Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6158242 Napisano: 10.02.2016 10:41:17 w Wkurza mnie...
ikropka napisał(a):

@-Violka- napisał(a):

Wkurza mnie że specjalnie nadłożyłam drogi by zatankować na lukoilu a ciamajda na kasie za wcześnie pociągnęła za potwierdzenie i je zniszczyła  emotka

to niech zrobi kopię potwierdzenia

Tym bardziej, że są chyba dwa potwierdzenia, jak kobietka w Biedronce zniszczyła mi potwierdzenie, to oddała mi swoje  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6158180 Napisano: 10.02.2016 08:45:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
dolly napisał(a):

Wow, gratulacje Gogo emotka

Sypią się na forum te autka jak w rękawa, aż człowiek nie może nadążyć emotka  Gratulacje autka Gogoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6158174 Napisano: 10.02.2016 08:32:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
KADJAS! emotka  emotka  emotka  emotka   emotka   emotka    emotka  GRATULUJĘ NAJCUDOWNIEJSZEJ WYGRANEJ !  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157934 Napisano: 09.02.2016 15:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Prawda, zadałam głupie pytanie. emotka

Boś spytała "Kto puścił bąka?!" No to nikt się nie przyzna, a wszyscy puszczają emotka

Za to porównanie należy Ci się jakieś autko emotka

Będziesz w tej sprawie dzwoniła do Streamline? emotka

A napisałaś, ze dbasz o odjazdowy uśmiech, bo przydaje Ci się gdy puścisz bąka w towarzystwie? emotka   

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157878 Napisano: 09.02.2016 13:45:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy Wam też tak muli net w Dniu bez interntu ?
Mnie trafia szlagemotka

Tak. Nie nadążam za tokiem dyskusji. emotka

Uf, a ja już myślałam, że mam kompa zawirusowanego !  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157857 Napisano: 09.02.2016 13:23:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
slonko365 napisał(a):

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje! emotka  I każdemu życzę takich super emocji, które oprócz oczywistej radości z super nagrody, która przyda mi się bardzo bardzo bardzo, dają jeszcze jedno super uczucie - możliwość zobaczenia jedynych w swoim rodzaju min osób, które do tej pory patrzyły na mnie z takim jakby politowaniem w stylu "w bajki wierzysz?".
No wierzę emotka

emotka   te niedowiarki najpierw robią wielkie oczy, że jednak można, a następnie same zaczynają grać emotka   W mojej rodzinie kilka niedowiarków przepoczwarzyło się w konkursowe bestie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157774 Napisano: 09.02.2016 11:52:25 w Połączenia nieodebrane
babulaagula napisał(a):

Wczoraj z zastrzeżonego około 20:00? Coś konkursowego czy znowu to cholerne zaproszenie na pokaz garów?emotka

Albo "automatyczna szczęśliwa loteriaemotka  Najpierw dzwonią z nieznanego, a potem ślą smsy z 79978emotka  "  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157759 Napisano: 09.02.2016 11:44:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka  żartujesz chyba Dzikiwiewiórze ?!!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157749 Napisano: 09.02.2016 11:41:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
Słoneczko, ale odjazdowo zaczął Ci się ten rokemotka  Gratulacje Toyotki !!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157732 Napisano: 09.02.2016 11:03:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@dzikiwiewiór napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

jokan napisał(a):

nkba napisał(a):

@dzikiwiewiór napisał(a):

Bartosz i Helena z nowego dworu mazowieckiego wymiatają, nie wiedziałem że tam taka mocna reprezentacja w loteriach. Kolejny aleksandrow lodzki? emotka

https://www.zakreckubkiem.pl/#zwyciezcy

dokładnie to samo miałam napisać emotka Aleksandrów ma konkurencję !!! w czołówce jeszcze Ostrów Wielkopolski emotka No to się nam turniej miast zapowiada emotka

ale to jacyś jasnowidze czy jak ?emotka

no nie jak oni w to grają u mnie same pudła emotka

ciekawe czy beda im uznawac te drukowane paragony u cioci kasi w sklepie emotka

Myślę, że to po prostu są hurtownicy emotka   Nie sądzę, żeby drukowanie fałszywych paragonów wchodziło tu w grę, przecież wszystkie transakcje na kasie fiskalnej są opodatkowane, paragony są weryfikowane, a fałszowanie paragonów to przestępstwo gospodarcze, za które można pójść siedzieć. Czy takie ryzyko się opłaca?! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157378 Napisano: 08.02.2016 16:00:26 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Twoje wersy Joan, to miód na moje krzywdzone przez Smolara: serce i wenę twórczą  emotka

