Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6231318 Napisano: 20.07.2016 17:04:23 w Wkurza mnie...
Jak ja tu dawno nie byłam! Ale dzisiaj wkurza mnie wszystko, cały dzień mam do d.py!!! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6231121 Napisano: 20.07.2016 11:19:15 w Pomocy!!!!
marzenier napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam pomocy!!! Na mój tel przestały przychodzić smsy-zarówno zwykłe jak i premium oraz  sms autoryzujące przelewy z banku. Sprawdziłam w Plusie i to nie jest wina operatora, najprawdopodobniej jest to wina smartfona ( po przełożeniu karty do innego tel. smsy przychodzą, ale te wysłane po przełożeniu karty, zaległe nie emotka ) sprawdziłam miejsce w telefonie- jest (wykasowałam część smsów, opróżniłam historię połączeń itp i nic). Czy ktoś miał podobną sytuację? Jak sprawdzić w czym tkwi problem?   emotka

Jaki telefon.
Ściągałas ostsnio jakaś aktualizacje.
Może Ci się filtr spamu załączyl ?

Dzięki Marzenier i  Tusienka -sprawdzę, może się coś wyjaśni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6231110 Napisano: 20.07.2016 10:55:35 w Pomocy!!!!
Szukam pomocy!!! Na mój tel przestały przychodzić smsy-zarówno zwykłe jak i premium oraz  sms autoryzujące przelewy z banku. Sprawdziłam w Plusie i to nie jest wina operatora, najprawdopodobniej jest to wina smartfona ( po przełożeniu karty do innego tel. smsy przychodzą, ale te wysłane po przełożeniu karty, zaległe nie emotka ) sprawdziłam miejsce w telefonie- jest (wykasowałam część smsów, opróżniłam historię połączeń itp i nic). Czy ktoś miał podobną sytuację? Jak sprawdzić w czym tkwi problem?   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6230731 Napisano: 19.07.2016 10:42:10 w Paragony
olus15 napisał(a):

Nie bądź za mądra! emotka  Kupiłam produkt , ale zapomniałam wziąć udział w konkursie i chciałam komuś odstąpić. 

Oluś, ale abstrahując od wszystkiego, w tym konku podawało się numer paragonu, więc Twój paragon raczej nikomu się nie przyda    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6230703 Napisano: 19.07.2016 09:31:04 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Czy w Leonie odsylaliscie na pilki te oswiadczenia z podaniem numeru dowodu i peselu

I jeszcze kto wystawil i do kiedy wazny p Po co im to. Pojecia nie mam. Najlepsza korespondencja do przechwycenia dla oszustow bankowych. Przez pilke warta 60zl. Kosmos jakis... Wysle w srode bo dopiero bede w miescie.

po nic, typowe wyłudzanie danych. Do odprowadzenia podatku PESEL wystarczy, a z numerem dowodu, datą wydania i informacją kto wydał to mogą sobie kredyt na Ciebie wziąć emotka

A poza tym nie podano w regulaminie, że warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest posiadanie ważnego Dow.Os. mój jest już nieważny, a nowy "się wyrabia" , więc dostaną tylko Pesel, jak na piłkę to i tak zdecydowanie dużo!      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6230644 Napisano: 18.07.2016 22:28:52 w Żegnamy zmarłych
Nanajka trzymaj się dzielnie emotka   Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalka

#6230476 Napisano: 18.07.2016 16:30:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
foton napisał(a):

U mnie też kosmetyki z Grande Biedronka.

A ja w sms-ku z GRANDE mam info, że wygrałam nagrodę, ale nie napisali jaką emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6230160 Napisano: 17.07.2016 22:25:25 w Paragony
kalka napisał(a):

Mam wolny paragon na kończący się konkurs NESTLE w Biedronce http://www.e-konk...ka.html#.V4vQkNKLRdg Chętnie go zamienię np. na inny paragon na trwające konkursy. emotka  

Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6230126 Napisano: 17.07.2016 20:41:11 w Paragony
Mam wolny paragon na kończący się konkurs NESTLE w Biedronce https://www.e-kon...ka.html#.V4vQkNKLRdg Chętnie go zamienię np. na inny paragon na trwające konkursy. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6227696 Napisano: 11.07.2016 13:17:09 w SZUKAM....
picola napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam informacji, czy nagrody z loterii "Ponymania" dostarczała firma kurierska, czy może rozsyłano je za pośrednictwem PP 

pp

Dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6227563 Napisano: 11.07.2016 10:30:04 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy nagrody z loterii "Ponymania" dostarczała firma kurierska, czy może rozsyłano je za pośrednictwem PP 
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6227141 Napisano: 09.07.2016 12:49:24 w Gratulacje! Dla wygranych!
zdolnabestia napisał(a):

