Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6067617 Napisano: 05.09.2015 13:41:51 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mariolakal  dziękuję emotka  i polecam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6065137 Napisano: 02.09.2015 12:21:12 w Czy informują/ informowali?
Nie mogę znaleźć, czy rożki NESTLE w Biedronce już informowały? Ktoś może wie coś na ten temat? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6065073 Napisano: 02.09.2015 11:14:43 w Biedronka
giulietta napisał(a):

masza napisał(a):

60 zł to i tak za mała szkodliwość czynuemotka

tylko zauważ, że to tacy mają wyroki, a nie ci z 6 zerami na koncie emotka

to tyż prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6064351 Napisano: 01.09.2015 12:38:46 w Biedronka
joan napisał(a):

melissa napisał(a):

Staram się zdrowo karmić moją rodzinę, więc niestety nie mam aktualnie w co grać:(
Wszelkie chipsy i cole są u nas na indexie. I jak tu żyć, panie premierze?
Śmieciowe konkursowe jedzenie wymieniam na Olx. Ale wczoraj se myślę "O, Cheetosy, nie jadam takich wcale, skosztuję." I pokarało mnie emotka Mam jeszcze jedną paczkę, wyląduje na śmietniku, gdy tylko wyjdę z domu.

Aha, ta cała Tropicana jabłkowa smaczna jest. Może nie jakaś ultrapyszna, ale po prostu sok z zagęszczonego soku owocowego bez dodatku cukru. Chyba najlepsza opcja z listy emotka

Śmieciowe konkursowe jedzenie wymieniam na Olx. Ale wczoraj se myślę "O, Cheetosy, nie jadam takich wcale, skosztuję." I pokarało mnie emotka Mam jeszcze jedną paczkę, wyląduje na śmietniku, gdy tylko wyjdę z domu.

Aha, ta cała Tropicana jabłkowa smaczna jest. Może nie jakaś ultrapyszna, ale po prostu sok z zagęszczonego soku owocowego bez dodatku cukru. Chyba najlepsza opcja z listy emotka

Dla mnie soki, to jedyna opcja do przyjęcia z tej przepastenej listy, gorzej z drugą listą, tam nic dla mnie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6062553 Napisano: 28.08.2015 08:53:20 w Top dla pasożytów i obiboków ;)

pionas napisał(a):

Ja nikogo nie nazwałem obibokiem, a co do zasad to sami je ustaliliście jakiś czas temu. Było pół roku na to, każdy był informowany o tym, a gdy to weszło w życie to nagle wielka afera...

Pionas, co się denerwujesz chłopie !?  emotka
Nowy topik jest na topie ! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6062539 Napisano: 28.08.2015 08:26:35 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
tusienka napisał(a):

Ja miałam jeden ale mi ukradliemotka   Za to mam trzy ... karniaczki. Jestem więc wyrzutkiem do sześcianuemotka

No komu, jak komu, ale faktycznie  Tobie bidulko lekko nie będzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6062530 Napisano: 28.08.2015 07:49:35 w Biedronka

freyja88 napisał(a):Ja kiedyś zgłosilam u Smolara paragon z uciętym w połowie numerem "na ryzyk-fizyk" (kobita akurat rolkę przed kasowaniem Moich zakupow zmieniała) i przeszło-nagroda w domu, ale nie była to główna.

staszek napisał(a):

ja kiedyś miałam przedarty nr paragonu, bo pani w sklepie tak się oderwało. Ale wysłałam im go, razem z poprzednim, żeby mogli sprawdzić, że to był numer po numerze i nagroda też przyszła.

W Columbicie wpisując w smsie nr zrobiłam czeski błąd, zamiast 57432 wpisałam 75432 i  jak wygrałam główną (pierwszy, jeden, jedyny raz w Columbicie), to dwa tygodnie chodziłam na siebie obrażona, ale nagrodę wręczyli i do dzisiaj nie wiem, czy zauważyli błąd, czy nie.

