Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6117207 Napisano: 21.11.2015 22:34:06 w Biedronka
magnus napisał(a):

W taki piękny sobotni wieczór emotka  wypada wypić jakąś Sadówkę emotka  za te  Leony, obrotne teściowe, za Biedronkowe filmiki i dobre statystyki emotka
emotka emotka

emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6117205 Napisano: 21.11.2015 22:29:52 w Biedronka
katrin1 napisał(a):

Wiecie co ja mysle? Ze moglo byc tak, ze agencja olala sprawe i na leony wziela 20 zgloszen kolejnych z jakiegos przedzialu, jesli ktos mial 3 startery kolejne i slal zgloszenia jedno po drugim albo 2 kolejne numery paragonu i rowniez poslal jeden za drugim po prostu wstrzelil sie w ten przedzial 20 wybrancow. Ja nie widze innego wytlumaczenia tych powtarzajacych sie numerow. Gdyby wybierali z calej puli to nie ma mozliwosci zeby tyle tych numerow podobnych sie powtorzylo, nawet jesli hasla zwyciezcow byly genialne. Moze forumowi zwyciezcy napisza z jakiego dnia maja te wygrane, jesli z tej samej daty to wszystko bedzie jasne.

Może olała, a może po prostu nie dała rady przeczytać 100 000 zgłoszeń, ta ilość mogła przerosnąć ich możliwości, a być może chęci - trudno powiedzieć, ale teorie, że dwa sąsiadujące paragony zgłosiły przypadkowo dwie różne, obce sobie   osoby jest absurdalna i śmieszna.
Znam takie historie z autopsji, gdy wygrywałam np. dwie główne nagrody paragonami  zgłoszonymi w niewielkich odstępach czasowych, a fantastyczne zgłoszenia moich koleżanek wysłane w odległym czasie nie dostawały nawet nagród  3 stopnia, innymi słowy happy hours   :)
Nie doszukuję się teorii spiskowych, ale też uważam, że to jedna i ta sama osoba zgarnęła dwa autka i jeśli własnymi autorkskimi hasłami, to szczerze jej gratulujęemotka  Zupełnie inny problem w tym konkursie stanowi fakt, że istnieją przesłanki świadczące, że ktoś wygrał tu, bo był "tak oryginalny, kreatywny i pomysłowy", że wysłał wbrew zasadom filmik (link do filmiku) i "pal go licho" , ale jeśli faktycznie agencja wybrała nie hasło z regulaminową ilością znaków, a filmik, to już poważniejsza sprawaemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116948 Napisano: 21.11.2015 01:47:20 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Serio mnie dziś wkurza, że wygrywają analfabeci. To tak jakby w maratonie wygrał ten co nie związał sznurówek i wy... Koleił się zaraz na starcie. Bo przecież szkoda biedaka.... Co z tego, że inni trenowali, trzymali dietę, inwestowali? Nagrodzimy kalekę, bo to poprawne politycznie! 

To nie jestem osamotniona w swoich odczuciach Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116924 Napisano: 21.11.2015 00:21:19 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

evita dziękuje za zwrócenie uwagi, przyznaję się popełniam notorycznie ten błąd emotka

akaska na jakiej podstawie twierdzisz, że ktoś wygrał takimi samymi hasłami? Mógł napisać 2-3 dobre hasła i mieć to szczęście, że wygrał tyle aut emotka  Tylko gratulować.

Mógł, spokojnie mógł emotka  Miałam podobną sytuację (choć nie były to auta) -było to dawno temu,  zgłoszeń mogło być max 10% tego co w teraz w Biedronce, (nie było zapisu, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę główną), a i tak jestem pewna, że udało się, bo zgłoszenia były blisko siebie i może nawet nie czytali wszystkiego.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116919 Napisano: 21.11.2015 00:16:14 w Biedronka
zabcia0410 napisał(a):

evita napisał(a):

Jeśli ktoś będzie na tyle wytrwały i dociekliwy i chętny na walkę z "wiatrakami" i nieuczciwą konkurencją, deklaruję podpisy piórem/długopisem i list priorytetowy do agencji i sponsora.  Jak będzie nas więcej to zmienimy mentalność naszych kolegów/koleżanek. I prawdopodobnie zapisy w regulaminach.
Dobranoc.

może jednak nie z wiatrakami,takie zgłaszanie wątpliwości co do rzetelności przeprowadzenia konkursu i wyłaniania laureatów wielokrotnie przynosiły oczekiwane rezultaty.Wypowiedź pisana gwarą wiele pozostawia do życzenia ,w końcu dojdzie do tego ,ze hasła będą pisane regionalnymi naleciałościami zrozumiałymi tylko dla agencji i laureata bo z jednej "wioski "pochodzą.Skoro w regulaminie jest mowa o poprawności języka to niech on takim pozostanie.inna sprawa to 5 cyfrowe nr paragonów,w Biedronce chyba takich nie ma,bo nawet jeśli jest krótszy to na początku są zera

