Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5558470 Napisano: 21.01.2013 06:25:09 w Warka Piwo
xpac napisał(a):

hmm a ja kupiłem czteropak warki ale dodałem chyba z 10 zgłoszeń, więc albo dokupię jeszcze 9 czteropaków, albo nawet jak jutro wygram to i tak nie dostanę nagrody....

nie wczytywałam się w regulamin, ale czy zakup nie powinien być przed wysłaniem zgłoszenia ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5557360 Napisano: 20.01.2013 07:40:00 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

widziałyście jakie fajne od jutra w Lidlu będą rzeczy dla maluchów emotka

Widziałyście, zwłaszcza te kołderki emotka i to akurat jak jestem przed wypłatą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5557059 Napisano: 20.01.2013 02:04:50 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

wspolczuje Wam dziewczyny, ze musialyscie lezec emotka zastanwiam sie tylko po co, porod sie przedluza, a polozna i tak jest na porodowce do konca dyzuru emotka ja tam nie raz skakalam na pilce razem z rodzaca mama, zeby Ja zachecic do aktywnosci i zeby czas szybciej nam minal emotka to byly czasy emotka emotka

No jest do końca, ale jak mnie uwaliła, to mogła spokojnie odpytywać dziecko przez telefon z lekcji emotka jak to usłyszałam, to, gdybym miała coś pod ręką, to by był potrzebny lekarz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5557048 Napisano: 20.01.2013 01:39:46 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 ja właśnie tak czekałam z Dominikiem, akurat złapało mnie u mamy, biedna przeżywała,że urodzę w wannie emotka Chociaż przyznam, że jak już byłam w taksówce ze skurczami co 3 minuty, to sama zastanawiałam się czy dojadę emotka
A u Ciebie nie liczy się,że pierwszy poród, bo przeżyłaś ich setki emotka

A co do łóżeczka też intensywnie nad takim myślałam, baa już chciałam kupować, ale chyba jednak zdecyduje się na zwykłe, a później pomyślimy nad takim dla dwójki ( albo piętrowym, albo innym fajnym).

Benasia mnie też położna położyła i nie kazała chodzić emotka największa głupota jaka może być przy porodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5557026 Napisano: 20.01.2013 01:09:58 w Konkursowiczki w ciąży
A w życiu bym nie poszła do szpitala, po co skoro wszystko jest w porządku ?
Tak samo nie pojechałabym z nieregularnymi skurczami.
Z małym jechałam na ostatnią chwile i teraz jeśli tylko będę mogła też tak zrobię. Wole w domu zrelaksować się, pochodzić, poćwiczyć i poczekać na regularne częste skurcze, niż jechać do szpitala i tak męczyć się nie wiem ile.
Zresztą z terminem na 25 możesz urodzić nawet za 2 tygodnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556925 Napisano: 20.01.2013 11:06:56 w Konkursowiczki w ciąży
Dużo by pisać, ja drugi raz nie chce porodu po znajomości w sensie,że ktoś w szpitalu pracuje, a jeśli już to nie chce, by było to wspominane- chociaż mojego nazwiska w tym szpitalu ciężko by było nie powiązać z rodziną.

żaden poród nie jest kolorowy jaki by nie był emotka Każda się męczy, po cesarce też nie jest kolorowo, zresztą nawet Kasia o tym pisała.
Ja jestem ogólnie przeciwna cesarką na żądanie, gdy nie ma ku temu wanych powodów - ale to moje zdanie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556913 Napisano: 20.01.2013 10:55:23 w Konkursowiczki w ciąży
hehe mam nadzieje,że u mnie nie będzie co usg to inna płeć emotka
Trymam kciuki,żeby z małą było wszystko w porządku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556903 Napisano: 20.01.2013 10:41:43 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb jeśli to nie problem, napis nam co z dzidzią ? Ostatnio tak o Tobie myślałam, bo pamiętam,że mieliście problemy i czy rozwiązało się jakiej płci będzie ?

Aga rodzenie po znajomości, nie zawsze jest dobre, wiem, bo przeżyłam to emotka A trochę nie dziwie się,że nie zrobili Ci cesarki na życzenie jeśli wsystko było ok, bo jakby nie było to jest operacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556685 Napisano: 19.01.2013 08:57:52 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

zobaczcie sobie http://blogs.baby...ys-man-up-for-labor/

Faceci chcieli zobaczyć co to skurcze porodowe emotka

emotka Padłam emotka
Można to wypożyczyć? emotka

Mój mąż śmiał się jak to oglądał, a jak powiedziałam mu, że tak powinny wyglądać porody rodzinne - żona rodzi, a mąż w ramach współcierpienia podpięty do takiego sprzęciku, jakąś niewyraźną minę zrobił emotka ciekawe dlaczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556659 Napisano: 19.01.2013 08:33:45 w Konkursowiczki w ciąży
zobaczcie jak się darli, a to był tylko procent, tego co się przeżywa przy porodzie.
Ja oglądając śmiałam sie jak głupia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556644 Napisano: 19.01.2013 08:23:52 w Konkursowiczki w ciąży
zobaczcie sobie http://blogs.baby...ys-man-up-for-labor/

Faceci chcieli zobaczyć co to skurcze porodowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556549 Napisano: 19.01.2013 06:13:40 w Konkursowiczki w ciąży
u nas ma być coś podobnego do tej szafy http://www.ua.all...catalog/1636384.jpeg
Tylko bez tego oświetlenia i bez luster, a fronty drewniane i wszystko bielone Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556544 Napisano: 19.01.2013 06:05:04 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly czemu papucha ? emotka Tylko nie mów,że też sprzątałaś ? emotka

dobra, nie mówię emotka

Nooo wychodzi moje zmęczenie emotka

Kasia, ale to chyba nie z drewna tylko z płyty ?
Widzisz, gdybyś nie mieszkała, aż tak daleko to bym ojca się spytała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556522 Napisano: 19.01.2013 05:28:27 w Konkursowiczki w ciąży
keiti78zg napisał(a):

w domu mieszkałam z mama, maz nie czuł sie swobodnie mielismy 2 pokoje do dyspozycji ( sypialnia z dzieckiem)a reszte wspolne z moja mama, wygrała prywatnosc;) i domek i M-3 to to samo miasto, do mamy mam 20 minut piechotka.

