Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6013019 Napisano: 05.05.2015 08:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

kalka napisał(a):

Ja już zglupiałam, otóż w regulaminie jest zapis:
"...2. Aby wziąć udział w Konkursie należy:
a. dokonać zakupu w Okresie promocyjnym przynajmniej jednego dezodorantu w sprayu/w sztyfcie/ w kulce NIVEA (dowolny dezodorant damski lub męski) oraz zachować dowód zakupu w postaci paragonu..."
 Nie znalazłam nic, że to musi być Stress Protect, a przy wpisywaniu zgloszenia jest pytanko w stylu: CZY NA PARAGONIE MASZ STRESS PROTECT emotka  
To może być dowolny dezodorant Nivea, czy musi być STRESS PROTECT??? emotka  
 Dowolny  
Na targowiskach w budkach z kosmetykami kupisz już za 4zł emotka

Dowolny  
Na targowiskach w budkach z kosmetykami kupisz już za 4zł emotka

A ja specjalnie do Tesco pognałamemotka    DZIĘKUJĘ !  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012995 Napisano: 04.05.2015 23:48:08 w NA CO CZEKAMY?
violetta napisał(a):

Ekspres Bosch, Leclerc - posiedzenie komisji 24.04- 8.05, poinformowanie + 7 dni od posiedzenia
Kamis Intermarche- 28.04 + 5 dni na info
ABC 7 Europejska wycieczki- do 29.04 posiedzenie komisji, info do 6.05
ABC Knorr garnki-do 25.05 posiedzenie komisji+7 dni na info
Biedronka BakaD'Or- Ogłoszenie wyników nastąpi do dnia 6.05.2015 roku na stronie konkursu.
KAUFLAND Budżet- 10.05+ 10 dni na info+ Podravka - 27.04.wybór + 7 dni na powiadomienie
Palmolive carrefour- 27.04+ 14 dni na wybór + 3 dni na poinformowanie
 Hochland itm ostatni etap
Kamis wjeżdża na grilla 09.05 + 5 dni na info
Hochland Stokrotka 11.05 + 5 dni na info
carrefour miss soleil-
 konkursy rossnet

violetto, ABC 7 Europejska  już daaawno rozwiązany, a wycieczki ROZDANE (tak twierdzi pani Beata-właścicielka agencji BS)  emotka

ja tam oczekuję jeszcze na wyniki z kawy Jacobs w ABC  emotka
.Komisja konkursowa wyłoni wszystkich laureatów nagród dziennych najpóźniej do dnia 07.05.2015. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012743 Napisano: 04.05.2015 14:10:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja już zglupiałam, otóż w regulaminie jest zapis:
"...2. Aby wziąć udział w Konkursie należy:
a. dokonać zakupu w Okresie promocyjnym przynajmniej jednego dezodorantu w sprayu/w sztyfcie/ w kulce NIVEA (dowolny dezodorant damski lub męski) oraz zachować dowód zakupu w postaci paragonu..."
 Nie znalazłam nic, że to musi być Stress Protect, a przy wpisywaniu zgloszenia jest pytanko w stylu: CZY NA PARAGONIE MASZ STRESS PROTECT emotka  
To może być dowolny dezodorant Nivea, czy musi być STRESS PROTECT??? emotka  
  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012605 Napisano: 04.05.2015 11:31:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ksantypa napisał(a):

dziewczęta tudzież panowie-odpowiedź z nivea

1.odnośnie paragonów

Problem został rozwiązany wczoraj. Istnieje możliwość dodania 3 numerów paragonów.

Pozdrawiamy,
Zespół NIVEA

2.odnośnie daty na paragonach( tych z data sprzed 01 maja)
Tak, paragony z wcześniejszą datą będą brane pod uwagę.

Pozdrawiamy,
Zespół NIVEA
Ale się wysilili z tym rozwiązaniem. Czyli 3 w ogóle, czy 3 na 3 sposoby? emotka 3 numery z kasy- dalej bzdura- a jak będę zgłąaszać 4- bo ktoś z tej kasy zgłosił wcześniej już 3???

Ale się wysilili z tym rozwiązaniem. Czyli 3 w ogóle, czy 3 na 3 sposoby? emotka 3 numery z kasy- dalej bzdura- a jak będę zgłąaszać 4- bo ktoś z tej kasy zgłosił wcześniej już 3???

3 numery z kasy- dalej bzdura- a jak będę zgłąaszać 4- bo ktoś z tej kasy zgłosił wcześniej już 3???

