Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6249731 Napisano: 04.09.2016 11:42:29 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

Wkurzyłam się dzisiaj, kiedy robiąc porządki w paragonach zauważyłam, że paragon na Vegetę z początku lipca jest już mało czytelny   
Nie dosyć, że konk był bez podawania numeru par emotka , to jeszcze trwa tak długo, że zanim podadzą wyniki całkiem wyblaknie - nie lubię takich konkursów  emotka

daj paragon do koperty i lodówki dotrwa

Dzięki, tak chyba zrobię, tylko że już teraz tam niewiele widać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249725 Napisano: 04.09.2016 11:09:45 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się dzisiaj, kiedy robiąc porządki w paragonach zauważyłam, że paragon na Vegetę z początku lipca jest już mało czytelny   
Nie dosyć, że konk był bez podawania numeru par emotka , to jeszcze trwa tak długo, że zanim podadzą wyniki całkiem wyblaknie - nie lubię takich konkursów  emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6249505 Napisano: 02.09.2016 23:50:13 w NA CO CZEKAMY?
„Wygraj bilety lotnicze! Vegeta!" - Nagrody zostaną przyznane w dniu 05.09.2016 + czas na poinformowanie: do 7 dni  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249478 Napisano: 02.09.2016 22:00:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
zaczytana-pola napisał(a):

kalka napisał(a):

darog napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ewelka1979 Gratulacje wyjazdu do Silverstone na jazdę Bolidem na torze emotka Mam nadzieje, że dobrze znacie angielski bo my nie mogliśmy zrealizować nagrody przez słabą znajomość języka. Silverstone wymaga abyś "dobrze" komunikowała się z instruktorem podczas jazdy

no o tym Pani nie informowała nas, wiesz jechać na chwile i nie zrealizować to byłaby kicha, jestem dobrej myśli,
dziękuję za gratulacje- trafione na urodziny męża:)

Do wzięcia udziału w konkursie nie był potrzebny j. angielski..nie wspomniano o tym w regulaminie - więc niech Organizator staje na rzęsach - nagroda musi byc wydana - niech organizuje kogos tam na miejscu w celu jazdy. Poza tym ta nagroda (1 noc) nawet nie weekend to 9 tys zł.. coś dużo jak na przelot i 1 nocleg oraz transfer.. ta jazda Bolidem może 5 tys kosztować??

Gratki emotka
5 tys? emotka  Wydaje mi się, że to trochę dużo. Przelot helikopterem nad Londynem (na wyłączność) kosztował 600  funtów

Podejrzewam, że gdybyś miała pilotować ten helikopter, zapłaciłabyś więcej, niż te 5 tys zł emotka

Ilona, musieli by mi chyba jeszcze dopłacić  emotka  i też bym się nie zgodziła  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249469 Napisano: 02.09.2016 21:49:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
darog napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ewelka1979 Gratulacje wyjazdu do Silverstone na jazdę Bolidem na torze emotka Mam nadzieje, że dobrze znacie angielski bo my nie mogliśmy zrealizować nagrody przez słabą znajomość języka. Silverstone wymaga abyś "dobrze" komunikowała się z instruktorem podczas jazdy

no o tym Pani nie informowała nas, wiesz jechać na chwile i nie zrealizować to byłaby kicha, jestem dobrej myśli,
dziękuję za gratulacje- trafione na urodziny męża:)

Do wzięcia udziału w konkursie nie był potrzebny j. angielski..nie wspomniano o tym w regulaminie - więc niech Organizator staje na rzęsach - nagroda musi byc wydana - niech organizuje kogos tam na miejscu w celu jazdy. Poza tym ta nagroda (1 noc) nawet nie weekend to 9 tys zł.. coś dużo jak na przelot i 1 nocleg oraz transfer.. ta jazda Bolidem może 5 tys kosztować??

Gratki emotka
5 tys? emotka  Wydaje mi się, że to trochę dużo. Przelot helikopterem nad Londynem (na wyłączność) kosztował 600  funtów
Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

kalka

#6249353 Napisano: 02.09.2016 17:06:23 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Za to ja , wilk w owczej skórze na pewno się rozBEEEcze emotka

Śmiem wątpić, szalony żabolu emotka

W zoologicznym trendzie pozostając - odbierałam dziś nagrodę i słyszę "Pani jest Rakiem?" Odrzekłam, że Lwem. Ale widzicie, teraz organizatorzy nie tylko dane z dowodu spisują, ale nawet znak zodiaku im potrzebny! emotka

witaj w klubie ja tez lew

Ja jestem zodiakalnym ludziem emotka  
Trebor, Joan zrobiła to pierwsza: Nie ma ludzi idealnych, nie ma konkursowiczów kryształowych, jednak wszystko ma swoje granice,  a ja chciałam Ci właśnie  napisać, że to o te granice chodzi emotka  i jeszcze o te przepadające na rzecz organizatora nieprzyzwoite ilości nagród przez tych paragonowców, którzy grają zakładając, że jakby co, to  kupią na forum paragon, a potem bywa, że nawet na forum limit sprzedawanych paragonów się wyczerpał i nagrody maszerują sobie na.... zieloną trawkę Wyświetl w wątku >>