bruce napisał(a):

vikkaj napisał(a): "Głowna z Polskiego Busa" emotka
Gratuluję Ci serdecznie głównej emotka , a można wiedzieć, co to za nagroda?, bo konkursu nie znam, w bazie też znaleźć nie umiem. emotka

http://www.e-konk...en.html#.V4DVWfxX-Uk

Gratki dla Vikkaj ! emotka  
i dzięki dla Zdolnejbestii - bo też nie mogłam znaleźć tego konka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6224678 Napisano: 04.07.2016 16:23:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

nkba napisał(a):

kalka napisał(a):

nkba napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tago - ulubiony zwierzak - czy tylko do jednej osoby zadzwonili czy wszyscy poinformowani?  emotka

też się zastanawiam właśnie... emotka

Łączę się z Wami w bólu Dziewczynyemotka Wszyscy laureaci poinformowani  emotka
Na pocieszenie: mieli w Tago spore dylematy, które prace wybrać   emotka  

Ciekawe czy uwzględnili te, które wpłynęły dzień później (tak jak praca mojej córci) z powodu zawalonej skrzynki emotka Przy takich  konkursach na dziecięcy rysunek to wcale się nie dziwię, że wybór był trudny... Bo dziecięce rączki i pomysły potrafią czynić cuda emotka

Coś mi się zdaje, ze już Ci tłumaczyliśmy, ze to nie był konkurs dziecięcy, autor miał być pełnoletni  emotka
I tez się zastanawiam, czy w ogóle były brane pod uwagę te prace dostarczone później z powodu przeciążenia skrzynki i czy przypadkiem nie nagrodzili prac przestrzennych. 

Z tego co się orientuję, to nagrodzone prace wykonały dzieci, przynajmniej niektóre z nagrodzonych rysunków.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6224644 Napisano: 04.07.2016 15:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja akurat rozumiem Cię świetnie Asantesana , ale moja córka specjalnie się nie przejęła i stwierdziła jednoznacznie: "zapewne chodziło im mamusiu o mojego króliczka "  emotka   I niech tak zostanie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6224632 Napisano: 04.07.2016 15:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tago - ulubiony zwierzak - czy tylko do jednej osoby zadzwonili czy wszyscy poinformowani?  emotka

też się zastanawiam właśnie... emotka

Łączę się z Wami w bólu Dziewczynyemotka Wszyscy laureaci poinformowani  emotka
Na pocieszenie: mieli w Tago spore dylematy, które prace wybrać   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6216400 Napisano: 18.06.2016 09:57:35 w Żegnamy zmarłych
Violka88, Kiciunia21 każdy śmierć bliskiej osoby przeżywa inaczej, ale wiem jak ciężko jest po Jej stracie   emotka  
Mocno Was dziewczyny przytulam.      Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalka

#6210108 Napisano: 08.06.2016 13:53:25 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

ja gram kiedy chce o co chce a z nagrodami robię co chce i nikomu nie mam zamiaru się tłumaczyć - jakieś umoralnianie na mnie nie działa

A jakie to umoralnianie!? Bardziej przypomina mi to wyrzutnię słowną sfrustrowanego konkursowicza, który dłuższy czas niczego nie wygrał i się wkurza na forum (ewentualnie na prowokację  emotka  ) , bo cóż znowu niemoralnego jest w tym, że wydasz uczciwie zarobione pieniądze na chipsy, colę, czy na co tylko chcesz i zagrasz tyle razy ile chcesz w konkursie w którym chcesz i że ze swoją nagrodą/nagrodami zrobisz również to na co masz ochotę!?  

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6210067 Napisano: 08.06.2016 13:12:16 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

a mnie wkurza podejmowanie dyskusji w takim temacie, bo co mnie obchodzi kto co wygrywa i kto z kim śpi....każdy niech robi co chce i pilnuje własnego gniazda...czasami zazdroszczę, że ktoś ma czas i energię na rozkminianie co Kowalska zrobiła z tymi podpaskami co wygrała bo przecież używa tamponów....radzę wyjść z domu i popatrzeć jakie mamy piękne słoneczko...

emotka  AMEN Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6209904 Napisano: 08.06.2016 10:02:02 w Informują
Ponymania -  smsy przed chwilą Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6201204 Napisano: 23.05.2016 22:00:38 w SZUKAM....
maryam napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy komuś może obiło się o uszy z jakiego nr informują z WIELKIEJ LOTERII Auchan? 

mama2006 dziś sie dowiedziała.. emotka

Wow! Wreszcie ktoś na forum się pochwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0