Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6164991 Napisano: 25.02.2016 11:57:06 w TESCO konkursy
ita1987 napisał(a):

lager napisał(a):

luko922 napisał(a):

Fuj. Ja bym sie przede wszystkim wstydził wysłać coś tak marnego. A osoba, która to wysłała chyba na litość chce wziąć komisję, bo głos jakby to było jej ostatnie nagranie,  

hahaha emotka

Eh... Jakoś mi to w ogóle nie wyglądało na podróż walentynkową. Grobowe światło i tak smutno mi się zrobiło. Niestety, kciuk poszedł w dół. Ale... ale... jest nadzieja, ponieważ mój 9-letni syn poprosił o link do filmu, bo rysunki mu się spodobały. Cóż... poziom by się zgadzał emotka

Na mnie podziałał usypiająco i pomyślałam sobie, że może chodzi tu o jakąś hipnozę   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164987 Napisano: 25.02.2016 11:52:17 w TESCO konkursy
maryam napisał(a):

kalka napisał(a):

brudny napisał(a):

olivkap napisał(a):

Uważam tylko, że wygrywanie za wszelką cenę jest co najmniej żenujące, chociaż się opłaca. A agencja która nie trzyma się stworzonego przez siebie regulaminu, jest równie żenująca, co grający nie fair. Ale tak jest, było i będzie. Nic tego nie zmieni. Zawsze znajdzie się jakaś "młoda" agencja. Właściwie szkoda, czasu, nerwów i miejsca na forum na rozczulanie się nad tym.

i będzie to trwało dopóty, dopóki ktoś nie zobaczy protokołu z nagrodzenia i nie zrobi rabanu emotka
mamy tu osoby z Warszawy, podjechalby, cyknęły fotkę, tutaj wrzucily, a reszte juz forumowicze załatwią emotka

Jak kiedyś byłam w agencji zobaczyć konkursowy protokół , to nie pozwolono mi zrobić fotki, mogłam go tylko przeczytać  emotka  

Takie coś trzeba mieć http://szpiegowsk...i-kamera-hd-32a.html emotka

To może zróbmy zrzutkę na sprzęt   emotka   i załóżmy forumową grupę szpiegowską do walki z konkursowymi przewałkami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164982 Napisano: 25.02.2016 11:41:20 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

olivkap napisał(a):

Uważam tylko, że wygrywanie za wszelką cenę jest co najmniej żenujące, chociaż się opłaca. A agencja która nie trzyma się stworzonego przez siebie regulaminu, jest równie żenująca, co grający nie fair. Ale tak jest, było i będzie. Nic tego nie zmieni. Zawsze znajdzie się jakaś "młoda" agencja. Właściwie szkoda, czasu, nerwów i miejsca na forum na rozczulanie się nad tym.

i będzie to trwało dopóty, dopóki ktoś nie zobaczy protokołu z nagrodzenia i nie zrobi rabanu emotka
mamy tu osoby z Warszawy, podjechalby, cyknęły fotkę, tutaj wrzucily, a reszte juz forumowicze załatwią emotka

Jak kiedyś byłam w agencji zobaczyć konkursowy protokół , to nie pozwolono mi zrobić fotki, mogłam go tylko przeczytać  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164942 Napisano: 25.02.2016 10:52:25 w TESCO konkursy
Myślę Olivkap , że Ci, którzy wysyłają na konkursy tekstowe i sms-owe linki do filmików, czy wszelkie prace  plastyczne nie uważają tego za nieuczciwe, tylko za kreatywne, a co najwyżej za sprytne   emotka   Chcą się wyróżnić za wszelką cenę, tylko szkoda, że niektóre agencje to kupują, zamiast stać na straży ustanowionych przez siebie zasad!    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164934 Napisano: 25.02.2016 10:40:17 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

magisterek napisał(a):
OBAWIAM SIĘ, ŻE BIEDORNKOWY COLGATE U STREAMLINE TEŻ OPANOWAŁY I WYGRAŁY PSEUDO SMSOWE PREZENTACJE! ŻAL!

Całkiem możliwe!  emotka  Można podjechać do siedziby organizatora i zobaczyć protokół z nagrodzonymi smsami  emotka

Osobiście uważam, że agencje nie nabierają się na takie filmiki. Nabierają się firmy, które we własnym zakresie organizują konkursy, a właściwie ich działy marketingu. Tym bardziej, że wygląda na to, że wygrały w biedronkowym konkursie osoby dobrze piszące z forum.