Ja zrozumiałam, że chodzi o 3 rodzaje numeru- do wyboru tj; ten nieszczęsny nr kasy lub nr paragonu (po przeciwnej stronie daty) lub nr systemowy, ale nie jestem w 100% pewna  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012450 Napisano: 03.05.2015 21:45:54 w NA CO CZEKAMY?
A co z konkursem, który był w salonach Fiata 27-28 marzec-do wygrania FIAT 500X  Czy był już rozwiązany?

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012437 Napisano: 03.05.2015 21:02:20 w NA CO CZEKAMY?
asiabuczkowska napisał(a):

masza napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Ekspres Bosch, Leclerc - posiedzenie komisji 24.04- 8.05, poinformowanie + 7 dni od posiedzenia
Carrefour Blend-a-med, do wygrania Braun Oral-B, - lista laureatów do 27.04, poinformowanie - 5 dni od rozstrzygnięcia
Schwarzkopf Intermarche 22.04+ 5 dni na info
Velvet Carrefour- 24.04 + 3 dni na info
Kamis Intermarche- 28.04 + 5 dni na info
AutoBłysk Tesco wybór 22.04 , do 29.04 info
ABC 7 Europejska wycieczki- do 29.04 posiedzenie komisji, info do 6.05
ABC Knorr garnki-do 25.05 posiedzenie komisji+7 dni na info
MEGATURNIEJ - 24.04.  1 losowanie - powiadamiają  telefonicznie w dniu losowania i  dniach następnych..
Coca-Cola z Makro - bodajże do poniedziałku mają informować za pierwszy etap telefonicznie.
Biedronka BakaD'Or- Ogłoszenie wyników nastąpi do dnia 6.05.2015 roku na stronie konkursu.
KAUFLAND Budżet- 10.05+ 10 dni na infoABC mini stiksy rozwiazany był? Żabka Kasztelan

ABC mini stiksy rozwiazany był?Żabka Kasztelan

Żabka Kasztelan

ABC 7 Europejska wycieczki ponoć już rozwiązany, ale za to czekamy jeszcze na Jacobs w ABC
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012057 Napisano: 01.05.2015 22:36:08 w Wkurza mnie...
kosztelka napisał(a):

Ewelajna napisał(a):

Wkurza mnie atmosfera tutaj....
Pochwaliłam się wygraną w Playboyu (11x). Od tej pory otrzymuję na skrzynkę dziwne wiadomości, w których mi insynuujecie że to musi być oszustwo. Widzę że nie można się po prostu pochwalić wygraną bo zaraz uderza fala zazdrości czy nie wiem czego.

Dla jasności wysłałam 20 zgłoszeń, 12 jednego dnia i 8 innego dnia. Trafiłam 11, wszystko regulaminowo.
Żeby wygrać trzeba zainwestować.Odrzuć plewy od ziarna ... i zauważaj tylko tych życzliwych i przyjaznych konkursowiczów, którzy nikomu nie zazdroszczą, nawet jak w wygranych poszczą emotka

Odrzuć plewy od ziarna ... i zauważaj tylko tych życzliwych i przyjaznych konkursowiczów, którzy nikomu nie zazdroszczą, nawet jak w wygranych poszczą emotka

Dołączam się do gratulacji! emotka  

p.s. a potem się dziwimy, że coraz mniej osób chwali się wygranymi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012053 Napisano: 01.05.2015 22:32:41 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

Loteria K2.

Paragon z 10.03.2015 będzie w puli losowanej 10.01.2017 emotka Pomijając żywotność paragonu i to, czy będzie czytelny... przecież laureat może nie dożyć dnia losowania emotka Co tam dwa lata? Trzeba dodać, że nagroda aż jedna emotka

Co tam dwa lata? Trzeba dodać, że nagroda aż jedna emotka

emotka  No nieżle! Własnym oczom nie wierzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012048 Napisano: 01.05.2015 22:18:37 w Konkursy ABC
i jeszcze jakieś 3 lata temu było IQ Marketing- jedna z moich ulubionych agencjiemotka  (robią konkursy i loterie) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6012020 Napisano: 01.05.2015 20:51:02 w Konkursy ABC
bronia napisał(a):

Myślę, że ten konkurs będzie dla niej chrztem bojowym i przy następnym okaże więcej kompetencji (mam przynajmniej nadzieję) w udzielaniu sprzecznych informacji dzwoniącym. Pożyjemy zobaczymy jaka historia będzie miała miejsce przy obecnym konkursie.

O, tak myślę Bronia, że masz rację! emotka    Z pewnością następnym razem będzie się bardziej pilnowała, żeby jej nieuczciwe praktyki nie wyszły na jaw, na więcej nie liczę, bo nie mam złudzeń, gdy  ktoś działa nieuczciwie i odnosi sukces, to na ogół brnie w to dalej.  
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011866 Napisano: 01.05.2015 12:14:18 w Konkursy ABC
bronia napisał(a):

Tak tę nagrodę. Czy losowała czy wybierała któż ją wie, wie to tylko ona. Co do wybierania i informowania na drugi dzień to nie tylko ta słynna agencja tak robi emotka Zobaczymy jak przeprowadzi konkurs z zegarkami to teraz są do wygrania w ABC bo w oczy mi się rzuciło, że to chyba ona robi.

