Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#5938370 Napisano: 02.11.2014 08:11:01 w Czy informują/ informowali?
Myśleli w Farrero, że się nie wyda emotka ale my tu na forum wiemy wszystko emotka (no... prawie wszystko) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5938369 Napisano: 02.11.2014 08:03:43 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

marzenalol2 napisał(a):

Podejrzewam, ze nie dodali tych zgłoszeń, które mielismy wysłac na meila z powodu awarii

ode mnie poszły 3 zgłoszenia w niedziele- zresztą jedyne do tego konkursu z Mediolanem. O róznej porze w niedziele wysłane były, wszystkie przeszły, z różnych przeglądarek..nie nie wiem o awarii. najlepiej zadzwonic i zapytac-czy konkurs definitywnie zakonczony,,,czy była rezerwa, etc..

UlCiAh napisał(a):

delvitto napisał(a):

kalka napisał(a):

marzenalol2 napisał(a):

pszczola napisał(a):

a FERRERO ROCHER? Ma ktoś jakieś wieści ze świata?

chyba juz dzwonili..mieli czas na drugi dzien po zakonczeniu etapu, wieć wtorek-maxymalnie sroda powinni informowac.

Wydaje mi się, że Ferrero coś kręci emotka Otóż napisali mi, że w związku z awarią w weekend przedłużają przyjmujmowanie zgłoszeń do wtorku do południa, a jednocześnie około południa dziewczyna informowala o wygranej koleżanki. Nic już z tego nie rozumiem emotka

rozczarowało mnie Ferrero... emotka tak bardzo zawiedziona to już dawno nie byłam...

Pewnie nie będę obiektywna, bo akurat miałam trochę szczęścia w przypadku Ferrero w tym roku, ale wydaje się iż wszystko ogarniają regulaminowo...
O awarii nie słyszałam i strona wydaje się być wciąż aktywna, ale myślę że już jest PO wyborach.
Pozostaje jeszcze liczyć na rezerwę, która jak dobrze pamiętam w zeszłym roku trafiła do kogoś z forum! emotka

Regulamin nie przewidywał awarii strony, ale ponieważ się ona zdarzyła, to Ferrero przesłało odpowiedź, że przedłuża czas zgłaszania prac drogą milową, tylko, że w tym samym czasie informowało już laureatów emotka . No chyba nie było to uczciwe ze strony Ferrero emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5937783 Napisano: 31.10.2014 10:10:39 w Czy informują/ informowali?
marzenalol2 napisał(a):

pszczola napisał(a):

a FERRERO ROCHER? Ma ktoś jakieś wieści ze świata?

chyba juz dzwonili..mieli czas na drugi dzien po zakonczeniu etapu, wieć wtorek-maxymalnie sroda powinni informowac.

Wydaje mi się, że Ferrero coś kręci emotka Otóż napisali mi, że w związku z awarią w weekend przedłużają przyjmujmowanie zgłoszeń do wtorku do południa, a jednocześnie około południa dziewczyna informowala o wygranej koleżanki. Nic już z tego nie rozumiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5937453 Napisano: 30.10.2014 13:46:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
aniabania napisał(a):

Gratulacje dla ostatnich zwyciężczyń emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5937264 Napisano: 30.10.2014 05:24:50 w Czy informują/ informowali?
marzenalol2 napisał(a):

czy złota rybka z ferrero dzwoniła?

We wtorek ok. południa katthlyn napisała, że dzwonili do jej koleżanki, a mi tego samego dnia powiedzieli, że w związku z niedzielną awarią jeszcze przyjmują do południa we wtorak zgłoszenia. Ja już zgłupiałam emotka Czy to znaczy, że przyjmowali zgłoszenia już po wybraniu laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936478 Napisano: 28.10.2014 20:11:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Obrady komisji mają zakończyć się jutro.
Albo Ferrero nas oszukuje, albo Twoja koleżanka, ale jakoś do Ferrero mam zaufanie i ufam, że jest tak jak mówią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936476 Napisano: 28.10.2014 20:10:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
katthlyn napisał(a):

Dziękuję Dziewczynki za gratulacje, moja koleżanka wygrała dziś Mediolan z Ferrero, idę do sklepu po praliny emotka

Wątpliwa sprawa (nie chcę powiedzieć ściema), bo w związku z niedzielną awarią strony www.Ferrero przyjmowało do południa dnia dzisiejszego zaległe zgłoszenia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936363 Napisano: 28.10.2014 15:31:21 w Intermarche
iwona0103 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

donia7 napisał(a):

is77 napisał(a):

może wątek nie jest najlepszy, ale z czego (oprócz ITM) można dziś wygrać? emotka

może z kaufa puszczą tego o jesieni emotka

a może z Polo zaczną dzwonić emotka

i jeszcze Złota Rybka emotka

Tydzień temu o tej porze w Złotej Rybce było już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936069 Napisano: 28.10.2014 03:14:33 w Udane wymiany - polecane nicki:)
szprotka - ślicznie dziękuję emotka POLECAM! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5936068 Napisano: 28.10.2014 03:11:52 w Rossmann
joan napisał(a):

angie222 napisał(a):

(...) Konkurs Bond i SmartFood - pierwszego specyfiku nie kupiłabym nawet dla dziadka, (...)

