Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gregory

gregory

#7234021 Napisano: 10.01.2025 12:19:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
300 z ITM, nie wiem za który dzień, bo grałem w kilka. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7233998 Napisano: 10.01.2025 11:15:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

gregory napisał(a):

as32572 napisał(a):

isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Kiedy mogą pojawić się wyniki na stronie Smolar- jeśli wczoraj odbyło się wyłonienie zwycięzców?

Nie ma reguły

jeśli chodzi o losowanie głównej, to zawsze jest nagranie na ich stronie. Wczoraj była Wella i jest wrzucony link do losowania głównej i rezerwowej.

Może chodzi o Kafualnd, 7 było losowanie a cisza jest póki co.

Wczoraj Smolar wyłaniał zwycięzców w konkursie Bref. Czasem wyniki są na drugi dzień (raz nawet pamietam, że były w ten sam dzień), ale zwykle zgodnie z regulaminem czyli do 7 dni. Trzeba czekać. Konkursowicz musi być cierpliwy (wiem, że to trudne).

I zazwyczaj ten brak cierpliwości źle wróży. Najlepsze są te wygrane z zaskoczenia, których się nie spodziewamy emotka

U mnie też to się potwierdza. Zwykle jak autentycznie zapomnę, że coś wysłałem, to przychodzi info o nagrodzie. A jak pamietam i sprawdzam czy już są wyniki, toczęsto nic. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

gregory

#7233988 Napisano: 10.01.2025 10:40:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Kiedy mogą pojawić się wyniki na stronie Smolar- jeśli wczoraj odbyło się wyłonienie zwycięzców?

Nie ma reguły

jeśli chodzi o losowanie głównej, to zawsze jest nagranie na ich stronie. Wczoraj była Wella i jest wrzucony link do losowania głównej i rezerwowej.

Może chodzi o Kafualnd, 7 było losowanie a cisza jest póki co.

Wczoraj Smolar wyłaniał zwycięzców w konkursie Bref. Czasem wyniki są na drugi dzień (raz nawet pamietam, że były w ten sam dzień), ale zwykle zgodnie z regulaminem czyli do 7 dni. Trzeba czekać. Konkursowicz musi być cierpliwy (wiem, że to trudne). Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

gregory

#7233767 Napisano: 09.01.2025 10:17:01 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Mogliby dać dzisiaj wyniki z bref emotka

o to, to właśnie. też na to liczę. Wyświetl w wątku >>
1 loteryjny 0

gregory

#7233427 Napisano: 08.01.2025 11:24:49 w Smolar
na jaki adres piszecie z reklamacja Crispers. Dostałem dwa najmniejsze opakowania orzeszków za w sumie 16 zł. Chyba muszę do nich napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7232430 Napisano: 01.01.2025 16:59:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Straszna konkursowa nuda. nawet nie ma na co wymyslać odpowiedzi... Wyświetl w wątku >>

gregory

#7232415 Napisano: 01.01.2025 15:30:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O, jak Biedronka 30 lat, to już pewnie coś dla nas szykują... emotka

My już czekamy emotka

Tak, od pierwszych minut nowego roku emotka

Nie wiem jak Ty, ale ja już pod biedronką stoję i czekam na otwarcie  emotka emotka

nie chce Was martwić, ale spóźnieni jesteście. ja już napisałem i wysłałem zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7232414 Napisano: 01.01.2025 15:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zgadza się. to stary regulamin. nawet daty się nie zgadzają. na dole jest właściwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7232324 Napisano: 31.12.2024 20:07:12 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

mima napisał(a):

Czy kojarzycie jak z wynikami konkursu Jacobs w IM, który zakończył się 24.12? Kiedy miały być wyniki? Bo chyba jeszcze nikt się nie chwalił?

Pytasz o Jacobs w Intermarche?

Jeszcze mają czas dobry tydzien Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7232089 Napisano: 30.12.2024 20:22:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Dostałam 2 maile z Dino o wygranej w postaci bonu na ten sam adres e-mail. O 15:37 i o 15:48. Czy to błąd?  Ktoś coś?

a nie wygrałaś dwa razy w dwa różne dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7231883 Napisano: 30.12.2024 11:24:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Los Mejores pozostaje dla mnie od lat niedostepne. myślałem, że elmex to przełamie. poszło kilka zgłoszen i nic. przedziwne to jest dla mnie, żeby na przestrzeni tylu lat nigdy nic, nawet najmniejszej nagrody u nich nie mogę dostać. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7231439 Napisano: 27.12.2024 11:36:57 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Dwa bilety do suntago chętnie sprzedam (wartość 420 zł) sprzedam za 210 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7231272 Napisano: 25.12.2024 17:45:56 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że spore pudełeczko z paragonami do wysłania zostało całkowicie opróżnione. To znaczy, że zgłosiłem wszystko, co zgłosić chciałem. Nie zmanował się żaden paragon. I to przed końcem roku. Czas na nowe zakupy, a przede wszystkim na odbieranie info o wygranych (w końcu nie na darmo się tak starałem). Cieszę się więc także z tych emocji, które mi towarzyszą, gdy w mdw pojawiaja się wpisy o wygranych z konkursow, w którychsam brałem udział. Uwielbiam wtedy zaglądać na pocztę. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7230155 Napisano: 18.12.2024 20:59:55 w Avanti
mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