kalka

#6249235 Napisano: 02.09.2016 14:38:56 w Zakupy na konkursy - usługi
Jeśli ktoś chętny, to mogę za godzinę zrobić zakupy w Leclercu na Disneya i inne konkursy  emotka
Posiadam też jeszcze dwa paragony z TYGRYSKOWYMI chrupkami z Delikatesów Centrum  i jeden na konkurs HASBRO z Tesco.
ZAPRASZAM!  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249183 Napisano: 02.09.2016 13:25:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Super Lolka - czekamy na jakieś wieści emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ronja 0

kalka

#6249181 Napisano: 02.09.2016 13:23:25 w NA CO CZEKAMY?
"Factory kocha egzotyczne podróże" - rozstrzygnięcie konkursu nie później niż do dnia 16 września 2016 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249175 Napisano: 02.09.2016 13:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Barcza, no właśnie się przekonujemy jak świetnie jest przygotowana   emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249168 Napisano: 02.09.2016 13:14:04 w NA CO CZEKAMY?
"Żyj jak Kapitan" - posiedzenie Komisji 6 września br. + 3 dni robocze  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249159 Napisano: 02.09.2016 13:05:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

I dlatego, Giulietta trudno sobie wyobrazić, że agencja, która uważa się za profesjonalną nie zadbała o tak ważne szczegóły jak blokada już raz wpisanego kodu, czy zablokowanie możliwości wpisywania fikcyjnych kodów  emotka   Wydaje się to trochę dziwne  emotka

Istnieje szansa, że owszem istnieje taka blokada w systemie, ale nie wyrzuca komunikatu osobie wpisującej. 

nie chce was straszyć ale kiedyś też był taki konkurs z tymi serkami chyba jakieś wycieczki dawno był to dobrze nie pamiętam i znalazłam taki sam kod emotka  

emotka  No coś Ty? To może w ramach oszczędności uruchomili ten sam program z tą samą aplikacją i dlatego nie ma blokad ? emotka

możliwe ale byłam zdziwiona gdy odkryłam takie same kody  były nadrukowane na dnie na zewnątrz i wpisałam 2 razy ten sam kod oczywiście system przyjął  emotka

Masakra  emotka  Do doopy z taką loterią  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249150 Napisano: 02.09.2016 12:57:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

I dlatego, Giulietta trudno sobie wyobrazić, że agencja, która uważa się za profesjonalną nie zadbała o tak ważne szczegóły jak blokada już raz wpisanego kodu, czy zablokowanie możliwości wpisywania fikcyjnych kodów  emotka   Wydaje się to trochę dziwne  emotka

Istnieje szansa, że owszem istnieje taka blokada w systemie, ale nie wyrzuca komunikatu osobie wpisującej. 

nie chce was straszyć ale kiedyś też był taki konkurs z tymi serkami chyba jakieś wycieczki dawno był to dobrze nie pamiętam i znalazłam taki sam kod emotka  

emotka  No coś Ty? To może w ramach oszczędności uruchomili ten sam program z tą samą aplikacją i dlatego nie ma blokad ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249146 Napisano: 02.09.2016 12:51:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba trzeba jednak dopytać u źródła i zasugerować ewentualnie, żeby udoskonalili czym prędzej ten swój system weryfikacji kodów  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249141 Napisano: 02.09.2016 12:43:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I dlatego, Giulietta trudno sobie wyobrazić, że agencja, która uważa się za profesjonalną nie zadbała o tak ważne szczegóły jak blokada już raz wpisanego kodu, czy zablokowanie możliwości wpisywania fikcyjnych kodów  emotka   Wydaje się to trochę dziwne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249127 Napisano: 02.09.2016 12:23:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

giulietta napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

(...) Przecież to idealna loteria dla "hurtowników" Mogą kupić 1000 palet serków, a biorąc pod uwagę termin ich ważności po losowaniu opchnąć swym klientom  emotka (...)

Mnie nie przeszkadzają hurtownicy, bo jak ktoś ma kasę i rozmach + jest konkursowo poukładany, to niech gra. Mnie przeszkadza fakt, że w momencie wklepania kodu nie ma żadnej weryfikacji i nawet nie wiem, czy ktoś już go nie wklepał wcześniej. A kto wie - może co więksi spryciarze ten sam kod 500 razy wpiszą? emotka Jakoś np. Lay'sy przy rozdawaniu puf potrafiły weryfikować kod na bieżąco, a przy nagrodzie za pół miliona u Almette... nie da się emotka

Ja też nie mam nic przeciwko hurtownikom, natomiast mam świadomość, że przy loteriach z kodami "na wierzchu" przegrywam z nimi w przedbiegach  emotka
O tych, co będę wpisywać kody wielokrotnie nawet nie pomyślałam  emotka  
Oj, Grasp Group  swą niedoskonałą loterią otwiera wiele możliwości dla kombinatorów i krętaczy emotka  

dokładnie emotka  jakoś w innych apkach da się to zrobić i przy wklepaniu od razu kod jest weryfikowany jak np. w Desperados, Heineken i wielu innych emotka  patrzę teraz na stary reg. Hochland gdzie do wygrania było po 20 tys. dziennie, też ta sama agencja... w reg. Almette nie ma teraz punktu, że kody są unikalne..... te nieunikalne z Hochland jeszcze mam... taka super nagroda, jak dla mnie to najlepsza z wszystkich od kiedy gram, a takie niedopracowanie....    

myślicie, że ma sens pożalenie się na stronie Hochlanda lub napisanie do Grasp? Czy oni mogą jeszcze cokolwiek zmienić przy weryfikacji ? 
Warto by im zadać pytanie jaki mają system sprawdzający czy ktoś nie wbija tego samego kodu kilkaset razy?

