Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na połowe kwietnia, ale ostatnio coś mały straszy mamuśkę, bo tak bardzo próbuje się obrócić, że ostatnio to myślałam,że na porodówce wyląduje
Ale tfu, tfu niech siedzi sobie jeszcze, bo u nas ciągle remont
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty się nie śmiej, bo Ty masz termin po mnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie bierze lekarz pod uwagę termin z pierwszego usg, ale to przez to,że miałam rozregulowaną miesiączke, zresztą Domisia urodziłam dokładnie w terminie usg
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój kuzyn ( który w moim rankingu na chrzestnego jest na 1 miejscu
U nas cała 3 uparciuchów, a z kwietnia nie jesteśmy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno któraś z dziewczyn forumowych da wam znać, bo będą wszystko wiedziały
Uciekam tulać się do mężusia,bo rano trzeba wstać dalej robić mieszkanie
Dobranoc
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na mnie zawsze możesz liczyć, że przy takim myśleniu nakopie Ci do tyłka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A imie mówisz, dobre pytanie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego teraz grubo zastanawiam się, że jeśli będzie sn to chyba wynajmę prywatny pokój. Tzn wszystko zależy też od tego ile bym musiała tam być, za 2 doby jeszcze mogę zapłacić, a warunki tam są o niebo lepsze, no i plus taki,że może ktoś być ze mną całą dobę, co jest pomocne.
Jak urodziłam Dominika było ze mną na tyle źle,że albo siostra z pokoju obok zaglądała do mnie i podawała mi małego, albo babeczka, która leżała ze mną w sali, a tak nie miałabym tego problemu - do tego sam wygląd pokoju przypomina raczej sypialnie, niż sale szpitalną.
Ehh nie wiem dlaczego tak mam, ale na prawde źle reaguje na szpital
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wanienka ma oczywiście odpływ, wbrew pozorom nie jest malutka - na prawde fajna - kupiłam do niej frotowy leżaczek, musze jutro sprawdzić czy zmieści się. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Komoda taka http://allegro.pl...lue-i3042649489.html jutro mąż złoży ją,żeby całą sprawdzić, ale już teraz mogę stwierdzić,że jakościowo świetna. Materiał na przewijaku gruby, bez porównania do tych zwyklych, wanienka wcale nie jest jakaś mega mała - fajna poręczna i sam plastik porządny.
A łapki ? czuje wszystko, zresztą wystarczy dotknąć brzucha a wiadomo gdzie główka, a gdzie tyłek, bo nadal mały siedzi w poprzeczce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam świetnych kurierów, z większością jestem na Ty, zgarniają mi paczki z bazy, które idą na inne adresy, ale ten totalnie nowy i zaskoczył mnie bardzo. Jak kiedyś jeszcze będzie, to muszę odwdzięczyć się Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wybierając chrzestnych kieruje się tym,że jeśli kiedyś coś by nam się stało ( tfu,ftu) to chciałabym,żeby chrzestni nas zastąpili. I z takim samym podejściem podchodzę do bycia chrzestną. Nie z każdym z chrześniaków mamy stały kontakt, bo jak to w rodzinie różnie bywa, do tego jeden z moim chrześniaków nie mieszka w Polsce, ale staramy się jak możemy.
Dzisiaj dotarła do mnie kupiona komoda kąpielowa i już teraz mogę stwierdzić,że to był strzał w 10
Najlepszy był kurier, wczoraj jak był pytałam się,czy jak przyjdzie komoda, to gdyby akurat męża nie było, czy ją wniesie - stwierdził,że przecież nie każe mi jej wnosić.
I dzisiaj pies zaczął ujadać i słychać było w domu, że ktoś straaaasznie sapie na klatce, myślę sobie ide zobaczyć, wyglądam, a tam piętro niżej kurier czerwono - fioletowy odpoczywa z mega wielkim kartonem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż sama mam dylemat, bo będę chciała na chrzestnego ( tu będzie duża przeprawa z mężem) kuzyna, które też już ma kilku, ale my od dziecka powtarzaliśmy,że będziemy u siebie chrzestnymi.
Dziewczyny w tesco są świetne wyprzedaże na ciuchy i zabawki. Ja zaopatrzyłam juniora i starszego w śliczne bluzeczki, w fajnych cenach. Na zabawkach zrobiłam już zapobiegawczo zapas na prezenty wielkanocne. Dużo rzeczy jest w dobrych cenach, ale lego chyba króluje ( duplo też) np zestaw star wars z 149 zł na 68 zł Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam w rodzinie taką sytuację, tylko,że później doszło do tego,że mamuśka olewała wyroki sądu, spotkania były z kuratorem i to nie zawsze wpuszczała, ogólnie masakra. Próbuj się z nią dogadać, chociaz wiem,że to jest trudne. U nas w rodzinie nie skończyło się to dobrze, bo matka tak buntowała córkę,że później przyjeżdżała do ojca tylko po kase lub prezent, a teraz jak skończyła 18 lat zmieniła nazwisko i olała całkowicie ojca.
Nie chcę Cię straszyć, ale próbuj za wszelką cene dojść z nią do porozumienia, bo później może być coraz gorzej.
Swoją drogą nie rozumiem takich matek