Myślę, że w przypadku  autka z coli happy endu w moim przypadku już by nie było, paragon bunci88 z uciętym numerem  też by nie przeszedł, ale staszka chyba tak, no bo przecież  nr byl widoczny
 Smolar ponoć wyszukuje przekręty i jak dorwie, to "nie ma przebacz" emotka  Zresztą bardzo dobrze! 
  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6062527 Napisano: 28.08.2015 07:16:59 w NA CO CZEKAMY?

ultrixx napisał(a):

ja mam jeszcze na liście:
ABC - Okocim
Empik - Pascal
Topaz - Wyprawka szkolna
Kaufland - Troszczymy się...

Może ktoś ma zapisane do kiedy mają być rozwiązane?

Empik Pascal  -  już rozwiązany
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6062105 Napisano: 27.08.2015 13:51:59 w Biedronka
Teraz marla są bardziej skrupulatni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6062076 Napisano: 27.08.2015 13:20:27 w Biedronka

ryba6969 napisał(a):A ja trochę z innej beczki... Jak wygrywacie w Biedronce to odsyłacie wszystkie paragony, a jak wygracie samochód to skąd weźmiecie paragon?

joan napisał(a):

Cóż, warto sobie te paragony skserować - jeśli kto kupuje po 1 Coca-Coli/paragon, kwitek będzie krótki. Można przypiąć wszystkie paragony do kartki i sru na kopiarkę. Potem wysyłasz oryginały do Smolara, a kserówki trzymasz u siebie, tak na wszelki wypadek. Z autem będą dzwonili, więc można od razu powiedzieć, że się paragony odesłało wszystkie razem. Chyba, że ktoś po wygraniu tysiaczka będzie dalej słał zgłoszenia z tego samego numeru i wygra auto - wtedy musi dosłać pozostałe oryginały.

Oczywiście powyższa wersja nie obowiązuje w przypadku IQ, tam to najlepiej filmować kamerą cały proces zgłoszenia pracy (szczególnie numeru paragonu!), a potem przywieźć ów paragon osobiście w towarzystwie wynajętego przez siebie adwokata do biura IQ

O! taaaak! W przypadku IQ tak właśnie zrobiłam, no może z tym małym wyjątkiem, że mój świadek nie był adwokatem, ale wszystko pozostałe było zgodne z instrukcją joan  emotka   Zresztą w przypadku Smolara też miałabym się na baczności emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060553 Napisano: 24.08.2015 15:43:45 w Biedronka
katrin1 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mysle, ze w Leonie zrobia losowanie...jak sadzicie?Uważam tak samo emotka

Uważam tak samo emotka

Hm, ten konk robi Jet, mam o nich dobre zadanie, myślę, że wybierają uczciwie, że nie losują, ale biorąc pod uwagę ilość zgłoszeń i termin rozwiązania....różne może być  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060199 Napisano: 23.08.2015 18:09:07 w Biedronka
Kiedyś pan pod Lidlem prosił  wszystkich, w tym mnie o paragony, do dziś nie wiem po co mu były.     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060193 Napisano: 23.08.2015 17:58:51 w Biedronka
No i tak to właśnie jest  emotka  Jak nie zrobisz, to i tak niektórym będzie zawsze źle  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060184 Napisano: 23.08.2015 17:22:06 w Biedronka
emotka  barcza, nie mam doświadczenia w robieniu hurtowych-konkursowych zakupów, dotychczas kupowałam na 2-3 max 5 paragonów, ale przy zakupie "większej ilości" coli poprosiłam o obsłużenie mnie w wolnej kasie, bo mam wyobraźnię i intuicję, a czytając niektóre historie jestem w 100% pewna, że zrobiłam dobrze Jeśli nawet na naszym forum ktoś znający istotę problemu konkursów z paragonami czyta o doświadczeniach swoich forumowych kolegów, a potem ich obraża nie znając dokładnie okoliczności , to nie chcę wyobrażać sobie jak mogą- nie muszą ale mogą reagować klienci w sklepie.

