Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5609035 Napisano: 10.03.2013 20:55:41 w Konkursowiczki w ciąży
Ja jakoś nie patrze szczególnie na znak zodiaku, bo często nie odwzorowuje on charakteru. Ja np jestem przeciwieństwem opisów mojego znaku zodiaku emotka tzn większości, jakies tam szczególy się zgadzają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5609015 Napisano: 10.03.2013 20:33:21 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

kalisto1986ja mam termin na koniec kwietnia, wiec troszke czasu mi zostalo emotka

ja na połowe kwietnia, ale ostatnio coś mały straszy mamuśkę, bo tak bardzo próbuje się obrócić, że ostatnio to myślałam,że na porodówce wyląduje emotka
Ale tfu, tfu niech siedzi sobie jeszcze, bo u nas ciągle remont emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5608955 Napisano: 10.03.2013 19:38:07 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Keiti ja tam przed 18 marca nie rodze emotka

U mnie bierze lekarz pod uwagę termin z pierwszego usg, ale to przez to,że miałam rozregulowaną miesiączke, zresztą Domisia urodziłam dokładnie w terminie usg emotka

w razie czego do północy 17 marca będziesz nogi zaciskać emotka emotka

keiti78zgmyslę, że najpewniejszy termin porodu to ten z pierwszego USG emotka przynajmniej tym się zawsze sugerowałam na porodówce emotka bo z miesiączkami to różnie bywa emotka

hehe a jak, do 18 drzwi są zamknięte emotka
Ty się nie śmiej, bo Ty masz termin po mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5608912 Napisano: 10.03.2013 18:05:19 w Konkursowiczki w ciąży
Keiti ja tam przed 18 marca nie rodze emotka

U mnie bierze lekarz pod uwagę termin z pierwszego usg, ale to przez to,że miałam rozregulowaną miesiączke, zresztą Domisia urodziłam dokładnie w terminie usg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5608710 Napisano: 10.03.2013 11:15:52 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua gratuluje !!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5608596 Napisano: 09.03.2013 22:24:38 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Mam termin na 12 kwiecień wg usg emotka
Na pewno któraś z dziewczyn forumowych da wam znać, bo będą wszystko wiedziały emotka

Uciekam tulać się do mężusia,bo rano trzeba wstać dalej robić mieszkanie
Dobranoc emotka

kochana ja jestem z 12 kwietnia a Dominiśka z 14;))

mój kuzyn ( który w moim rankingu na chrzestnego jest na 1 miejscu emotka ) jest z 14 kwietnia emotka

U nas cała 3 uparciuchów, a z kwietnia nie jesteśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607958 Napisano: 09.03.2013 00:34:10 w Konkursowiczki w ciąży
Mam termin na 12 kwiecień wg usg emotka
Na pewno któraś z dziewczyn forumowych da wam znać, bo będą wszystko wiedziały emotka

Uciekam tulać się do mężusia,bo rano trzeba wstać dalej robić mieszkanie
Dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607952 Napisano: 09.03.2013 00:28:09 w Wkurza mnie...
privatedo napisał(a):

Nie wkurza mnie ale jest mi przykro, ze na ludzi juz nie ma co liczyc...

grzeszysz kobieto ...
na mnie zawsze możesz liczyć, że przy takim myśleniu nakopie Ci do tyłka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607951 Napisano: 09.03.2013 00:23:05 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ja nie chce cc, na samą myśl już mi źle i raczej zdania nie zmienie. Niby fajnie patrząc na mój poprzedni poród, ale wole się męczyć niż być krojona, no i ten dłuższy pobyt w szpitalu też ma znaczenie emotka

III tam emotka
Ja wyszłam 3 dnia rano, a wyjęli dziecko w nocy - więc byłam 2 doby. Blizny nie widać - jak sie przyjrzeć to paseczek ok 6 cm - po contratubexie super. Laski co rodziły naturalnie w dniu ze mną zostały dwa dni dłużej emotka
Nie ma co gdybać - Maleństwo wyjdzie jak chce emotka

A imię już definitywnie wybrane?

