Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6126153 Napisano: 07.12.2015 09:58:36 w Carrefour konkursy
Mam dla Was mega dobrą wiadomość: ja nie!  emotka    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126149 Napisano: 07.12.2015 09:52:42 w Paragony
kalka napisał(a):

Zamienię paragon Nestle TOPAZ na paragon Nestle PIOTRUŚ PAN 

Dzisiaj będę w TOPAZIE i ALDIKU, czy ktoś chętny na paragony Nestle?
Mogę też zrobić dzisiaj zrobić zakupy: w ABC-Milkę i w TESCO - Żywiec Zdrój   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126095 Napisano: 07.12.2015 00:00:57 w Paragony
Zamienię paragon Nestle TOPAZ na paragon Nestle PIOTRUŚ PAN Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126091 Napisano: 06.12.2015 23:46:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ale to chyba był mail !   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126054 Napisano: 06.12.2015 22:32:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

mi tłumaczyli, że musi być publiczne przyrzeczenia nagrody a sms na nr prywatny czy mail prywatny się nie liczy... ale być może wprowadzono mnie w błąd i to celowo

Publicznym przyrzeczeniem nagrody są zapisy w regulaminie, a nie sposób informowania o niej. O ile poinformowano laureata o przyznaniu nagrody i spełnił on wszystkie regulaminowe wymagania, nagrodę należy wydać. Bez znaczenia, z jakiego numeru dzwoniono emotka

emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126047 Napisano: 06.12.2015 22:23:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
ivanotta napisał(a):

mi tłumaczyli, że musi być publiczne przyrzeczenia nagrody a sms na nr prywatny czy mail prywatny się nie liczy... ale być może wprowadzono mnie w błąd i to celowo

Na początku mi również próbowali wmawiać różne rzeczy emotka  i pomyślałam wtedy, że ciężka przeprawa mnie czeka, ale jak powołałam się na konkretne przepisy i regulamin, to szybko zmienili zdanie i  na prawdę, nie było walki na nożeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126040 Napisano: 06.12.2015 22:11:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Nawet się nie musiałam specjalnie wysilać Edzia, strzeli focha, ale nagrodę dali emotka  W końcu narazili mnie na dwa zawały (hipotetycznie)  emotka  najpierw jak dali mi główną, a potem jak mi ją zabrali emotka   

kalka, jaka to agencja? emotka  Jeśli możesz...jestem mega ciekawa emotka  spodziewam się "smolarów" albo "albedów" emotka

akurat nie trafiłaś emotka  
(mieści się na ul.Marynarskiej w W-wie)
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126034 Napisano: 06.12.2015 22:02:34 w Dyskusje o wynikach konkursu

donia7 napisał(a):
o kurczę, jak będą musieli 100 takich głównych dać, to się chyba załamią   koleżanka też dostała takiego mejla 

Jak to WEDEL, to na biednego nie trafiło, a poza tym za swoje błędy trzeba odpowiadać (zgodnie z prawem) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126033 Napisano: 06.12.2015 21:59:41 w Dyskusje o wynikach konkursu

edzia21 napisał(a):
zgadzam się z tym   też bym nie odpuściła.

Nawet się nie musiałam edzia21 specjalnie wysilać, strzeli focha, ale nagrodę dali emotka  W końcu narazili mnie na dwa zawały (hipotetycznie)  emotka  najpierw jak dali mi główną, a potem jak mi ją zabrali emotka   
Zatem życzę "omyłkowym" zwycięzcom POWODZENIA! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126026 Napisano: 06.12.2015 21:51:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

cocomero napisał(a):

W piątek dostałam mailem wiadomość, że wygrałam główną nagrodę w konkursie - voucher do biura podrózy. Ciężko nawet opisać mi euforię, w jaką wpadłam (to dla mnie nagroda marzenie), oczywiście padły okrzyki radości i taniec zwycięstwa został wykonany emotka  
Szkoda tylko, że radość ta nie trwała długo, bo po pół godziny otrzymałam kolejnego maila, który był kubłem zimnej wody - z powodu błędu technicznego wysłano mi zły mail, mam nagrodę drugiego stopnia, czyli zestaw batonów. Czuję się perfidnie potraktowana. Czuć się zwycięzcą, żeby po chwili w bezduszny sposób być poinformowanym, że jednak nic z tego - nie życzę tego nikomu. Konkursy to dla mnie nowe pole i dlatego chciałabym się zapytać czy ktoś miał kiedyś podobny przypadek. Czy mam coś z tym zrobić? Czy to tylko moje błędne rozumowanie, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca? 