Na ogół trudno dojść jak są wybierani laureaci w sposób uczciwy czy nie,  ale akurat w przypadku h2o Żywiec przez przypadek wiem, że wybierane były "na bardzo szybko". Tak jak pisałam wcześniej po południu w czwartek zaskoczona pani oznajmiła, że zaczną wkrótce wybierać,a w piątek rano twierdziła, że laureaci "już daaawno" są poinformowani, soory ale dla mnie nie ma wątpliwości, że nie czytała wszystkich zgłoszeń i tylko w panice wylosowała i szybko obdzwoniła- nie widzę innego rozwiązania  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011858 Napisano: 01.05.2015 12:07:57 w Konkursy ABC
Z pewnością jednodniowe pobyty w Krakowie zostały rozdane (nie wątpiłam w to)  , ale sposób wyboru laureatów budzi wiele moich wątpliwości.     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011850 Napisano: 01.05.2015 12:01:11 w Konkursy ABC
bronia, czyli jednodniwy poby w Krakowie z dojazdem na koszt własny tak? To chyba właśnie Ty pisałaś mi o swojej znajomej?
Moja gratulacje, ale z całym szcunkiem, myślę, że została wylosowana, bo niemożliwym było przeczytanie wszystkich zgłoszeń z przeciągu godziny czy dwóch dwóch. Po południu w czwartek pani nawet nie wiedziala, że już czas na wybieranie, a w piątek rano już informowała laureatówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011827 Napisano: 01.05.2015 11:19:41 w Konkursy ABC
Uważam tak samo, jak Kate78 i nawet jeśli nie wygrywam, to mam satysfakcję i spokój duszy, gdy wygrywają forumowicze, bo to dla mnie 100% gwarancja, że konkurs był uczciwy. Oczywiście, że może być uczciwie bez udziału naszych forumowoczów zwałszcza przy jednej nagrodzie, ale statystyki nie kłamią i przy większej ilości nagród  zawsze na forach konkursowych są info (w MDW, informują, dziś dotarła nagroda z..itp)

Nie łódźmy się, pokusa łatwego zarobku może być silna, mam znajomych pracujących w dużych firmach i korporacjach  organizujących konkursy i wiem z jakim ptopozycjami się spotykają. emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011818 Napisano: 01.05.2015 11:10:20 w Konkursy ABC
kammaro napisał(a):

@kalka
To był konkurs w Lidlu  emotka

Ups   Dzięki kammaro!!!  P R Z E P R A S Z A  M i prostuję, chodziło oczywiści o konk w Lidlu, (zasugerowałam się dyskusją ze stampem)
Tak, to Lidl, a właściwie ciężko przestraszone panie z marketingu tuszowały i bagatelizowały aferę, prawdopodobnie chodziło również o ich "stołki". Ale dzięki konkursowiczom (z naszego forum) sprawę rozdmuchali dziennikarze w tv.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011803 Napisano: 01.05.2015 10:57:01 w Konkursy ABC
stamp nie wiewm o co chodzi Ci z tym z Kauflandem, ale wiem jedno: lepiej, żeby konkursy "ustawiane" znikały z naszej przestrzeni, nikomu z konkursowiczów na takich nie zależy, bo angażują czas, pieniądze i emocje tylko po to, by mógł wygrać podstawiony lauret. Widzę stamp, że na forum jesteś ok 4 miesięcy, ale starym forumowiczom sprawy z Mysiorkami nie muszę przypominać (do wygrania w Kauflangzie było ok 20 Volkswagenów i jeszcze trwał konkurs, a już można było od Łukasza Mysiorka kupić na allegro konkursowe auto, a w wyniku śledztwa konkursowiczów okazalo się, że pozostałymi  laureatami są znajomi z "Naszej Klasy" pani Mysiorek. Dodam, że ostatnie auto wygrała już nasza forumowa koleżanka-dzięki śledztwu forumowiczów oczywiście, a sprawa mimo rozdmuchania i reportarzu w tv została zamieciona pod dywan przez Kauflanf, któremu nie zalerzało na antyreklamie. Takich Mysiorków jest znacznie więcej, tylko dzoiałają "mądrzej", sprytniej i dlatego warto reagować na przekręty agencji, czy plagiaty konkursowiczów, nawet jeśli niektórym jest to nie na rękę emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011797 Napisano: 01.05.2015 10:41:18 w Konkursy ABC
okrysia napisał(a):

ja mam pytanie dotyczące innego konkursu
czy były juz powiadomienia z Wiosną do kawy dodajemy... NAGRODY!tam do wygrania były rowery,należło kupić rozpuszczalną kawę Jacobs