W konkursie biedronkowym gdzie bylo 20 seatow podobno przeciez Hamilton nagradzal niemal same filmiki i i kolaze emotka

Kurcze, jeśli ktoś z Warszawy ma czas, to niech podjedzie i zobaczy protokół - każdy biorący udział w konkursie ma do tego święte prawo! I sprwa wówczas będzie jasna.
Ja o linkach do filmików słyszałam już dawno, wiem też, że na konkursy tekstowe, nawet smsowe ludzie wysyłają makiety,laurki, wyszywanki itp, ale do jasnej ciasnej, winę za łamanie regulaminu ponoszą same agencje, które tolerują i nagradzają nieregulaminowe praktykiemotka    
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164931 Napisano: 25.02.2016 10:34:28 w TESCO konkursy
olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

magisterek napisał(a):
OBAWIAM SIĘ, ŻE BIEDORNKOWY COLGATE U STREAMLINE TEŻ OPANOWAŁY I WYGRAŁY PSEUDO SMSOWE PREZENTACJE! ŻAL!

Całkiem możliwe!  emotka  Można podjechać do siedziby organizatora i zobaczyć protokół z nagrodzonymi smsami  emotka

Osobiście uważam, że agencje nie nabierają się na takie filmiki. Nabierają się firmy, które we własnym zakresie organizują konkursy, a właściwie ich działy marketingu. Tym bardziej, że wygląda na to, że wygrały w biedronkowym konkursie osoby dobrze piszące z forum.

Hm,,obawiam się, że mogłabyś się zdziwić  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164928 Napisano: 25.02.2016 10:30:59 w TESCO konkursy
magisterek napisał(a):

kalka napisał(a):

magisterek napisał(a):

Niestety mam daleko bo bym to zrobił... tym bardziej, że na forum nagród była garstka! Dlatego z Tesco nie liczę też na nic... 160 znaków to jednak nie to samo co "urzekająca, ckliwa, tęczowa" prezentacja z oprawą muzyczną - miód na gusta Streamline emotka

No sorry, ale samo Streamline ustaliłi zasady, że odpowiedź konkursowa, to ma być tekst napisany w 160 znakach ! emotka  Gdyby regulamin zakładał dowolność, to nikt nie miałby zastrzeżeń do laurek, filmików na youtube, makiet i wyskakujących gadżetów z walizki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164920 Napisano: 25.02.2016 10:23:25 w TESCO konkursy

magisterek napisał(a):

Całkiem możliwe!  emotka  Można podjechać do siedziby organizatora i zobaczyć protokół z nagrodzonymi smsami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164866 Napisano: 25.02.2016 08:47:57 w Biedronka
dorothy napisał(a):

Monika11 napisał(a):

defed napisał(a):

kalka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

niech mnie ktoś olśni bo nie rozumiem dlaczego maz ktory w biedrze zaplacil karta az raz dostał mozliwosc grania o ipada mini (dostal linka) a ja ktora juz kilka razy zrobilam zakupy - nie.

Jakiego linka? emotka  O co kaman, bo ja nie w temacie emotka

kalka, nanajka81 No co Wy, zakupy bez gotowki to nie tylko samochody, ale takze ipady  emotka  LINK:  https://zakupybezgotowki.pl 

Nie o to chodzi- dodatkowo przychodzi wiadomość  na @ można wygrać 1 z 5 ipadów , wypełnia się ankietę
Czy wzięłabyś/wziąłbyś udział ponownie w loterii „Przesiądź się na kartę!”?
Czy poleciłaś/poleciłeś udział w loterii "Przewsiądź się na kartę" znajomemu?
i na końcu:
Dokończ poniższe zdanie konkursowe:Mocną stroną płatności kartą jest…

podejrzewam, że to ściema, w weekend rozmawiałam ze znajomym, który też  taką ankietę dostał na @ a w ogóle nie robi zakupów w Biedronce

Już wszystko jasne!  emotka  Dzięki za odpowiedzi  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164851 Napisano: 25.02.2016 07:52:12 w Biedronka
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No to nie mogli dać do wypełnienia tylko zwycięzcom...?

Jakby dali tylko im, to by mogli nagrody przyznać innego stopnia jakby chcieli emotka

Czyli rozumiem, że jako osoba nie grająca nigdy w Kiorze, powinienem to uczynić, znaczy nagrodę będę miał pewną emotka ???

nie, bedac w gronie laureatow, moglbys sie spodziewac lepszej nagrody emotka

A Kiora wogóle daje komuś z konkursowiczów główne nagrody?!  Przez kilka lat nie zauważyłam żeby ktoś chwalił się główną z Kiory  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164850 Napisano: 25.02.2016 07:49:14 w Biedronka
nanajka81 napisał(a):

niech mnie ktoś olśni bo nie rozumiem dlaczego maz ktory w biedrze zaplacil karta az raz dostał mozliwosc grania o ipada mini (dostal linka) a ja ktora juz kilka razy zrobilam zakupy - nie.