taalvikki napisał(a):a mnie z socjologicznego punktu widzenia ciekawi, jak można być takim chamem, by cały sklep wprawić w zastój i żądać wydania 30 oddzielnych paragonów.. rozumiem, że ludzie chcą zwiększyć swoje szanse, ale wypada mieć odrobinę klasy i wysilić się, by te kilka razy postać w kolejkach..  i wcale nie dziwi mnie, że inni klienci się dziwią i denerwują, co i jak, bo stanęli za kimś w kasie, myśleli, że zaraz ich kolej, a tutaj czeka ich niespodzianka w postaci godzinnego nabijania paragonów. trochę to nieładne. gdy sama kupowałam np. więcej drosedów, to chodziłam od sklepu do sklepu, a paragony rozdzielałam w jednym sklepie tylko na dwa, nie więcej. poza pędem po nagrody, trzeba mieć trochę wyczucia..

A ciekawa jestem jak taalvikki reaguje, gdy wchodzi na pocztę z pilną przesyłką, a tam kolejka,czynne jedno okienko i klient z  hurtową stertą przesyłek na pół godziny stania (co w obecnych czasach jest powszechnym zjawiskiem)  I co? wyzwie go od chamów i każe mu z każdą przesyłką stać kolejny raz w kolejce, czy biegać po okolicznych pocztach !?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060117 Napisano: 23.08.2015 08:48:28 w Biedronka
rachel, toż to właśnie, w temacie hurtowych zakupów od dwóch dni piszący tu w większości są  podobnego zdania, musiałabyś tylko zerknąć na poprzednie posty. Nie znalazłam tu wypowiedzi, w której ktoś choćby sugerował, że bez skrupułów staje z 30-50 produktami na oddzielne paragony, natomiast nie mów proszę, że ktoś z 3-4 zupkami ma stać kilka razy w kolejkach,bo skasowanie 3 rzeczy nie zajmuje nawet minuty! (w każdym razie z pewnością trwa krócej niż zeskanowanie wypchanego koszyka) W przypadku większej ilości nawet sobie nie wyobrażam, aby ktokolwiek  bez uprzedzania ustawił się i przyblokował jedyną w sklepie kasę, myślę, że kto, jak to, ale właśnie konkursowicze tego nie robią i jeśli nawet nie z powodu empatii i skrupułów, to dla własnego komfortu psychicznego- teraz społeczeństwo jest coraz bardziej asertywne i z powodu kilku zupek na oddzielne paragony niektórzy gotowi by byli „zjeść człowieka na 2 śniadanie” ( przykład giulietty), a co dopiero za 30 sztuk coli ! I mówiąc owarcie, uważam, że nie tyle egoista, ale idiota zablokowałby jedyną  kasę w sklepie. Właściwie, to może drugi raz w życiu robiłam „hurtowe” zakupy- (kilkanaście sztuk coli) i mimo pustego  sklepu nie było problemu z otworzeniem dla mnie dodatkowej kasy, wręcz przeciwnieemotka      
A ta kobieta w H&M z Twojej historii, to raczej na konkursy nie kupowała, a wiadomo, że ludzie są różni i nawet jak byś bardzo chciała, to kultury ich nie nauczysz ,charakteru nie zmienisz, ale to już inna bajka….szkoda tylko, że jedną kasę w H&M mieli otwartą emotka   
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060087 Napisano: 22.08.2015 23:10:57 w Biedronka
sorki, oprogramowanie mi się sypie, ale musiałam zacytować  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060085 Napisano: 22.08.2015 23:09:11 w Biedronka
staszek napisał(a):

giulietta napisał(a):

staszek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

staszek napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka
A po co Ci te paragony ? emotka  Tylko nie mów Droga staszek  , że na każdym jest  cola emotka   Na każdym nie, ale dzisiaj chyba z 10 wzięłam i 3 były z colą emotka
wybaczcie, ale dla mnie to nieco dziwne tak czatować i zbierać czyjeś samotne paragony. skoro chcę grać, to kupuję produkt i już, a nie grzebię tu czy tam. ale cóż, każdy orze, jak może.  A ja tak często robię i sobie chwalę emotka i nie muszę czatować, same do mnie mówią: "weź mnie, i mnie, i mnie". No to co, nie weźmiesz jak tak ładnie proszą? emotka no dokładnie emotka emotka  poza tym to też sprzątanie sklepu, wózków, dbanie o środowisko, bo wywieje gdzieś papierek i się rozkłada latami, to też ochrona cennych danych na paragonie i nie jest to kradzież jak w przypadku d r u k o w a n i a ......  o to to emotka

