Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6169204 Napisano: 05.03.2016 15:12:12 w Paragony
Mam ostatni wolny paragon na zupę D'aucy - 6,50. Chętną osóbkę zapraszam na pw emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6169143 Napisano: 05.03.2016 09:05:25 w Paragony
kalka napisał(a):

Jadę po zupy D'aucy Ktoś chętny na paragon ( 6,50 ) ? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6168907 Napisano: 04.03.2016 16:11:50 w Biedronka
Morti84 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

czeko napisał(a):

Byly już może wyniki z lodów Koral?

Nie było. Zastanawiam się, czy u nich takie opóźnienie to norma emotka

Wyniki Koralowe Love już na stronie.

I jednak poematów nie ma emotka   Krótkie i niektóre bardzo fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6168794 Napisano: 04.03.2016 13:58:29 w Konkursy ABC
staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

Czyli wystarczy kupić produkty promocyjne za 15 zł, np. z gazetki, którą mają na stronie?

Podbijam. Wystarczy jak sprawdzę gazetkę na ich stronie? Bo na sklep nie liczę emotka

Ja kupiłam produkty z gazetki z ich strony, ale te oznaczone zielonym znaczkiem.   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6168605 Napisano: 03.03.2016 22:19:42 w Konkursy ABC
pioge7 napisał(a):

kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy produkty na nowy konkurs trzeba kupić pi cenie z ulotki czy może byc wyższa? Nie wiem czy iść do sklepu ale mój nigdy nie ma cen promocyjnych emotka  

Mi się nigdy nie udaje kupić po cenach gazetkowych   emotka   Dwa ABC w mojej okolicy padły, a w ostatnim, też na wymarciu, prawie nie ma produktów promocyjnych, kupiłam co wpadło po taaaaaakich cenach, że szkoda gadać  emotka    
O gazetkach promo i znaczkach  na promo-produktach można jedynie pomarzyć emotka  

Aha czyli chyba można kupić po cenach jakich sie chce emotka  oby... 

Ja tam bym chciała po takich jakich chcę i co chcę emotka  A musiałam kupić to co było (a był jeden promo-produkt) i po cenie za jaką "normalnie" bym nie kupiła  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6168556 Napisano: 03.03.2016 21:03:03 w Konkursy ABC
pioge7 napisał(a):

Czy produkty na nowy konkurs trzeba kupić pi cenie z ulotki czy może byc wyższa? Nie wiem czy iść do sklepu ale mój nigdy nie ma cen promocyjnych emotka  

Mi się nigdy nie udaje kupić po cenach gazetkowych   emotka   Dwa ABC w mojej okolicy padły, a w ostatnim, też na wymarciu, prawie nie ma produktów promocyjnych, kupiłam co wpadło po taaaaaakich cenach, że szkoda gadać  emotka    
O gazetkach promo i znaczkach  na promo-produktach można jedynie pomarzyć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6168213 Napisano: 03.03.2016 10:17:00 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

I wkurza mnie to że jestem uziemiona,piękne ferie zakonczone wypadkiem na stoku i złamaniem prawej ręki..nawet konkursowo jestem ograniczona..początek roku nieciekawy kolejne L4 emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6168174 Napisano: 03.03.2016 08:49:09 w Kupię...
Kupię  PRALKĘ . Oferty z ceną proszę na pw  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6167987 Napisano: 02.03.2016 19:19:17 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam firmy kurierskiej, która przewozi pralki i do tego w przyzwoitej cenie

Czy nikt nie przesyłał pralki kurierem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6167956 Napisano: 02.03.2016 18:15:07 w SZUKAM....
Szukam firmy kurierskiej, która przewozi pralki i do tego w przyzwoitej cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6167692 Napisano: 02.03.2016 12:37:22 w dziś mam urodzinki
A ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych trójek  emotka   Wszystkiego najlepszego!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6167023 Napisano: 01.03.2016 13:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

magnus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Jeżeli Regulamin nie określa ilości znaków to słowo krótki  nic nie znaczy, jest pojęciem względnym a nawet bardzo

To koniecznie trzeba przed obradami przypomnieć im, jak brzmiało zadanie...

Uważasz, że to coś zmieni ?  Zawsze podstawą jest Regulamin a byle jaki Regulamin = dowolne wyniki, wg widzimisie komisji

Ja wysłałem długą walentynkę emotka  Jak można krótko wyrazić tak WIELKĄ miłość? :>

No właśnie!  emotka  Dlatego sztuką jest wyrazić WIELKĄ miłość KRÓTKIM tekstem   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166883 Napisano: 01.03.2016 09:49:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kalka napisał(a):

kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Dla jednego krótko to trzy wyrazy, dla innego trzy strony. Krótko to pojęcie bardzo względne emotka

Wiedziałam, że ktoś tak odpowie emotka   
Oczywiście, że dla autor kilkuzwrotkowego poematu będzie udowadniał, że "krótko", to pojęcie względne, bardziej ciekawi mnie stanowisko organizatora emotka    

Wcześniej chyba nagradzali poematy. 

A no właśnie  emotka  . Albo może wtedy zabrakło w zadaniu  słowa "krótko " ?  
Kiedyś (minionego lata) wygrałam w Koralu trzyzdaniowym tekstem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166876 Napisano: 01.03.2016 09:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kalka napisał(a):

Dla jednego krótko to trzy wyrazy, dla innego trzy strony. Krótko to pojęcie bardzo względne emotka

Wiedziałam, że ktoś tak odpowie emotka   
Oczywiście, że dla autor kilkuzwrotkowego poematu będzie udowadniał, że "krótko", to pojęcie względne, bardziej ciekawi mnie stanowisko organizatora emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166860 Napisano: 01.03.2016 08:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

joan napisał(a):

claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?!

Widziałam i też mnie głęboko zastanowiło dlaczego ludzie nie rozróżniają 3 słów od 300emotka

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166542 Napisano: 29.02.2016 16:22:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niebieska_Laguna napisał(a):

Hej, orientujecie się ile kosztuje w Żabce najtańszy jogurt Activia na konkurs?

1,59 zł (jogurt naturalny) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166115 Napisano: 27.02.2016 22:32:27 w PRZEPROSINY

batistutek123 napisał(a):
Za to że nie spałaś kiedyś w nocy i Twój mąż był zły.

A no widzisz Batistutek do czego doprowadzają Twoje teorie emotka

dolly napisał(a):
Ależ On nie byl zły,  wiedzial , ze jest ze mną 

emotka  
i ewakuujmy się stąd Dolly, bo zaraz Ziolko przepędzi nas do WC  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166099 Napisano: 27.02.2016 21:38:44 w PRZEPROSINY
Piszę do kogoś (nie zapamiętałam niku), kto napisał do mnie  na pw w sprawie opiekacza, a ja niechcący skasowałam tę wiadomość- PRZEPRASZAM -  nie mogę odpisać,więc proszę o ponowny kontakt     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165766 Napisano: 26.02.2016 18:09:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
arabela79 napisał(a):

Czy maile dla zwyciezcow tez juz poszly z konkursu Magnetic Biedronka?

Jedna osoba z forum pisała w topie "informują", ża wysłali jej maila  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165720 Napisano: 26.02.2016 16:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Czy magnetic wysyłał już maile, bo nie wiem czy to ja czy nie? emotka

Chwaliła się jedna osoba na forum -szczęściara zarejestrowała się na forum na 3 dni przez zakończeniem konkursu i od razu w nim wygrała emotka
Nikt poza nią, więc może jeszcze ślą emotka   (ale już się łudzić nie mogę, zostaję z Dolly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0