Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6120482 Napisano: 26.11.2015 22:54:02 w Zakupy na konkursy - usługi
Mam wolny paragon z Aldika na konkurs ze Smartem i dwa na: Milkę w Stokrotce oraz na Kamis w ALMIE Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6119761 Napisano: 25.11.2015 23:10:40 w Zakupy na konkursy - usługi
Jutro będę w ALMIE, LECLERCU, ALDIKU I STOKROTCE. Jeśli ktoś chętny, to proszę na pw  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6119411 Napisano: 25.11.2015 13:14:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

kalka napisał(a):

cleandm napisał(a):

Czy do wszystkich już dostarczono Luksusy biedronkowe? U mnie cisza, niby mają czas, ale już wiele osób dostało nagrody;/ 

Czekam  i pewnie tak bym czekała bezskutecznie, ale zobaczyłam wczoraj maila od AKON w spamie, że chcą oświadczenie i paragon emotka   Niby nie dotarł przez formularz-bardzo dziwne, bo wysyłałam na 100%. Oczywiście wysłałam ponownie i czekam  emotka

taa a dane Twoje dotarły -cos tam mają pochrzanione emotka

No właśnie też zdziwiłamemotka  Nie proszą o dane, tylko o paragon i oświadczenie, a z pewnością przesłałam im wszystko razem Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6119405 Napisano: 25.11.2015 13:11:12 w PODZIĘKOWANIA
Assal dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6119375 Napisano: 25.11.2015 12:50:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleandm napisał(a):

Czy do wszystkich już dostarczono Luksusy biedronkowe? U mnie cisza, niby mają czas, ale już wiele osób dostało nagrody;/ 

Czekam  i pewnie tak bym czekała bezskutecznie, ale zobaczyłam wczoraj maila od AKON w spamie, że chcą oświadczenie i paragon emotka   Niby nie dotarł przez formularz-bardzo dziwne, bo wysyłałam na 100%. Oczywiście wysłałam ponownie i czekam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6118926 Napisano: 24.11.2015 17:06:49 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

onmyown napisał(a):

Wkurza mnie Leniwiec, niby taki leniwy, a spamuje na potęgęemotka

Było nie zaznaczać trzeciej zgody emotka - to wyłącznie marketing, nie jest wcale potrzebna do udziału w konkursie.
Przed beztroskim klikaniem warto poczytać to i owo emotka

Statystycznie rzecz ujmując, jak nie wyrażam zgody, to nie wygrywam, a jak wyrażę, to od razu deszcze nagród  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6118925 Napisano: 24.11.2015 17:04:59 w Wkurza mnie...
onmyown napisał(a):

Wkurza mnie Leniwiec, niby taki leniwy, a spamuje na potęgęemotka

emotka  Dawaczek !?  emotka   emotka w każdym razie nie dla każdego (chyba bardziej spamowaczek cwaniaczek)  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6118912 Napisano: 24.11.2015 16:54:28 w Zakupy na konkursy - usługi
Jeśli ktoś chce zakupy  na konkurs w Aldiku, to proszę dzisiaj o info.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6118426 Napisano: 24.11.2015 10:11:15 w Informują
Dzwoni Topaz z na Szlaku Smaku (16.11) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6118261 Napisano: 23.11.2015 21:33:10 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię zakupy NESTLE w Aldiku  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117913 Napisano: 23.11.2015 13:40:24 w Informują
Dzwoni Uniqueone - Topaz  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

kalka

#6117416 Napisano: 22.11.2015 16:16:17 w Biedronka
normafia napisał(a):

brudny napisał(a):

I każde wyniki powinny być komentowane, co w tym złego? Przynajmniej można sprawdzić, czy laureat nie skopiował czyjegoś pomysłu, a Agencja uczciwie rozdała nagrody. Nie rozumiem więc zupełnie poruszenia co niektórych, co najmniej jakby sami wygrali samochody i teraz bali się oceny emotka
W regulaminie zapis mówi jasno, że zostaną opublikowane dane, więc należy spokojnie poczekać

Dobrze, że na maturze zaczęli sprawdzać umiejętność czytania tekstu ze zrozumieniem, chociaż już w czwartej klasie podstawówki każdy powinien taką umiejętność posiąść. To już moje ostatnia wypowiedź, szkoda nerwów. emotka

Jakich nerwów  A któż tu zdenerwowany      
termitek99 napisał(a):

Wiem jedno, zgłoszeń nie było dużo, wiele osób trafiło sporo stówek - jak ja. I tak samo mogło się komuś trafić z autkami. Ktoś ładnie napisał i tyle moim zdaniem. I szczerze mu gratuluję.

