Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6111418 Napisano: 13.11.2015 15:20:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aneta2208

Ależ mi się te  życzenia baaardzo podobają, tylko szkoda, że nie spełniają zasad regulaminu  emotka  
aneto2208 moje nie mogły wygrać bądź nie, bo ich nie wysyłałam, nie mniej razi mnie nieprzestrzeganie przez organizatorów stworzanych przez siebie zasad, to NIEUCZCIWEemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111413 Napisano: 13.11.2015 15:17:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Przy >5000 zgłoszeń obiektywne wybranie jednego, najlepszego graniczy z cudem  emotka  

ale czy akurat nie można było wybrać takiej odpowiedzi, która spełniałaby zasady regulaminu emotka ,przy 5000 zgłoszeń nie powinni mieć problemuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111410 Napisano: 13.11.2015 15:14:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja akurat już nie biorę udziału w tym konkursie, nie mniej jednak życzę sobie i wszystkim biorącym, żeby zasady regulaminu były respektowane przez obie strony  emotka  przez organizatora również  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111400 Napisano: 13.11.2015 15:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Hm, krowa jest nieco starszym gatunkiem, niż obchodzący rocznicę swego istnienia  produkt zwany MLEKIEM ŁACIATYM. To nie jest istotne czy mi się podobają życzenia, czy też nie, ważne żeby spodobały się jury i były zgodne z zasadami regulaminu, a on są po prostu niezgodne z regulaminem  emotka  
cyt. z regulaminu: "12. Zadanie konkursowe polega na samodzielnym napisaniu przez Uczestnika treści swoich autorskich, oryginalnych życzeń dla mleka Łaciatego z okazji 20 urodzin

To mniej więcej tak, jakby swą rocznicę obchodził salon samochodowy, a ja bym złożyła życzenia hucie stali emotka   

salon, albo np. marka samochodu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6111383 Napisano: 13.11.2015 14:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może mnie oświecić? Dla kogo są te zwycięskie  życzenia? emotka  Bo nie dla TEGO łaciatego mleka, są dla jakiejś  TEJ... no właśnie,  kim jest ta tajemnicza onaemotka
Zwycięskie życzenia Łaciate:

Kwiatów nie daję, bo byś zjadła. Tortu nie piekę, bo byś padła. Bezpieczne będą tylko życzenia: dalszej miłości i uwielbienia, jakimi Naród do Ciebie pała. Obyś na wieki królowała! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6110632 Napisano: 12.11.2015 12:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Wygrał ktoś w konkursie Loreal? I ta lista zwycięzców.... emotka
http://podrozdoswiatagwiazd.pl/Zwyciezcy

Raczej omijam takie loterie emotka , bo po ilości powtarzających się wylosowanych nazwisk widać, że to konkurs dla hurtowników, a jeśli komuś z naszego forum udało się wygrać tu jednym, czy kilkoma zgłoszeniami, to z całego serca gratuluję szczęścia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6110469 Napisano: 12.11.2015 00:28:09 w Kupię...
Kupię bilety wstępu (same wejściówki) do parku rozrywki w Disneylandzie  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6108908 Napisano: 08.11.2015 20:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Orientujecie się gdzie obecnie jest promocja na Łaciate?

W Tesco - 1,99

Ubolewam, gdyż u mnie w mieście brak..

W Biedronce 1,99 (to 2%) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6108672 Napisano: 07.11.2015 20:20:47 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

a czy warto isc na ladies night i kino na obcasach czy wczesniejsze atrakcje warte sa zaplaty za drozszy bilet?

Zależy, jak trafisz. Jam nie z tych, co się zrywają do biegu na hasło "A teraz będzie quiz, zapraszamy pięć pań do nas, tutaj na środek..."

W niektórych kinach faktycznie jest zryw chętnych do konkurowania na scenie, ale są też kina, gdzie prowadzący losują nagrody (każda pani wrzuca kuponik ze swoim imieniem i nazwiskiem przy wejściu), czasem przy dużej ilości nagród zdarza  się  że i mnie wylosują emotka  i  cosik fajnego wpada - a mi robi się jeszcze milej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6108462 Napisano: 07.11.2015 07:56:50 w Kupię...
Kupię bilety na DISNEY ON ICE  na Torwarze w listopadzie (kupię lub wymienię na coś...)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6107151 Napisano: 05.11.2015 13:45:45 w Wkurza mnie...
Vivacia napisał(a):

Dla mnie stanowczo jest opcja: pełen etat plus konkursy. Traktuję je nie jako zarobek, tylko jako coś, co ma mi umilić życie emotka chociaż zarabiam niewiele). Gram o to, co chcę mieć, nie gram hurtowo. Ale wiem też, że gdybym grając o jakąś nagrodę, trafiła zupełnie inną, nie potrzebną mi ani nikomu z rodziny, sprzedałabym - bo po co ma się kurzyć?
Jak już było powiedziane - każdy ma swój sposób emotka Ale rozumiem Szalę - to tak trochę irytuje, jak Tobie na czymś bardzo zależy, a wygra to ktoś inny i sprzeda w cholerę... emotka

Również nie gram hurtowo. Cóż z tego, że denerwują listy z wynikami, gdzie na w 90% króluje np. Aleksandrów Łódzki czy Tarnowskie Góry (ostatnio ich już tak nie widać, może przenieśli się do Aleksandrowa emotka ), kiedy owi laureaci grają zgodnie z regulaminem i mają prawo do hurtowych nagród. Czy mi się to podoba, czy nie- godzę się z tym i już!  A każdy niech robi sobie z wygraną co chce-jego prawo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6107138 Napisano: 05.11.2015 13:38:24 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Zastanawiam się, która opcja jest dla mnie emotka  Joan, bo wybór opcji jest jeszcze uzależniony od skuteczności czyli wygrywalności w konkursach emotka  

Najlepiej rachuneczki opłacać z półetatowki, a na Malediwy latać za vouchery z konkursów emotka  Jest się ubezpieczonym w NFZ + czasu wolnego i na konkursowanie zostaje sporo.

