256479 Napisano: 19.09.2016 13:32:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

a co z tym konkursem Captain Morgan w Carrefour?

wysłali sms z prośbą o podanie maila.. i co cisza??

Cisza, spokojnie czekamy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6256427 Napisano: 19.09.2016 12:18:10 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Klikać Wam czy nie klikać? Oto jest pytanie.
Kliknę i potem do sądu dostanę wezwanie!
Nie klikać? To nie będę towarzystwa duszą.
A kogo te moje gorzkie żale dzisiaj wzruszą?

Nie przejmuj się Kochana, że ktoś chce zamknąć Ci buzię,
olewaj pieniacza i klikaj na luzie ! emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6256241 Napisano: 18.09.2016 22:45:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

W Carrefourze w konkursie Barbie pisze żeby wpisać nr trasnakcji,który wpisywaliście zawsze mam z tym problem?? emotka Dół czy góra obok daty?

Edith, ja nie wpisywałam, bo nie mam paragonu emotka , ale wpisałabym ten na górze obok daty emotka

p.s. kupię paragon Barbie  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6256229 Napisano: 18.09.2016 22:25:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Barbie w Carrefourze lub wymienię na inny paragon na trwające konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6255891 Napisano: 17.09.2016 17:47:12 w Zjazd e-konkursowiczów
ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Zazdroszczę Wam tego spotkania.
Niestety jak napomknęłam mężowi,że fajnie by było sie wybrać,to też brzydko na mnie patrzył.
Cóż,może to dlatego,że jestem z Bydgoszczy. emotka

Udanej imprezki! emotka

Bawcie się dobrze! Czekamy na relację z wydarzenia  emotka

Ja też żałuję  emotka  i zazdroszę  emotka
Miłej zabawy Kochani! emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6254899 Napisano: 15.09.2016 13:41:52 w Informują
"Captain Morgan" w C-4-sms-y  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6254821 Napisano: 15.09.2016 12:10:20 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Staszek  Reni i Zubi - polecam emotka   i dziękuję emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0