co by nie mówić, osobiście po tej całej sytuacji nabrałem podejrzeń, że platforma może nie pzyjmować wszystkich zgłoszeń. To by uzasadniało całkowity brak wygranych. Niestety trudno mi to zweryfikować, ale tak moze być skoro była juz taka grubsza awaria.

Ja wygrywam u nich bez zmian, odkąd weszła platforma, czyli nadal są moją ulubioną agencją emotka . Myślę, że to była jednorazowa awaria i to bardzo profesjonalne z ich strony, że natychmiast o tym poinformowali.

ja nie mam pretensji do agencji. Też ich bardzo cenię za profesjonalizm, ale nawet oni moze nie wiedzą, że niektóre zgłoszenia po prostu nie docierają. To tylko przypuszczenie. Technika bywa zawodna. Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

gregory

#7230148 Napisano: 18.12.2024 20:36:09 w Avanti
co by nie mówić, osobiście po tej całej sytuacji nabrałem podejrzeń, że platforma może nie pzyjmować wszystkich zgłoszeń. To by uzasadniało całkowity brak wygranych. Niestety trudno mi to zweryfikować, ale tak moze być skoro była juz taka grubsza awaria. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

gregory

#7229991 Napisano: 18.12.2024 10:16:58 w Avanti
fragles napisał(a):

gregory napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ciekawe jak w takim razie wybiorą zwycięzców z 16? Pewnie wygrają wszyscy, którzy przesłali zgłoszenia do 8 rano

pewnie przesuną z następnych dni. Avanti jest uczciwą agencją. Myślę, że podejdą do tematu tak, żeby nagrody dostali uczestnicy.
Ja zgłaszałem w tych dniach, ale czy w tych godzinach to juz pojęcia nie mam. i nie wiem czy wysyłać jeszcze raz.

Spróbuj po prostu z tym samym numerem paragonu, jeśli zgłoszenie jest w bazie wtedy pojawi się, że paragon wykorzystany. Jeżeli były to akurat te godziny to zgłoszenie przejdzie i będzie zaakceptowane.

Nie wiedziałem, że Avanti ma taką opcję. Rzeczywiście przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7229975 Napisano: 18.12.2024 08:52:38 w Avanti
ktosiek1 napisał(a):

Ciekawe jak w takim razie wybiorą zwycięzców z 16? Pewnie wygrają wszyscy, którzy przesłali zgłoszenia do 8 rano

pewnie przesuną z następnych dni. Avanti jest uczciwą agencją. Myślę, że podejdą do tematu tak, żeby nagrody dostali uczestnicy.
Ja zgłaszałem w tych dniach, ale czy w tych godzinach to juz pojęcia nie mam. i nie wiem czy wysyłać jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7229960 Napisano: 18.12.2024 06:08:18 w Fortis
Ktoś wie jakim kurierem Fortis zwykle wysyła nagrody i czy robią dokumenty do podpisu? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7229629 Napisano: 16.12.2024 19:01:21 w Avanti
koniczynka123 napisał(a):

lesks napisał(a):

To chyba zart z Cheetos że za tyle zgłoszeń, nawet 100zl nie wpadło...

U mnie z Avanti ciągle brak wygranej choćbym nie wiem ile zgłoszeń wysłała😢 i to w każdym ich konkursie😭

to nie żart. to nowe realia. niestety bardzo, bardzo ciężko u nich teraz cos wygrać, ale nie poddawajmy się. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7229606 Napisano: 16.12.2024 17:46:32 w Fortis
LadyInWhite napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

gregory napisał(a):

gregory napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

gregory napisał(a):

czy w konkursie Fuzetea nie trzeba odsyłać paragonu? jedynie adres? ktos mi to potwierdzi, bo nie pamiętam czy załaczało się paragon w zgłoszeniu.

Prosimy również o załączenie zdjęcia/skanu dowodu zakupuproduktu konkursowego.

wygrałem bon i nie ma nic o załaczeniu skanów, ale profilaktycznie to zrobię. edit: są błyskawiczni, juz potwierdzili pozytywną weryfikację.

Ja nie załączyłam paragonu do bonu i potwierdzili pozytywną weryfikację 😉

takie podejście agencji mi się podoba. Wyświetl w wątku >>