ee mnie tam blizna nie rusza emotka Ja z Dominikiem też nie byłam pełne 2 doby emotka ,ale i tak jęczałam.
A imie mówisz, dobre pytanie emotka nadal bezimienny i tak raczej zostanie do porodu emotka Dominik też dostał imie jak go zobaczyliśmy i tutaj też tak będzie. Już powolutku jakoś ugodowo zaczynamy podchodzić do imienia, ale i tak decyzji nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607950 Napisano: 09.03.2013 00:19:11 w Konkursowiczki w ciąży
Katrin wiem, a ja baaardzo źle reaguje na szpital emotka Z Domisiem już po 1 dobie ryczałam,że chce do domu emotka Ja już tak mam.
Dlatego teraz grubo zastanawiam się, że jeśli będzie sn to chyba wynajmę prywatny pokój. Tzn wszystko zależy też od tego ile bym musiała tam być, za 2 doby jeszcze mogę zapłacić, a warunki tam są o niebo lepsze, no i plus taki,że może ktoś być ze mną całą dobę, co jest pomocne.
Jak urodziłam Dominika było ze mną na tyle źle,że albo siostra z pokoju obok zaglądała do mnie i podawała mi małego, albo babeczka, która leżała ze mną w sali, a tak nie miałabym tego problemu - do tego sam wygląd pokoju przypomina raczej sypialnie, niż sale szpitalną.
Ehh nie wiem dlaczego tak mam, ale na prawde źle reaguje na szpital emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607944 Napisano: 09.03.2013 00:04:16 w Konkursowiczki w ciąży
Ja nie chce cc, na samą myśl już mi źle i raczej zdania nie zmienie. Niby fajnie patrząc na mój poprzedni poród, ale wole się męczyć niż być krojona, no i ten dłuższy pobyt w szpitalu też ma znaczenie emotka
Wanienka ma oczywiście odpływ, wbrew pozorom nie jest malutka - na prawde fajna - kupiłam do niej frotowy leżaczek, musze jutro sprawdzić czy zmieści się. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607938 Napisano: 08.03.2013 23:56:52 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Kali szoruj podłogi, a nuż wskoczy na "nietoperka" emotka

już chyba wszystkiego próbowałam, no poza szorowaniem podłóg emotka Ale on przewraca się, tyle,że na chwile i wraca i dlatego też jestem taka obolała. On już jest duży, więc ma mało miejsca, a siedzi mi bardzo nisko, przed co brzuch już dawno opadł, uciska mi na kręgosłup i miednice emotka ehh dobrze,że już niedługo Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607931 Napisano: 08.03.2013 23:40:57 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

Kalisto a co w końcu kupiliście? Daj linka emotka
I napisz, czy czujesz łapki na brzuchu:)

Komoda taka http://allegro.pl...lue-i3042649489.html jutro mąż złoży ją,żeby całą sprawdzić, ale już teraz mogę stwierdzić,że jakościowo świetna. Materiał na przewijaku gruby, bez porównania do tych zwyklych, wanienka wcale nie jest jakaś mega mała - fajna poręczna i sam plastik porządny.

A łapki ? czuje wszystko, zresztą wystarczy dotknąć brzucha a wiadomo gdzie główka, a gdzie tyłek, bo nadal mały siedzi w poprzeczce emotka a jak chce mu się prostować, to jest massssaaakra, brzuch od środka to mam chyba cały w siniakach Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607929 Napisano: 08.03.2013 23:35:58 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Bidak, Oni chyba do 25kg mają obowiązek wnosić...
ale super, że komoda Ci odpowiada emotka

ta komoda to około 15 kg, ale była zapakowana w meeega wielki karton, totalnie nieporęczny. Jak go zobaczyłam to mnie zatkało, miałam dać mu jakieś piwa, a zanim odzyskałam zdolność myślenia jego już nie było emotka
Ja mam świetnych kurierów, z większością jestem na Ty, zgarniają mi paczki z bazy, które idą na inne adresy, ale ten totalnie nowy i zaskoczył mnie bardzo. Jak kiedyś jeszcze będzie, to muszę odwdzięczyć się Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607915 Napisano: 08.03.2013 23:23:19 w Konkursowiczki w ciąży
Tylko wiecie lepszy taki argument, niż ( jak już było u nas w rodzinie) przepraszam, ale nie mogę być chrzestnym bo nie mam kasy na garnitur emotka - oczywiście wczesniej się zgodził, a odwidziało mu się niecały tydzień przed chrztem emotka

Ja wybierając chrzestnych kieruje się tym,że jeśli kiedyś coś by nam się stało ( tfu,ftu) to chciałabym,żeby chrzestni nas zastąpili. I z takim samym podejściem podchodzę do bycia chrzestną. Nie z każdym z chrześniaków mamy stały kontakt, bo jak to w rodzinie różnie bywa, do tego jeden z moim chrześniaków nie mieszka w Polsce, ale staramy się jak możemy.