Ale to akurat nie jest prawdziwa gwaraemotka emotka  - odsyłam do profesjonalnych słowników 
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116894 Napisano: 20.11.2015 23:49:30 w Biedronka
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Joan a skąd masz pewność, że nie wygrał?  Właściwie, to mnie już chyba nic nie zdziwi

Uważam, że wygrał -> ktoś, kto nie wygrał filmikiem, nie miałby po co robić w majty i na szybko dokonać blokady swego "dzieła" emotka

Niestety nie da się odtworzyć ani poprzez logowanie ani poprzez historię, szkoda

ktoś z forum ma ten filmik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116855 Napisano: 20.11.2015 23:08:08 w Biedronka
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Joan a skąd masz pewność, że nie wygrał?  Właściwie, to mnie już chyba nic nie zdziwi

Uważam, że wygrał -> ktoś, kto nie wygrał filmikiem, nie miałby po co robić w majty i na szybko dokonać blokady swego "dzieła" emotka

No właśnie dopiero zaczęłam wczytywać się w ów wątek i zrozumiałam emotka
Też uważam, że to baaardzo prawdopodobne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116386 Napisano: 20.11.2015 16:00:31 w SZUKAM....
agamaty napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

ika1 napisał(a):

czy dostał ktoś luksus z 27

ika ja nie mam jeszcze z pierwszego dnia, a muszę wyjść i bezczelnie zadzwoniłam na numer "mojego" kuriera - nie odebrał, a po chwili oddzwonił i usłyszałam tylko " o ku@wa" i rozłączył się emotka ,  więc jeśli przyjedzie to i tak nikogo nie zastanie 

pewnie policje zobaczył emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116103 Napisano: 20.11.2015 12:32:35 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nic mi nie wychodzi w konkursach...gdzie nie zagram, tam porażka emotka   do tego dziś kończę 30 lat i się zastanawiam, kiedy to minęło? Przecież wczoraj miałam dopiero 18-stkę emotka emotka

Kochana, a ja cały czas mam 18 emotka    Spełnienia marzeń i wielu wygranych!  Całe życie przed Tobą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6116044 Napisano: 20.11.2015 11:37:59 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

achaa... i wkurza mnie, że byłam w euroagd i patrzyłam na elektryczne szczoteczki do zębów i przy okazji na ceny. Cena 189,99. Wcześniejsza, widoczna spod spodu... 139,99 - 50 zł przebitki emotka  albo wzięli stare zapasy z magazynu i próbują wypchnąć w ramach prezentów choinkowych, albo z tej samej przyczyny podnieśli ceny. Złodzieje emotka

I właśnie dlatego nie lubię gorączki niby przedświątecznych  zakupów(a ta gorączka co roku zaczyna się coraz wcześniej, niedługo w październiku  postawią choinki z mikołajami po pretekstem pseudo-promocji emotka )
A poza tym wkurza mnie tupet kuriera, który nie dosyć, że zobaczywszy mnie w szlafroku proponuje "mycie plecków" , to jeszcze czyta protokół przekazania nagrody i obwieszcza całej okolicy  "znowu nagrodę pani przywiozłem, samochodzik porche, co mało pali"  tylko, że to akurat nie samochód, a okulary, a poza tym  "gucio" go obchodzi co jest w paczce i z jakiej okazji ją dostarcza emotka       Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6115829 Napisano: 20.11.2015 00:13:36 w Wkurza mnie...
mn112 napisał(a):

Dobra, pojechaliście mnie już wszyscy. Mam jeszcze większego doła. Idę się wypłakać w poduszkę.emotka

Spoko, czasem  kubeł zimnej wody otwiera oczy! Jutro też jest dzień i będzie lepiejemotka    Kto nie wysłał NIGDY co najmniej dwóch zgłoszeń  na jeden paragon itd, itp?  
A i żeby było jasne: nie namawiam i nie rozgrzeszam, ale wielu nam  zdarzyło się popełnić błąd, ważne żeby zrozumieć i nie powielać  emotka   Wielu z nas ewaluuje, oby w dobrym kierunku     Kolorowych snów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6115826 Napisano: 20.11.2015 00:05:52 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mn112 napisał(a):

(...) ale FB zarejestrował mnie z imieniem i nazwiskiem, które podałam. Konto mam dość długo. (...) Nie widzę sprzeczności. (...)

Bo FB to strona ogólnoświatowa i nie zna się na polskich imionach i nazwiskach emotka a przy zakładaniu konta nie zagląda nikomu w dowód osobisty. Może Azjaci też zakładają fikcyjne konta, ale wiesz Ty, czy jakiś Honk Pong-Bo to prawdziwe dane, czy nie?