Co najmniej 3 osoby na tym forum pisały o konkursie Wedla i tym przypadku...mieli jakiś błąd i wysłali grupowe maile. Nie jesteś sama emotka

Pamiętam z autopsji, iż zgodnie z prawem wszystkim  omyłkowo poinformowanym o wygraniu głównej nagrody należy się rekompensata w postaci zadośćuczynienia równego nagrodzie o jakiej zostali poinformowani emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126025 Napisano: 06.12.2015 21:48:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
cocomero napisał(a):

W piątek dostałam mailem wiadomość, że wygrałam główną nagrodę w konkursie - voucher do biura podrózy. Ciężko nawet opisać mi euforię, w jaką wpadłam (to dla mnie nagroda marzenie), oczywiście padły okrzyki radości i taniec zwycięstwa został wykonany emotka  
Szkoda tylko, że radość ta nie trwała długo, bo po pół godziny otrzymałam kolejnego maila, który był kubłem zimnej wody - z powodu błędu technicznego wysłano mi zły mail, mam nagrodę drugiego stopnia, czyli zestaw batonów. Czuję się perfidnie potraktowana. Czuć się zwycięzcą, żeby po chwili w bezduszny sposób być poinformowanym, że jednak nic z tego - nie życzę tego nikomu. Konkursy to dla mnie nowe pole i dlatego chciałabym się zapytać czy ktoś miał kiedyś podobny przypadek. Czy mam coś z tym zrobić? Czy to tylko moje błędne rozumowanie, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca? 

Miałam identyczną sytuację, dostałam sms-a , o głównej, a następnie info o pomyłce. Nie będę się teraz rozwodziła, ale  : MUSIELI DAĆ MI GŁÓWNĄ POMIMO POMYŁKI - niedopuszczalnej pomyłki!!!! Prawnicy agencji (dobrze tu znanej)  potwierdzili moje argumenty i przyznano mi dodatkową nagrodę identyczną główna. Na 100% należy się dodatkowa nagroda identyczna ja ta, o której napisali Ci w mailu. Powodzeniaemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125945 Napisano: 06.12.2015 17:34:52 w Paragony
kalka napisał(a):

Zamienię paragon z konkursu "Jedź z rodziną ciesz się zimą" w Kauflandzie-(vanish,bryza itp) na paragon z konkursu w  ITM "Wygraj prezent na Święta". Oba konki Columbita. Zapraszam na pw.emotka

Powyższe już nieaktualne!
Ale może jest ktoś chętny na paragon z ALDIKA 
I mam jeden wolny paragon na konk DISNEYA w Leclercu  
Zapraszam na pw  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125937 Napisano: 06.12.2015 16:54:14 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Który NUMER z paragonu wpisujecie w tym kauflandowym konku:  http://www.e-konk...nd.html#.VmQWHNLhBdg -  (Jedź z rodziną, ciesz się zimą) ? emotka  

Jeszcze nie słałam zgłoszenia, ale wpiszę systemowy - w całości tak, jak wydrukowano na paragonie.

dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125915 Napisano: 06.12.2015 16:05:11 w PLAGIATY
aga67 napisał(a):

Na miejscu Kapsla Mikołaja mimo możliwości ukrycia swojego tekstu ,oceniałabym tylko te,które nie mają nic do ukrycia.Myślę,że po naszych interwencjach,pójdą w tą stronę.Wiem,ze po publikacji dobre prace są narażone na plagiaty,ale gdyby wszystkie agencje zwycięskie hasła pokazywały,plagiatorzy mieli by pod górkę i zjawisko stałoby się marginalne.Agencjom to jednak nie na rękę,bo po co brać sobie więcej roboty na głowę choćby przez reklamacje i dochodzenia swoich racji osób,których prawa autorskie naruszono.

A ja z kolei  uważam, że wybrane i nagrodzone prace powinny zostać upublicznione, niezależnie od tego, czy wcześniej były ukryte, czy nie  emotka , to organizator dał możliwość wyboru i nie można wszystkich wkładać do jednego worka ze złodziejami, tylko dlatego, że ktoś wybrał opcję: ukrycia teksu (zresztą chyba po ostatnich rewelacjach trudno się dziwić, że ktoś nie chce publikować tekstu przed rozwiązaniem konkursu, z obawy na plagiatorów-tu nie nagrodzą, ale w innym dadzą samochód, tylko, że złodziejowi i nawet nikt o tym nie będzie wiedział)  Kiedyś nie byłam zwolenniczką publikowania nagrodzonych prac, od kiedy plaga plagiatów rozpowszechnia się jak szarańcza jestem za publikowaniem, przynajmniej prac laureatów  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125861 Napisano: 06.12.2015 12:08:51 w SZUKAM....
Który NUMER z paragonu wpisujecie w tym kauflandowym konku:  https://www.e-kon...nd.html#.VmQWHNLhBdg -  (Jedź z rodziną, ciesz się zimą) ? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125859 Napisano: 06.12.2015 12:04:08 w PLAGIATY
magisterek napisał(a):

