Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6240549 Napisano: 12.08.2016 17:18:10 w Paragony
Jeśli ktoś chętny na paragony z ITM i Polomarketu to zapraszam na pw   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6240428 Napisano: 12.08.2016 14:24:29 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię dziś zakupy w ITM (najtańszy produkt: 3,50) i Polomarkecie - Nestle Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6236718 Napisano: 03.08.2016 09:00:02 w Połączenia nieodebrane
Dzisiaj rano nieodebrany : 327780000
Uwaga,to złodzieje! Nie obierać! Ktoś napisał, że po odebraniu zniknęło mu 20 zł z konta !
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6236256 Napisano: 02.08.2016 10:10:51 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

kalka

#6236202 Napisano: 02.08.2016 00:32:26 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

tuturutu napisał(a):

kalka napisał(a):

A napisałeś już w tej sprawie do wszystkich gazet i portali, czy tylko tutaj Cię ta afera razi??? emotka  A może nie przeszkadza Ci szkalowanie w mediach, a tylko tu chcesz wprowadzić jakąś dziwną cenzurę tuturutu ? Pozwól, że to czy wpis w danym wątku jest śmieciem, czy też nim nie jest będą oceniać moderatorzy tego forum emotka    
Osobiście uważam, że czym więcej konkursowiczów zapozna się ze sprawą i konsekwencjami takich zachowań tym lepiej. W tym wypadku akurat lepiej uczyć się na doświadczeniach innych, niż własnych  emotka      

kalka to forum chyba pomyliło Ci się z TVN24, relacjonowanie na żywo przebiegu sprawy do niczego nie prowadzi, ten lub ci, którzy są autorami afery z pewnością mają tylko super zabawę z tego, że się wszyscy tak nakręcają. 
edzia21 jeszcze raz Cię przepraszam i trzymam za Ciebie kciuki!

właśnie udawanie, że się pewnych rzeczy nie widzi przez klapki na oczach prowadzi do takich patologii, które mogą takimi fałszywymi informacjami zniszczyć komuś życie i zdrowie i nie tylko tej osobie, bo jej rodzinie, bliskim, znajomym (własne kilkuletnie doświadczenia przez takie fałszywe kłamstwa i szastanie prywatnością... sprawa w toku...)  tuturutu masz strasznie proste, oderwane od rzeczywistości wypowiedzi... jesteś dzieckiem? bo niemożliwe żebyś nie umiał/a znaleźć info w necie dostępnego każdemu za free np. http://www.infor....ie-w-Internecie.html

giulietta emotka
Zapewniam Cię  tuturutu, że przez 8 lat nie pomyliłam naszego forum z niczym innym i tym razem też nie mylę. Tuturutu, pozwól Edzi pisać to, co uważa za stosowne, a jeśli Ci to przeszkadza- nie czytaj.     Po co biedaku masz się potem tak emocjonować   Jesteś wolnym człowiekiem, masz prawo wyboru i nie zmuszaj innych, by robili to co Ty uważasz za stosowne- nie zapominaj, że oni też mogą wybrać to, co im pasujeemotka  Chyba najbardziej nakręconą osobą w tym temacie jesteś Ty, więc wyluzuj i poszukaj sobie tematów, które Cię interesują, a nie męczą. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6236163 Napisano: 01.08.2016 22:19:30 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

To załóż. Jak już będzie Ci dane emotka

A napisałeś już w tej sprawie do wszystkich gazet i portali, czy tylko tutaj Cię ta afera razi??? emotka  A może nie przeszkadza Ci szkalowanie w mediach, a tylko tu chcesz wprowadzić jakąś dziwną cenzurę tuturutu ? Pozwól, że to czy wpis w danym wątku jest śmieciem, czy też nim nie jest będą oceniać moderatorzy tego forum emotka    
Osobiście uważam, że czym więcej konkursowiczów zapozna się ze sprawą i konsekwencjami takich zachowań tym lepiej. W tym wypadku akurat lepiej uczyć się na doświadczeniach innych, niż własnych  emotka       Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235995 Napisano: 01.08.2016 16:53:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

koper napisał(a):

ir napisał(a):

Dawno mnie tu nie było, ale czy to prawda z Biedrą?

http://www.wykop....;utm_campaign=buffer

Najprawdziwsza prawda.
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
emotka

A wpatrywanie się w ten zlepek zdjęć przez 1 min i 38 sek bez mrugnięcia okiem spowoduje, że pojawi się w lewym górnym rogu tajemniczy adres (ul. Podwale 30, Wrocław), gdzie niebawem spotkam się z autorem tego kolażu emotka  ale ciii! emotka

Wprawdzie lubię spotkania z ludźmi z forum, ale tego akurat Ci Edzia nie zazdroszczę, ale jeszcze bardziej nie zazdroszczę kolesiowi.
p.s. zapomniałaś o kodzie: 50-040 emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

kalka

#6235670 Napisano: 01.08.2016 09:37:00 w Czy informują/ informowali?
Czy z konka MILKI w Carrefourze  laureat poinformowany???  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235642 Napisano: 01.08.2016 08:28:46 w Zjazd e-konkursowiczów
1mariusz napisał(a):

ivanotta napisał(a):

1mariusz napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Wielkopolska termin do ustalenia emotka

no wreszcie jakiś ziomal,ale chyba jesteśmy w mniejszości???

Na forum jest wiecej odob z naszych okolic, tylko sie nie odzywaja emotka  

biedne duszyczki wstyDZOM się swego pochodzenia,czy szurniętego hobby:))???