Jakiego linka? emotka  O co kaman, bo ja nie w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164817 Napisano: 24.02.2016 23:35:33 w TESCO konkursy
monkakk napisał(a):

kalka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Nie no sorrryyy.... Co to k***wa ma być??? Ja dziś nie ogarniam już tego wszystkiego.... Byś może to ktoś z was... Sorry... ale czy to jest sms??? emotka
https://www.youtu.../watch?v=EPrEcrwLNCY

gdzieś dziś czytałam o leworęcznych zwyciężczyniach   emotka

emotka Brawo za sprytne oko... Ja z mojego poirytowania nawet dokładnie się nie wpatrzyłamemotka

Już pomijając wszystko inne, to treść odpowiedzi miała zmieścić się w 160 znakach   emotka   a link do filmiku przesłany w sms-ie, to jednak nie odpowiedź konkursowa.

Kombinują, a może się uda... 

Dokładnie  Wszystko zależy od podejścia i uczciwości organizatora. 
(Takich kwiatków jest niemało w każdym kuszącym drogimi nagrodami konkursie) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164814 Napisano: 24.02.2016 23:31:59 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

kto brał udział w tym konkursie, to niech składa reklamację emotka

To konkurs Colgate-on się dzisiaj kończy
"Film przygotowany na konkurs „WIELKI KONKURS WALENTYNKOWY" organizowany w sieci Tesco przez Streamline Sp. z o.o. Spółka Komandytowa z siedzibą w Warszawie"
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164808 Napisano: 24.02.2016 23:25:32 w TESCO konkursy
karolinamat napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Nie no sorrryyy.... Co to k***wa ma być??? Ja dziś nie ogarniam już tego wszystkiego.... Byś może to ktoś z was... Sorry... ale czy to jest sms??? emotka
https://www.youtu.../watch?v=EPrEcrwLNCY

gdzieś dziś czytałam o leworęcznych zwyciężczyniach   emotka

emotka Brawo za sprytne oko... Ja z mojego poirytowania nawet dokładnie się nie wpatrzyłamemotka

Już pomijając wszystko inne, to treść odpowiedzi miała zmieścić się w 160 znakach   emotka   a link do filmiku przesłany w sms-ie, to jednak nie odpowiedź konkursowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164785 Napisano: 24.02.2016 23:04:34 w Biedronka
bezaczek7 napisał(a):

nadal nie dostarcza maili, co teraz? mail dobry? konkursy@kiora.pl

Ja wysłałam na kiora@kiora.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164771 Napisano: 24.02.2016 22:53:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

O jeden dzień przedłużą konkurs. Skrzynka zapchana u nich, bo pusty mail też wraca  emotka

A skąd wiesz, że przedłużą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164682 Napisano: 24.02.2016 20:29:28 w Paragony
Mam paragon na Koralove - chętnie zamienię na paragon Disneya w Biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164193 Napisano: 23.02.2016 21:53:50 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Dzięki:)
Jak myślisz jak poznać czy poznana dziewczyna ma chłopaka?

Teraz jest taki gender i unisex, że najtrudniej w ogóle poznać, czy obiekt Twoich westchnień to dziewczyna czy chłopak emotka Dziś w wiadomościach mówili, że nawet morderca ukrywał się przed organami ścigania ubrany w damską kurtkę emotka

Nie wiem, jak poznać, czy dziewczyna jest singielką. Jestem z gatunku ludzi starych, niecierpliwych i bezpośrednich, więc ja bym spytała wprost emotka

Kabaret !!! emotka  
 Aż sprawdziłam, czy to na pewno wątek "Wkurza mnie"  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164187 Napisano: 23.02.2016 21:48:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Ale odważni organizatorzy emotka  Zaraz po odważnych graczach, którzy 'zaryzykowali złamaniem regulaminu' emotka
Co to za konkurs? Gdzie można zobaczyć źródło zdjęcia? emotka  Z chęcią poczytam tłumaczenia organizatora,  na zarzuty emotka

Google znalazło: http://krowkanagrodowka.pl

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale o ile zdążyłam się zorientować to w/g regulaminu należało wypełnić formularz wpisując jakiś tekst konkursowy, a patrząc na wyniki, wydaje mi się, że ja śnię emotka  Organizator (i tym samym sponsorzy) zakpili sobie ze wszystkich klientów którzy wzięli udział na zasadach regulaminu! I jeszcze pochwalili się swym wyborem, jakby chcieli powiedzieć grającym uczciwie:  ale z Was głupki! Trzymaliście się regulaminu i liczyliście naiwnie na wygraną?! emotka   ....  SZOK!  Szkoda, że nie ma instytucji  RZECZNIKA PRAW KONKURSOWICZÓW, który zajmował by się łamaniem prawa przez samych organizatorów  emotka  
 Dla mnie ten konkurs tokpina   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6163821 Napisano: 23.02.2016 11:27:40 w Paragony
paragony na Lody KORAL w Biedronce- 4 zł lub zamienię na inne paragony (na trwające konkursy) Wyświetl w wątku >>
0 0