Jak nie dużo? 100 000 ponoć !  Ale że Ty termitek nie masz jednego z 20 autek (nawet przy tak dużej  ilości wszystkich zgłoszeń) to mnie trochę dziwi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117263 Napisano: 22.11.2015 00:51:52 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

giulietta napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Giuletta popraw mnie jeśli się mylę. Jesteś pierwsza na liście kart, lub bardzo blisko? 

nie, dlaczego?

Czysta ciekawość emotka

Czy tylko wtedy warto dochodzić prawdy i uczciwości jeśli z tego coś się ma?!   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117261 Napisano: 22.11.2015 00:33:40 w Biedronka
evita napisał(a):

A czy prace Komisji Konkursowej może ktoś skontrolować? Ktoś sprawuje nad nimi pieczę? Sponsor może?

Różnie to bywa z zaangażowaniem sponsora-zleceniodawcy, a instytucja rzecznika praw konkursowicza nie istnieje emotka  niestety.   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117255 Napisano: 22.11.2015 00:12:48 w Biedronka
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Zastanawiam się, czy w ogóle chcę widzieć te hasła...po tym, co zgotowało pedigree z whiskasem w duecie doszłam do wniosku, że czasami lepiej żyć w nieświadomości. emotka Po poniedziałkowej burzy i milionie pewnych telefonów - nie będą mieli wyjścia, przynajmniej dla swojego świętego spokoju. Skoro nie mają nic do ukrycia i w żadnym punkcie nie złamali regulaminu, nie widzę przeszkód po ich stronie  do publikacji owych haseł emotka

emotka  Edzia, nie można żyć w nieświadomości!  Gdyby nie opublikowali 160 znaków pani Zosi, cyt: :"Moim marzeniem jest założenie i poprowadzenie pracowni plastycznej dla Dzieci, w malej wsi-w której mieszkamy,aby mogły twórczo się rozwijać i wspaniale bawić", to nie wiedziałabym czym  jest "oryginalność, pomysłowość i kreatywność" warta  20 tys, zł  nagrody, no w życiu bym na to nie wpadła,a teraz już wiememotka emotka   O nieczytelnej  pseudo-gwarze już nie będę wspominała- oszczędzę sobie i Tobie 

Tak się zastanawiam:  a może jury liczy, że nagrodzona za ten tekst pani Zosia przeznaczy wygrane 20 000 zł właśnie  na plastyczne pomoce i zabawki dla dzieci ze swojej wsi, by mogły się twórczo rozwijać i bawić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117251 Napisano: 22.11.2015 00:01:22 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

skarb888 napisał(a):

normafia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

gulieta Ja rozumiem tą uczciwość i walke z plagiatami, ale nie rozumiem dlaczego akurat w tym konkursie robicie taką wojne i na jakiej podstawie. Dlaczego w innych nie?
Ja pytam serio.
Gdybym sama miala jakieś wątpliwości to bym walczyła zwłaszcza, że wtedy to ja miałabym szanse na auto, ale ja tutaj nie widzę żadnych uchybień  regulaminu.
Publikacja haseł w tym przypadku jest tylko dobrą wolą organizatora, a jeśli wie co go czeka to tego nie zrobi emotka

Ja też nie rozumiem nagonki na publikację haseł TYLKO W TYM KONKURSIE.  Dlaczego zakładacie, że tu były plagiaty, a np. w Wedlu nie?

Nie chce mi się wszystkiego czytać, ale moim zdaniem, bez snucia teorii spiskowych, niezaprzeczalnym faktem pozostaje jednak to, że
agencja HH złamała swój regulamin, który przewidywał:
47. W razie przyznania Nagrody Uczestnicy wyrażają zgodę na publikację swoich danych (imię, nazwisko,miejscowość) oraz treści zwycięskiej odpowiedzi konkursowej na Stronie Internetowej Konkursu. Dane te zostaną usunięte po upływie 1 miesiąca od daty zamieszczenia na Stronie Internetowej.
Rozumiem to tak, że przez miesiąc powinny być na stronie internetowej wyniki zawierające imiona,nazwiska, miejscowości i  zwycięskie hasła.A co opublikowali? Numery telefonów i numery paragonów…  To jednak nie to samo.
W przypadku przywoływanego Albedo nie było podstaw domagania się publikacji haseł, bo regulamin przewidywał tylko:
44.3 Publikacja imienia i pierwszej litery nazwiska Zwycięzców (…)

czyli opublikowali to, co przewidywał regulamin i finito.

