Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak np ( to tylko propozycja)
0 - na tapczanie siedzi leń
1-25 - rozwija skrzydła
26-50 - zadowalająca prędkość
51- 75 - rodzi nam się geniusz
76 - 100 przykład godny naśladowania
100 - mistrz nad mistrzami
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaak zobaczymy jak to będzie, jak będziesz miała swoje dzieci
kiedyś było inaczej, w domu nie było tak dużo niebezpiecznych sprzętów, a dzieci rok, po roku też inaczej się chowają Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest szansa na zamknięcie tematów, tak jak pisaliśmy wcześniej ?
przy pkt 6 dodałabym wybór, czy osoba chce być widoczna na forum
i w profilu np pod pkt karnymi,żeby było widać ilość podziękowań i odnośnik do nich
i jeszcze
przy usunięciu postu podanie powodu
gdy wchodzi sie w dany temat, żeby od razu przenosiło na ostatnią strone, nie dopiero po kliknięciu po prawej stronie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paweł ja mam chyba najnowszą wersje chrome
I jeszcze :
ktoś zaprosił mnie do znajomych i mam komunikat przy tej osobie - oczekuje na potwierdzenie , jak to potwierdzić ?
I lista zablokowanych jest konieczna, taaaaaką miałam już fajną
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiecie co,a może wy macie stare wersję przeglądarek i dlatego u was nie chodzi wszystko ?
Ja powiem tak, całe forum mam takie jak stare w sensie po środku jest forum i po bokach tło-ramka - rozmiarowo się zgadza - różnica tylko w szacie graficznej.
Wszystko inne mi działa, samo forum śmiga jak nie ekonki
Do szaty graficznej da się przyzwyczaić, za nowe opcję ukłoniłabym się do ziemi, gdyby mi brzuch nie przeszkadzał w tym
i widzę,że zaczynają pojawiać się emotki
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętasz pewnie konk batonów ? o ile się nie myle ten temat miał kiedyś ograniczenia jakieś
A opcję edycji mam obok cytuj Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie przecież ta cała zmiana jest dla nas, forum jakoś strasznie się nie zmieniło - wszystko w tym samym miejscu, dodane świetne nowe opcje. Braki owszem są, ale wystarczy wypowiedzieć się w odpowiednim temacie i pionas robi co może.
Tak sobie myśle,że nigdy nikomu się nie dogodzi, ale zmiany były zapowiedziane od hmm roku ? każdy mógł mieć wpływ na nowy wygląd, tutaj raczej powinno się podziękować,że tyle pracy zostało włożone, a nie jęczeć Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie jakby były widoczne dodane konki w sensie ilość
I teraz taka kontrowersyjna propozycja ...
Może zrobić dostępność co niektórych tematów od danej ilości postów i dodanych konków ?
Np paragony minimum 100 postów i 5 dodanych konkursów
kliknijcie to samo
wątki typu marketowe np 20 postów + 1 konkurs
wstęp do bazy po dodaniu 1 konkursu
wiem drastyczne, ale jak przyjemnie by było
Podziękowania też fajnie jakby były widoczne w profilu nie w sensie podziękowań a w ilości
ukrycie danych tematów - tzn kto chce to klika zwiń i nie widzi ciągle tych tematów, które go nie interesują Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dalej pytam się o te podziękowania w sensie, żeby była opcja np pomógł i np zbierać tym jakieś rangi - zdecydowanie pomocne
i dalej szukam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wkurza że czasem kompa mam odpalonego całą dobe, a faktycznie nie ma mnie jednak na forum mnie widać ( nigdy nie zamykam przeglądarek
Mi też się podoba, mimo pewnych braków, które mam nadzieje,że będą uzupełnione.
Nowe opcję wymiatają i nie wiem jak może być coś nieczytelne skoro wszystko jest na swoim miejscu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczekam,aż stronka będzie skończona
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze była próba nowej wersji kilka lat temu - utrzymała się może z godzinę i nawet przez ten czas była wojna.
Spokojnie każdy się przyzwyczai, są nowe świetne funkcję, pewnie jeszcze coś dojdzie i tak zmiana nie była drastyczna - do samego wyglądu da się przyzwyczaić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u góry po prawej stronie na pasku obok reklam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986