Następnym razem, przed wymyślaniem zgłoszenia... zajrzyj do butelki. Niekoniecznie w poszukiwaniu dżina emotka

Tak chyba właśnie zrobię w nadziei, że powrócę w glorii i chwale w łaski Smolara!  emotka   emotka    emotka  a gdy już      ...to moja wena będzie na wreszcie miarę oczekiwań Smolara emotka

Oho, jeszcze nie piłam, a już piszę jakbym była po wpływem...  
O kurcze, bo mi jeszcze  dzisiaj dziecka z przedszkola nie wydadzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157368 Napisano: 08.02.2016 15:41:49 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Twoje wersy Joan, to miód na moje krzywdzone przez Smolara: serce i wenę twórczą  emotka

Następnym razem, przed wymyślaniem zgłoszenia... zajrzyj do butelki. Niekoniecznie w poszukiwaniu dżina emotka

Tak chyba właśnie zrobię w nadziei, że powrócę w glorii i chwale w łaski Smolara!  emotka   emotka    emotka  a gdy już      ...to moja wena będzie na wreszcie miarę oczekiwań Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157360 Napisano: 08.02.2016 15:31:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stoneface napisał(a):

Auchany już pozamiatane? 

Najprawdopodobniej tak emotka  , o  tej porze już nie miałabym złudzeń Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157352 Napisano: 08.02.2016 15:26:33 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

mój terapeuta zalecił mi inna metodę przepracowania tego...miałem wyznać to publiczne,
 koniecznie przed nieprzychylnym gronem...
stąd powyższy wpis emotka

Ale ten terapeuta chyba nie zna konkursowej rzeczywistości, co?

Żeby wygrać u Smolara, dno osiągnąć trzeba, a to łatwe nie jest, gdy zgłoszenia lekkie w formie emotka Gniot musi być wagi ciężkiej, wtedy łatwiej mu do seDNA dotrzeć, a tam już czekają nagrody, skarby, wymyślne precjoza emotka

Twoje wersy Joan, to miód na moje krzywdzone przez Smolara: serce i wenę twórczą  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157344 Napisano: 08.02.2016 15:20:15 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
katrin1 napisał(a):

Jutro tłusty czwartek, więc podaję sprawdzony, świetny przepis na pączki, gdyby ktoś potrzebował.kg drożdży
Smacznego!

Dziękiemotka Ja szukałam i wypróbuję go na "ostatki" (obiecałam córeczkom, że jeszcze raz zrobimy pączki w tym kończącym się karnawale)emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157337 Napisano: 08.02.2016 15:11:33 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Chochliczka, ja uwielbiam pieczonego łososia! Kroję go na na porcje (choć można w całości, bo tak też robiłam) na każdą porcję kładę plasterek masła i gałązkę lub dwie świeżego koperku  (to jest ważne, bo daje fantastyczny smak i aromat), dokładam plasterek cytryny (można też lekko osolić rybę) i zawijam w folię aluminiową. Piekę ok. 25 max 30 minut  w tem. ok. 180-200 stopni C . Prosty przepis, a łosoś wychodzi na prawdę smaczny emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157310 Napisano: 08.02.2016 14:36:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

kalka napisał(a):

Masza86 napisał(a):

czy w Wielki konkurs walentynkowy w Tesco-
mydełka w kostce wchodza w gre emotka

Mam taką nadzieję, bo jeśli chodzi o markę Protex, to nic innego tej marki nie było

mam nadzieje ze mydełka palmolive tez sie załapia emotka

W regulaminie Masza nie ma tego typu obostrzeń, więc myślę, że wsio ryba co, byle marka i ilość się zgadzały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157293 Napisano: 08.02.2016 14:20:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

czy w Wielki konkurs walentynkowy w Tesco-
mydełka w kostce wchodza w gre emotka

Mam taką nadzieję, bo jeśli chodzi o markę Protex, to nic innego tej marki nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157201 Napisano: 08.02.2016 12:47:57 w Kupię...
Voucher z konkursu ZIKO na pobyt w Krakowie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156795 Napisano: 07.02.2016 12:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja zapomniałem... Pamiętałem o konkursie do 11:45... A potem już nie.emotka

miałam to samo... akurat tworzyłam coś na konkurs emotka

Przyłączam się do Waszego klubu (okazuje się, że w weekend trudniej zagrać)emotka Wyświetl w wątku >>
0 0