Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6146144 Napisano: 16.01.2016 09:12:01 w Kupię...
buncia88 napisał(a):

Kupię voucher ITAKA, Tui lub Neckermann

Buncia, olahorub wystawia voucher ITAKI emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6146109 Napisano: 15.01.2016 23:14:58 w Popraw sobie humor...
trebor1 napisał(a):

mam nadzieję podział na osoby którym to oprawi humor, a którym nie,
nie będzie stricte pokrywał z podziałem na płcie emotka
http://bibsy.pl/o...zczyzn-poziom-mistrz

Jak dla mnie emotka emotka  Samo życieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6146093 Napisano: 15.01.2016 22:15:54 w Sport
stamp2 napisał(a):

emotka emotka

emotka  Dziękujemy !!!  
Co za emocje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6145989 Napisano: 15.01.2016 19:19:20 w TESCO konkursy
nkba napisał(a):

A Graf z Palmolivem cisza emotka i telefonów nie odbierają!!! emotka

Spokojnie, mają ostatnio sporo konkursów i  generują opóźnienia, ale przynajmniej czytają, a nie losują, więc dajmy im szansę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6145761 Napisano: 15.01.2016 14:23:25 w Konkursy ABC
karolinamat napisał(a):

psika napisał(a):

Woo! Odebrany telefon!
Info: wyniki dziś - szansa 50/50
Jak nie dziś to 100% w poniedziałek.
Tyle powiedziała, bo czeka na kogos z ABC żeby coś zatwierdził.

emotka

Dzięki Psika! Jesteś wielka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6145736 Napisano: 15.01.2016 13:58:12 w Konkursy ABC
karolinamat napisał(a):

Gorrrrąco tu widzę emotka A jeszcze bardziej gorąco pewno u p.Beatki która nerwowo czyta te nasze anegdotki żeby posłać na szybcika marudom smsy emotka

Myślisz Karolina, że czyta?  emotka  Jeśli tak, to może turla się ze śmiechu po podłodze i dlatego trudno jej odebrać telefon od Psiki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6145711 Napisano: 15.01.2016 13:39:11 w Konkursy ABC
Morti84 napisał(a):

aerdna napisał(a):

http://brand-space.pl/

O czyli tam jeszcze jest Pani Kasia emotka  można ją teraz pomęczyć emotka

Pani Kasia już nie pracuje u pani Beaty. Pani Beata jest sam na placu boju  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6145662 Napisano: 15.01.2016 13:01:27 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

kalka napisał(a):

tadziowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

To albo Pani jest zakręcona, albo ja nie rozumiem czegoś...

Skoro czas na info o samochodach mieli od 8 do 15.01, a Pani mówi, że jeszcze nawet o tel nie informowali ? emotka

Chyba jednak Pani była nie w temacie, przecież oni dzwonią z tych konkursów smartowych a nie smsują.

Aerdna- też mnie to zdziwiło, ale nie powiem, że nie ucieszyło, nadzieja powróciła (na chwilkę zapewne)  emotka
Tadziowa- może pani z recepcji niedoinformowana była, choć konsultowała odpowiedź kilka minut emotka

Za nimi to trudno nadążyć. Z drugiej strony okres świąteczny mógł trochę pozmieniać grafik. Oby emotka

Najwyraźniej tak . Info o samochodach tylko z dwóch sieci (klient jeszcze nie dał ostatecznej odpowiedzi) , a smsy  jednak też wysyłają, dotyczy nieodebranych połączeń w sprawie smartfonów emotka  
Także jeszcze można się łudzić emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6145141 Napisano: 14.01.2016 18:09:05 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Czy Kaufland" Jedź z rodziną, ciesz się zimą " już poinformowany?
W regulaminie jest  do 28.12. komisja + 7 dni roboczych..

Columbit zawsze trzyma się dat z regulaminu...więc zapewne tak.

Poinformowany Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144983 Napisano: 14.01.2016 14:09:27 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

To albo Pani jest zakręcona, albo ja nie rozumiem czegoś...