Myślę, że ma, bo mam nadzieję, że brak weryfikacji nie jest celowy   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249103 Napisano: 02.09.2016 11:51:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

(...) Przecież to idealna loteria dla "hurtowników" Mogą kupić 1000 palet serków, a biorąc pod uwagę termin ich ważności po losowaniu opchnąć swym klientom  emotka (...)

Mnie nie przeszkadzają hurtownicy, bo jak ktoś ma kasę i rozmach + jest konkursowo poukładany, to niech gra. Mnie przeszkadza fakt, że w momencie wklepania kodu nie ma żadnej weryfikacji i nawet nie wiem, czy ktoś już go nie wklepał wcześniej. A kto wie - może co więksi spryciarze ten sam kod 500 razy wpiszą? emotka Jakoś np. Lay'sy przy rozdawaniu puf potrafiły weryfikować kod na bieżąco, a przy nagrodzie za pół miliona u Almette... nie da się emotka

Ja też nie mam nic przeciwko hurtownikom, natomiast mam świadomość, że przy loteriach z kodami "na wierzchu" przegrywam z nimi w przedbiegach  emotka
O tych, co będę wpisywać kody wielokrotnie nawet nie pomyślałam  emotka  
Oj, Grasp Group  swą niedoskonałą loterią otwiera wiele możliwości dla kombinatorów i krętaczy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249100 Napisano: 02.09.2016 11:45:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

izak1000 napisał(a):
Nie tylko na domek ale na 1000zl też...

Pesel potrzebny jest do US

joan napisał(a):
Ja ostatnio poszłam na całość w przypadku małej nagrody (ok. 100 zł) i strzeliłam pismo do organizatora w sprawie podawania nr d.o. właśnie. Poprosiłam o wskazanie mi numeru formularza podatkowego, gdzie muszą wpisać mój nr d.o.  Zasugerowałam, że moim zdaniem te dane są zbierane "dla zasady", a to nie jest bezpieczne. I jeszcze kilka zdań skrobnęłam; ogólnie mejl był miły, ale dosyć dociekliwy. Odpisali mi, że mogę nru d.o. nie podawać 

Kiedyś zadzwoniłam do agencji i wygarnęłam, że ściągają bezpodstawnie dane osobowe (też jakoś przy nagrodzie o wartości ok. 100 zł) to kazali pominąć w formularzu Pesele, nipy , nr dow. os. i nagrodę przysłali  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249096 Napisano: 02.09.2016 11:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

- kody powinny zostać zamieszczone na opakowaniu w sposób wykluczający ich odczytanie przez osoby nieupoważnione, a przynajmniej im to utrudnić. Mogli np. ukryć kod pod zdrapką .......
.....Swoim brakiem wyobraźni, profesjonalizmu oraz doświadczenia w organizacji takich akcji Grasp skompromitował nie tylko siebie, ale również firmę Hochland.

Otóż to Joan. Przecież to idealna loteria dla "hurtowników" Mogą kupić 1000 palet serków, a biorąc pod uwagę termin ich ważności po losowaniu opchnąć swym klientom  emotka

Ja w tej loterii czuję się jak zminiaturyzowany do minimum  i tak już mały pikuś  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6249090 Napisano: 02.09.2016 11:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

joan napisał(a):

Promocja Almette mocno kuleje. Bo:
- kody powinny zostać zamieszczone na opakowaniu w sposób wykluczający ich odczytanie przez osoby nieupoważnione, a przynajmniej im to utrudnić. Mogli np. ukryć kod pod zdrapką.
- kody powinny być weryfikowane w momencie zgłoszenia pod kątem prawidłowości oraz unikalności w systemie.
- lista laureatów rezerwowych powinna obejmować znacznie większą liczbę osób, niż 5. Nawet w konkursach, gdzie oferują sporo nagród często jest zapis o tym, iż będą informowali do skutku, tzn. aż im się skończy liczba zgłoszeń.

Swoim brakiem wyobraźni, profesjonalizmu oraz doświadczenia w organizacji takich akcji Grasp skompromitował nie tylko siebie, ale również firmę Hochland.

Na dodatek w oświadczeniu do odbioru nagrody trzeba podać  PESEL   i  nr DOWODU OSOBISTEGO...

No wiesz, jak ja bym domek u nich wygrała, to mogę podać im jeszcze nawet rozmiar moich gatek  emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0