W moim przypadku kiedyś częściej się latało tu i ówdzie  emotka  Tęsknię za czasami, można by je określić "od wyjazdu do wyjazdu" , bo teraz gram zdecydowanie  "na życie" , choć czasem są takie nagrody, których nie mogę zamienić na pieniążki i to mnie baaardzo cieszy, bo wtedy chcąc nie chcąc "MUSIMY jechać" -kocham takie wygrane    emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6107097 Napisano: 05.11.2015 13:13:05 w Wkurza mnie...
Zastanawiam się, która opcja jest dla mnie emotka  Joan, bo wybór opcji jest jeszcze uzależniony od skuteczności czyli wygrywalności w konkursachemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6106680 Napisano: 04.11.2015 19:47:13 w Wkurza mnie...
ilonaaa93 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie to, że dziś musiałem podjąć najtrudniejszą decyzję w życiu... Po ponad 13 latach musiałem pozwolić mojemu największemu przyjacielowi odejść. Nigdy
się z tym nie pogodzę. Żegnaj KUBUSIU, będzie mi Cię bardzo brakować. Żegnaj przyjacielu ... +4.11.2015, godz. 7:55, chociaż już nie cierpisz! Wybacz mi!

Bardzo mocno współczuję emotka Strata ukochanego zwierzaka boli najbardziej. Aż się serce kraja. Trzymaj się emotka

pioge7, mocno Cię przytulam emotka  , rozumiem co czujesz i nawet nie mogę Cię pocieszyć, bo wiem, że czas nie leczy ran emotka  
Do dzisiaj tęsknię za moim ukochanym kotem, cudownym, śmiesznym słodziakiem. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6106314 Napisano: 04.11.2015 11:55:52 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

kazałam mężowi kupić Łaciate na konkurs - kupił, tyle, że w opakowaniach bez konkursowego nadruku...

to norma, bezpieczniej dziecko wysłać po zakupy konkursowe niż faceta  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6106233 Napisano: 04.11.2015 10:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Wszyscy lubią czekoladę Wedel... Wawel... czy jaką tam emotka

http://mistrzowie.../652137/Taka-pomylka

Swoją drogą: treść uzasadnienia powala emotka

Tak "zaczekoladowny" chłopak, że nie tylko smaki, ale też i  MARKI zaczęły mu się mylić emotka  
(No i wiadomo że czytają, nie będzie losowanka emotka   ,  potwierdzenia nie lecą z automatu  ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6105496 Napisano: 03.11.2015 09:14:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
norweska20 napisał(a):

dlaczego życie mnie nie rozpieszczaemotka - niepełniona zawodowo -fatalna praca mimo wyższego wykształcenia-nie ma uśmiechu od losu,  życiowo -też bez polotu ...i konkursowo- też bez wzlotów-raczej bolesne upadki...ino dzieci mi się udały ( emotka )
kalka zazdroszczę optymizmu emotka emotka

Nie mam innego wyjścia- podobnie jak u Ciebie: dzieci "trzymają mnie przy życiu" emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6105370 Napisano: 02.11.2015 21:18:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kochani, tam było tylko 20 nagród, więc można było przewidzieć, że wszyscy nie wygramy,  emotka   a chyba każdy liczył na wygraną równie mocno. Jeszcze tyle marzeń przed nami emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6105342 Napisano: 02.11.2015 20:40:31 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

joan napisał(a):

awi napisał(a):

A mnie ciekawi co się dzieje z nie sprzedaną, przeterminowaną ale jeszcze nie zepsutą żywnością... Nie jestem optymistką w swoich wizjach.

Mięso się moczy i myje aż do uzyskania odpowiedniego wyglądu, sery zostają okrojone z każdej strony, produkty w opakowaniach dostają metkę z nową datą, żywność wyjątkowo śmierdząca idzie na stoiska z fast-foodami typu grillowany kurczak itp.

aż chce się napisać "Smacznego" emotka

dzięki, ale jakoś odechciało mi się kolacji emotka    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6105281 Napisano: 02.11.2015 19:02:59 w Wkurza mnie...
pamal73 napisał(a):

Jej i jaka awantura i to przez mój wpis. Ja chciałam się tylko wyżalić ,  powiedzieć co mi leży na sercu i że jestem bezsilna wobec świata i krzywd. Byłam sumienna i pracowita i za coooooo. Wiem muszę dać radę, jak ja sobie nie pomogę nikt mi nie pomoże. 
Proszę Was nie kłóćmy się o to co jest większym wkurzeniem.
Przyszłam tu by usłyszeć trochę dobrych słów, bo naprawdę nie mam z kim pogadać ;-/ 

Nie przejmuj się, Ty najlepiej wiesz co Cię wkurza.  
Jutro też jest dzień i trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro, masz dla kogo żyć, więc głowa do góry emotka   
Wyświetl w wątku >>
0 0