Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konieczny jest podział, bo przekopywanie się będzie męką
i poza edycją, może da się ustawić zegar wg greenwich ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monia musisz od nowa wgrać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe ten grom z jasnego nieba był zapowiadany już od ... hmmm roku ? każdy pisał co chce, żeby było, można było zapoznać się z wyglądem, doradzić co zmienić, co dodać
Do tego był wrzucony adres do testowania tej wersji Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
funkcja zgłoś post wymiana
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi podobają się nowe funkcję - zdecydowane ułatwienie wielu rzeczy, a wygląd ? kwestia przyzwyczajenia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm to ja nie wiem, u nas mój syn widział,że chłopczyk i raczej z dziewczynką nie można było pomylić się
Zresztą 3 lekarzy widziało chłopca, więc nie wierze w pomyłkę Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My tak robiliśmy, ale było wiadomo,że nie było innych osób , którym cokolwiek się należało.
W twoim przypadku jesli takie osoby się zgłoszą to nie ma innego wyjścia jak wypłacić przysługującą im część. Niestety nie ma innego wyjścia skoro nie było wydziedziczenia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aj tam ja rozumiem, co chciałam napisać size
pomyłki zdarzają się ale zazwyczaj na kiepskim sprzęcie, nie wyobrażam sobie, że po 3/4d gdzie obraz jest aż nadto widoczny można pomylić się - no chyba,że lekarz strzela bo dziecko odwrócone.
W przypadku chłopięcej wyprawki o tyle łatwo,że zazwyczaj kolory są neutralne, gorzej przy dziewczynce jak rodzice szaleją z różem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie przed chwilą dostałam liste wyprawkową od jednej osoby z innego forum na @ żebym porównała sobie do swojej listy, jak chcesz daj mi meila to Ci to prześle Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spałam już albo czytałam książke nie patrzałam na zegarek
Z autkiem nie mieliśmy kiedy podjechać, ale to całe szczęście, bo zaczeły nowe rzeczy wychodzić i już wiemy,że będzie trzeba walczyć o porządny przegląd
Mój geniusz posiał gdzieś prawko i musimy najpierw zgłosić zaginięcie, dopiero można załatwiać z autem, bez tego ani rusz
Co do termometru, własnie czytałam opinie że i ten pierwszy i drugi dobry, przy czym przy noworodku polecają do ucha i czoła. Teoretycznie chce kupić dopiero pod koniec kompletowania wyprawki, teraz te niezbędne rzeczy co by można było pakować powoli torbę, ale rozglądam się już poważnie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanawiam się nad 2 modelami z przewagą na pierwszy
http://www.ceneo.pl/5054112#tab=spec
http://www.ceneo.pl/4551354#tab=spec Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nauka w domu ok, tylko,że moim zdaniem dziecko nie jest w stanie wyrobić sobie swojego zdania - skonfrontować go z innymi itp a później rosną nam dorośli, których tolerancja jest na poziomie -1
Kiedyś pisałyście o termometrze bezdotykowym, z tego co zapamiętałam polecałyście microlife, teraz pytanie który lepszy ten tylko do czoła, czy z funkcją do czoła i do uszka ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teoretycznie mozesz na nic nie szczepić dziecka, ale w praktyce może to skończyć się w sądzie i wtedy musisz udowadniać swoje rację.
Poczytaj sobie moim zdaniem zdecydowanie jest więcej plusów niż minusów szczepienia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cię,że też ostatnio bardzo mało gram
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś macierzyński z automatu przedłużał się, nie wiem czy teraz nie zmieniło się coś, najlepiej zadzwonić do zusu
My witaminy D i K nie podawaliśmy w ogóle, weźcie pod uwagę,że poza dietą witamina D jest w słoneczku - chociaż tego ostatnio mało Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy regularna wypłata, czy musi być 1500 zł ?
Bo teraz jak zus mi płaci i mam coraz krótsze zwolnienia to różne kwoty dostaje i nie zawsze na raz jest to cała wypłata.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w inteligo są opłaty ?
Aaaa ja myślałam,że nie masz pewności
A masz ciuszki ? Bo jeśli potrzebujesz to ja mam baaardzo dużo dzizewczęcych
U mnie też zgaga się zaczeła, ale raczej pomaga mleko, w ciężkich stanach rennie Wyświetl w wątku >>