Jeszcze mają czas:
Komisja konkursowa wyłoni wszystkich laureatów nagród dziennych najpóźniej do dnia 07.05.2015.łoni wszystkich laureatów nagród dziennych najpóźniej do dnia 07.05.2015. + 3 dni na powiadomienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011780 Napisano: 01.05.2015 10:19:37 w Konkursy ABC
marzenier napisał(a):

Zapewne pani nie wie o takim przepływie informacji między graczami i jeżeli faktycznie coś ściemnia to jest w głębokiej D..
Ja jednak myślę, że po weekendzie chociaż jedna wycieczka się cudownie odnajdzie emotka

Nie wiem jak teraz, a wcześniej z pewnością nie wiedziała, bo każdemu z konkursowiczów mówiła przez telefon coś innego, wesja jej wydarzeń związana z wyborem laureatów zmieniała się z godziny na godzinę jak kalejdoskopie. Pani nie założyła jednej rzeczy, że dzwoniące osoby mogą się po prostu znać i konsultować ze sobą informacje przez nią podawane emotka    O tym, że może to wypłynąć w necie chyba też nie pomyślala.
Nie wiem jak jest teraz. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011778 Napisano: 01.05.2015 10:13:41 w Konkursy ABC
kaskaderka1 nie rezygnuj, bo w ABC są też konkursy organizowane przez Axel i inne agencje. Na szczęście pani Beata z Brand Space nie ma wyłączności   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6011768 Napisano: 01.05.2015 10:04:28 w Konkursy ABC
katrin1 napisał(a):

zibek napisał(a):

Też mi coś śmierdzi... Wprawdzie to tylko 7 wycieczek, ale laureatów z konkursu z wodą Żywiec 2l też nie było na forum.
Chyba, że się mylę, to mnie poprawcie.
Może warto coś skrobnąć do Eurocashemotka Ja widzialam 1 wpis z wygranym wyjazdem do parku wodnego w Krakowie w MDW

Ale tez mi sie to nie podoba, bo narobilam sobie smaka na wycieczke z 7 europejskiejemotka

Ja widzialam 1 wpis z wygranym wyjazdem do parku wodnego w Krakowie w MDW

Ale tez mi sie to nie podoba, bo narobilam sobie smaka na wycieczke z 7 europejskiejemotka

katrin1 proszę ściągnij (zacytuj) tutaj  ten wpis, bo nie mogę znaleźć niv w MDW.  Jedyne, co widziałam, to info, że znajoma, znajomej....wygrała w Żywcu (ale w tym czasie były też inne konki, więc nie ma gwarancji, że to chodziło o BS)
Poza tym w te na nagrody w wodzie Żywiec w ABC były mniej atrakcyjne:7x jedniodniowy pobyt w Krakowie z 1 noclegiem+ wejście do Aqua Parku (dojazd na własny koszt) , a główna to jednodniowy pobyt w Tropical Island w Berlinie (bez przejazdu) ale z kartą o wartości 1000 zł.

W Europejskiej7 wycieczki były  bardziej atrakcyjne. Wysiliłam się emotka i przejrzałam wszystkie fora  konkursowe-nigdzie nikt nie wspomniał o wygranej ani w h2o Żywiec w ABC, ani w Europejska7. Jest to mało prawdopodobne - przy założeniu uczciwości konkursów. Być może nie zwróciłabym na to uwagi, ale słysząc jak w rozmowie pani z Brand Space (proszę nie mylić z Brand Place)  plącze się i kręci, a za chwilę mówi innej osobie zupełnie coś innego to niestety sprawa zaczyna mi śmierdzieć na kilometr i nie trzeba być psychologiem wysokich lotów, aby zorientować się, że coś tu jest nie tak. Pani k ł a m i e, nigdy wcześniej nie robiła konkursów, a jej jednoosobowa agencja mieści się w prywatnym  mieszkaniu, poza tym pani zapytana o rozwiązanie konkursu pyta zaskoczona, cyt: "a do kiedy jest termin rozwiązania?" , po czym mówi,  "wkrótce zaczbniemy wybierać" a następnego dnia rano innym mówi "o! konkurs już daaawno rozwiązany, a laureaci dawno poinformowani  emotka     No, sorry, sytacja mówiąc delikatnie dość dziwna!
Chyba trzeba jednak pogadać z Eurocash emotka Wyświetl w wątku >>
0 0