Skoro czas na info o samochodach mieli od 8 do 15.01, a Pani mówi, że jeszcze nawet o tel nie informowali ? emotka

Chyba jednak Pani była nie w temacie, przecież oni dzwonią z tych konkursów smartowych a nie smsują.

Aerdna- też mnie to zdziwiło, ale nie powiem, że nie ucieszyło, nadzieja powróciła (na chwilkę zapewne)  emotka
Tadziowa- może pani z recepcji niedoinformowana była, choć konsultowała odpowiedź kilka minut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144977 Napisano: 14.01.2016 14:02:37 w Czy informują/ informowali?
aniolek33 napisał(a):

scofield napisał(a):

aniolek33 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

gra warta Smarta Nescafe PGZ Kupiec, Topaz,..Poinformowane czy czekamy ?

Czekamy emotka

Dzwoniłem na infolinie, podtrzymam moja i Wasza nadzieje jeszcze jest szansa

Ze wszystkich sklepów jeszcze nie wybrali zwycięzcy?

Rozmawiałam dzisiaj z panią z Albedo, powiedziała, że nie informowali o tygodniowych z ostatniego etapu i o głównych (z większości sklepów) Powiedziała, że trzeba czekać na sms-y (a myślałam, że dzwoniąemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144866 Napisano: 14.01.2016 11:43:59 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Nie warto wszystkich wkładać do jednego wora. Bo jeśli np. trzeba kupić szampon do włosów, a ktoś jest łysy jak kolano, a jednak w konkursie chce wziąć udział to chyba lepiej pozwolić komuś żeby zyskał szampon poprzez zakup paragonu niż wydawać pieniądze w błoto. 

Noż rukwa mać! Prawie DWA TYSIĄCE KONKURSÓW W BAZIE, to chyba jest jakiś wybór, dla tego łysego?!

Ja bym właśnie wszystkich takich do jednego wora, a potem kocie kupki do środka i zorbing emotka

jest wątek zakupy na konkursy,łysy może się dogadać emotka a poza tym rodzina ,znajomi itp też są łysi?

Całkiem możliwe emotka Znane są takie przypadki, jak np ten: 
Łysy ojciec, łysa matka, łysy sąsiad i sąsiadka i  ja także łysy byłem i się z łysą ożeniłem tralala, łysy ksiądz nam błogosławił, łysy organista grał, a  po roku coś przybyło i to także łyse było..   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144856 Napisano: 14.01.2016 11:36:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Nie warto wszystkich wkładać do jednego wora. Bo jeśli np. trzeba kupić szampon do włosów, a ktoś jest łysy jak kolano, a jednak w konkursie chce wziąć udział to chyba lepiej pozwolić komuś żeby zyskał szampon poprzez zakup paragonu niż wydawać pieniądze w błoto. 

Noż rukwa mać! Prawie DWA TYSIĄCE KONKURSÓW W BAZIE, to chyba jest jakiś wybór, dla tego łysego?!

Ja bym właśnie wszystkich takich do jednego wora, a potem kocie kupki do środka i zorbing emotka

emotka  
 Co wejdę w top "wkurza mnie" zapominam co właściwie mnie wkurza, ale za to  wiem co (a raczej kto) potrafi rozbawić mnie do łez   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144839 Napisano: 14.01.2016 11:13:58 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra .

emotka Dobrze gada, polać barczy! emotka emotka emotka (dawno już tak być powinno, skoro Regulamin nawołuje do uczciwego zachowania i piętnuje - TEORETYCZNIE - ciągoty do łamania zasad emotka ). A to (cwaniakowanie z udziałem w konkursach BEZ posiadania wymaganych paragonów) jakby nie patrzeć, jest elementarnie NIEUCZCIWE emotka

A co jeśli pies paragon zeżre !? emotka  Gdzie poszkodowany będzie mógł szukać ratunkuemotka     

A to wtedy ma top "zakupy na konkursy" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144832 Napisano: 14.01.2016 11:08:23 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra .

emotka Dobrze gada, polać barczy! emotka emotka emotka (dawno już tak być powinno, skoro Regulamin nawołuje do uczciwego zachowania i piętnuje - TEORETYCZNIE - ciągoty do łamania zasad emotka ). A to (cwaniakowanie z udziałem w konkursach BEZ posiadania wymaganych paragonów) jakby nie patrzeć, jest elementarnie NIEUCZCIWE emotka

A co jeśli pies paragon zeżre !? emotka  Gdzie poszkodowany będzie mógł szukać ratunkuemotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144562 Napisano: 13.01.2016 20:36:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo!!!emotka Cieszę się i gratuluję kozuszka38 !emotka emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144289 Napisano: 13.01.2016 12:47:26 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

"Organizator zastrzega sobie prawo rezygnacji z organizacji Warsztatów Kulinarnych w przypadku gdy liczba zwycięzców nagród I stopnia zebranych w 6 edycjach konkursu które zamierza przeprowadzić Organizator i którzy zadeklarują gotowość uczestnictwa w Warsztatach Kulinarnych
okaże się być mniejsza niż 6 osób. " 

Były 4 edycje, w każdej 2 osoby wygrały warsztaty co daje łącznie 8 osób. Co więcej znam jeszcze jedną osobę, która wygrała warsztaty i jej również nikt nie pytał o gotowość do uczestnictwa w warsztatach. Pewnie będą zasłaniać się regulaminem, ale nie zostawię tego całkiem bez słowa i napiszę gdzie trzeba

Obciach i żenadaemotka  Jeśli nie mogą (faktycznie) zorganizować warsztatów, to mogliby zaproponować coś w zamian, organizują konkurs, angażują cudze środki i czas, a potem olewają ludzi emotka  
A co to za firma? 

Organizator Piotr i Paweł
http://www.e-konk...ja.html#.VpY1tvnhCUk
Nawet na forum dogrzebałam się do info że było 5 edycji. 

Co raz bardziej nabieram przekonania, że przydałby się top: "Nie polecam konkursów organizowanych przez...." lub "ostrzegam przed agencją/firmą...."
Nie odpuszczaj, bo nawet jeśli jest zastrzeżenie o możliwość  rezygnacji z warsztatów, to rekompensata dla nagrodzonych osób i tak się należy,wszak wina nie leży po stronie laureata 

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144261 Napisano: 13.01.2016 12:00:29 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

"Organizator zastrzega sobie prawo rezygnacji z organizacji Warsztatów Kulinarnych w przypadku gdy liczba zwycięzców nagród I stopnia zebranych w 6 edycjach konkursu które zamierza przeprowadzić Organizator i którzy zadeklarują gotowość uczestnictwa w Warsztatach Kulinarnych
okaże się być mniejsza niż 6 osób. " 

Były 4 edycje, w każdej 2 osoby wygrały warsztaty co daje łącznie 8 osób. Co więcej znam jeszcze jedną osobę, która wygrała warsztaty i jej również nikt nie pytał o gotowość do uczestnictwa w warsztatach. Pewnie będą zasłaniać się regulaminem, ale nie zostawię tego całkiem bez słowa i napiszę gdzie trzeba

Obciach i żenadaemotka  Jeśli nie mogą (faktycznie) zorganizować warsztatów, to mogliby zaproponować coś w zamian, organizują konkurs, angażują cudze środki i czas, a potem olewają ludzi emotka  
A co to za firma?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144193 Napisano: 13.01.2016 10:38:33 w SZUKAM....
Czy można brać udział w konkursach w Makro Cash and Carry jeśli posiada się kartę nieimienną tzw kartę Przyjaciela Makro (to jest karta na okaziciela) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6143677 Napisano: 12.01.2016 11:50:25 w Czy informują/ informowali?
karolinamat napisał(a):

A czy Alma z lodówkami już informowała????

Tak, zaraz po zakończeniu konkursu
(a wyniki były opublikowane na stronie konkursu)
http://supremenofrost.pl/konkurs
Wyświetl w wątku >>
0 0