Fajnym miejscem do takiego spotkania byłby też Gdańsk. Tam jest fajny studencki hostel - tani jak barszcz.
I żeby nie było, że jest mi tu bliżej -mam tyle samo na Śląsk, co go Gdańska  emotka     Tylko wypad nad morze dobrze by Ślązakom, mi zresztą też zrobił  emotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235639 Napisano: 01.08.2016 07:51:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla Joasi 4786 !!!! Nie ma cudowniejszej wygranej  !!! emotka  emotka  emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235638 Napisano: 01.08.2016 07:47:17 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

kalka napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

Szukam książki o konkursach i konkursowiczach. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu, ale wiem że ktoś dodał linka kilka miesięcy temu, w którymś z wątków. Napisana chyba przez kogoś z forum. Jakby ktoś sobie przypomnial, to proszę o priv. emotka

E, czemu na priva, my też byśmy chętnie poczytali o sobie   emotka

Może chodzi Ci o top http://www.e-konk...maniakach/strona/70/
bo o żadnej takiej książce nie słyszałam

Dzięki Kadjas emotka  , już wiadomo, Kwiatuszkowi chodziło o książkę "Wygrywam" Karoliny Ciernickiej   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235598 Napisano: 31.07.2016 22:45:38 w Paragony
Usiadłam, żeby coś napisać na BRW i czuję, że nie mam weny- a konkurs do dzisiaj. Mam się zmusić, czy ktoś zamieni się na paragon z jakiegoś trwającego konkursu? emotka

Nieaktualne emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235563 Napisano: 31.07.2016 21:09:51 w Wkurza mnie...
Nie Staszek, na 100% zgłoszenia można wysyłać do dzisiaj, zakupy  były do 25.07 emotka  Jak by ktoś miał problemy z wysłaniem zgłoszenia, to zapraszam na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235559 Napisano: 31.07.2016 20:56:22 w Wkurza mnie...
malutka456 śmieszne są te maluchyemotka
A mnie wkurza, że cały dzień nie chciało mi się pisać na BRW i że nadal nie chce, a konk dzisiaj się kończy. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235550 Napisano: 31.07.2016 20:06:07 w Zabawa ostatnia litera
gremling - geniusz   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235535 Napisano: 31.07.2016 19:40:13 w Wkurza mnie...
Ano tak Joan, masz niestety rację Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235526 Napisano: 31.07.2016 19:23:35 w Wkurza mnie...
Joan, mój mąż pracował kiedyś w firmie, która organizowała często konkursy z nagrodami samochodowymi, pewnego razu w jednym z konkursów jego koleżanka siedząca przy biurku obok wybrała jej zadaniem najlepsze hasełko i nagrodziła autkiem. Chyba potem mocno żałowała, że wybrała to a nie inne emotka  , bo przez następne tygodnie miała dość konkursu i baby, która wygrała auto-awantura za awanturą, pretensje, że nie ten kolor, że nie takie dywaniki, nie takie radio...itd Powiem więcej firma (pomimo, że wcale nie musiała) spełniała coraz to nowe zachcianki przyszłej właścicielki autka, dostała dużo więcej, niż się babie należało, a mimo wszystko na koniec wpadła do Asi wygarnęła "co o niej myśli " Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235520 Napisano: 31.07.2016 18:47:05 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

Nadal wkurza mnie, że ten temat się ciągnie i ciągnie, zazdrośników przybywa, naiwnych też.. kolejny dowód, że ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo są tacy leniwi że dwa pierwsze zdania wystarczą.. i ja z takimi przegrywam w konkursach? emotka Streamline mnie nie polubił jeszcze, ale będę nadal walczyć o ich sympatię emotka (skoro joan nie da się upić emotka ) ale na pewno moich porażek konkursowych nie będę tłumaczyć takimi "newsami" z cenzura..

emotka
Walcz Mysia, warto! emotka  Obyśmy tylko miały jeszcze okazję walczyć o autka w konkursach Colgate. 
(Mam nadzieję, że nie zostaną nam jedynie loterie Coca-Coli w Smolarze emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

kalka

#6235517 Napisano: 31.07.2016 18:39:00 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

(...) Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen. (...)

Mnie też ich żal - wyobrażam sobie siebie, jak wracam zmęczona z pracy, weekend dopiero na horyzoncie, a urlopu brak. Tymczasem przed snem jeszcze jakaś g*wnoburza i fałszywe oskarżenia, muszę się tłumaczyć, oświadczenia pisać, sponsora ugłaskać, szefowi zdać relację, protokoły/pisma/dane wyciągać i zaprezentować, eh.

Dlatego następnym razem spodziewajmy się od Colgate 100 bonów po 50 zł i 500 zestawów: szczotka+ pasta emotka  (taki może być wynik działań psów ogrodnika) ale przynajmniej będzie mniej chorych emocji. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

kalka

#6235502 Napisano: 31.07.2016 17:21:39 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

Edzia a tutaj następne oszczerstwa na twój temat
Adam~
Ponoć ta Edyta P to co rusz wygrywa główne nagrody w tej Agencji.Tylko raz na siebie,raz na chłopaka,raz na mamę,tatę.Dziwne,bo
to chyba nie jest celem promocji by nagradzać ciągle te same osoby?

Ponoć???? emotka  Żeby oskarżać kogoś publicznie o oszustwo trzeba nieć twarde dowody emotka  Edzia w tym momencie nie jest anonimową już osobą  emotka  
Kolesiem z wykopu już zajmuje się prokuratura, a z tego co wiem, to pozwy cywilne też się posypią, więc jeśli Adaś też dysponuje nadmiarem wolnego czasu i pieniędzy, to niech dalej wypisuje takie bzdury ( kolesiowi w Wykopu będzie raźniej emotka )       Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, nkba 0