Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gregory

gregory

#7223106 Napisano: 20.11.2024 12:37:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

Nawet jak zakup jest tylko w Dino? Szkoda, że takie podejście.

Należy od razu pisać, że to nie kosmument odpowiada za to w jaki sposób jest opisany paragon. Jeśli maja wątpliwości to po to jest numer paragonu, numer kasy, nazwa sklepu (szczególnie, że to sieć) i to sklep powinien tak mieć opisany produkt żeby można było go zidentyfikować. Niech zweryfikują i tyle.

Już odpisali. Będą uznawac Wyświetl w wątku >>

gregory

#7223101 Napisano: 20.11.2024 12:32:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytałem w agencji o Jacobs w Dino. Mamy się nie przejmować opisami. Będą uznawać nawet bez słowa Jacobs. Fajnie, że teraz tak robią. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7223087 Napisano: 20.11.2024 12:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

gregory napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

tak było, nie kłamię. Akurat zrobiłem ten zakup gdzieś będąc w podróży. do sklepu było daleko, a wygrałem "tylko" zestaw kaw. Wysłałem im nawet zdjecie paragonu z produktem i prośba o uznanie, ale byli nieugięci. Z tym, że to było chyba juzdwa lata temu, więc moze teraz mają juz inne zasady, ale lepiej spodziewać się weryfikacji i nie być rozczarowanym. zreszta w regulaminie też jest cos o tym, że musi być jasne, że to zakup konkursowy. Ale moze ktoś zapyta u źródła?

Ja dziś zapytałam z rana ich czy wogole ten produkt wchodzi w grę. Narazie nie odpisali.

daj znaćjeśli odpowiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223084 Napisano: 20.11.2024 12:07:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

tak było, nie kłamię. Akurat zrobiłem ten zakup gdzieś będąc w podróży. do sklepu było daleko, a wygrałem "tylko" zestaw kaw. Wysłałem im nawet zdjecie paragonu z produktem i prośba o uznanie, ale byli nieugięci. Z tym, że to było chyba juzdwa lata temu, więc moze teraz mają juz inne zasady, ale lepiej spodziewać się weryfikacji i nie być rozczarowanym. zreszta w regulaminie też jest cos o tym, że musi być jasne, że to zakup konkursowy. Ale moze ktoś zapyta u źródła? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223074 Napisano: 20.11.2024 11:54:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222915 Napisano: 19.11.2024 21:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Czy wygrał ktoś w cheetosach dwa razy na jedne dane?

chciałbym mieć taki dylemat. nawet raz nie wygrałem, a wysłałem każdy etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222665 Napisano: 19.11.2024 11:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

chyba najbardziej pasuje do tego wątku, więc... dlaczego w sklepie duka, gdzie można wygrać bony z Vegety, jest tak mały asortyment, w dodatku w większości nidostepny. Czy, żeby kupić za ten bon coś sensownego, trzeba udać się do tradycyjnego sklepu?

Nie mam pojęcia, kiedyś było inaczej. Teraz rzeczywiście jest dramat. Miałam bon z innego konkursu, który kończył się jakoś teraz - w "desperacji" kupiłam dwa pojemniki szklane i zapłaciłam 100 zł

Może vegetowi konkursowicze juz wszystko wykupili, ale troche słabo to wychodzi... z 20 ręczników dostepny jest jeden... Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222657 Napisano: 19.11.2024 10:59:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chyba najbardziej pasuje do tego wątku, więc... dlaczego w sklepie duka, gdzie można wygrać bony z Vegety, jest tak mały asortyment, w dodatku w większości nidostepny. Czy, żeby kupić za ten bon coś sensownego, trzeba udać się do tradycyjnego sklepu? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222539 Napisano: 18.11.2024 20:02:55 w Avanti
czy dobrze liczę, że cheetoszostał poinformowany do 5 listopada? kotś dostał info z póxniejszych dni może? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222436 Napisano: 18.11.2024 15:40:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 z philadelphi. no cóż, cieszy, ale liczyło się na główną... Wyświetl w wątku >>

gregory

#7222360 Napisano: 18.11.2024 12:57:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilet Suntago. Cieszy głównie dlatego, że po miesiącach przerwy, zniechęceniu i rezygnacji z mojej strony, Avanti wreszcie zauważyło moje zgłoszenie. Chociaż przyznam, że mocno grałem o wakacje... Wyświetl w wątku >>

gregory

#7222334 Napisano: 18.11.2024 11:33:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Czy ja dobrze liczę, że w NAN Lidl wartość zakupu przewyższa wartość wygranej? Nie biorę udziału, tak tylko się głośno zastanawiam emotka

To nie jedyny tego typu konkurs z tak wartościowymi nagrodami w ostatnim czasie. Ogólnie na pewno fajnie mieć 100 niż jej nie mieć, ale jaka ona ma wartość obecnie to chyba wszyscy wiedzą. Nawet jak jest zakup za 20 czy 30zl to już się średnio to opłaca. A jeszcze policz czas i wysiłek na wymyślenie odpowiedzi. Osobiście odpuszczam, ale chętnych nie brakuje. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7222249 Napisano: 17.11.2024 20:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉

Miałabyś ochotę rozwinąć i napisać coś więcej? Zaciekawiłaś mnie emotka

Również mnie zaciekawiłaś. Nie warto? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222222 Napisano: 17.11.2024 18:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

czy były juz wyniki Cheetosów z Ameryką Południową?  własnie puściłam Antarktyde, bo cos mi się ubzdurało ,że się etap konczy i teraz mam uczucie zmarnowanego paragonu bo jakoś sobie wmówiłam że tych środkowych dni nie czytają, a żeby  wygrac to ktoś musi w ogóle zgłoszenie przeczytać. Wygrywacie zgłoszeniami puszczanymi w środku konkursu?

Amerykę południową już rozwiązali. A co do wygrywania to lepiej przemilczeć temat. I nie sądzę, by dzień wysłania był tu powodem. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7222209 Napisano: 17.11.2024 17:02:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja brałem udział w challange Lipton i jeśli wygram deskę, chetnie ją sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7221523 Napisano: 14.11.2024 13:44:55 w Paragony na trwające konkursy
Fuzetea stokrotka kupię chętnie Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7221513 Napisano: 14.11.2024 13:27:35 w Paragony na trwające konkursy
Szukam jak najtaniej Tchibo Intermarche proszę o priv Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7221328 Napisano: 13.11.2024 20:41:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No cóż. może Kaufland mnie jutro pocieszy...??? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7221122 Napisano: 13.11.2024 10:51:45 w Czy informują/ informowali?
Czy Kaufland może dziś informować z kolejnego etapu czy jeszcze za wcześnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7221113 Napisano: 13.11.2024 10:36:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie to samo. Wybaczcie - to nie jest złośliwość - ale cieszę sie, że tak dużo osób nie wygrało nic u Avanti, bo wiem, że nie jestem sam i nie tylko ja mam z nimi dziwny problem. Tak dzić wielkie NIC. Wyświetl w wątku >>
0 0