Akon i agencja od Whiskasa opublikowali hasła, zgodnie z regulaminami.

Tutaj regulamin sobie, a agencja sobie - publikuje co innego niż powinna. I tyle.

To tylko i wyłącznie oznacza, że wyrażamy zgodę na publikację. Nie ma tutaj mowy, że organizator opublikuje. Może, ale nie musi. 

Po poniedziałkowej burzy i milionie pewnych telefonów - nie będą mieli wyjścia, przynajmniej dla swojego świętego spokoju. Skoro nie mają nic do ukrycia i w żadnym punkcie nie złamali regulaminu, nie widzę przeszkód po ich stronie  do publikacji owych haseł emotka  

Zastanawiam się, czy w ogóle chcę widzieć te hasła...po tym, co zgotowało pedigree z whiskasem w duecie doszłam do wniosku, że czasami lepiej żyć w nieświadomości. emotka

emotka  Edzia, nie można żyć w nieświadomości!  Gdyby nie opublikowali 160 znaków pani Zosi, cyt: :"Moim marzeniem jest założenie i poprowadzenie pracowni plastycznej dla Dzieci, w malej wsi-w której mieszkamy,aby mogły twórczo się rozwijać i wspaniale bawić", to nie wiedziałabym czym  jest "oryginalność, pomysłowość i kreatywność" warta  20 tys, zł  nagrody, no w życiu bym na to nie wpadła,a teraz już wiememotka emotka   O nieczytelnej  pseudo-gwarze już nie będę wspominała- oszczędzę sobie i Tobie  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117234 Napisano: 21.11.2015 23:25:42 w Biedronka
normafia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Myślę, że rozsądnie podchodzę od 10? lat do takich tematów- nad poziomem nagrodzonych haseł się nie rozwodzę, jeśli w konkursie na hasło, wygrywa rzeczywiście hasło, a nie jakiś film, makieta..., to ok- każda komisja ma swój gust, ale jeśli w konkursie (loteria to co innego) widać 3 auta numer po numerze prawie, to coś może nie być ok, więc pokazanie tych haseł (jeśli nie były to inne twórczości) rozwieje choć trochę wątpliwości...

Zakładasz, że skoro są dwa kolejne numery paragonów, to za nimi kryją się dwa identyczne hasła, które komisja nagrodziła dwoma autami? emotka

Ja myślę, że hasła są dobre i gratuluję szczęściarzowiemotka -sądzę , że jest na forum  i  uważam, że oprócz talentu miał mnóstwo szczęścia, że wstrzelił się w happy hours, a prezentacja haseł niczego tu nie zmieni (różne nazwiska laureatów- warunki regul. spełnione)
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117227 Napisano: 21.11.2015 23:10:13 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

Myślę, że rozsądnie podchodzę od 10? lat do takich tematów- nad poziomem nagrodzonych haseł się nie rozwodzę, jeśli w konkursie na hasło, wygrywa rzeczywiście hasło, a nie jakiś film, makieta..., to ok- każda komisja ma swój gust

otóż to  emotka  
."... ale jeśli w konkursie (loteria to co innego) widać 3 auta numer po numerze prawie, to coś może nie być ok, więc pokazanie tych haseł (jeśli nie były to inne twórczości) rozwieje choć trochę wątpliwości... "
nie sądzę  emotka  , bo pewnie hasła są niezłe, a nazwiska osób wygrywających samochody różne emotka  
 Natomiast nurtujący jest  filmik a'la hasło    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117210 Napisano: 21.11.2015 22:38:19 w Udane wymiany - polecane nicki:)
lusienka napisał(a):

Polecam 
emotka  asiam
emotka
kalka
emotka
sssylwiaaa
emotka
zarania
 I serdecznie dziękuję emotka emotka

ktosiek   nawzajem  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0