Kali ciesze sie ze Cie zmobilizowałam, przed porodem wez sie za porzadki spokojnie - porod przyspieszysz, bo te chwile oczekiwan przed sa wkurzajace ....
ja łakotki kupiłam w 1 lepszym sklepie a mianowicie niekonkursowym Auchan:)
Nam wycene zabudowy biurka naroznego i 2 szafek wycnili w 1 pkt na 5 tys;] musze szukac kolejnych i porónywac

Nie no mobilizację, miałam od rana emotka
Tak szybko prędzej bym urodziła niż sprzątała, bo teraz to ja wszystko na raty robię emotka
Zresztą już czuje, że przesadziłam, bo kręgosłup mnie boli, a jeszcze drożdżowe wyrasta emotka

5 tys to masakra emotka Chyba,że wybrałaś jakieś drogie drewno emotka
Ja taką szafe co chce, pewnie w jakieś firmie zapłaciłabym z 6-8 tys, ale to wielka szafa, a nie biurka i szafeczki.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556521 Napisano: 19.01.2013 05:25:23 w Konkursowiczki w ciąży
dolly czemu papucha ? emotka Tylko nie mów,że też sprzątałaś ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556494 Napisano: 19.01.2013 04:44:12 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a tu kontrast ze tak powiem przed:))
https://picasaweb...v1sRgCOmw4Zzj5YHXHQ#

oooo widzisz Keiti78zg pierwsze zdjęcia pod względem porządku baaaaardzo mi się podoba emotka a Wam Kaśki?

takie swojskie emotka

Ale dzisiaj mój mąż pomyśli, że mu żone podmienili emotka normalnie tak szalałam ze ścierom, że aż mi dziwnie, że taki porządek , no oczywiście łazienkę nie posprzątałam, ale musi być równowaga w przyrodzie emotka

Kasia mówisz o łakotkach a ja się wściekam, bo w sklepach w których ostatnio byłam nigdzie nie ma ich emotka a tak chce pograć ;/
A taty nie pożyczę, zresztą on nie z tych chętnych do robienia za darmo emotka ale wie, że gdyby mnie skasował, to poszłabym do konkurencji emotka A materiał też cholernie drogo wychodzi, chociaż gdybym miała policzoną robocizne, to nigdy bym takiej szafy nie zrobiła, a to 2x2 to długości obu boków w narożnikach, do tego dochodzi, głębokość
Ehh idę dalej gotować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556449 Napisano: 19.01.2013 03:42:12 w Konkursowiczki w ciąży
A co do konkursów, to się Kaśka przyzwyczajaj, dla mnie te 7 miesięcy to bujanie się i odkładanie wszystkiego na później, kaufland oczywiście leży odłogiem, żadnego hasła nie mam jeszcze jutro będzie jęczeć,że mogłam szybciej się wziąć.
Dzisiaj skupiłam się na sprzątaniu i dopiero zaraz wezmę się za obiad - a raczej będzie obiado kolacja emotka
Wrrr kupiłam nowego mopa i tak go schowałam,że nie mogę znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556445 Napisano: 19.01.2013 03:38:08 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Keiti78zg jaki tam porządek emotka Drzwi wewnętrzne bardzo mi się podobają i łazienka zgrabniutka, ładna emotka

Bo robiła zdjęcia od razu po remoncie emotka emotka emotka

Kasia my zamówiliśmy właśnie taka dużą szafe 2x2 m, narożnikową, ale u mnie inaczej, bo ojciec jest stolarzem i robi meble na wymiar, teraz będzie bielona ( strasznie na nią zachorowałam), a jak nam się znudzi to będzie można drewno przemalować.

U mnie mąż pomagał trochę jak Domiś był mały, a teraz to w ogóle mam labe emotka Np teraz mąż jest w pracy i mały pognał już do niego, ciagle gdzieś razem wybywają tłumacząc,że to męskie wyjścia emotka emotka Więc nie mam co narzekać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556400 Napisano: 19.01.2013 02:39:42 w Konkursowiczki w ciąży
Kasia masz sypialnie kolorystycznie jak ja chcę teraz pokój emotka
Tylko u nas będzie część w pasy czarno-szaro- białe i ogólnie te 3 kolory będą dominować.
Szafe zamówiłam wielką narożnikową z bielonego drewna, narożnik też jest w tych 3 kolorach emotka

U nas jeszcze większa różnica wieku niż u Ciebie emotka a też mam siostre młodszą o 6 lat i w dzieciństwie mieliśmy słaby kontakt, dopiero po mojej wyprowadzce wszystko się zmieniło, a ze starszą o 3,5 roku i w dzieciństwie i teraz średni kontakt.

My mamy dużą łazienke, ale mamy mieszkanie na poddaszu, więc przez skosy, nie jest tak ustawne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5556378 Napisano: 19.01.2013 02:07:18 w Konkursowiczki w ciąży
Kasia, my małemu powiedzieliśmy dopiero jakoś w 12 tygodniu, teściowa też późno się dowiedziała emotka
Tak to nieliczni stąd wiedzieli i rodzina.
Po 12 tygodniu, jak już wiedziałam,że wszystko ok powiedzieliśy małemu i reszcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0