Nie widzisz sprzeczności? Ale inni widzą i dlatego są niemili na FB. I będą niemili, jak matki, które się wkurzają, że ktoś wygrał w konkursie foto z dzieckiem, chociaż dziecka nie posiada. Jak ludzie, którzy musieli odmówić sobie kupna czegoś, żeby zakupić produkty na konkurs, a ktoś gra od lat bez paragonu. Jak ktoś, kto nie dostał nagrody w konkursie opisowym, bo nagrodzono film. Mówiąc wprost: nie lubią Cię, bo Twojego zgłoszenia nie powinno być w puli, nie miałaś prawa go wysłać. I teraz warto to przetrawić/przemyśleć, nie ma się co przejmować, ale też nie zamiataj tematu pod dywan. Nie wyobrażasz sobie, jak zażarci są ludzie; de facto Twoje konto jest fikcyjne, bo osoba o Twoich danych nie istnieje.

PS: Nikomu świni nie podkładam, jeno porządek robię i odsuwam nienażartków od koryta emotka

emotka  Ja też nie wiem o jaki konk chodzi, ale joan powiedziała, to co myślę ja i wiele innych osób! Nic dodać, nic ująć emotka  (zwłaszcza, jak kupuje się dwudziesty Perwoll-choć nie trza nr paragonu- zamiast  np. nowych  baletek dla dziecka)   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6115074 Napisano: 19.11.2015 10:32:52 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

Wkurza mnie, że sprawdzam czy dany konkurs jest w bazie, dostaję informację, że go nie ma, dodaję konkurs i go nie ma w dodanych! Już z trzema konkursami tak miałam! Jak tu w takim razie wyrobić limitemotka

Ja dodałam 5 aktualnych a mam w dodanych  2  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6114069 Napisano: 18.11.2015 12:25:50 w Paragony
Jeśli ktoś posiada paragon z POLOmarketu z jakimś tanim produkcikiem marki HENKEL na kończący się dzisiaj konk,, to chętnie kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6114067 Napisano: 18.11.2015 12:24:57 w Zakupy na konkursy - usługi
Jeśli ktoś posiada paragon z POLOmarketu z jakimś tanim produkcikiem marki HENKEL, to chętnie kupię  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6113805 Napisano: 18.11.2015 00:54:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
magnus napisał(a):

Gratulacje LEONÓW emotka

Nie zżera mnie zazdrość tylko wielka ciekawość - jakie hasła

Też jestem ciekawaemotka
WIELKIE GRATKI emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111889 Napisano: 14.11.2015 15:50:30 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
To prawda emotka   Ergo Marketing to jedna z moich ulubionych agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111617 Napisano: 13.11.2015 19:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kosztelka napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy ktoś może mnie oświecić? Dla kogo są te zwycięskie  życzenia? emotka  Bo nie dla TEGO łaciatego mleka, są dla jakiejś  TEJ... no właśnie,  kim jest ta tajemnicza onaemotka
Zwycięskie życzenia Łaciate:

Kwiatów nie daję, bo byś zjadła. Tortu nie piekę, bo byś padła. Bezpieczne będą tylko życzenia: dalszej miłości i uwielbienia, jakimi Naród do Ciebie pała. Obyś na wieki królowała!

Życzenia są dla Łaciatej Krowy, dzięki niej naród jest zdrowy emotka

a ja w pierwszej chwili pomyślałam o kozie   emotka  
Napiszę w następnym etapie życzenia urodzinowe dla rolnika-hodowcy łaciatych krów   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111458 Napisano: 13.11.2015 15:56:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

może ktoś w Łaciatym sugerował się reklamą i złożył życzenia wiadomo której Muu   emotka   https://www.youtu.../watch?v=ULDJOApqhzQ

emotka  no właśnie!  tylko której i co z pozostałymi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111425 Napisano: 13.11.2015 15:29:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

kalka napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Przy >5000 zgłoszeń obiektywne wybranie jednego, najlepszego graniczy z cudem  emotka  

ale czy akurat nie można było wybrać takiej odpowiedzi, która spełniałaby zasady regulaminu emotka ,przy 5000 zgłoszeń nie powinni mieć problemuemotka

życzenia są zgodne z regulaminem a to że Ty nie wygrałaś nie znaczy że życzenia są niespełniające regulaminu. Jedynie idealnymi życzeniami byłyby na pewno Twoje...

neto,nie frustruj się i  nie sprowadzaj mnie do poziomu swojej dyskusji, bo nie mam ochoty na niemerytoryczne przepychanki w takim stylu , regulamin mówi jasno: ".... życzeń dla mleka Łaciatego z okazji 20 urodzin", tegoż właśnie konkretnie mleka  i cóż z tego, że fajne życzenia, że się wyróżniają i podobają , kiedy nie są odpowiedzią na  zadanie  konkursowe, przykro mi aneto2208 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0