A po co Ci te paragony ? emotka  Tylko nie mów Droga staszek  , że na każdym jest  cola emotka  Na każdym nie, ale dzisiaj chyba z 10 wzięłam i 3 były z colą emotka
wybaczcie, ale dla mnie to nieco dziwne tak czatować i zbierać czyjeś samotne paragony. skoro chcę grać, to kupuję produkt i już, a nie grzebię tu czy tam. ale cóż, każdy orze, jak może.  A ja tak często robię i sobie chwalę emotka i nie muszę czatować, same do mnie mówią: "weź mnie, i mnie, i mnie". No to co, nie weźmiesz jak tak ładnie proszą? emotka no dokładnie emotka emotka  poza tym to też sprzątanie sklepu, wózków, dbanie o środowisko, bo wywieje gdzieś papierek i się rozkłada latami, to też ochrona cennych danych na paragonie i nie jest to kradzież jak w przypadku d r u k o w a n i a ......  o to to emotka

Na każdym nie, ale dzisiaj chyba z 10 wzięłam i 3 były z colą emotka

wybaczcie, ale dla mnie to nieco dziwne tak czatować i zbierać czyjeś samotne paragony. skoro chcę grać, to kupuję produkt i już, a nie grzebię tu czy tam. ale cóż, każdy orze, jak może. A ja tak często robię i sobie chwalę emotka i nie muszę czatować, same do mnie mówią: "weź mnie, i mnie, i mnie". No to co, nie weźmiesz jak tak ładnie proszą? emotka no dokładnie emotka emotka  poza tym to też sprzątanie sklepu, wózków, dbanie o środowisko, bo wywieje gdzieś papierek i się rozkłada latami, to też ochrona cennych danych na paragonie i nie jest to kradzież jak w przypadku d r u k o w a n i a ......  o to to emotka

A ja tak często robię i sobie chwalę emotka i nie muszę czatować, same do mnie mówią: "weź mnie, i mnie, i mnie". No to co, nie weźmiesz jak tak ładnie proszą? emotka no dokładnie emotka emotka  poza tym to też sprzątanie sklepu, wózków, dbanie o środowisko, bo wywieje gdzieś papierek i się rozkłada latami, to też ochrona cennych danych na paragonie i nie jest to kradzież jak w przypadku d r u k o w a n i a ......  o to to emotka

no dokładnie emotka emotka  poza tym to też sprzątanie sklepu, wózków, dbanie o środowisko, bo wywieje gdzieś papierek i się rozkłada latami, to też ochrona cennych danych na paragonie i nie jest to kradzież jak w przypadku d r u k o w a n i a ...... o to to emotka

o to to emotka

emotka  Dziewczyny, nie dosyć, że sprzątacie nagrody sprzed nosa, to jeszcze paragony sprzed kasy    No szlag niektórych trafia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060084 Napisano: 22.08.2015 22:58:15 w Biedronka

....z socjologicznego punktu widzenia to całkiem prawdopodobne   emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060019 Napisano: 22.08.2015 19:18:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
Super niespodzianka Dziewczyny ! :) Ceszę się i gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6060017 Napisano: 22.08.2015 19:15:41 w Biedronka
Wow! To wsiadam w autko i zaraz jestem pod Twoją Biedrą emotka  !  U mnie w Biedronie zerknęłam na trzy samotne paragony, ale totalna bryndza, Wyświetl w wątku >>
0 0