Ale dlaczego?
Była kiedyś organizowana bodajże loteria Bonda, nie pamiętam, który kosmetyk mieliśmy w domu, chyba balsam po goleniu - zapach obłędny, byłam zachwycona emotka

emotka emotka emotka
Ja też dałam Tatusiowi balsam po goleniu sensitive BONDA i wcale nie narzekał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5935614 Napisano: 26.10.2014 16:48:19 w SZUKAM....
yaagatka napisał(a):

czy tylko ja nie moge dziś dodać zgłoszenie na ferrero rocher?
ciagle mi sie błąd pokazuje po wypełnienieu pól

No właśnie ja też nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5935104 Napisano: 24.10.2014 14:58:13 w Intermarche
estrelitta napisał(a):

Mam pytanko emotka Czy w konkursach ITM można wygrywać wielokrotnie na jedno gospodarstwo domowe? W regulaminie jest zapis, że tylko 1 osoba = 1 nagroda.

jeśli jest tylko taki zapis, to w/g regulaminu można (może np. wygrać i mąż i żona) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5935103 Napisano: 24.10.2014 14:56:29 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

kalka napisał(a):

olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

Słuchajcie, a co z Bobovitą? Czu ktoś wczoraj się chwalił wygraną?

Z Bobovity jeszcze dużo czasu mają emotka

aaaa! FAKTYCZNIE! do 22 ale listpada nie peździernika emotka
dzięki!

O jakim konkursie piszecie???Bobovita spełnia marzenia??Jeżeli tak to do 22.11 potrwa procedura weryfikacyjna, ale posiedzenie 21.10 i do 5 dni telefon!

A to jednak dobrze myślałam,tylko jeśli to ta sama firma rozwiązuje, co konk Bobovity z kuchenkami, to może się nikt na forum nie pochwalić emotka Wtedy na 100 kuchenek wygrała na forum jedna, czy dwie osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934539 Napisano: 23.10.2014 14:41:09 w NA CO CZEKAMY?
aurorcia napisał(a):

Odnośnie Bobovity skąd macie taki termin???
§3 pkt 4 mówi, że nagrody główne będą wybierane na posiedzeniu komisji konkursowej dnia 21.10 i 5 dni na informowanie.

W zwrotce był termin 22.11 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934447 Napisano: 23.10.2014 11:54:41 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

szarri - na pewno NIE Media Contact emotka (oni zawsze mają jakieś problemy, a to z informowaniem o wygranej, a później z wysyłką nagród)
i NIE Mysiorki z Łodzi (oni lubią nagradzać swoich znajomych - na przykład samochodami, co kiedyś były w Lidlu do wygrania)

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934414 Napisano: 23.10.2014 11:03:59 w Intermarche
olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

Słuchajcie, a co z Bobovitą? Czu ktoś wczoraj się chwalił wygraną?

Z Bobovity jeszcze dużo czasu mają emotka

aaaa! FAKTYCZNIE! do 22 ale listpada nie peździernika emotka
dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5934388 Napisano: 23.10.2014 10:31:46 w Intermarche
Słuchajcie, a co z Bobovitą? Czu ktoś wczoraj się chwalił wygraną? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5933610 Napisano: 21.10.2014 15:30:42 w Informują
Jeśli chodzodzi o złotą rybkę w Ferreo w minionym tygodniu to już po ptokach emotka Dzwonili dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5930928 Napisano: 15.10.2014 09:55:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

ja w konkursach sms w tesco magazynie nie biore udzialu ale te wyniki to normalnie kpina

To podobnie jak ja, ale jak zobaczyłam wyniki, to mało z krzesła nie spadłam emotka Totalna farsa emotka Zobaczymy, czy będzie reakcja po interwecji ziółka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5930612 Napisano: 14.10.2014 13:32:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kate78 napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

selenes napisał(a):

A oni nie od zawsze zajmowali się magazynem?

Od zawsze.

Możliwe, ja po prostu nie biorę udziału w w konkach Tescomagazynu, ale jeśli tam karty rozdaje Media Contact, to wiele wyjaśnia. Ktoś na forum pisał, że pan Sławek jest-był powiązany z Mysiorkami, a Mysiorki są z Łodzi emotka

To nie tak, nie doszukiwałabym się żadnych powiązań z Mysiorami; raczej stary konkursowy wyjadacz ze spora ilością starterów wstrzeliwuje się w happy hour i zgarnia nagrody. Mnie to nie przeszkadza, hehe, kto bogatemu zabroni emotka

Po prostu wygrywa nr telefonu szwagra emotka

Możliwe joan, że jest tak jak mówisz, ale biorąc pod uwagę nagrody, to ktoś, kto się bawi w te startery musi być mocno zdesperowany emotka Mi tam się wcale nie chce grać detelicznie, o hurcie już nawet nie wspomnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0