Już i to zgłaszam! Bezczelność ludzi nie zna granic. Można się zainspirować, przerobić, pozmieniać ale po co sie wysilać jak można bezczelnie skopiować i wkleić !!!

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125843 Napisano: 06.12.2015 10:32:50 w PLAGIATY
Z reguły również nie przeglądam galerii z konkursowymi pracami, ale po rewelacjach w tym topie skusiłam się. 
https://dajcosods...ark.com/list/7f0ba5/
 - jeszcze jeden Whiskasowy  plagiat

A drugą sprawą, która osobiście mnie razi  to konkursowe żebractwo i prace n.t. chorych dzieci, marznących mam i fundacji, które dzięki pieniądzom od kapsa wyślą dzieci na wymarzone ferie, jakoś mam wrażenie, że to chyba nie ten adresat (ale może się mylę)  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125817 Napisano: 06.12.2015 00:07:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
A no właśnie  ziolko emotka   A i tak pękamy ze śmiechu we Wkurza mnie,  (choć ostatnio jakoś poważnie i "harmonijnie" zaczyna się robić, brrrrrr) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125813 Napisano: 05.12.2015 23:58:53 w Wkurza mnie...
evita napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Evito - ja nie mam wygórowanych "potrzeb".  emotka
Moje dążenie do harmonii i wygody określają moje wpisy.
Wychodzę z założenia, że skoro ktoś stworzył miejsce, do wylewania żali NA KAŻDY TEMAT (ojej, nie nagrodzili mnie... ojej, Gienia z poczty mnie drażni... ojej, ale jestem gapa, zapomniałam o dacie/produktach... ojej, sąsiad hałasuje remontowo w czasie, gdy chcę akurat spać... i tak dalej) to w tym samym topie KAŻDY (w tym i ja) może wyrazić wpisami swoje frustracje. Mnie na przykład frustruje każdy nieporządek, niedoróbka, przejaw bezmyślności, niekompetencji dużo, dużo więcej w tym klimacie.
Mój "psychiczny komfort" zapewni taki stan, kiedy białe będzie białe, czarne czarne, a pedalskie nie będzie mi się czepiało doopy.

Ja doskonale rozumiem Twoje przesłanki. Tylko po co się tak denerwować? Rwać włosy z głowy, nie spać, dawać sobie ujemny bilans samopoczucia? Przecież można inaczej. Załóż coś swojego, idealnego, co będziesz mógł udoskonalać, poprawiać, wysyłać sobie pw. Będziesz miał kontrolę i coby nie mówić partnera do rozmów.  A w ogóle to Cię kojarzę z poprzednich lat. 

Ty też evita?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125812 Napisano: 05.12.2015 23:56:48 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

evita napisał(a):

Tomniewkurza , czego Ci potrzeba? Czym możemy zapewnić Ci harmonię i beztroskę? 

Evito - ja nie mam wygórowanych "potrzeb".  emotka
Moje dążenie do harmonii i wygody określają moje wpisy.
Wychodzę z założenia, że skoro ktoś stworzył miejsce, do wylewania żali NA KAŻDY TEMAT (ojej, nie nagrodzili mnie... ojej, Gienia z poczty mnie drażni... ojej, ale jestem gapa, zapomniałam o dacie/produktach... ojej, sąsiad hałasuje remontowo w czasie, gdy chcę akurat spać... i tak dalej) to w tym samym topie KAŻDY (w tym i ja) może wyrazić wpisami swoje frustracje. Mnie na przykład frustruje każdy nieporządek, niedoróbka, przejaw bezmyślności, niekompetencji dużo, dużo więcej w tym klimacie.
Mój "psychiczny komfort" zapewni taki stan, kiedy białe będzie białe, czarne czarne, a pedalskie nie będzie mi się czepiało doopy.

emotka  "Takie rzeczy tylko w Erze", tu takiego stanu ducha nie uświadczysz emotka   aaaa, sorry,  jeszcze klasztor  Szaolin Ci pozostaje. Chyba musisz dać se chopie spokój  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0