Dzisiaj dotarła do mnie kupiona komoda kąpielowa i już teraz mogę stwierdzić,że to był strzał w 10 emotka
Najlepszy był kurier, wczoraj jak był pytałam się,czy jak przyjdzie komoda, to gdyby akurat męża nie było, czy ją wniesie - stwierdził,że przecież nie każe mi jej wnosić.
I dzisiaj pies zaczął ujadać i słychać było w domu, że ktoś straaaasznie sapie na klatce, myślę sobie ide zobaczyć, wyglądam, a tam piętro niżej kurier czerwono - fioletowy odpoczywa z mega wielkim kartonem emotka zamiast zadzwonić, czy jest mąż sam targał to na góre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607892 Napisano: 08.03.2013 22:38:41 w Konkursowiczki w ciąży
leoniu ale jakiego kłamstwa ? Życie w związku nieformalnym nie wyklucza bycia chrzestnym i nie jest grzechem. Rozmawiałam o tym z księdzem, bo sama nie mając jeszcze ślubu ( a był już Dominik) byłam chrzestną Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607876 Napisano: 08.03.2013 22:23:04 w Konkursowiczki w ciąży
Ja mam zasadę,że nie odmawia się bycia chrzestnym, ale ta zasada wcale nie jest dobra - dzięki temu mamy z mężem 5 chrześniaków i teraz oficjalnie w rodzinie powtarzamy,że wkurzymy się jak znowu nas ktoś poprosi - odmówić nie odmówimy, ale mamy dużą rodzine i mają w kim wybierać.
Chociaż sama mam dylemat, bo będę chciała na chrzestnego ( tu będzie duża przeprawa z mężem) kuzyna, które też już ma kilku, ale my od dziecka powtarzaliśmy,że będziemy u siebie chrzestnymi.

Dziewczyny w tesco są świetne wyprzedaże na ciuchy i zabawki. Ja zaopatrzyłam juniora i starszego w śliczne bluzeczki, w fajnych cenach. Na zabawkach zrobiłam już zapobiegawczo zapas na prezenty wielkanocne. Dużo rzeczy jest w dobrych cenach, ale lego chyba króluje ( duplo też) np zestaw star wars z 149 zł na 68 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5607661 Napisano: 08.03.2013 18:47:29 w Żegnamy zmarłych
(*)(*)(*) zginęli robiąc to co kochali ... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalisto1986

#5607341 Napisano: 08.03.2013 16:00:50 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

agasiam napisał(a):

Ale jestem dziś wkurzona i to przez facetów. Synek daje do wiwatu, męża nie ma- jak zwykle, a ojciec chrzestny właśnie zadzwonił że nie może być chrzestnym bo żyje w związku nieformalnym. Jak go prosiliśmy to nie był ale własnie poznał dziewczynę. no i ma problem bo się nie wyspowiada.I nie jest tu problemem ksiądz tylko jego sumienie. Jest mi BARDZO przykro.

Przepraszam, ale padłam. Niech się wyspowiada i do czasu Chrztu sexu nie uprawia.... ale nie sądzę, że Jego decyzja ma związek z tym co powiedział.. przykre to

Ale wyspowiadać to się może nawet przed mszą emotka Nie zdążyłby nagrzeszyć emotka

dobrze dziewczyny mówią, aż buzie rozdziabiłam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5606294 Napisano: 08.03.2013 11:49:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Pionas wszystko robisz dobrze emotka Mama Gabrysia powinna się cieszyć, ze się interesujesz, ale wiem,że czasem inaczej bywa.
Miałam w rodzinie taką sytuację, tylko,że później doszło do tego,że mamuśka olewała wyroki sądu, spotkania były z kuratorem i to nie zawsze wpuszczała, ogólnie masakra. Próbuj się z nią dogadać, chociaz wiem,że to jest trudne. U nas w rodzinie nie skończyło się to dobrze, bo matka tak buntowała córkę,że później przyjeżdżała do ojca tylko po kase lub prezent, a teraz jak skończyła 18 lat zmieniła nazwisko i olała całkowicie ojca.
Nie chcę Cię straszyć, ale próbuj za wszelką cene dojść z nią do porozumienia, bo później może być coraz gorzej.

Swoją drogą nie rozumiem takich matek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0